Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστό φαίνεται αυτό. Μόλις δοκίμασα κάτι. Το κινητό δίπλα στο router μου πιάνει 45+mbps. Αν το συνδέσω με ένα repeater(συνδέεται με wi-fi στο router) το οποίο το τοποθετώ δίπλα σχεδόν στο router, δεν πάει πάνω από 25-28. Το repeater είναι n.

Κάθε ενδιάμεσο οικιακό repeater ρίχνει την ταχύτητα στο μισό. Αν συνδέσεις και δεύτερο repeater στην σειρά θα παίζει στο 1/4 της αρχικής ταχύτητας.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τότε να μην περιμένει μαξ ταχύτητες με WiFi. 20-25 θα πιάνει με 802.11n. Αν θέλει παραπάνω USB. :)

Με το ZTE MF 910 mifi και συμβόλαιο wind μια χαρά πιάνει με wifi 2.4 Ghz εως 70 - 100mpbs δοκιμασμένο σε αρκετά σημεία που έχει τα γκάζια το δίκτυο.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Με το ZTE MF 910 mifi και συμβόλαιο wind μια χαρά πιάνει με wifi 2.4 Ghz εως 70 - 100mpbs δοκιμασμένο σε αρκετά σημεία που έχει τα γκάζια το δίκτυο.

Παίζει ρόλο και η συσκευή σου τι WiFi type έχει. Μη περιμένουμε να κάνει θαύματα και το MiFi. MF910 έχω και εγώ και μέχρι 75Mbps έχω δει με WiFi από MS Surface.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίζει ρόλο και η συσκευή σου τι WiFi type έχει. Μη περιμένουμε να κάνει θαύματα και το MiFi. MF910 έχω και εγώ και μέχρι 75Mbps έχω δει με WiFi από MS Surface.

Καλά ποιο έχει το παλικάρι και σέρνεται ;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Σήμερα πρώτη φορά 4G Wind έξω απο το Αιγίνιο Πιερίας έως και τον κόμβο Μεθώνης. Λογικά απο απέναντι αλλά πρώτη φορά το βλέπω στο συγκεκριμένο σημείο και περνάω κάθε μέρα απο εκεί.

Τότε να μην περιμένει μαξ ταχύτητες με WiFi. 20-25 θα πιάνει με 802.11n. Αν θέλει παραπάνω USB. :)

Πάντως σε 4G με το συγκεκριμένο mifi...

είτε με wifi συνδεδεμένο.......http://www.speedtest.net/result/5899889694.png

είτε με usb συνδεδεμένο.....http://www.speedtest.net/result/5899929029.png

έχει τις ίδιες μετρήσεις speedtest.net με Nokia κινητό:......http://www.speedtest.net/result/5899773547.png

Μέσα σε σπίτι στα Πετράλωνα αυτή τη στιγμή.

Πάντως σε 4G με το συγκεκριμένο mifi...

είτε με wifi συνδεδεμένο.......http://www.speedtest.net/result/5899889694.png

είτε με usb συνδεδεμένο.....http://www.speedtest.net/result/5899929029.png

έχει τις ίδιες μετρήσεις speedtest.net με Nokia κινητό:......http://www.speedtest.net/result/5899773547.png

Μέσα σε σπίτι στα Πετράλωνα αυτή τη στιγμή.

Σε ποιό σημείο ; αν βγάλεις το mifi στο μπαλκόνι σε hyperhosting και ΟΤΕ τι δίνει;

Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk.

Θα ήθελα να ξέρω τι κάνεις με το κινητό σου. Μα την Παναγία δηλαδή! :lol:

Το χω πει αρκετές φορές. Ανεβάζω videos στο youtube.

Κάθε Σ/Κ ανεβάζω περίπου 15GB. Μπορεί και τα διπλά σε διάστημα μιας βδομάδας αν έχω υλικό προς ανέβασμα.

Αλλά δεν το κάνω με το κινητό. Με mifi το κάνω.

Είναι τεράστιες οι διαφορές στις ταχύτητες. Χαρακτηριστικά: ένα video που από την adsl του σπιτιού κάνει να ανέβει 45 λεπτά περίπου, με το mifi ανεβαίνει σε 3 λεπτά!!!!!:happy:

Μου έχει λύσει πραγματικά τα χέρια.

Στην πλατεία Συντάγματος, έχει δει κανείς 4G+; Δοκίμασα με το νέο μου κινητό και τίποτα, μόνο 25 Mbps... :wacko:

Σε ποιό σημείο ; αν βγάλεις το mifi στο μπαλκόνι σε hyperhosting και ΟΤΕ τι δίνει;

Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk.

Αφού στα έχω ξαναπεί εδώ κ >1 χρόνο κ μου'δωσες κ το μειλ σου κ έιπες θα πέρναγες και για μετρήσεις.

Έγραψα περιοχή (Πετράλωνα)

Να και έξω στο μπαλκόνι 2ο όροφο με το mifi ZTE mf910 σε 4G:

http://www.speedtest.net/result/5899837996.png

http://www.speedtest.net/result/5899848708.png

Σε hyperhosting κ ό,τι καλύτερο, γιατί "βγάζει" και χειρότερα η Wind εδώ....

Πού; Αθήνα κέντρο: Πετράλωνα.

Σήμερα πρώτη φορά 4G Wind έξω απο το Αιγίνιο Πιερίας έως και τον κόμβο Μεθώνης. Λογικά απο απέναντι αλλά πρώτη φορά το βλέπω στο συγκεκριμένο σημείο και περνάω κάθε μέρα απο εκεί.

Πλακα κανεις; Ακομα εκει εχει παλιο 3G νομιζω και Gprs.Αντε προς Λεπτοκαρυα-Πλαταμωνα να μπει γιατι το 3G ειναι στην ουσια εικονικο.Ταχυτητες σχεδον μηδενικες και χωρητικοτητα ανυπαρκτη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πλακα κανεις; Ακομα εκει εχει παλιο 3G νομιζω και Gprs.Αντε προς Λεπτοκαρυα-Πλαταμωνα να μπει γιατι το 3G ειναι στην ουσια εικονικο.Ταχυτητες σχεδον μηδενικες και χωρητικοτητα ανυπαρκτη.

Λέει ότι το είδε σήμερα πρώτη φορά. Αυτά που γράφεις αφορούν σημερινή σου εμπειρία ή από το παρελθόν;

Sent from my XT1562

Λέει ότι το είδε σήμερα πρώτη φορά. Αυτά που γράφεις αφορούν σημερινή σου εμπειρία ή από το παρελθόν;

Sent from my XT1562

Ειναι η κατασταση που υπαρχει εως τουλαχιστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη.Απο εκει και περα δεν ξερω τι εγινε,αν και πηρε αδειες η Wind.

Οσο για Θεσσαλονικη,χθες Καρολου Ντηλ σε ισογειο οικοδομης εχανε το σημα τελειως.Πηρα στις βλαβες και λενε εχει προβλημα η κεραια στη Τσιμισκη και οι τεχνικοι προσπαθουν να την φτιαξουν.Ευχομαι να φτιαχτει γιατι η Αγιας Σοφιας και

καρολου ντηλ απο Λεωφορο νικης και πανω εως Μητροπολεως και Τσιμισκη εχει θεματα οχι μονο σε

4G αλλα και 2G/3G.4G 2600 πληροφοριακα ειδα στη Δεθ,Νεο δημαρχειο,Βασιλικο θεατρο

και Αριστοτελους.Δελφων στο υψος των Ελτα(στην αρχη) εχει θεμα με 3G/4G μονο Edge.Το ιδιο και στο υψος της Γρηγοριου Πεμπτου με Δελφων,πανω απο το Παρκο Κρητης.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ειναι η κατασταση που υπαρχει εως τουλαχιστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη.Απο εκει και περα δεν ξερω τι εγινε,αν και πηρε αδειες η Wind.

Από το Σεπτέμβρη μέχρι τώρα, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει, ακόμα και το παλιό 3G. Αν είδε 4G, σημαίνει πως μάλλον η WIND πλησιάζει. :)

Από το Σεπτέμβρη μέχρι τώρα, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει, ακόμα και το παλιό 3G. Αν είδε 4G, σημαίνει πως μάλλον η WIND πλησιάζει. :)

Σιγουρα,εδω λενε φτιαχνουν βλαβες στη θεσσαλονικη,χθες που πηρα τηλεφωνο για ενα προβλημα στο κεντρο.

Σιγουρα,εδω λενε φτιαχνουν βλαβες στη θεσσαλονικη,χθες που πηρα τηλεφωνο για ενα προβλημα στο κεντρο.

Δευτέρα απόγεμα 7:30 με 9:00 "έπεσε" όλη η Πειραϊκή.

Ούτε 8005000200 δεν μπορούσα να πάρω από Αθήνα να τους πω για το πρόβλημα εκεί: Το κλείνανε μετά τον τηλεφωνητή μπλα-μπλα!!

Και τα σταθερά Wind εκεί. "Πτώση τάσης" τους είπαν μετά...

Τί να λέμε τώρα;

Δευτέρα απόγεμα 7:30 με 9:00 "έπεσε" όλη η Πειραϊκή.

Ούτε 8005000200 δεν μπορούσα να πάρω από Αθήνα να τους πω για το πρόβλημα εκεί: Το κλείνανε μετά τον τηλεφωνητή μπλα-μπλα!!

Και τα σταθερά Wind εκεί. "Πτώση τάσης" τους είπαν μετά...

Τί να λέμε τώρα;

Εγω χθες νωρις το απογευμα το κινητο ειχε 2/5 κουκκιδες Edge και ξαφνικα εκτος δικτυου,το εκανε 2 φορες πηρα στο 8005000200 και μου λενε το ξερουμε το προβλημα.Μιλαμε για Κεντρο Θεσσαλονικης,Καρολου Ντηλ με Προξενου Κορομηλα.Αναμεσα στην αριστοτελους και την Μητροπολη ειναι το σημειο.Ακομα και εξω στο δρομο να εισαι με το ζορι πιανει 1 μπαρα 3G και 4G(μονο 800).Μεσα στα μαγαζια μονο Edge.

Καθώς περνούσα από τον αυτοκινητοδρομο, κοντά στην Αρχαία Νεμέα, με ταχύτητα περίπου 100 km/h. ;)

http://www.speedtest.net/android/2481847930.png

Ναι όντως σήμερα έλεγχος Κατερινη ακόμα το παλιό 3g . Χάλια. Κάποιος είπε ότι αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινούσε σιγά σιγά για 4g. Λίγο δύσκολα να πιάνεις από απέναντι. Μπορεί πιθανον να αναβαθμίζουν κεραίες.

Στο σημείο που ανέφερα προχτες επιβεβαιώνω και σήμερα το 4G αλλά σίγουρα απο απέναντι, ασθενές σχετικά, πιάνει όμως. Μόλις "δεί" όμως το κινητό την κεραία στο ύψωμα της Αγαθούπολης σε γυρνάει σε τέρμα Gprs όπως άλλωστε είναι λογικό. Οπωσδήποτε έβαλαν νέους σταθμούς απέναντι, πύκνωσε το δίκτυο, και πιάνει στο συγκεκριμένο σημείο μιας και η σύγκλιση είναι μικρή.

Καλησπερα,ξερει κανεις αμα εχει 4G και που καλυπτει προς Καστορια και Φλωρινα; Γιατι αλλιως να μην βαλω internet.

Καλησπερα,ξερει κανεις αμα εχει 4G και που καλυπτει προς Καστορια και Φλωρινα; Γιατι αλλιως να μην βαλω internet.

Καστοριά έχει 4g.

Στη Φλώρινα έχει σίγουρα 3g, έχω δύο χρόνια όμως να πάω, οπότε δεν ξέρω αν μπήκε τώρα τέταρτη γενιά.

Και μην ξεχνάς το δωρεάν 1 gb internet αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο (sms "1" στο 1209).

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καστοριά έχει 4g.

Στη Φλώρινα έχει σίγουρα 3g, έχω δύο χρόνια όμως να πάω, οπότε δεν ξέρω αν μπήκε τώρα τέταρτη γενιά.

Και μην ξεχνάς το δωρεάν 1 gb internet αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο (sms "1" στο 1209).

Πηρα το 1GB.Παντως εως τωρα ειδα 3G εστω και οριακο μεχρι την εξοδο της εγνατιας και την 1η εξοδο για Κλειδι Ημαθιας.3G μια χαρα και στα διοδια στα Μαλγαρα.Απο τον Σεπτεμβρη εως τωρα εγινε μια βελτιωση.

Πηρα το 1GB.Παντως εως τωρα ειδα 3G εστω και οριακο μεχρι την εξοδο της εγνατιας και την 1η εξοδο για Κλειδι Ημαθιας.3G μια χαρα και στα διοδια στα Μαλγαρα.Απο τον Σεπτεμβρη εως τωρα εγινε μια βελτιωση.

Για πες και πέρα από το Κλειδί.:shifty:

Για πες και πέρα από το Κλειδί.:shifty:

Περα απο το κλειδι εως την εξοδο για Κοζανη-Πτολεμαιδα Gprs με λιγο 3G εξω απο τη βεροια και Κολουρα(παλιο δικτυο).Τα ιδια και στην εξοδο εως εξω απο την Πτολεμαιδα.Απο εκει εως το αμυνταιο παλιο δικτυο κανονικα,το οποιο επαιζε αψογα παρολο που οι ταχυτητες ηταν στο 1Mbps.Χαρτες δουλεψαν κανονικα,facebook επισης με καθυστερηση στο loading.Snapchat stories ομως δεν ελεγε να φορτωσει με το 3G.

• The title was changed to Nova 4G