GaleaNatur Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλημερα και καλοριζικο αν σου ειναι ευκολο: εντυπωσεις απο μπαταρια? απο που το πηρες και ποσο? δειγματα φωτογραφιων? αισθηση στο χερι?(μεγεθος,ποιοτητα υλικων κτλπ) δοκιμασες εγκατασταση android εφαργμογων οπως αναφερεται στο αντιστοιχο θεμα του Ζ10? αν δεν σου ειναι μεγαλος κοπος να μας δωσεις και μια φωτο για το πως ειναι κρατωντας το στο χερι. ευχαριστω για το χρονο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μπαταρία: την υπολογίζω στο διπλάσιο αυτής του iphone με minimum to 170%. Δεν είναι "θηριώδης", όπως περιγράφεται σε ξένα forums, αλλά δεδομένου ότι στην Ελλάδα καλό "σήμα" δεν υπάρχει και ότι το τηλέφωνο σε προκαλεί να το χρησιμοποιείς συνέχεια, λογικό είναι η μπαταρία να "υποφέρει". στα χέρια μου βγάζει όμως το 24ωρο. Αγορά από expansys αίσθηση: μου άρεσαν ανέκαθεν τα αντικείμενα με ακμές/ γωνίες: θα προτιμούσα να έμοιαζε περισσότερο στο z10, αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα. Έχω την εντύπωση ότι είναι λεπτότερο του z10. Γενικότερα για το μέγεθός του: δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Το 80% το κινήσεων όμως πάνω του απαιτεί 2 χέρια. Προσωπικά όμως μπορώ να κάνω κλήσεις με 1 χέρι. ποιότητα υλικών: σε όλους κάνει εντύπωση το πίσω κάλυμμα και η υφή του carbon. Εμένα πάλι μου αρέσει πάρα πολύ η οθόνη και η καθαρότατη απεικόνιση των χαρακτήρων, όσο μικροί κι αν είναι. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος αλλαγής τηλεφώνου και εγκατάλειψης του iphone: το Bberry έχει μεγαλύτερη, κατά πολύ ευκρινέστερη οθόνη που σε συνδυασμό με τη προγνωστική ιδιότητα του πληκτρολογίου, μπορείς να απαντάς στο 80% των email σου ΑΝΕΤΑ! Σημείωση: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΙΣ ΑΡΧΕΙΑ (από μνήμη συσκευής, κάρτα sd ή dropbox) ΑΦΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ - EMAIL!!! Μόνον για την ευχρηστία των emails, άξιζε η αλλαγή. από android έβαλα το 1password reader, καθώς έχω το αντίστοιχο στο mac. είναι πολύ εύκολο μέσω του 1market, χρησιμοποιώντας τον οδηγό από εδώ φωτογραφίες ανέβασα κάποιες πρόχειρες που τράβηξα: https://dl.dropboxusercontent.com/u/48476698/unsorted/BBerry/IMG_00000003.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/48476698/unsorted/BBerry/IMG_00000004.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/48476698/unsorted/BBerry/IMG_00000007.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/48476698/unsorted/BBerry/IMG_00000034.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/48476698/unsorted/BBerry/IMG_00000035.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/48476698/unsorted/BBerry/IMG_00000036.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 άψογος! ευχαριστουμε πολυ :) το κινητο φαινεται τελειο αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 δεν νομίζω ότι στα 550 λιανικής η τιμή είναι τσιμπημένη, ειδικά για πρωτοκυκλοφορούν τηλέφωνο που δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα, και το οποίο είναι branded και όχι noname κινεζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλή Χρονιά συνφορουμίστες! Ενδιαφέρομαι για το Ζ30 και στο expansys που το είδα δεν αναφέρει εαν είναι. 3/4G. Έχετε ιδέα ποια έκδοση πουλάει? Αν και να είμαι ειλικρινής δεν σκοπεύω να το δουλεύω στο 4 καθώς η μπαταρία θα τελειώνει αμέσως. Εκτός της ταχύτητας στο δίκτυο έχει κάποια άλλη διαφορά το μοντέλο 3g για να μη το προτιμήσω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλή Χρονιά συνφορουμίστες! Ενδιαφέρομαι για το Ζ30 και στο expansys που το είδα δεν αναφέρει εαν είναι. 3/4G. Έχετε ιδέα ποια έκδοση πουλάει? Αν και να είμαι ειλικρινής δεν σκοπεύω να το δουλεύω στο 4 καθώς η μπαταρία θα τελειώνει αμέσως. Εκτός της ταχύτητας στο δίκτυο έχει κάποια άλλη διαφορά το μοντέλο 3g για να μη το προτιμήσω? Ευχαριστώ! Η μπαταρία δεν τελειώνει "αμέσως" στο 4G LTE μοντέλο, το οποίο είναι το STA 100-2 και είναι αυτό που πουλά το expansys Σ'εμένα με σκληρή- σχεδόν αδυσώπητη χρήση πάει κοντά στο 24ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 με ανοιχτα τα δεδομενα απο τον παροχο δεν υπαρχει συσκευη να βγαζει 24ωρο με τοσο σκληρη χρηση. Αν εισαι μονο με wifi οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 με ανοιχτα τα δεδομενα απο τον παροχο δεν υπαρχει συσκευη να βγαζει 24ωρο με τοσο σκληρη χρηση. Αν εισαι μονο με wifi οκ. κι όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Τελικά, με πείσατε (όχι ότι ήθελα και πολύ!) και παραγγέλθηκε ένα Ζ30 προς αντικατάσταση του GS4! Αναμονή μέχρι την Πέμπτη όπου προβλέπεται να παραλάβω.!! Πάντως όσο διαβάζω σε αντίστοιχα φόρα στο εξωτερικό, πρέπει να είναι μια πραγματικά αξιόλογη συσκευή την οποία ο χρήστης μπορεί αξιόπιστα να εμπιστευτεί, ειδικά όσον αφορά μπαταρία/σήμα/κλήσεις/πρακτικότητα/ταχύτητα.. Είδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 με το καλο να το παραλάβεις και περιμένουμε εντυπωσεις Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλημέρα! Επιτέλους το παρέλαβα εχθές και το δούλεψα αρκετά για να μπορέσω να σας δώσω μια πρώτη εικόνα. Η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό ανοίγοντας την συσκευασία, ήταν: Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο..! Προερχόμενος απο GS4 και ΒΒ9900, τολμώ να πω ότι ξεπερνάει την ποιότητα του 9900 (δεν συζητώ για το σαμσουνγκ..) ενώ η οθόνη σε μέγεθος και ποιότητα είναι εφάμιλλα στο μάτι με εκείνη του S4. Στιβαρότατη κατασκευή, τίποτα δεν τρίζει, σαφές κράτημα στο χέρι και απτή ποιότητα που ξεφεύγει κατα πολύ. Ακόμα και συγκρινόμενο με το iPhone5C της γυναίκας μου, είναι αρκετα κλικ' επάνω. Η αισθητική, υποκειμενικά μιλώντας, είναι τέλεια αλλά αυτό διαφέρει απο χρήστη σε χρήστη. Πάντως όποιος το είδε και το έπιασε στα χέρια του το θαύμασε ως κάτι ξεχωριστό. Φορτίζοντάς το (σημ: ήταν εντελώς άδεια η μπαταρία του, παραδόξως), άνοιξε και ξεκίνησα το σετάρισμα. Μόλις συνδέθηκα με το BB id μου (απο το 9900) κατέβηκαν όλες μου οι επαφές χωρίς να κάνω τίποτα... ήμουν έτοιμος για χρήση μέσα σε 1 λεπτό! Η χρηστικότητα του λειτουργικού (swipe gestures κλπ) σε ξενίζει τα πρώτα 2-3 λεπτά αλλά με τα εκπαιδευτικά βίντεο μικρής διάρκειας που έχει μέσα τα μαθαίνεις όλα σε χρόνο dt. Μετά απλά δεν υπήρχε γυρισμός πίσω στα πατήματα πλήκτρων.. Το Hub ήταν ένας απο τους βασικούς λόγους που το προτίμησα και είχα απόλυτο δίκιο: σε μια σελίδα έχεις όλες τις ενημερώσεις για οτιδήποτε σε αφορά, και το κυριώτερο σε παραμετροποιήσιμη μορφή (τι να εμφανίζει, ποιες προτεραιότητες θέλεις, ενδεικτικά χρώματα ανα account κλπ). Με μια κίνηση έχω όλο τον virtual "κόσμο" μου μπροστά μου! Το πληκτρολόγιο είναι τόσο χρήσιμο, γρήγορο και ακριβές που το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν: μα καλά, γιατί δεν το έχουν σκεφτεί και οι άλλοι;;;; Γράφω γρηγορότερα ακόμα και απο το 9900 και όσο το χρησιμοποιώ βελτιώνομαι (ή απο ότι έχω καταλάβει, βελτιώνεται το πληκτρολόγιο αφού μαθαίνει που πατάς για κάθε γράμμα και τι λέξεις χρησιμοποιείς περισσότερο). Η λήψη (wifi & GSM) είναι εξαιρετική! Ήταν ενας απο τους λόγους που έφυγα απο GS4 καθώς στην περιοχή που μένω εχω μέτριο σήμα και είχα θέματα. Τόσο το wifi παίζει βίντεο 720p χωρίς πρόβλημα (στο ίδιο σημείο όπου το galaxy μου έκανε buffering) ενώ στο υπόγειο του σπιτιού μου όπου κανένα κινητό δεν έπιανε ποτέ, εγώ είχα σήμα και μπόρεσα να επικοινωνήσω με BBM! (χωρίς wifi εννοείται!). Απο εφαρμογές, εγκατέστησα Skype, Soundhound (Shazam type), Tunein και Whatsup τα οποία λειτουργούν υποδειγματικά. Παιχνίδια κατέβασα καμια 10αριά δωρεάν τα οποία φαίνονται ότι δουλεύουν άψογα αλλά για αυτά θα κρίνει σήμερα το απόγευμα ο αυστηρότερος κριτής, η κόρη μου... Μέχρι στιγμής δεν μου έχει λείψει κάτι ούτε αισθάνθηκα ότι στερούμαι κάποια λειτουργία που έκανα με άλλα τηλέφωνα. Ο browser είναι γρήγορος, σχεδόν το ίδιο με το iphone, ενώ κατάφερα και συνδέθηκα με web banking (λόγω έλλειψης σχετικής εφαρμογής), γρήγορα και σταθερά χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα. Το ίδιο το λειτουργικό προσφέρει ευκολίες, ταχύτητα και σταθερότητα (no lag at all, at last!) που είχα διαβάσει και περίμενα, και απλά το επιβεβαιώνω χωρίς καμία επιφύλαξη. Τα mails μου (τουλάχιστον τα λίγα που έλαβα το βράδυ) ήρθαν γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις. Νομίζω ότι είναι αρκετά πιο άμεση η παραλαβή απο το GS4 αλλά αυτό θα το εξακριβώσω σήμερα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η κάμερα, τουλάχιστον σε μερικές εσωτερικές λήψεις με ημίφως, ήταν υποδειγματική και γρήγορη. Τολμώ να πω ότι το αποτέλεσμα (σε ημίφως, το τονίζω γιατί δεν έχω δοκιμάσει σε εξωτερικό χώρο ημέρα ακόμα) είναι εφάμιλο του GS4. Να σημειώσω ότι η κάμερα τραβάει φωτογραφίες σε 8ΜΡ ενω του GS4 σε 9 και κάτι (σε μέγεθος 16:9, γιατί 13ΜΡ τραβάει μόνο σε μέγεθος 4:3, κάτι το οποίο δεν είχα αντιληφθεί όταν είχα αγοράσει το Σαμσουνγκ). Πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι παραπάνω απο αξιοπρεπής και ικανοποιεί κάθε απαίτηση. Η μπαταρία είναι απλά απο άλλο πλανήτη, (τουλάχιστον με τα μέτρα του 9900, του 5c ακόμα και του GS4) καθώς με την πρώτη φόρτιση, και χρήση 1 ώρας youtube, 1 ώρας download, 2 ώρες περίπου ψάξιμο, και 2 τηλεφωνήματα, απο εχθές το βράδυ στις 12 (11 ώρες μέχρι τώρα), βρίσκεται τώρα στο 85%... Που να κάνει και τις πρώτες 3-4 φορτίσεις του (σε καμιά 10αριά μέρες δηλαδή!).. Για το τέλος, άφησα τον ήχο των ηχείων... απλά πρέπει να τα ακούσετε..! Δεν σας λέω κάτι παραπάνω απο αυτό... Σημείωση: όπως κάθε τι πολύτιμο, συμβουλεύω τους μελλοντικούς αγοραστές να προμηθευτούν θήκη για την προστασία του, καθως τα 170 γραμμάρια βάρους δεν νομίζω να συγχωρούν εύκολα τις πτώσεις (αν και στο διαδικτυο διαβάζω ότι είναι αρκετά εως πολύ ανθεκτικό στις πτώσεις). Αυτά απο εμένα. Καλημέρες σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σαν κάτοχος του σ4 και γλυκοκοιταζοντας το ζ30 τον τελευταίο καιρό μου άναψες φωτιές με αυτό το ποστ. Καλορίζικο και ευχαριστούμε και εσένα για τις εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Πρώτη φόρτιση με αρκετή χρήση και παιχνίδι και από εχθές στις 12 το βράδυ μέχρι τώρα -20+ ώρες - έχω 42% μπαταρία. Emails άμεσα... σήμα καμπάνα.. Νομίζω είναι αρκετά! Καλό βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μήπως μάθατε ποιο βγηκε φέτος το καλύτερο smartphone απο τους bloggers στο CES1014? Το Ζ30 αγαπητοί. Και επειδή βλέπω το myphone δεν το αναφέρει http : //feedproxy.google.com/~r/Awaygr/~3/LcEJ0c-5a-I Χαιρετώ Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μακάρι τα ΒΒ να πάνε πολύ καλυτερα φέτος. Το αξίζουν. Το ΒΒ10 OS ειναι τέλειο. Μετα το Pre3 και το WebOS, το Ζ10 και το Ζ30 είναι οι συσκευές που με έχουν καταπληξει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μήπως μάθατε ποιο βγηκε φέτος το καλύτερο smartphone απο τους bloggers στο CES1014? Το Ζ30 αγαπητοί. Και επειδή βλέπω το myphone δεν το αναφέρει http : //feedproxy.google.com/~r/Awaygr/~3/LcEJ0c-5a-I Χαιρετώ Εννοείται ότι θα έβγαινε πρώτο. Η συσκευή είναι φοβερή ,κτήνος σε όλα της πραγματικά με το καλύτερο άποψη μου software εκεί έξω και ότι και να λένε κάποιοι για τα blackberry μην ακούτε … Εγώ έχω το Q10 άλλα το έχω ερωτευτεί και το Z30 παρα πολύ και ψήνομαι άσχημα για αγορα του . Τελικά αυτό που λείπει από την blackberry δεν είναι ούτε οι συσκευές της ούτε το software της άλλα το marketing … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πάντως το λευκό Ζ30 είναι δυσεύρετο... Περιμένουμε εντυπώσεις κι εμείς οι άφραγκοι :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 @eftixis ποια εκδοση λογισμικου τρέχεις ? εανε χεις περασει 10.2.1 θα μπορείς να κατεβάσεις κατευθειαν απο 1mobile market και να βρεις την εφαρμογή είτε να στη στειλει καποιος με android με την εφαρμογη apk extractor !! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 @eftixis ποια εκδοση λογισμικου τρέχεις ? εανε χεις περασει 10.2.1 θα μπορείς να κατεβάσεις κατευθειαν απο 1mobile market και να βρεις την εφαρμογή είτε να στη στειλει καποιος με android με την εφαρμογη apk extractor !! Καλημέρα. Έχω την έκδοση 10.2.0.429 (SΤΑ100-2). Το γνωρίζω αυτό αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα υπέρ των leaked εκδόσεων οπότε περιμένω την official. Βέβαια, δεν μου έχει λείψει τίποτα απο πλευράς software οπότε δεν έχω νιώσει (μέχρι στιγμής...) την ανάγκη να ψάξω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για android! Παιχνίδια έχω, social networking έχω, Flipboard (φανατικός!) έχω, οπότε είμαι καλυμένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Και ενα ακόμα Ελληνικό site γράφει.... http://greekberry.com/blackberry-z30-does-better-than-any-other-smartphone/ Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπερα! Ποιες οι διαφορες του Ζ30 με το Ζ10; Ξερετε αν ειναι σε καποιο καταστημα διαθεσιμο να το δουμε; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπερα! Ποιες οι διαφορες του Ζ30 με το Ζ10; Ξερετε αν ειναι σε καποιο καταστημα διαθεσιμο να το δουμε; Ευχαριστω! Το Ζ30 νομίζω οτι δεν θα το φέρουν οι παροχοι στην Ελλάδα. Αν θες να κάνεις σύγκριση των μοντελων μπορείς να μπεις στο official site της blackberry , και εχει section για σύγκριση Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπερα! Ποιες οι διαφορες του Ζ30 με το Ζ10; Ξερετε αν ειναι σε καποιο καταστημα διαθεσιμο να το δουμε; Ευχαριστω! Μέγεθος, οθόνη, επεξεργαστής, κάνε μια αναζήτηση στο gsmarena, τα λέει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπερα! Ποιες οι διαφορες του Ζ30 με το Ζ10; Ξερετε αν ειναι σε καποιο καταστημα διαθεσιμο να το δουμε; Ευχαριστω! Οθονη 5,2 ιντσες διαφορετικος τυπος οθονης (AMOLED). Για καποιους καλυτερη η LCD, για αλλους η AMOLED χαμηλοτερη αναλυση οθονης (οχι κατι ιδιαιτερο) μπαταρια θηριο για 2 ημερες δυνατης χρησης Αντεννα Paratek (δεν χανει σημα με τιποτα) Τετραπυρηνη καρτα γραφικων (GPU) και λιγο ταχυτερος επεξεργαστης. Ολα αυτα μαζι το κανουν πολυ πιο smooth και αρκετα πιο γρηγορο απο το z10 Διπλό ηχειο με τρομερη ποιοτητα ήχου. Ανωτερο του HTC one (και αυτο σημαινει πολλα) Miracast ραδιοφωνο USB on the GO (συνδεεις usb στικακι πανω του) αρκετα βαρυ (160 γραμμαρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 καλησπερα σας σκεφτομαι να αγορασω το z30 σε αρκετα καλη τιμη.επειδη εχω το gs3 το sygic θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει περασει και τρεχει την εφαρμογη μεσω android runtime σε os10. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts