mixtri Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Και το cell mapper (με διαφορες συσκευές) μάπα είναι, μου εβγάζε κεραιες μέσα στην θάλασσα... το netmonitor πως υπολογίζει? Αν διάβαζες πως λειτουργεί ίσως να μην έγραφες ο, τι έγραψες. Υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση για Τρίκαλα και γενικά Δυτική Θεσσαλία; Ναι, αρχίζουν από αύριο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Αν διάβαζες πως λειτουργεί ίσως να μην έγραφες ο, τι έγραψες. Ναι, αρχίζουν από αύριο. Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση Μιχάλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) Αν διάβαζες πως λειτουργεί ίσως να μην έγραφες ο, τι έγραψες. Ναι, αρχίζουν από αύριο. Είσαι ο δημιουργός του cell mapper και αγχώθηκες? Μια χαρά είναι ρυθμισμένο και δοκιμασμένο αρκετό καιρό, απλά έχει αρκετες αστοχίες. Το netmonitor μου δείχνει τα καλύτερα στίγματα σε κεραιες, που επιβεβαιώνω οπτικά. Edited April 17, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Είσαι ο δημιουργός του cell mapper και αγχώθηκες? Μια χαρά είναι ρυθμισμένο και δοκιμασμένο αρκετό καιρό, απλά έχει απίστευτες αστοχίες... Το netmonitor μου δείχνει τα καλύτερα στίγματα σε κεραιες, που επιβεβαιώνω οπτικά. Επιμένω ότι δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί. Ξέρεις τι σημαίνει cell mapper? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Επιμένω ότι δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί. Ξέρεις τι σημαίνει cell mapper? Σε αυτό αναφέρομαι https://play.google.com/store/apps/details?id=cellmapper.net.cellmapper&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Σε αυτό αναφέρομαι https://play.google.com/store/apps/details?id=cellmapper.net.cellmapper&hl=en Και επαναλαμβάνω την ερώτηση. Ξέρεις τι σημαίνει cell mapper? Αν όχι βάλε Google translate. Α και διάβασε το description. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) Και επαναλαμβάνω την ερώτηση. Ξέρεις τι σημαίνει cell mapper? Αν όχι βάλε Google translate. Α και διάβασε το description. Ακριβως, μερική αστοχία του Developer στην ορθή περιγραφή του. Edited April 17, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Από την περιγραφή: "Displays a map of both coverage and individual tower sector coverage and bands" Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Νικόλα ένα τεστ από Λεπτοκαρυά πάνω από την εθνική οδό. Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/2797096359 Σίγουρα είναι από κάποια κεραία μακρινή ίσως από Θεσσαλονίκη γιατί της Λεπτοκαρυάς ακόμα παίζει 3G 1mbps.. Λεπτοκαρυα παιρνεις απο τα τουνελ.....λολ η καλυτερη ληψη σε ολη την ΠΑΘΕ.. Χρηστος Ανεστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Ακριβως, μερική αστοχία του Developer στην ορθή περιγραφή του. Όταν δε καταλαβαίνουμε κάτι μη τα ρίχνουμε στον developer. Το λέει καθαρά. Πιο καθαρά δε γίνεται. Στείλε στο Minh Truong και πες του. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) Όταν δε καταλαβαίνουμε κάτι μη τα ρίχνουμε στον developer. Το λέει καθαρά. Πιο καθαρά δε γίνεται. Στείλε στο Minh Truong και πες του. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Ναι βέβαια, έχεις απόλυτο δίκιο φυσικά...!!!http://i.imgur.com/zX7caSg.jpg Edited April 17, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Άρχισαν από σήμερα οι αναβαθμίσεις στο νόμο Καρδίτσας. Περιμένουμε νέα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ν. Πιερίας δεν έχει γίνει πουθενά αναβαθμιση. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν από Αιγίνιο έως Λιτόχωρο, Πλαταμώνα και γύρω γυρω. Τίποτα απολυτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Έκανα μία βόλτα με το σκυλί μου, και προσπάθησα να πειραματιστώ με τη wind, και νομίζω πως βρήκα γιατί είναι τόσο χάλια εδώ πέρα. Με το netmonitor βρήκα που περίπου είναι η πιο κοντινή κεραία που έπιανε καλύτερα. Πήγα όσο πιο κοντά μπορούσα, και βλέπω αυτά : 3G από την ίδια κεραία : Κλείνοντας την band 3 πιάνει από 20άρα αλλά από πολύ πιο μακριά. Δηλαδή μπορεί και 4-5χλμ. Αν είμαι στην πλευρά του σπιτιού που κοιτάει προς την κεραία που έχει band 3 κάτι κάνει από ταχύτητα. Σε όλα τα υπόλοιπα σημεία είτε εξασθενεί πολύ, είτε πιάνει από μακρινή b.20 Άρα συμπεραίνω ότι έχει μία κεραία πολύ κοντά χωρίς band 20 και με μικρό bandwidth, και όλες οι 20άρες είναι πάρα πολύ μακριά... Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Μέτρια ταχύτητα , αλλά οκ γίνεται δουλειά.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Μέτρια ταχύτητα , αλλά οκ γίνεται δουλειά.... Ας είχε παντού η WIND 4G με 20/10 down/up και δε νομίζω να έλεγε κανείς τίποτα... Ειδικά στις περιοχές της επαρχίας, που έχει ακόμα παλιό 3G, αυτές οι ταχύτητες θα ήταν "ανάσταση". :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Έκανα μία βόλτα με το σκυλί μου, και προσπάθησα να πειραματιστώ με τη wind, και νομίζω πως βρήκα γιατί είναι τόσο χάλια εδώ πέρα. Με το netmonitor βρήκα που περίπου είναι η πιο κοντινή κεραία που έπιανε καλύτερα. Πήγα όσο πιο κοντά μπορούσα, και βλέπω αυτά : 3G από την ίδια κεραία : Κλείνοντας την band 3 πιάνει από 20άρα αλλά από πολύ πιο μακριά. Δηλαδή μπορεί και 4-5χλμ. Αν είμαι στην πλευρά του σπιτιού που κοιτάει προς την κεραία που έχει band 3 κάτι κάνει από ταχύτητα. Σε όλα τα υπόλοιπα σημεία είτε εξασθενεί πολύ, είτε πιάνει από μακρινή b.20 Άρα συμπεραίνω ότι έχει μία κεραία πολύ κοντά χωρίς band 20 και με μικρό bandwidth, και όλες οι 20άρες είναι πάρα πολύ μακριά... Sent from my MotoE2 Αυτο ισχυει και στο iPhone μου.Με Wind επιανε την B20 κεραια γιατι ειχε καλο σημα.Οι αλλες ηταν μακρια και αυτο το ειδα στο κινητο του πατερα μου χωρις 800 οπου επιανε απο 1800 με χαλια σημα.Με την Vodafone εχει χαλια σημα επειδη παιρνει απο B20 η οποια ειναι μακρια με 1 μπαρα.Στο Xiaomi του πατερα μου πιανει 3/5 4G απο 1800,η οποια πιανει σε ολο το σπιτι.Μονο μια φορα το επιασα να μπαινει στην Β3.Ενω πιο κατω αμα βγω προς το παρκο πιανω κανονικα 4G απο 1800 με σημα καμπανα.Αρα οι συσκευες με B20 αμα ανοιξεις 4G στη συσκευη θα βρουν που εχει το καλυτερο σημα.Δηλαδη τις κεραιες που παιζουν στη B20/800mhz.Αλλα στη Wind μπαινει η συσκευη στη B20 ωστε να παρεχει σταθερο σημα στο κινητο για να μη κανει εναλλαγες.Το ιδιο ακριβως βλεπω με τη Vodafone. Στη wind μονο αμα εχει καλυτερο σημα ή αμα ειναι σε εξωτερικο χωρο μπαινει σε B3 και B7.Το ιδιο ισχυει και με τη Vodafone αλλα πιο συχνα βλεπω B3 γιατι εχει περισσοτερο απο τη Wind.Αυτα βλεπω στο iPhone 5s με Lte Modem Cat.3 100/50 και εχει ολες τις μπαντες για το 4G.Τονιζω οτι δεν συγκρινω εταιριες αλλα οτι και με αλλους το ιδιο πραγμα γινεται. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέτρια ταχύτητα , αλλά οκ γίνεται δουλειά.... Οταν ο κοσμος ειδικα στην επαρχια δεν εχει vdsl αλλα adsl εως 24Mbps και εχει στο σπιτι λιγοτερο απο 24 ειναι μια χαρα το 4G σε ταχυτητες.Να φανταστεις στην επαρχια υπαρχουν Youtubers οι οποιοι δεν κανουν livestream ή πανε στη λυση του 4G.Ενα παραδειγμα εδωσα στο νημα της Cosmote οπου εκανε με 4G Livestream σε 720p.Η Adsl του στον ΟΤΕ ειναι στα 5Mbps Download και το Upload αρκετα χαμηλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας είχε παντού η WIND 4G με 20/10 down/up και δε νομίζω να έλεγε κανείς τίποτα... Ειδικά στις περιοχές της επαρχίας, που έχει ακόμα παλιό 3G, αυτές οι ταχύτητες θα ήταν "ανάσταση". :lol: Αμα βγαλει και φτηνα πακετα στη καρτοκινητη και δινει απεριοριστα δεδομενα με οριο τα 15Mbps ή 2GB τουλαχιστον θα ειναι μια χαρα.Οτι πρεπει για livestreams στο Youtube. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Υπάρχει κανένα νέο για αναβάθμιση του δικτύου σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Υπάρχει κανένα νέο για αναβάθμιση του δικτύου σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα; Δυστυχώς κανένα απολύτως :mad: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σέρρες κομμάτι απο Νιγρίτα ηταν το εξωπραγματικό ειχα σήμα 2 γραμμές αλλα δεν υπήρχε ίντερνετ που και που εμφανιζόταν ενα τεράστιο G... κόκκινη πράσινη κανονικα 4G.. οταν ξανα βρεθω εκει θελω να βρω καταστημα (αν υπάρχει) και να δω αν εχουν τα σηματα 4G απο εξω εαν τα εχει θα κλαίνε και τα τσιμέντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πρίν λίγο Κάτω Λεχώνια. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Γιατί να μην έχει τα σήματα; αφού αυτή είναι η γραμμή της εταιρείας.Και εδώ πέρα τα έχει και 4g ούτε για δείγμα.. Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πρίν λίγο Κάτω Λεχώνια. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να μας πεις ειδικότερα σε ποιες περιοχές κινήθηκες από Γορίτσα και έπειτα; εννοώ προς Πήλιο! Για να μας δώσεις και μια γενική εικόνα, εκτός από speedtests. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σέρρες κομμάτι απο Νιγρίτα ηταν το εξωπραγματικό ειχα σήμα 2 γραμμές αλλα δεν υπήρχε ίντερνετ που και που εμφανιζόταν ενα τεράστιο G... κόκκινη πράσινη κανονικα 4G.. οταν ξανα βρεθω εκει θελω να βρω καταστημα (αν υπάρχει) και να δω αν εχουν τα σηματα 4G απο εξω εαν τα εχει θα κλαίνε και τα τσιμέντα.. Ασε,και Ημαθια απο Βεροια εως Κλειδι μονο στην Αλεξανδρεια θα βρεις 3G το παλιο και στη Βεροια τα ιδια.Το καλυτερο ειναι οτι γυρναει και σε Gprs.Η κοκκινη H+ και 4G μεσα στη βεροια(με το xiaomi του πατερα μου,χωρις 800 επαιζε και μεχρι το νοσοκομειο της Βεροιας που ειναι ψηλα,εξω απο τη Πολη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μπορείς να μας πεις ειδικότερα σε ποιες περιοχές κινήθηκες από Γορίτσα και έπειτα; εννοώ προς Πήλιο! Για να μας δώσεις και μια γενική εικόνα, εκτός από speedtests. Μπούφα στην αρχη (μάλλον από Μηλιές) Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε γενικές γραμμές εξαιρετικό 4G απο Βόλο μέχρι Νεοχώρι, με εξαίρεση Καλά Νερά και στο τέλος Μπούφας (προς Αργαλαστή) Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts