Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε πας για αλλαγή άμεσα εν είναι ιδέα σου έτσι είναι έχει κενό κ εγώ επαγωγική έχω άλλα όλα καλά στο δικό μου μου

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διαγράφηκαν post τα οποία ήταν γραμμένα σε greeklish και, δυστυχώς, μαζί με αυτά και χρήσιμα post τα οποία έμειναν στον αέρα. (συγγνώμη Νικόλα)

Επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι μας διαβάζουν και μικρότερα σε ηλικία παιδιά πράγμα που σημαίνει ότι, έστω και για τους τύπους, θα πρέπει να προσέχουμε τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε. Δεν είμαστε γήπεδο!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Διαγράφηκαν post τα οποία ήταν γραμμένα σε greeklish και, δυστυχώς, μαζί με αυτά και χρήσιμα post τα οποία έμειναν στον αέρα. (συγγνώμη Νικόλα)

Επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι μας διαβάζουν και μικρότερα σε ηλικία παιδιά πράγμα που σημαίνει ότι, έστω και για τους τύπους, θα πρέπει να προσέχουμε τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε. Δεν είμαστε γήπεδο!

δεν πειραζει,ετσι πρεπει! ειδικα η νεα γενια που γραφει ο,τι ναναι οπως ναναι, καλο ειναι να βλεπει ελληνικα και με σωστη ορθογραφια! ειναι χρος μας!

οπως ειπα στον φιλο, καλυτερα να το στειλει αρβατο και να χασει τα 10-15 ευρω του κουριερ παρα να πειραζει το κινητο μονος του. το να αλλαξει το καπακι σημαινει οτι θα ανοιξει τη συσκευη και θα χασει εγγυηση και στεγανοποιηση.

για μενα ας το στειλει και ας του εγγυηθουν (αν δεν το φτιαξουν-πουν πχ οτι ειναι οκ ) οτι εφοσον το βουτηξει στο νερο δε θα χαλασει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα, έχω πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας.

Έχω το Ζ1 σε μαμά κατάσταση. Όλα καλά μέχρι και σήμερα. Είχε μπαταρία κάπου στο 20%. Δέχτηκα κλήση την οποία λόγω δουλειάς δεν απάντησα. Μετά από κανά 5λεπτο πιάνω το κινητό στα χέρια μου και διαπιστώνω ότι δεν άνοιγε!!! Όσες φορές και αν προσπάθησα με το power button τίποτα.... Θεώρησα ότι έκλεισε από μπαταρία (αν και απίθανο από το 20% στο 0% σε λιγότερο από 10` και χωρίς χρήση). Το βάζω στον φορτιστή αλλά και πάλι τίποτα. Ούτε καν η λυχνία φόρτισης δεν ανάβει! Οπότε και είμαι χωρίς κινητό εδώ και κανά μισάωρο!!! Καμιά ιδέα κανείς????

Υ.Γ. χτές μου έκανε αναβάθμιση λογισμικού στο 4.3, απλά το αναφέρω μπας και παίζει το ρόλο του και αυτό.-

Καλησπερα.Τωρα ειδα το ποστ σου και ειδα οτι το ελυσες.Αν σου ξανασυμβει (σε σενα η σε αλλο ατομο στο φορουμ) ας δοκιμασει να πατησει το κουμπι του reset που ειναι διπλα στην υποδοχη της sim.

Καλησπέρα.

Νεος κάτοχος προερχόμενος απο S3.

Δεν βρίσκω κάπου πως μπορώ να μπλοκαρω κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς.

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα η όχι?

Η μαμά εφαρμογή δεν έχει τέτοια επιλογή. Θα πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για αυτή τη δουλειά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα.

Νεος κάτοχος προερχόμενος απο S3.

Δεν βρίσκω κάπου πως μπορώ να μπλοκαρω κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς.

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα η όχι?

Δοκίμασε το Mr. Number.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το ειδα live σε κατάστημα πλαισιο και πραγματικα απογοητευτικα απο camera...δοκιμασα, nokia lumia, samsung και πραγματικά καμια σχεση...πολυ καθαρές και χωρίς θόρυβο οι photos...ημουνα Sony, αλλα Τώρα μάλλον θα παω αλλού....κρίμα...και το ήθελα!!!

Το ειδα live σε κατάστημα πλαισιο και πραγματικα απογοητευτικα απο camera...δοκιμασα, nokia lumia, samsung και πραγματικά καμια σχεση...πολυ καθαρές και χωρίς θόρυβο οι photos...ημουνα Sony, αλλα Τώρα μάλλον θα παω αλλού....κρίμα...και το ήθελα!!!

Πώς μπορείς να απογοητευτείς απ' τη στιγμή που δεν βλέπεις τη φωτογραφία σε κάποιο pc και την βλέπεις στην οθόνη του κινητού που ουσιαστικά βλέπεις τα χρώματα της οθόνης του κινητού και όχι κανονικά πως είναι η φωτογραφία?

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Παιδιά σήμερα το ηχείο μου τα έφτυσε...δεν ξέρω από τι προκλήθηκε αλλά ακούγεται πολύ χάλια και σαν να μπουκώνει πολύ.Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν...αύριο θα το πάω στο service :-/

Παιδιά σήμερα το ηχείο μου τα έφτυσε...δεν ξέρω από τι προκλήθηκε αλλά ακούγεται πολύ χάλια και σαν να μπουκώνει πολύ.Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν...αύριο θα το πάω στο service :-/

Μηπως το εβαλες στο νερο το Ζ1 ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

καλησπερα παιδια προχθες ηρθε στο ζ1 της κοπελας μου ειδοποιηση για ενημερωση.ειναι ηδη στην 4.3.εχει βγει κ δευτερη εκδοση αυτης της ρομ;αξιζει να την κανει την αναβαθμιση;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

καλησπερα παιδια προχθες ηρθε στο ζ1 της κοπελας μου ειδοποιηση για ενημερωση.ειναι ηδη στην 4.3.εχει βγει κ δευτερη εκδοση αυτης της ρομ;αξιζει να την κανει την αναβαθμιση;

ναι, κατι ψιλοβελτιωσεις εχει, ας την κανει. κακο δεν ειναι. προβληματα δεν εχει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μπορει να μου απαντησει καποιος εαν συνεχιζει η οθονη του Ζ1 ειναι οπως τις πρωτες παρτιδες ? δηλαδη στις γωνιες θεασης αλλοιωνονται τα χρωματα? ευχαριστω
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Παιδιά έχει καταντήσει κουραστικό,δεν έχετε βαρεθεί να μασάτε αυτή την καραμέλα ???το κινητό είναι μια χαρά και από οθόνη και από κάμερα,όπως και σε όλα τα αλλά

Παιδιά έχει καταντήσει κουραστικό,δεν έχετε βαρεθεί να μασάτε αυτή την καραμέλα ???το κινητό είναι μια χαρά και από οθόνη και από κάμερα,όπως και σε όλα τα αλλά

Συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

μπορει να μου απαντησει καποιος εαν συνεχιζει η οθονη του Ζ1 ειναι οπως τις πρωτες παρτιδες ? δηλαδη στις γωνιες θεασης αλλοιωνονται τα χρωματα? ευχαριστω

φιλε αυτο με τις γωνιες θεασης ποτε δεν το καταλαβα, τι ακριβως περιμενεις απο ενα κινητο?

παρολα αυτα, το θεμα με τις 2 ποιοτητες οθονων υφισταται. εχω 2 Ζ1 με τελεια χρωματα, και Ζ1 με ξεθωριασμενα στο μπλε κυριως και ελαχιστα στο πρασινο. τωρα με τις γωνιες τι να σου πω, αν το θες για να βλεπεις ταινιες με παρεες δεν ξερω.

Κ' εγώ δεν βλέπω ταινίες ταινίες με φίλους, αλλά είναι λίγο ξενέρωτο να αφήνω το κινητό στο γραφείο και καθώς το παρατηρώ υπο γωνία να ""ξεπλένονται" χρώματα..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

αυτο με τις γωνιες δειχνει την ποιοτητα της οθονης, εγω προσωπικα δεν προκειται να δεχτω να δωσω τοσα λεφτα για ενα κινητο που ανηκει στην κατηγορια high end, οταν ο αγνωστος κινεζος χ ψ κατασκευαστης μου πουλαει κινητο 120 ευρω fullhd χωρις κανενα θεμα στις γωνιες θεασης. Μιλαμε για την Sony οπου ειχε παραδοση στις ποιοτικες οθονες. Δεχομαι την αριστη ποιοτητα κατασκευης κτλ.. αλλα δεν κανω πασο στην οθονη, αυτο το θεμα με τις γωνιες το εχουν τα κινητα των 50-100 ευρω.
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Και το θέμα όπως ανέφερα και παραπάνω, είναι ότι στα παλιότερα μοντέλα της δεν υπήρχε αυτό το θέμα.. Αντί να πάει μπρος δηλαδή, πάει πίσω. Μόνο τα specs στα χαρτιά πάνε μπροστά.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

ναι, κατι ψιλοβελτιωσεις εχει, ας την κανει. κακο δεν ειναι. προβληματα δεν εχει..

ευχαριστω φιλε.αληθεια ξερουμε ποτε θα ερθει η 4.4;

παντως εγω στο κινητο δεν ειδα ξεπλυμενα χρωματα κιτρινο λευκο κτλ.κινηταρα με τα ολα του κ αν το κομπακτ ειναι ανταξιο του θα το παρω στην κοπελα μου κ θα παρω αυτο.στις φωτο λιγο με χαλασε μονο σε λιγο σκοτεινες στο αυτοματο ειχε λιγο θορυβο αν και δεν το πολυεψαξα αλλα την μερα βγαζει απαιχτες φωτο για κινητο.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Πώς μπορείς να απογοητευτείς απ' τη στιγμή που δεν βλέπεις τη φωτογραφία σε κάποιο pc και την βλέπεις στην οθόνη του κινητού που ουσιαστικά βλέπεις τα χρώματα της οθόνης του κινητού και όχι κανονικά πως είναι η φωτογραφία?

Οταν η photo βγάΖει θόρυβο.....τι άλλο να δω??? Στα αλλα κιν δεν υπήρχε θόρυβος...οπότε δεν χρειάζεται να την δω στο pc...

ευχαριστω φιλε.αληθεια ξερουμε ποτε θα ερθει η 4.4;

παντως εγω στο κινητο δεν ειδα ξεπλυμενα χρωματα κιτρινο λευκο κτλ.κινηταρα με τα ολα του κ αν το κομπακτ ειναι ανταξιο του θα το παρω στην κοπελα μου κ θα παρω αυτο.στις φωτο λιγο με χαλασε μονο σε λιγο σκοτεινες στο αυτοματο ειχε λιγο θορυβο αν και δεν το πολυεψαξα αλλα την μερα βγαζει απαιχτες φωτο για κινητο.

σε κανα 2 μηνες το πολυ πιστευω να την εχουμε...

οσο για τα χρωματα, μπορει ναχεις πεσει σε καλη οθονη. βασικα το μπλε ειναι προβληματικο, τα αλλα ειναι ιδια οταν το τσεκαρα εγω. αλλα το μπλε ειχε διαφορα, με αποτελεσμα και το λευκο να κιτρινογκριζιζει...

οσο για το μικρο, τα σπαει, το πηρα για τον πατερα μου και ειναι απιστευτο. και εχει οθοναρα.

για τον θορυβο απλα κατεβασε το iso χειροκινητα.

Παρατήρησα 2 πράγματα στο κινητό :

1. Στο κάτω bezel του κινητού δεξιά και αριστερά όταν το πιέσω λίγο κάνει κύματα στην οθόνη και μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν το κάνει αλλού και

2. Όταν μιλάω και το κινητό το στηρίζω στον ώμο μου γιατί μπορεί τα χέρια μου να είναι απασχολημένα με κάτι, ο συνομιλητής μου δεν με ακούει καθόλου καλά.

Είναι νορμάλ αυτά; Τα έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Ρωτάω γιατί πριν δεν τα είχα προσέξει και προχθές μου έπεσε το κινητό και μήπως προκλήθηκαν από το πέσιμο.

• The title was changed to Sony Xperia Z1