Baniko Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο hands free που το δοκίμασε; ...και ας είναι δοκιμασμενα σε άλλο lenovo! εγώ έχω συνδέσει με το Α660 και plantronics και sony ericsson 410 ακουστικά ΒΤ χωρίς πρόβλημα. Και κάτι σε κλασικό hands free, με καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Το έχω παραγγείλει κι εγώ απο 7/12 απο minideals και το περιμένω. Το πρόλαβα στα 79,99 δολάρια. Τώρα το ανέβασε στα 99,99 δολάρια. Τελική τιμή μου βγήκε 66 ευρώ. Πληροφοριακά το έχουν φέρεις κάποια eshops και το χτυπάνε στα 112 ευρώ. :lol: http://www.skroutz.gr/s/4244364/Lenovo-A390-4GB.html Για hands free θα δοκιμάσω αυτά που έχω αλλά έχω δεί κι αυτό http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-a30t-headset-in-ear-earphones-a390e-noodles-mobile-phone-wire-a66t-s560/806525700.html Κυκλοφορούν πολλές ROM. Δοκίμασε κανείς κάποια? Edited December 20, 2013 by ELMOBO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Το έχω παραγγείλει κι εγώ απο 7/12 απο minideals και το περιμένω. Το πρόλαβα στα 79,99 δολάρια. Τώρα το ανέβασε στα 99,99 δολάρια. Τελική τιμή μου βγήκε 66 ευρώ. Πληροφοριακά το έχουν φέρεις κάποια eshops και το χτυπάνε στα 112 ευρώ. :lol: http://www.skroutz.gr/s/4244364/Lenovo-A390-4GB.html Για hands free θα δοκιμάσω αυτά που έχω αλλά έχω δεί κι αυτό http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-a30t-headset-in-ear-earphones-a390e-noodles-mobile-phone-wire-a66t-s560/806525700.html Κυκλοφορούν πολλές ROM. Δοκίμασε κανείς κάποια? Το Α390Τ που έχει το minideal που είναι φτηνότερο είναι λόγω χρώματος; δεν είδα να έχει άλλη διαφορά Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Το Α390Τ που έχει το minideal που είναι φτηνότερο είναι λόγω χρώματος; δεν είδα να έχει άλλη διαφορά Το Α390 έχει 3G: WCDMA 900/2100MHz, το οποίο "παίζει" εδώ. Το Α390Τ έχει 3G:TD-SCDMA 2010-2025MHz, το οποίο απ' όσο ξέρω δεν "παίζει" εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Το Α390 έχει 3G: WCDMA 900/2100MHz, το οποίο "παίζει" εδώ. Το Α390Τ έχει 3G:TD-SCDMA 2010-2025MHz, το οποίο απ' όσο ξέρω δεν "παίζει" εδώ. Αυτό ακριβώς, σε συσκευές με TD-SCDMA δεν υποστηρίζεται το 3G της χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μας την έκανε ο minideal έλεγα να το πάρω πάρω αλλά άμα δεν το κατεβάσει θα μαζέψω λεφτά για το 760 Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liabovas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εχει δοκιμάσει κανείς το GPS. Δουλεύει? Ενώ δείχνει να ενεργοποιηται δεν βρίσκει δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το Α390 έχει 3G: WCDMA 900/2100MHz, το οποίο "παίζει" εδώ. Το Α390Τ έχει 3G:TD-SCDMA 2010-2025MHz, το οποίο απ' όσο ξέρω δεν "παίζει" εδώ. ενα ακομα βασικο που λειπει ειναι το gps στο Α390T! και γω το καταλαβα μολις μου ρθανε σπιτι και ελεγα τι λειπει απο τις ρυθμισεις.... Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Και σε μένα φαίνεται να χει θέμα με το GPS! Του έβαλα και το GPS test κι ενώ βλεπει τους δορυφόρους δεν "κλειδώνει" και κατά συνέπεια δεν δίνει θέση, συντεταγμένες κλπ. Στο maps βρίσκει θέση μόνο με τα βοηθητικα δλδ δικτυο κινητής κ wifi.Αν τα απενεργοποιησω στις ρυθμισεις τοποθεσιας κι αφησω μονο το GPS τιποτα! Καμια ιδεα? Κατα τ αλλά το κινητο είναι εξαιρετικό !!! Δουλεψε τελικά το GPS! Κατεβασα απ το play μια άλλη δωρεάν εφαρμογη για τεσταρισμα του GPS και βρηκε κ κλειδωσε κανονικά στους δορυφορους. Η εφαρμογη είναι η AndroiTs GPS test. Μάλλον ηθελε καλιμπρα ο δεκτης! Χα χα χα -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 2, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ενα ακομα βασικο που λειπει ειναι το gps στο Α390T! και γω το καταλαβα μολις μου ρθανε σπιτι και ελεγα τι λειπει απο τις ρυθμισεις.... εδώ http://www.minideal.net/original-lenovo-a390t-smartphone-4-0-android-4-0-dual-core-1ghz-dual-sim-phone.html λέει ότι και το Τ έχει GPS. Ψάξτο λίγο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantinos19 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε update το Lenovo Α390 που αγοράστηκε απο MInideal και είναι rooted σε android 4.0.4 σε android 4.2 ή 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε update το Lenovo Α390 που αγοράστηκε απο MInideal και είναι rooted σε android 4.0.4 σε android 4.2 ή 4.4? Με καμιά ρομ φαντάζομαι, κοιτα στο needrom εγω αυτό ξέρω, αλλά θα υπάρχουν και αλλα sites σιγουρα, υπάρχουν πιο σχετικοι απο μενα εδώ πέρα ,οπότε ανέμενε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Και κάτι σε κλασικό hands free, με καλώδιο; To sony ericsson MH700 παίζει ικανοποιητικά για κλήσεις κι ομιλία. Όχι για να ακούσεις μουσική όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) εδώ http://www.minideal.net/original-lenovo-a390t-smartphone-4-0-android-4-0-dual-core-1ghz-dual-sim-phone.html λέει ότι και το Τ έχει GPS. Ψάξτο λίγο καλύτερα. ειχα παραγγειλει δυο κινητα κοιταξα τις ρυθμισεις και δεν υπηρχε επιλογη για το gps!!!Επισης σε μερικα σιτε λεει πως εχει και σε αλλα λεει πως δεν εχει... πρεπει να εχουνε κανει λαθος στο minideal http://www.ebay.com/itm/121205432884?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 εδω λεει πως δεν εχουνε. Edited January 7, 2014 by john654321 Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Kκαλησπερα είμαι νέος στο φόρουμ έχω αγοράσει το κινητό το Α390 σε λίγες μερες θα το εχω. Ελληνική γλώσσα δεν έχει εκτός κινέζικα και Αγγλικα , γνωρίζει κάνεις πως να το κάνω να έχει και ελληνική υποστήριξη .Αλλιώς θα μου είναι άχρηστο σχεδόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeiLatoRaS Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μπορεί να ανεβασει κανενας την rom με τα ελληνικα??? Αν και εχω περάσει μία χωρις Ελληνικά απο το lenovo-forums.ru και το antutu εδωσε 8254. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 ειχα παραγγειλει δυο κινητα κοιταξα τις ρυθμισεις και δεν υπηρχε επιλογη για το gps!!!Επισης σε μερικα σιτε λεει πως εχει και σε αλλα λεει πως δεν εχει... πρεπει να εχουνε κανει λαθος στο minideal http://www.ebay.com/itm/121205432884?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 εδω λεει πως δεν εχουνε. οπότε αν θες κάνεις dispute και τα επιστρέφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 οπότε αν θες κάνεις dispute και τα επιστρέφεις το θεμα ειναι ομως οτι τα παραγγειλα απο το σιτε που λεει οτι δεν εχει gps και δεν το χα προσεξει ,οποτε το λαθος ειναι δικο μου.. Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Θα ηθελα την βοηθεια καποιου που γνωριζει .Παρελαβα σημερα το Lenovo A390 και εχω πρόβλημα με την γλωσσα .Όταν παω στις ρυθμισεις και μπαινω να αλλαξω τη γλωσσα από αγγλικα σε ελληνικα δεν υπαρχουν πουθενα τα ελληνικα.Μονο αγγλικα και κινεζικα .Εχει μια εφαρμογή στις ρυθμισεις Locale & Language οπου εκει μεσα υπαρχουν τα ελληνικα αλλα αν τα επιλεξεις σε διαφορες εφαρμογες μεσα μετατρέπονται τα γραμματα σε ελληνικα αλλα το κυριως μενου παραμενει αγγλικα .Και αν παω στις γλωσσες παλι ,εκει γραφει ότι εχω ελληνικα αλλα μεσα εξακολουθουν και υπαρχουν μονο αγγλικα και κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gurukos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 @roky: Φιλε μου αυτο το "Locale & Language" που λες ειναι ενα app που υποτιθεται οτι προσθετει γλωσσες σε ενα κινητο που δεν εχει αυτη που θες. Υπαρχεουν πολλα τετοια στο store και το αποτελεσμα τους δεν ειναι παντα πληρες και ικανοποιητικο. Αυτο το κινητο που πηρες παιζει στο web σε 2 (τουλαχιστον) περιπτωσεις: μονο english/chinese (οπως πιθανοτατα το δικο σου) και international που εχει μεταξυ αλλων και ελληνικα κανονικα. Τωρα αν δεν μπορεις να το επιστρεψεις και να ζητησεις international version, πρεπει αναγκαστηκα να ανατρεξεις σε κανα φορουμ τυπου xda για να βρεις μια international rom για να του περασεις. Τυγχανει σημερα μολις να το εψαξα εκτενως και να παραγγειλω ενα ελληνικο για μενα. Αν χρειαστεις περαιτερω βοηθεια στη αναζητηση της rom και στο πως θα κανεις το update, θα σε βοηθησω κι εγω οσο μπορω. Φιλικα Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 ψαχνω για το Lenovo A390 (οχι το Τ) αλλα η χαμηλοτερη τιμη που το βλεπω ειναι 99$ Γενικα υπαρχει και κατι αλλο σε LENOVO αλλα με 512mb+4gb σε καλη τιμη? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 ψαχνω για το Lenovo A390 (οχι το Τ) αλλα η χαμηλοτερη τιμη που το βλεπω ειναι 99$ Γενικα υπαρχει και κατι αλλο σε LENOVO αλλα με 512mb+4gb σε καλη τιμη? Καλύτερη τιμή αυτη που βρήκες δεν νομίζω... Και σαν συσκευή αξιόπιστη! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδια απλα handsfree με καλωδιο εχετε βρει; Ειτε για αγορα ή ακομη καλυτερα αν εχει καποιος δοκιμασει καποια παλια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδια απλα handsfree με καλωδιο εχετε βρει; Ειτε για αγορα ή ακομη καλυτερα αν εχει καποιος δοκιμασει καποια παλια του... Το έγραψα και πιό πάνω. To sony ericsson MH700 παίζει ικανοποιητικά για κλήσεις κι ομιλία. Όχι για να ακούσεις μουσική όμως... Αυτό χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ευχαριστω φιλε, νομιζα οτι μιλουσες για btooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts