akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Που είναι το εδώ φίλε μου; Κρήτη,Χερσόνησος Edit:μόλις τώρα κλείδωσε πάλι σε Β20, Μετά από μέρες.... Edit:πάλι τα ίδια https://imgur.com/a/ZL6b9r7 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Σε τουριστική περιοχή και παρουσίαζει τέτοια εικόνα...καλοκαίριατικα Ωραία ... Να ξέρουμε τι θα γίνει. Εάν δεν γίνονται συνεχείς αναβαθμησεις και αλλαγή εξοπλισμόυ όταν παλιώσει... ακόμα ακόμα και λάθος setup/ setting στο δίκτυο Παμε για άλλη μια φορά Μην λέτε μερικοί μεγαααααλες κουβέντες για το δίκτιο της Wind σίγουρα δουλειά έχει γίνει αλλά παρουσιάζει και εικόνες που δεν μου αρέσουν καθόλου δεν τους τιμούν καθόλου ούτε και δείχνουν σοβαρότητα. Edited July 4, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 - 129 και επιμένει η b7 Δέστε την εικόνα που έχω βάλει πιο πάνω Κάτι σκαλίζουν εκεί η σκάλισαν και έφυγαν Ρε τι πάθαμε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Eυθεία ερώτηση χωρίς ειρωνία : αν είχατε συσκευή με CA θα το βλέπατε το πρόβλημα; Εννοώ είναι ΓΕΝΙΚΟ ή μόνο σε κάποιες συσκευές; Το ότι σας ρίχνει σε Β7 είναι φυσιολογικό, το threshold όμως φαίνεται περίεργο για 2600 (είναι το uplink budget στη μέση). Παίζουν πολύ με το SNR threshold και οι εμπορικές συσκευές δεν είναι κατάλληλες για πειραματισμούς, από δική μου εμπειρία. Better safe than sorry. :cool: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Eυθεία ερώτηση χωρίς ειρωνία : αν είχατε συσκευή με CA θα το βλέπατε το πρόβλημα; Εννοώ είναι ΓΕΝΙΚΟ ή μόνο σε κάποιες συσκευές; Το ότι σας ρίχνει σε Β7 είναι φυσιολογικό, το threshold όμως φαίνεται περίεργο για 2600 (είναι το uplink budget στη μέση). Παίζουν πολύ με το SNR threshold και οι εμπορικές συσκευές δεν είναι κατάλληλες για πειραματισμούς, από δική μου εμπειρία. Better safe than sorry. :cool: Γ@#€ την τσαινοσαβουροπαντοφλα μου lol Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Και γιατι δεν κλεινεις την band 7 να δεις αν πιάνει και απο άλλη? Προσωπικά αυτό κάνω όταν βλέπω ότι κάπου δεν έχω καλό σήμα, ανεξαρτήτως δικτύου. Δοκιμάζω μπάντες και όλο κάτι καλύτερο απο το default βρίσκω.. Αλλά θα μου πεις.. ωπ θέλει root αν δεν έχεις mediatek.. :worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Και γιατι δεν κλεινεις την band 7 να δεις αν πιάνει και απο άλλη? Προσωπικά αυτό κάνω όταν βλέπω ότι κάπου δεν έχω καλό σήμα, ανεξαρτήτως δικτύου. Δοκιμάζω μπάντες και όλο κάτι καλύτερο απο το default βρίσκω.. Αλλά θα μου πεις.. ωπ θέλει root αν δεν έχεις mediatek.. :worry: Δεν είναι λύση αυτό,τηλέφωνο κατά κύριο λόγο είναι Edit:μα πιάνω και από την άλλη όποτε θέλει,σπανίως μεν ....άστα μπαχαλο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ναι λύση δεν είναι με την απόλυτη έννοια του όρου. Το δίκτυο πρέπει να δώσει λύση και όχι ο χρήστης. Αλλά αφού το δίκτυο δεν κάνει αυτό που πρέπει, τότε αναλαμβάνει (κακώς μεν αλλά....) δράση ο χρήστης.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ναι λύση δεν είναι με την απόλυτη έννοια του όρου. Το δίκτυο πρέπει να δώσει λύση και όχι ο χρήστης. Αλλά αφού το δίκτυο δεν κάνει αυτό που πρέπει, τότε αναλαμβάνει (κακώς μεν αλλά....) δράση ο χρήστης.. Θα έχω χαμένες κλήσεις διότι αυτό θα γίνει αν αναλάβω δράση.... :mad: :p :p Και είναι κάτι που δεν το θέλω ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Νέοι επιβάτες σε beach bar. 1800 βασική μπάντα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Νέοι επιβάτες σε beach bar. 1800 βασική μπάντα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα που έδωσε και τα 10GB στα καρτοκινητα και 15 GB στα συμβόλαια με 10€ κάνε speedtest ξανά σε λίγες μέρες δεν θα βλέπεις ούτε αυτά... Χε χεχεχε 4G μόνο στην ένδειξη κατά τα άλλα κλαφτα Χαράλαμπε Edit Και τώρα που το πρόσεξα με full σήμα ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ρε ρεζιλίκια Μετα μας φταίνε τα τηλέφωνα που δεν κάνουν CA και ότι δεν έχουμε ειδικό εξοπλισμό όχι ότι το δίκτιο είναι σ@@@@@ μην χ@@@@ τα CA Εγώ ξέρω ότι όταν ένα δίκτυο έχει να δώσει ταχύτητα και 150ρι μοντεμακι θα δείξει... Στην περίπτωση παραπάνω δεν έχει για αυτό δεν δείχνει τόσο μπορεί η φίλη μας ή Wind τόσο πάει... Edited July 4, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Μακάρι να δώσει λίγο βάση στο 1800 γιατί με 5mHz δε κάνει δουλειά. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Νέοι επιβάτες σε beach bar. 1800 βασική μπάντα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από ότι φαίνεται ετυχες σε μπουκωμένο eNB. Τεράστιο ping κ jitter. Μπορεί να υπάρχει και θέμα στο λινκ. Δε φαίνεται να είναι Ran issue. Δεν έχει πια τόση κίνηση το δίκτυο. Έχεις και 4g+ λογικά 15mhz άρα δύσκολα. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι να δώσει λίγο βάση στο 1800 γιατί με 5mHz δε κάνει δουλειά. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει γίνει refarm σε μεγάλο κομμάτι του δικτύου. Θεσσαλία παίζει με 15mhz σε κάποιες περιπτώσεις. :) Απλά το δίνει συντηρητικά. Στην περίπτωση σου δε φαίνεται να είναι θέμα radio. Δοκίμασε αν θες και 3η γενιά να δούμε. Edited July 4, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Εκείνη την ώρα που δοκίμασα σε 3g είχε 3down 1up. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Νέοι επιβάτες σε beach bar. 1800 βασική μπάντα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓουαου σούπερ τταχυητητες Σαν δεν ντρέπονται πήρα για προσφορά και μου έδωσαν τις προσφορές της σελίδας και 10ευρώ παραπάνω. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited July 4, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) - 129 και επιμένει η b7 Δέστε την εικόνα που έχω βάλει πιο πάνω Κάτι σκαλίζουν εκεί η σκάλισαν και έφυγαν Ρε τι πάθαμε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk αν κρίνω από την άλλη πλευρά του νησιού... μάλλον έφυγαν... η το παράτησαν και ασχολούνται με άλλα μιας και όλο και βλέπεις κάποια βελτίωση. ετοιμάσου να το βλέπεις αυτό οπουδήποτε έχει ασθενικο εως "άχρηστο" σήμα 1800/2600 Απο τότε που μπήκαν οι άλλες μπάντες ξεκίνησε το πρόβλημα, εκτος αν φταίνε τα xiaomi. Λες με το volte.. λες να "υποχρεωθούν" να το διορθώσουν/ασχοληθούν. ερώτημα προς όλους. οταν δεν έχει κίνηση πάνω από κάποια kbps δεν μπορούν να σε ρίχνουν στην μπάντα με το δυνατότερο σήμα? Εκτός από οτι μας ψεκάζουν αρχίζει μια σκέψη να γεννιέται στο μυαλό μου... Συνωμοσία.. κατα των Xiaomi η υπερ των κινητών μεΕ CA! Edited July 4, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Αυτά είναι παροδικά φαινόμενα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε γενικεύσεις. Εγώ χθες βρέθηκα σε τρεις τουριστικές περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και το δίκτυο ήταν άψογο, εκτός από κάτι στροφές στη μέση του πουθενά, όπου οι ταχύτητες έπεφταν αλλά τη δουλειά σου την έκανες. Όπου έχει αναβαθμίσει, το δίκτυο είναι πάρα πολύ καλό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Για την Κρήτη μιλάει ο άνθρωπος και αυτό συμβαίνει μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ενεργοποείται το 4G με κάποιο SMS γιατί δεν έχω δει πουθενά 4G.:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Αυτά είναι παροδικά φαινόμενα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε γενικεύσεις. .. Όπου έχει αναβαθμίσει, το δίκτυο είναι πάρα πολύ καλό. Καλημέρα και εμείς αυτό λέγαμε αν το ψάξεις... Αλλά το πράγμα άλλαξε και επιμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ενεργοποείται το 4G με κάποιο SMS γιατί δεν έχω δει πουθενά 4G.:. Δεν χρειάζεται να στείλεις sms, το 4g είναι αυτόματα ενεργοποιημένο, οπότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: 1) Να έχεις παλιά κάρτα sim που δεν υποστηρίζει τέταρτη γενιά, οπότε την αλλάζεις (δωρεάν) σε κατάστημα Wind 2) Το κινητό σου να μην υποστηρίζει μία από τις βασικές μπάντες LTE, την Β20 ή αλλιώς 800άρα, οπότε πρέπει να το δεις αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και εμείς αυτό λέγαμε αν το ψάξεις... Αλλά το πράγμα άλλαξε και επιμένει. Τι να ψάξω; Στις περιοχές που κινούμαι δεν έχει χειροτερέψει κάτι, για τις άλλες που αναφέρουν οι συμφορουμίτες, ασφαλώς έχουν δική τους εμπειρία. Α.... καλησπέρα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Για την Κρήτη μιλάει ο άνθρωπος και αυτό συμβαίνει μήνες. Όχι στην περιοχή μου,τώρα με τον ερχομό της b7 άρχισαν τα όργανα Από ταχύτητες πάει καλα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Τι να ψάξω; Στις περιοχές που κινούμαι δεν έχει χειροτερέψει κάτι, για τις άλλες που αναφέρουν οι συμφορουμίτες, ασφαλώς έχουν δική τους εμπειρία. Α.... καλησπέρα! λες να λέγαμε για τις περιοχές που κινείσαι και δεν εχουν πρόβλημα η για τις περιοχές που κινούμαστε και ψάχνουμε να δούμε αν φταίνε αυτοί η εμείς? Ειναι μέχρι να σου χτυπήσει την πόρτα.. μετά καταλαβαίνεις τον άλλο, δεν είναι γενίκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Συνωμοσία.. κατα των Xiaomi Θάνατος :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Στις αναβαθμισμενες περιοχες το δικτυο ειναι πολυ απλα , άψογο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts