CRISPAF77 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλα μην περιμένεις σοβαρή διαφορά στον χρόνο φόρτισης, συνήθως θα φορτίσει με τα Amp που δίνει και ο "μαμά" φορτιστής..., δλδ αν φορτιζει με 1,5Αmp και του βάλεις φορτιστή 2Amp, πάλι 1,5 θα τραβάει... Δηλαδή δεν το γλιτώνουμε το τρίωρο....μονο την πιθανή άσχημη εφαρμογή στην πριζα :p Ααα και μην ξεχνιομαστε...Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. :D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 gtok34 Αλλα ειδικα αυτη η ρύθμιση που αλλαξανε τις ρυθμίσεις απο το αριστερο soft key να βαλουμε εκει την εναλλαγή των εφαρμογών και την εκαθαριση της μνήμης μεγαλη πατατα....Να το ανοίγουμε λεει απο το γραναζι....την εφαρμογή....μα εκει ειχε και αλλες ρυθμίσεις δεν ήταν μονο οι γενικές του τηλεφωνου. ειχε τα εξής: επεξεργασίας widgets, ταπετσαρια, αναζήτηση προεπισκόπηση, Ρυθμίσεις Lancher και οι ρυθμίσεις....και ολα αυτα τα ειχες μαζεμενα αντε τωρα ψαχνε να τα βρεις που τα βαλανε....Και ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό δεν ειναι bug αλλα αλαγή στην Rom θελημενη....αρα το κανανε για να μεινει.... συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε!:( Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπερα παιδια,δεν μπορω να δημιουργησω λογαριασμο στο mi cloud,στο τελος μου λεει σφαλμα,απετυχε,ξερετε τι μπορει να ειναι?υπαρχει καποια ρυθμιση?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanths_7 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Eυχαριστω αλλα οπως ειπα ειμαι ασχετος απο smartphone οποτε δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα.Παρακαλω οποιος μπορει να μου πει την δικη του γνωμη!Ευχαριστω!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eυχαριστω οπως ειπα ειμαι ασχετος απο smartphone οποτε δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα.Παρακαλω οποιος μπορει να μου πει την δικη του γνωμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevsp Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδιά τα Pistons που έχει το Merimobiles (τα 2.1 πρέπει να 'ναι) είναι συμβατά με το Mi3. Θα μου φαινόταν κουλό να μην είναι απόλυτα συμβατά, απλά βλέπω που λένε κάτι κουλά σχετικά με CTIA/OMTP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Παιδιά τα Pistons που έχει το Merimobiles (τα 2.1 πρέπει να 'ναι) είναι συμβατά με το Mi3. Θα μου φαινόταν κουλό να μην είναι απόλυτα συμβατά, απλά βλέπω που λένε κάτι κουλά σχετικά με CTIA/OMTP. Ειναι συμβατα και ειναι ctia, δηλαδη Παλια τα κινητα δουλευαν με handsfree τυπου προτοκολλου omtp τωρα δουλευουν(οι περισσοτεροι οχι ομως η zte κ.α.) με ctia Tα κινητα με ctia παιζουν ολα τα handsfree ομως τα κινητα με omtp παιζουν ΜΟΝΟ handsfree προτοκολλου omtp Edited September 18, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλησπερα παιδια,δεν μπορω να δημιουργησω λογαριασμο στο mi cloud,στο τελος μου λεει σφαλμα,απετυχε,ξερετε τι μπορει να ειναι?υπαρχει καποια ρυθμιση?ευχαριστω Εγώ μπήκα εδω https://account.xiaomi.com/pass/register βάζεις αριθμό κινητού σου στέλνουν κωδικό και δημιουργείτε ο λογαριασμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μολις ανεβηκε μια leaked aosp rom με το στοκ kernel της xiaomi,οσοι τη δοκιμασαν αναφερουν οτι ειναι σταθερη εκδοση. Περισσοτερα στο βιντεο του Ash που εχει και τις οδηγιες εγκαταστασης(τα λινκ ειναι στη περιγραφη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redsof Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5460-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-MIUI-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi3-VIDEO-1-M%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-M/ εδω εχει αναλυτικα την διαδικασια που κανεις την αναβαθμιση με βιντεο και εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/ περιπου στην μεση της σελιδας η ρομ που ψαχνεις: η ρομ που ψαχνεις. Mi3w Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.9.15.zip (MIUI V6) (CWM Recovery) αυτα ελπιζω να βοηθησα. *ειναι developer rom η συγκεκριμενη δεν υπαρχει stable ακομα στην MIUI 6 Ευχαριστω!! το εκανα και ολα μια χαρα! σχεδον... δε δουλεουν τα widgets . Πολυ ωραιο το v6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ευχαριστω!! το εκανα και ολα μια χαρα! σχεδον... δε δουλεουν τα widgets . Πολυ ωραιο το v6 Τρέξε πρώτα την εφαρμογή που αντιστοιχεί στο widget και μετά θα τρέχει μια χαρά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Γιατί δεν μου δουλεύει το messenger ,του facebook σωστα παλιά όταν μου έστελναν μυνήματα μου χτυπουσε το γνωστό κουδουνάκι και εμφανιζόταν σε κυκλο η φωτογραφια του συνομιλητή αλλα τωρα μου σταματησε....το παρατήρησα αυτο βαζοντας την 4.9.14 και πανω. Ετσι νομιζα τουλαχιστον. Γυρισα πισω και εβαλα την 4.8.22....αλλα μετα απο την επαναφορα που εκανα ή το θεμα που αλλαξα και εβαλα ενα με καιρό live wallpaper μου κανε παλι τα ίδια. Επειδη το δουλευω πολυ το messentger αλλα και το pages εκανα ολική wipe cashe και επαναφορα και wipe data. Βαζοντας τωρα δουλευει κανονικα αλλα και παλι οταν ειναι σε αναμονή σβηστή η οθόνη καποιες φορες δεν χτυπαει το κουδουνακι....να με ειδοποιήσει....οτι εχω μήνυμα. Δεν ξερω τι συμβαίνει αβυσος η ψυχή των κυκλωματων....Υπαρχει καποια ρυθμιση για τις ειδοποιήσεις αυτες της εφαρμογής καθως και αυτες των ήχων τις εχω ανοιχτες στις ειδοποιήσεις. Καμια ιδεα κανεις? Edited September 18, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 για να εμπλουτιζουμε το φορουμ και οχι απλα να διπλοποσταρουμε θεματα οπως εκανα, η λυση ηταν απλη τελικα κ ευχαριστω τον φιλο στο θεμα των launchers! - Με τον Nova όταν πηγαίνω στο εικονίδιο του τηλεφώνου για κλήση, μου λέει permission denied.. Ξέρει κανείς τι ρύθμιση χρειάζεται? - Δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση φίλε...Σβήσε το shortcut και ξαναφτιάξτο! επισης χθες παρελαβα την εξης θηκη μετα απο 4 εβδομαδες, που ομως αξιζε η αναμονη με το παραπανω, λογο της πολυ καλης εμφανισης, ποιοτητας και εφαρμογης! πηρα την κοκκινο-βυσινι την εντονη και φωτο της θα βρειτε αρκετες και καλες λιγο παρακατω αν κατεβειτε.. http://www.aliexpress.com/snapshot/6191331278.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Βαζοντας την τελευταια ROM 4.9.19 οταν πηγαινω στα settings,βλεπω σε αρκετες επιλογες εκει ,κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Βαζοντας την τελευταια ROM 4.9.19 οταν πηγαινω στα settings,βλεπω σε αρκετες επιλογες εκει ,κινεζικα. Σίγουρα δεν έχεις βάλει την ελληνική.... ( https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-4-9-19-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Βαζοντας την τελευταια ROM 4.9.19 οταν πηγαινω στα settings,βλεπω σε αρκετες επιλογες εκει ,κινεζικα. Tίποτα κινεζικο δεν έχει στην official αν βάλεις αγγλικά... Mονο 2-3 προγράμματα τα οποια τα βγάζεις με titanium backup αν έχεις την developer rom. Kοίτα την εικόνα κάτω πια rom κατεβάζεις γιατί ίσως κατέβασες άλλη. Πατάς WCDMA/CDMA China και μετά πας στο download rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Γεια σας,εχω την 4.8.22 και θελω να βαλω την 4.9.19.την κατεβασα στο ΟΤΑ,τωρα πως κανω εγκατασταση?παταω flash και επιλεγω wipe cache?και πως συνεχιζω μετα?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Γεια σας,εχω την 4.8.22 και θελω να βαλω την 4.9.19.την κατεβασα στο ΟΤΑ,τωρα πως κανω εγκατασταση?παταω flash και επιλεγω wipe cache?και πως συνεχιζω μετα?ευχαριστω. γειά σου. Δεν ξερω αν θα δουλέψει το ΟΤΑ, ο τρόπος που γίνεται σιγουρα είναι από το μενού της αναβάθμισης πατας στις 3 τελιτσες και μετα πας επιλεξτε πακετο αναβάθμισης και επιλέγεις την ρομ που κατέβασες. Στα downloads λογικά θα την βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 κομπλε,εγινε...εχω μια απορια,εχω ξεκλειδωμα οθονης με κωδικο,γινεται με το πατημα του power button να μου ζηταει απευθειας κωδικο και να μην χρειαζεται να πατησω πρωτα το volume up και το πισω ταυτοχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Γιατί δεν μου δουλεύει το messenger ,του facebook σωστα παλιά όταν μου έστελναν μυνήματα μου χτυπουσε το γνωστό κουδουνάκι και εμφανιζόταν σε κυκλο η φωτογραφια του συνομιλητή αλλα τωρα μου σταματησε....το παρατήρησα αυτο βαζοντας την 4.9.14 και πανω. Ετσι νομιζα τουλαχιστον. Γυρισα πισω και εβαλα την 4.8.22....αλλα μετα απο την επαναφορα που εκανα ή το θεμα που αλλαξα και εβαλα ενα με καιρό live wallpaper μου κανε παλι τα ίδια. Επειδη το δουλευω πολυ το messentger αλλα και το pages εκανα ολική wipe cashe και επαναφορα και wipe data. Βαζοντας τωρα δουλευει κανονικα αλλα και παλι οταν ειναι σε αναμονή σβηστή η οθόνη καποιες φορες δεν χτυπαει το κουδουνακι....να με ειδοποιήσει....οτι εχω μήνυμα. Δεν ξερω τι συμβαίνει αβυσος η ψυχή των κυκλωματων....Υπαρχει καποια ρυθμιση για τις ειδοποιήσεις αυτες της εφαρμογής καθως και αυτες των ήχων τις εχω ανοιχτες στις ειδοποιήσεις. Καμια ιδεα κανεις? το ιδιο προβλημα εχω κ γω με ολες τις ειδοποιησεις.. απο Facebook Messenger, Viber,Mail, Ebay και Tapatalk.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Σίγουρα δεν έχεις βάλει την ελληνική.... ( https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-4-9-19-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1 ) Το προβλημα ηταν οτι επελεγα θεμα που ειχε κινεζικους χαραχτηρες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ημουν με την 4.9.15 και πηγαινοντας στην 4.9.19 απο τα settings βλεπω οτι λειπει η επιλογη " Developer options" σαν να εχει εξαφανιστει απο τα settings αν ξερει καποιος τι πρεπει να κανω να εμφανιζεται αυτη η επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tma11v Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Λοιπόν νέος, διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες, ξέρω είναι πολλές αλλά είμαι μεταξύ LG NEXUS 5, LG G2 kai XIAOMI Mi3. Τι να διαλέξω και από πού? Βρίσκω το XIAOMI sto http://gr.mobileshop.eu/kinita-tilefona/xiaomi/mi-3-%CE%91%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B9/ 240 eyro. Καλή τιμή ενω NEXUS 5 16GB sta 315euro kai LG G2 16GB sta 355euro Δεν αποφασίζω εύκολα και θέλω βοήθεια. ΑΝ πάρω το XIAOMI από που συστήνετε να το πάρω και τι ROM να βάλω πάνω? Γιατί κατακει καταλήγω:) Α τώρα είμαι μενα HTC DESIRE HD. Φοβερό μηχάνημα δεν κολάει με τίποτα:)))))))))))))))) Τα θέλω γενικά κουκιά καθαρισμένα για να προχωρίσω σε τέτοια κίνηση και το θέλω για να ξεφύγω από τα συνηθισμένα. Α το βρήκα και στο ΧΙΑΟΜΙ shop me Ευρωπαικη αποστολή για να γλυτώσω φόρους:) Εδω μας φορολογούν απο τα 15$ και πάνω στο τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Λοιπόν νέος, διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες, ξέρω είναι πολλές αλλά είμαι μεταξύ LG NEXUS 5, LG G2 kai XIAOMI Mi3. Τι να διαλέξω και από πού? Βρίσκω το XIAOMI sto http://gr.mobileshop.eu/kinita-tilefona/xiaomi/mi-3-%CE%91%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B9/ 240 eyro. Καλή τιμή ενω NEXUS 5 16GB sta 315euro kai LG G2 16GB sta 355euro Δεν αποφασίζω εύκολα και θέλω βοήθεια. ΑΝ πάρω το XIAOMI από που συστήνετε να το πάρω και τι ROM να βάλω πάνω? Γιατί κατακει καταλήγω:) Α τώρα είμαι μενα HTC DESIRE HD. Φοβερό μηχάνημα δεν κολάει με τίποτα:)))))))))))))))) Τα θέλω γενικά κουκιά καθαρισμένα για να προχωρίσω σε τέτοια κίνηση και το θέλω για να ξεφύγω από τα συνηθισμένα. Α το βρήκα και στο ΧΙΑΟΜΙ shop me Ευρωπαικη αποστολή για να γλυτώσω φόρους:) Εδω μας φορολογούν απο τα 15$ και πο τελωνείο[/quote Προσωπικη μου αποψη ειναι ασυζητητί το xiaomi mi3. Απο xiaomishop θα το παραλάβεις το πολύ σε 5 μέρες χωρίς φόβο τελωνειου και σου προτεινω την hard case θηκη τους και απαραιτήτως το tempered glass. Όταν παραλαβεις με το καλό πηγαίνεις στο site xiaomi-miui.gr και κει όλα τα αλάνια θα σε κατατοπίσουν και θα δεις ποσο εύκολα τοποθετείς την ελληνική miui v6 rom. Ελπίζω να σε βοηθήσα αν αποφασίσεις να το αγορασεις τελικά. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Λοιπόν νέος, διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες, ξέρω είναι πολλές αλλά είμαι μεταξύ LG NEXUS 5, LG G2 kai XIAOMI Mi3. Τι να διαλέξω και από πού? Βρίσκω το XIAOMI sto http://gr.mobileshop.eu/kinita-tilefona/xiaomi/mi-3-%CE%91%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B9/ 240 eyro. Καλή τιμή ενω NEXUS 5 16GB sta 315euro kai LG G2 16GB sta 355euro Δεν αποφασίζω εύκολα και θέλω βοήθεια. ΑΝ πάρω το XIAOMI από που συστήνετε να το πάρω και τι ROM να βάλω πάνω? Γιατί κατακει καταλήγω:) Α τώρα είμαι μενα HTC DESIRE HD. Φοβερό μηχάνημα δεν κολάει με τίποτα:)))))))))))))))) Τα θέλω γενικά κουκιά καθαρισμένα για να προχωρίσω σε τέτοια κίνηση και το θέλω για να ξεφύγω από τα συνηθισμένα. Α το βρήκα και στο ΧΙΑΟΜΙ shop me Ευρωπαικη αποστολή για να γλυτώσω φόρους:) Εδω μας φορολογούν απο τα 15$ και πάνω στο τελωνείο Εννοείται αγοράζεις Mi3 με κλειστά μάτια, αλλά.... στο link που δίνεις κάνει 264€ :wacko: και το μαγαζί έχει έδρα την Σλοβακία! Υποθέτω σε περίπτωση βλάβη, το στέλνεις εκεί!? Από κίνα εάν το πάρεις, κάνει 211€, 53€ πιο φθηνά. Μάλιστα το Coolicool έχει ασφάλεια τελωνείου, εάν το πιάσουν να σου πληρώσουν ότι έδωσες, οπότε δεν έχεις φόβο να σου κοστίσει παραπάνω τελικώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tma11v Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Πλέον το Coolicool σε παραπέμπει στο Ευρωπαικό της στοκ, όπου ειναι out of stock και κοστίζει 24ευρώ περισσότερα, δηλαδή 234. Α έρχεται rootarismeno me multilanguage. Καλό ή κακό αυτό αν θα βάλω μετά μια ελληνική από το xiaomi-miui.gr? Επίσης μου λέει να βάλω: "Choose the Shipping Method of "Standard" and Add Customs Insurance". Πώς το διαλέγω? Πληρώνω με PAYPAL:) Και αν το πάρω αποκει τι άλλο να πάρω μαζί του? Edited September 22, 2014 by tma11v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 παιδια στο στο xiaomishop το εχει €235.59 αυτη η τιμη τους ισχυει και για το ευρωπαικο τους ? γτ αμα βαλεις και τα δωρα που δινει πανω κατω τοσο δεν θα πηγαινε αν τα παιρνα απο china ολα μαζι ?.....τουλαχιστον ετσι αποφευγω κ τελωνεια σιγουρα......εκτος και εαν χρεωνουν επιπλεον τα εξοδα αποστολης μιας κ ελεγε οτι απο ευρωπη ερχετε σε 2-5 μερς με UPS, DHL (αυτα τα δυο με λεφτα δεν ειναι ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts