johnny_htc Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Όλο εκπλήξεις αυτή η εταιρεία. 800αρα ξερή έξω απο το δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και νέος σερβερ δικός της στο speedtest Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Όλο εκπλήξεις αυτή η εταιρεία. 800αρα ξερή έξω απο το δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και νέος σερβερ δικός της στο speedtest Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μόνο ενδιαφέρον είναι ο νέος σέρβερ. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Όλο εκπλήξεις αυτή η εταιρεία. 800αρα ξερή έξω απο το δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και νέος σερβερ δικός της στο speedtest Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νέα κεραία είναι η σκέτη B20; Αν ναι, ίσως μπήκε για κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Νέα κεραία είναι η σκέτη B20; Αν ναι, ίσως μπήκε για κάλυψη.Λες; δεν το έψαξα αλλά την εχω ξαναδει αυτη τη κεραία και πριν καιρό. Αρα μαλλον ξεχασμένη φαίνεται. Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο ενδιαφέρον είναι ο νέος σέρβερ. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΙσχύει. Αλλά άλλη μια έκπληξη είναι ότι ενώ οι ανταγωνιστες στους δικούς τους σερβερ δεν καταναλώνουν data, εδώ έχουμε κανονικά κατανάλωση σε speedtest Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέα κεραία είναι η σκέτη B20; Αν ναι, ίσως μπήκε για κάλυψη.Πάντως στην ίδια κεραία τώρα που έψαξα το νετμοστερ, εχω συνδεθεί παλιότερα και με b3 μπάντα. Αρα αυτό που λες παίζει να ισχύει Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Το μόνο ενδιαφέρον είναι ο νέος σέρβερ. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πατάτα server μου φαίνεται, o Cosmote Thessaloniki μου δίνει 650 Mbps, αυτός 280 Mbps. Μάλλον δεν ασχολήθηκε κανείς με tcp tuning στο νέο server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Πατάτα server μου φαίνεται, o Cosmote Thessaloniki μου δίνει 650 Mbps, αυτός 280 Mbps. Μάλλον δεν ασχολήθηκε κανείς με tcp tuning στο νέο server. Όντως. Με Cosmote Athens πιάνω παραπάνω από της WIND. Με δίκτυο WIND. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Όντως. Με Cosmote Athens πιάνω παραπάνω από της WIND. Με δίκτυο WIND. :p Η πλάκα είναι ότι από cosmote παίζει πιο γρήγορα στον server της wind παρά στη cosmote ώρες ώρες :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Σίνδος,Χαλάστρα,Μάλγαρα,Άδενδρο,Χαλκηδονα,Κουφαλια είναι προβληματικές περιοχές της Wind.Θέλουν αναβάθμιση διότι οι ταχύτητες είναι χαμηλές Τα ίδια και με κόκκινη , θέλει κεραίες όχι μπνο αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Τα ίδια και με κόκκινη , θέλει κεραίες όχι μπνο αναβάθμισηΜαλγαρα η μπλε δεν έχει σταθμό κοντά στα διοδια; ο μοναδικός ειναι; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Καλησπερα το cellmapper εντοπισε μια κεραια με ισχυ σημστος στα 105dbm και band number null.Τι γινεται;εχουν βαλει καινουργια κεραια κ δεν την εχουν ενεργοποιησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Καλησπερα το cellmapper εντοπισε μια κεραια με ισχυ σημστος στα 105dbm και band number null.Τι γινεται;εχουν βαλει καινουργια κεραια κ δεν την εχουν ενεργοποιησει;Καλησπέρα. Για που λέμε; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Έχω μερικά MB που λήγουν αύριο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Καλησπέρα. Για που λέμε; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεση Αγυια Πατρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Μεση Αγυια Πατρα.Αντε να δουμε.. Είδες μπάντα; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Αντε να δουμε.. Είδες μπάντα; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 κεραιες εμφανιζε την b20 που ημουν συνδεδεμενος και αυτη με αγνωστο band number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Φλώρινα, οδός Αβέρωφ Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 (edited) Σκιάθος, πεζόδρομος Παπαδιαμάντη. Στάλθηκε από το Nokia 8 Sirocco μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 29, 2021 by elias_ps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Πολύ καλά. Φαίνεται να έχει μπει σταθμός μέσα στην πόλη της Σκιάθου (επιτέλους). Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Ναι φαίνεται ότι έκανε καλή δουλειά γενικά στο νησί. Και να σκεφτείς εχτές στην μέτρηση που η Wind έτρεχε με 214Mbps ακριβώς δίπλα μου η Cosmote (με OnePlus N10) έπιανε με το ζόρι 30Mbps. Από κάτω παραθέτω σημερινή μέτρηση στις Κουκουναριές. Μπράβο τους και για εκεί! Στάλθηκε από το Nokia 8 Sirocco μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Μην ξεχνάς ότι το 80% και βάλε των κατοίκων έχει κοσμοτε. Όντως πολύ καλή η wind εκεί. Και να φανταστείς ότι πριν κάποια χρόνια δεν είχε καν σήμα στην πόλη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Κοζάνη - Κέντρο https://www.speedtest.net/my-result/a/7388791708 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Μην ξεχνάς ότι το 80% και βάλε των κατοίκων έχει κοσμοτε. Όντως πολύ καλή η wind εκεί. Και να φανταστείς ότι πριν κάποια χρόνια δεν είχε καν σήμα στην πόλη.Πώς τα κατάφεραν οι μπαγασες και άφησαν ολόκληρη χώρα νησιού χωρίς σημα;;; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Μην ξεχνάς ότι το 80% και βάλε των κατοίκων έχει κοσμοτε. Όντως πολύ καλή η wind εκεί. Και να φανταστείς ότι πριν κάποια χρόνια δεν είχε καν σήμα στην πόλη.Όντως το δίκτυο της Wind είναι πολύ πιο άδειο... Με κατάστημα Γερμανός και κατάστημα Vodafone αλλά χωρίς κατάστημα Wind έχει και αυτό μια λογική. Αλλά και γενικά σε ολόκληρη την χώρα... Επίσης και τούς καλοκαίρινους μήνες πάλι το δίκτυο της Wind δέχεται τους λιγότερους ξένους τουρίστες, γιατί η Cosmote (λόγο Deutsche telekom Group) και η Vodafone (λόγο Vodafone Group) απορροφούν τους περισσότερους ROAMING συνδρομητές. Στάλθηκε από το Nokia 8 Sirocco μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς τα κατάφεραν οι μπαγασες και άφησαν ολόκληρη χώρα νησιού χωρίς σημα;;; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν οι κάτοικοι κάνουν καταγγελίες για κεραίες "αλλά μόνο της Wind" τότε το καταφέρνει μόνο η Wind..... Στάλθηκε από το Nokia 8 Sirocco μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Το 1997 είχα επισκεφθεί τη Σκιάθο και είχε κανονικοτατη κάλυψη στη χώρα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Το 1997 είχα επισκεφθεί τη Σκιάθο και είχε κανονικοτατη κάλυψη στη χώρα. Μόνο σε εξωτερικό χώρο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts