Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φοβαμαι οτι ετσι θα μπλεξεις με πολλη γραφειοκρατια και θα χασεις και τον χρονο σου..

Ξερω οτι ειναι δυσκολο να τρεχεις αθηνα, αλλα αν δεν εχεις εναν πολυ δικο σου ανθρωπο πιστευω οτι αν πας και μιλησεις εκει με υπευθυνους θα ειναι το καλυτερο.

Φυσικα πρωτα θα τους ζητησεις στο τηλεφωνο. Δηλαδη για μενα παρε αρβατο, πες το προβλημα και τόνισε οτι ειναι ενα σοβαρο θεμα (εχουν την ταση να ξεπετανε υποθεσεις) και ζήτα καποιον απο πάνω. επειδη μπορει να μην βγαλεις ακρη, πηγαινε ακομα πιο πανω ή ακομα και με τον τεχνικο..Ειναι σημαντικο να εχεις μιλησει με καποιους απο εκει και να προσπαθησεις να πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. μονο με εγγραφα αργει πολυ..συνδυασμος με προσωπικη επαφη καλυτερα.

Να κατεβω ειναι αδυνατο , αλλα το οτι ενημερωσα (και πολυ επισημα αλλωστε) οτι ηδη κινουμε νομικα,και το τι ακριβως ζητω στην ουσια τα θελει ο Δικηγορος μου, νομιζω οτι θα επισπευσει το πραγμα , αν συντομα δεν παρω αποντηση που ειναι υποχρεωμένοι να στειλουν ,οτι ακρβως ζητησα , θα μιλησουν κατευθειαν με δικηγορο ,Σημερα δηλωσα για να ξεκαθαρίσω και τα πραγματα, στο οτι δεν εχουν να κανουν με ασχετη και τον ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ για να μην λεω την δουλεια μου, πληροφορικός δικτυων και συστημάτων είμαι

Σίγουρα οχι άσχετη ,εχω βρει ηδη ανταλακτικα για connector , kai sim reader (e-bay ) για Σονυ Experia Z1 ,και ποσο κανουν??? κατω απο 10 Ευροπουλα και τα 2 μαζι και επισκεψη σε ενα τοπικο service κινητων αμα τελικα χρειαστει, και ολα Οκ πιστευω Αν δω και παραδω

Να κατεβω ειναι αδυνατο , αλλα το οτι ενημερωσα (και πολυ επισημα αλλωστε) οτι ηδη κινουμε νομικα,και το τι ακριβως ζητω στην ουσια τα θελει ο Δικηγορος μου, νομιζω οτι θα επισπευσει το πραγμα , αν συντομα δεν παρω αποντηση που ειναι υποχρεωμένοι να στειλουν ,οτι ακρβως ζητησα , θα μιλησουν κατευθειαν με δικηγορο ,Σημερα δηλωσα για να ξεκαθαρίσω και τα πραγματα, στο οτι δεν εχουν να κανουν με ασχετη και τον ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ για να μην λεω την δουλεια μου, πληροφορικός δικτυων και συστημάτων είμαι

Σίγουρα οχι άσχετη ,εχω βρει ηδη ανταλακτικα για connector , kai sim reader (e-bay ) για Σονυ Experia Z1 ,και ποσο κανουν??? κατω απο 10 Ευροπουλα και τα 2 μαζι και επισκεψη σε ενα τοπικο service κινητων αμα τελικα χρειαστει, και ολα Οκ πιστευω Αν δω και παραδω

Ψάχνοντας βρήκα αρκετές περιπτώσεις σε άλλα φόρουμ παρόμοια με την δικη μου με διαφορετικές μαμα εταιρείες αλλά με Service Arvato το έχουν σύστημα ως προκύπτει,να βγάζουν εκτός εγγύησης τα κιν κλπ γιατι α) Αγοράζουν ανταλλακτικα απο τις μαμα εταιρείες σε μια ix τιμή, εαν το τηλεφωνο το επισκευάσουν εντος εγγύησης πληρωνονται με το κομματι (τα ανταλλακτικα ειναι απο την μαμα εταιρεία οπότε απο εκεί δεν βγαζουν) Αν τεθεί όμως εκτος εγγύησης κάνουν την επισκευή με τα δικα τους αγορασμενα ανταλλακτικα και χρεώνουν ανταλλακτικα +εργατικά οσο τους καπνίσει (γιαυτό η τιμη που μου είπαν ήταν παραπάνω απο οτι αγόρασα το κινητό)

Οι περισσότεροι που την πάτησαν εκαναν καταγγελια σε συνήγορο του καταναλωτή και σε γενική γραμματεια καταναλωτή , αλοι δικαιωθηκαν ενω αλοι περιμένουν κανονική δικη (κατω απο αγωγη που αναγκάστηκαν να κάνουν εφόσον ουτε το Arvato ουτε η μαμα εταιρεία δεν δέχθηκαν να το φτιαξουν ως όφειλαν) και επίσης κατάλαβα οτι παντα η μαμα εταιρεία κάνει οτι πει το service δηλ ARVATO

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να το πω λίγο ωμά. Σκίσε τους αν έχεις την απαραίτητη ψυχική αντοχή.

Οφειλω να την εχω, εχω μαθει να διεκδικω τα δικαιωματα μου, θα το παω οπου παει ηδη κράτησα λινγ απο δηημοσιευσεις δυσαρεστημενων απο ARVATO και τα κολπα τους ψαχνω κιαλλα οπως, και δημοσιεύσω το θεμα οπου μπορώ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνωρίζει κανεις σας αν αυτο που σκεφτομαι να κανω δηλ να παραγγειλω ανταλακτικα , που βρήκα σε e-bay original και να παω σε καποιο αλλο sevice κινητών σονυ κλπ εκτος εγγυησης βεβαια γίνεται ?Σε περιπτωση που βρεθώ με χαλασμένο κινητό στο χερι , έστω μεχρι να λυθεί η υπόθεση?

Θα έχεις θέμα με το αδιάβροχο πλέον, μην βιαστείς να κάνεις κάτι χωρίς επιστροφή

Αν αγγίξει 3ος το Ζ1 ακυρωνεις τον αγώνα που κάνεις τώρα, κάνε λίγο υπομονή και βλέπεις

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Θα έχεις θέμα με το αδιάβροχο πλέον, μην βιαστείς να κάνεις κάτι χωρίς επιστροφή

Δεν βιάζομαι απλα ρωτώ γιατι τα 602 δεν τα δινω, αν δεν μου το φτιαχνουν τι μπορω να κανω (Ασε που διάβασα απο αλλον οτι το κινητο που το πηγε μεσω σονυ και αυτος σαν κι εμενα στην ARVATO το και εφτιαξε δεν θυμαμαι τι ειχε , και οταν το έβαλε στο νερο που το ειχε ξαναβαλει επι 2 εβδομαδες καθημερινά στην θαλασσα στις διακοπες του πριν το παει σερβις και ηταν οκ ,δεν έπαιρνε καθολου νερο, οταν του το δωσανε φτιαγμενο, και ξαναπηγε ο ανθρωπος στην θαλασσα ,μεσα στα 20 δεύτερα, έβγαζε μπουρμπουλήθρες, και οταν διαμαρτυρηθηκε στην ARVATO οτι του χαλασαν την αδιαβροχοποιηση ,με αποτέλεσμα να χαλάσει το κινητό, εφόσον πήρε νερο και δη θαλασσινό , του απάντησαν οτι το κινητο ειναι αδιάβροχο σε βροχή και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ σε πισινα , οχι σε θάλασσα , ετσι λέει το manual 2 βδομάδες επι ώρες οπως λεει ,τιποτα δεν επαθε απο θαλασσα ,αλλα.....Παει το κινητο)

εε προτιμω οχι αδιαβροχο απο να μην μπορω καθολου να το χρησιμοποιω μηπως αδιαβροχα ειχα μεχρι τωρα ,

Edited by sevast99

Είσαι υπό ένταση κι είναι κατανοητό αυτό, άσε τους άλλους κι εστίασε στο δικό σου, περί θαλασσινού νερού νομίζω ότι είναι εκτός προδιαγραφών..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Εκτιμώ ότι έστειλες και στην Sony Europe την ιστορία σου, όπως και το τι έπαθαν και άλλοι χρήστες από αυτούς. Αν δεν το έκανες κάνε το.

Έχω αντιμετωπίσει τέτοιους αλήτες και δεν το παράτησα, σε καινούργιο laptop. Αυτοί εκεί ποντάρουν. Ότι δεν κάνει κανείς κάτι.

Καλησπερα σας!Ειμαι και εγω κατοχος πλεον αυτου του εξαιρετικου τηλ οπως φαινεται και θα ηθελα να ρωτησω εχει βγει 4.3?Μου εχει ερθει ειδοποιηση για την 14.1.G.2.257.Επισης εχει κυκλοφορησει ροοτ για την 4.3?Ευχαριστω!

Ολλανδικο ειναι..Επισης για το LTE οταν ανοιγω data πως καταλαβαινω οτι μπορει να ειμαι σε 4g δικτυο?Θα πρεπει να εχω συμβατη sim?Θα εχω κανα θεμα με τη συχνοτητα επειδη ειναι Ολλανδικο ή να γυρισω σε generic με flashtool? Edited by panostr10

Είσαι υπό ένταση κι είναι κατανοητό αυτό, άσε τους άλλους κι εστίασε στο δικό σου, περί θαλασσινού νερού νομίζω ότι είναι εκτός προδιαγραφών..

Έχεις δίκαιο , απλα διαβάζω περιπτώσεις και κρρατω τα λινγ μήπως χρειαστούν αν τελικά παμε δικαστήρια

Εκτιμώ ότι έστειλες και στην Sony Europe την ιστορία σου, όπως και το τι έπαθαν και άλλοι χρήστες από αυτούς. Αν δεν το έκανες κάνε το.

Έχω αντιμετωπίσει τέτοιους αλήτες και δεν το παράτησα, σε καινούργιο laptop. Αυτοί εκεί ποντάρουν. Ότι δεν κάνει κανείς κάτι.

Αυτο πως γινετε ,?? μονο με υποστηριξη της Sony hellas μιλησα μερικες φορες εξηγωντας τα πραγματα αλλα μου ειπαν οτι εφοσον το επισημο συνεργειο (Αρβατο ) τους ειπε οτι ειχε την συγκεκριμενη βλαβη (σπασμενο κονεκτορα ) ειναι κακη χρηση οποτε εκτοσ εγγυησης , με κοροιδεουν ολοι

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Ολλανδικο ειναι..Επισης για το LTE οταν ανοιγω data πως καταλαβαινω οτι μπορει να ειμαι σε 4g δικτυο?Θα πρεπει να εχω συμβατη sim?Θα εχω κανα θεμα με τη συχνοτητα επειδη ειναι Ολλανδικο ή να γυρισω σε generic με flashtool?

Για το LTE πρέπει να το υποστηρίζει το δίκτυο σου (και η κάρτα sim) , άρα όχι wind, και να είσαι και σε περιοχή κάλυψης του. Φυσικά πρέπει να το έχεις διαλέξει και στην συσκευή σου. Μιας και είναι ευρωπαϊκό δεν έχεις θέμα με συχνότητες.

Edited by xapos

Δεν βιάζομαι απλα ρωτώ γιατι τα 602 δεν τα δινω, αν δεν μου το φτιαχνουν τι μπορω να κανω (Ασε που διάβασα απο αλλον οτι το κινητο που το πηγε μεσω σονυ και αυτος σαν κι εμενα στην ARVATO το και εφτιαξε δεν θυμαμαι τι ειχε , και οταν το έβαλε στο νερο που το ειχε ξαναβαλει επι 2 εβδομαδες καθημερινά στην θαλασσα στις διακοπες του πριν το παει σερβις και ηταν οκ ,δεν έπαιρνε καθολου νερο, οταν του το δωσανε φτιαγμενο, και ξαναπηγε ο ανθρωπος στην θαλασσα ,μεσα στα 20 δεύτερα, έβγαζε μπουρμπουλήθρες, και οταν διαμαρτυρηθηκε στην ARVATO οτι του χαλασαν την αδιαβροχοποιηση ,με αποτέλεσμα να χαλάσει το κινητό, εφόσον πήρε νερο και δη θαλασσινό , του απάντησαν οτι το κινητο ειναι αδιάβροχο σε βροχή και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ σε πισινα , οχι σε θάλασσα , ετσι λέει το manual 2 βδομάδες επι ώρες οπως λεει ,τιποτα δεν επαθε απο θαλασσα ,αλλα.....Παει το κινητο)

εε προτιμω οχι αδιαβροχο απο να μην μπορω καθολου να το χρησιμοποιω μηπως αδιαβροχα ειχα μεχρι τωρα ,

Για να λέμε και τα καλά και τα κακά άμα το βουταγε κάθε μέρα επί δύο εβδομάδες στη θάλασσα χωρίς να το ξεπλενει διεξοδικά με καθαρό νερό τότε ναι φταίει.

Ξεκάθαρα αναφέρεται ότι δεν κάνει να έρθει σε επαφή με θαλασσινό νερό γιατί το αλάτι διαβρωνει ανελέητα τα πλαστικά μέρη που αδιαβροχοποιουν τη συσκευή.

Πιθανόν να φταίει και το σέρβις αλλά άμα δίνεις ένα μεγάλο ποσό για κινητό και δεν διαβάζεις ούτε το manual...

Εχει κανενας θεμα με τη RAM;Απο την ωρα που πηρα την 4.3 βλεπω να γεμιζει αρκετα παραπανω.Μετα απο μερικες ωρες χρησης μου αφηνει κατω απο 250mb ελευθερα.

Κ εγω το εχω παρατηρήσει,αλλά μην σε ανησυχεί. Έτσι δουλεύει το android. Τα κρατά ανοιχτά όσα περισσότερα μπορεί, ώστε όταν τα χρειαστείς να ανοίγουν γρήγορα. Μόλις ανοίξεις κάτι που θα χρειαστεί περισσότερη ram, θα κλείσει αυτόματα ότι τρέχει στο background!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Για το LTE πρέπει να το υποστηρίζει το δίκτυο σου (και η κάρτα sim) , άρα όχι wind, και να είσαι και σε περιοχή κάλυψης του. Φυσικά πρέπει να το έχεις διαλέξει και στην συσκευή σου. Μιας και είναι ευρωπαϊκό δεν έχεις θέμα με συχνότητες.

Η καρτα ειναι καινουρια ειχα βγαλει νεα οταν πηρα το Τ πριν απο 9 μηνες αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει LTE..Σε cosmote ειμαι αλλα δεν ξερω αν εδω στην επαρχια πιανει γιαυτο ρωτησα τι πρεπει να δειχνει πανω στα data.

Κ εγω το εχω παρατηρήσει,αλλά μην σε ανησυχεί. Έτσι δουλεύει το android. Τα κρατά ανοιχτά όσα περισσότερα μπορεί, ώστε όταν τα χρειαστείς να ανοίγουν γρήγορα. Μόλις ανοίξεις κάτι που θα χρειαστεί περισσότερη ram, θα κλείσει αυτόματα ότι τρέχει στο background!

Το ξερω οτι λειτουργει ετσι αλλα ακομα και μετα απο κλεισιμο ολων των εφαρμογων δεν αποδεσμευει τη μνημη.Μπορει να φταιει καποια απο τις εφαρμογες που περασα προσφατα.:confused:

edit:Το εχουν αρκετοι αυτο το θεμα μετα το update http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2595376

Edited by joker7

Η καρτα ειναι καινουρια ειχα βγαλει νεα οταν πηρα το Τ πριν απο 9 μηνες αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει LTE..Σε cosmote ειμαι αλλα δεν ξερω αν εδω στην επαρχια πιανει γιαυτο ρωτησα τι πρεπει να δειχνει πανω στα data.

Πριν μερικούς μήνες ενεργοποιούνταν το 4G με sms. Πλέον νομίζω πρέπει να πας στο γερμανό ή να πάρεις τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών..Δεν χρειάζεται ειδική sim, όπως δεν χρειαζόταν και το 3g.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Επειδή άλλαξε η Γυναίκα μου πρόσφατα κάρτα sim, έχω την εντύπωση ότι γράφει 4G, έχει δίκτυο cosmote. Είχα την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και η sim. Όπως καταλαβαίνεις έχω wind και το 4G είναι άγνωστο για μένα.

Δεν έχει σημασία!Και η micro sim μου είναι του 12 και γράφει 3g.. Πιο πολύ σαν διαφήμιση δες το! :P Δεν ήξερα ότι δεν έχει ακόμη 4g wind..

Για να λέμε και τα καλά και τα κακά άμα το βουταγε κάθε μέρα επί δύο εβδομάδες στη θάλασσα χωρίς να το ξεπλενει διεξοδικά με καθαρό νερό τότε ναι φταίει.

Ξεκάθαρα αναφέρεται ότι δεν κάνει να έρθει σε επαφή με θαλασσινό νερό γιατί το αλάτι διαβρωνει ανελέητα τα πλαστικά μέρη που αδιαβροχοποιουν τη συσκευή.

Πιθανόν να φταίει και το σέρβις αλλά άμα δίνεις ένα μεγάλο ποσό για κινητό και δεν διαβάζεις ούτε το manual...

Λεει οτι κάθε φορά το ξέπλενε με εμφιαλωμένο και το σκούπιζε , το κιν δεν παρουσίασε βλάβη απο νερό κατι άλλο ηταν δεν θυμαμαι άλλα μετα το σερβις απο αρβατο , και ενω του εκαναν την βλάβη κανονικά εντός εγγύησης (αρα δεν ειχε σχέση η θάλασσα και το αλατι με την βλαβη του ,) οταν, μετα 2 μέρες πηγε θάλασσα, στο πρώτο βούτηγμα έκανε μπουρμπουληθρες , πριν το παει αρβατο ηταν οκ στο αδιάβροχο κομματι του

Δεν έχει σημασία!Και η micro sim μου είναι του 12 και γράφει 3g.. Πιο πολύ σαν διαφήμιση δες το! :P Δεν ήξερα ότι δεν έχει ακόμη 4g wind..

Και δεν βλέπω να βάζει ποτέ.

Υπαρχει περιπτωση να εχει το Ελληνικο μοντελο την μεμβρανη απευθειας περασμενη επανω στο κινητο; Ετσι οπως το βλεπω στις ακρες μου φαινεται σα να εχει μεμβαρνη. Εκτος και αν ειναι ετσι το κινητο και μου φαινεται εμενα.

Υπαρχει τετοια περιπτωση;

Υπαρχει περιπτωση να εχει το Ελληνικο μοντελο την μεμβρανη απευθειας περασμενη επανω στο κινητο; Ετσι οπως το βλεπω στις ακρες μου φαινεται σα να εχει μεμβαρνη. Εκτος και αν ειναι ετσι το κινητο και μου φαινεται εμενα.

Υπαρχει τετοια περιπτωση;

Φιλαράκι μου, φοράει από το εργοστάσιο μεμβράνη αλλά θα σε συμβούλευα να του βάλεις και άλλη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοβαρα ε; Δε φαινεται οτι φοραει μεμβρανη. Μονο οταν το κοιταξω απο πολυ κοντα.

Για πιο λογο ομως να βαλω και δευτερη μεμβρανη; Παραγγειλα παρεπιπτοντως γιατι δεν ηξερα οτι φοραει ειδη. Μπορω να αφαιρεσω αφοβα δηλαδη αυτη που φοραει και να βαλω την αλλη;

• The title was changed to Sony Xperia Z1