Jump to content

myphone POLL: Θα αγοράσετε smartwatch;

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Θα αγοράσετε smartwatch;  

982 members have voted

1. 1. Θα αγοράσετε smartwatch;

• Ναι
      103
    • Όχι
      538
    • Έχω ήδη!
      34
    • Περιμένω να δω περισσότερα...
      295
    • Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ
      12

Recommended Posts

εγω τπ μονο που θα μπορουσα να παρω, θα ηταν το pebble γιατι εχει μια πολυ τίμια διάρκεια μπαταριας. Το galaxy gear δειχνει μάχιμο και εντυπωσιακο, αλλα με 30 ωρες αυτονομία δεν πας πουθενα...

• Απαντήσεις 163
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα πάρω άλλη μία @@ρια για να την φορτίζω; και το κινητό δεν μου δείχνει την ώρα; η δεν έχουμε τσέπες άδειες; λολ :rolleyes::lol::lol:

Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω λόγο για την ώρα να το αγοράσω. Ωραία είναι η τεχνολογία, χαίρεσαι να βλέπεις νέα προιόντα ... αλλά για μένα είναι περιττό έξοδο.
[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Το ρολόι είναι το μοναδικό αξεσουάρ/κόσμημα που πρέπει και μπορεί να φοράει ένας άντρας. Θα αντάλλασα λοιπόν τα υπάρχοντα ρολόγια μου με ένα smartwatch αν και εφόσον πληρούσε τις κάτωθι προϋποθέσεις:

1) Όψη/ομορφιά (πες ότι το έχουμε αυτό)

2) Λειτουργικότητα (λίγο πάνω, λίγο κάτω, αυτό το έχουμε καλύψει)

3) Διασυνδεσιμότητα (μέσω του κινητού που θα συνδέεται το καλύψαμε και αυτό)

4) Αντοχή (δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει....)

5) ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ούτε με σφαίρες, περίπου 5 ώρες το καλύτερο από αυτά με κανονική χρήση...είμαστε σοβαροί ? :blink: )

Όταν λοιπόν σκεφτεί κανένας από αυτούς να βάλει καμπύλες/εύκαμπτες μπαταρίες αντί για λουράκι και φτάσει την αυτονομία στη βδομάδα, τότε το ξανασυζητάμε...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

• 2 months later...

Εδω και μερικους μηνες εχω αυτο

http://i570.photobucket.com/albums/ss150/poulman/cce0a307-6042-4272-bc1f-e6118b65d9ee_zps767bb493.jpg?t=1388540422

Διαθετει μονο java εφαρμογες, 2 sim, οθονη αφης, πληκτρα και WiFi.

Συνηθισα αμεσως το μεγεθος. Ειναι ανθεκτικο και μεταλικο.

Αν στις ιδιες διαστασεις και λιγο λεπτοτερο, εβρισκα με Android απο 4.0 και ανω, θα το επαιρνα.

Η μπαταρια του δικου μου κραταει ανετα 2 μερες σε αναμονη.

Δεν νομίζω ότι θα αγοράσω στην παρούσα φάση smartwatch. Αφενός δεν αλλάζω τα ρολόγια χειρός και αφετέρου δεν θα μου προσφέρει κάτι το χρηστικό.. Επίσης, κακα τα ψέματα, δεν ταιριάζει απόλυτα με σοβαρό επαγγελματικο ντύσιμο ;)

Μπα. Σαν γκατζετάκι πλάκα έχει αλλά προτιμώ την κλασσική μορφή στο ρολόι. Που πρακτικά το βλέπω έτσι κι αλλιώς καθαρά ως κόσμημα, την ώρα όπου και να γυρίσεις μπροστά σου την έχεις (κινητά, υπολογιστή...).