sundance Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) http://sarshield.com/radiation-chart/ Edited May 16, 2014 by sundance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 http://sarshield.com/radiation-chart/ η επισημη απαντηση της xiaomi support@xiaomishop.com 7:31 π.μ. (Πριν από 3 ώρες) Hello,if you want to check the SAR for xiaomi phone, please check from this link: http://sarshield.com/radiation-chart/ Thank you! Φίλε μου, έχεις μπερδευτεί... Το xiaomishop.com ειναι ένα κατάστημα στην Shenzhen,China που πουλάει προϊόντα Xiaomi... KAMIA σχέση με την "μαμά" εταίρία, σου πρότεινε να δεις την πληροφορία σε οτι βρήκαν στο google!!! (το γνωστό site πώλησης...) Σε παρακαλώ, βάλε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη, θα νομίσει ο κόσμος οτι το τηλέφωνο έχει τέτοιο τρελό SAR... About us Welcome to xiaomishop.com, we are professional supplier for original xiaomi mobile phones. We supply high quality products, fast shipping and good aftersale service for our clients. You will be very enjoy when shopping in our website. Should any questions please feel free to email us: support@xiaomishop.com Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μολις μιλησα μεσω xiaomi.com με το τμημα της Σιγκαπουρης ... Το sar ειναι maximum 0.8W/kg με ανωτατο οριο τα 2.0W/kg μου ειπαν. Οταν εχω προσβαση σε σταθερο η/υ θα ανεβασω το screenshot Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 σωστο, δεν το ειχα προσεξει. επικοινωνησα με την εταιρεια, αν εχω πληροφορηση θα ενημερωσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 πολυ καλο το sar!!! απο αυτονομια τι λεει? με μετρια χρηση κραταει 2 ημερες? επισης τα δικτυα 2g&3g υποστηριζονται στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μολις μιλησα μεσω xiaomi.com με το τμημα της Σιγκαπουρης ... Το sar ειναι maximum 0.8W/kg με ανωτατο οριο τα 2.0W/kg μου ειπαν. Οταν εχω προσβαση σε σταθερο η/υ θα ανεβασω το screenshot Χμμ όταν λένε 0,8 για Ευρώπη, εννοούν στο αυτί ή στο σώμα? Αυτό που δίνουν όσο λιγότερες δυνατές πληροφορίες γίνεται, είναι εξοργιστικό :P Ας βγει όμως καμιά άκρη να δούμε τι θα κάνουμε χαχαχα πολυ καλο το sar!!! επισης τα δικτυα 2g&3g υποστηριζονται στην ελλαδα? Πολύ καλό δεν είναι :P Επίσης, το κινητό χρησιμοποιείται κανονικά Ελλάδα από ό,τι λένε τα παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μολις μιλησα μεσω xiaomi.com με το τμημα της Σιγκαπουρης ... Το sar ειναι maximum 0.8W/kg με ανωτατο οριο τα 2.0W/kg μου ειπαν. Οταν εχω προσβαση σε σταθερο η/υ θα ανεβασω το screenshot οριστε και το screenshot [ATTACH]45169[/ATTACH] Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 οριστε και το screenshot [ATTACH]45169[/ATTACH] Ωραίος έπρεπε να είχε γίνει καιρό αυτό...Καλύτερο απο το 1.29 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Παιδια ποια ειναι η καλυτερη τιμη/προσφορα που υπαρχει?Οποιοι μπορουν ας βοηθησουν...Για να μπορεσω να το παραγγειλω απο Δευτερα...Επισης υπαρχει καποιος που γνωριζει μηπως εχουμε καμια νεα πτωση τιμων? Edited May 16, 2014 by nivaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 η μπαταρια ποσο κραταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη τιμη/προσφορα που υπαρχει?Οποιοι μπορουν ας βοηθησουν...Για να μπορεσω να το παραγγειλω απο Δευτερα...Επισης υπαρχει καποιος που γνωριζει μηπως εχουμε καμια νεα πτωση τιμων? Αν δεν κανω λαθος coolicool... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Αν δεν κανω λαθος coolicool... Κανεις λαθος :p Το coolicool εχει μονο το ασημι...Εγω ενδιαφερομαι κυριως για το μαυρο!Το πιο φτηνο που βρηκα μεχρι στιγμης στο 16αρι που ενδιαφερομαι ειναι το Fastcardtech στα 310$ κ το αμεσως επομενο το Spellmall στα 324$!Κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGakias Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 η μπαταρια ποσο κραταει? Χωρις εκτενης χρηση 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Κανεις λαθος :p Το coolicool εχει μονο το ασημι...Εγω ενδιαφερομαι κυριως για το μαυρο!Το πιο φτηνο που βρηκα μεχρι στιγμης στο 16αρι που ενδιαφερομαι ειναι το Fastcardtech στα 310$ κ το αμεσως επομενο το Spellmall στα 324$!Κανεις αλλος? Για τσεκαρε και εδω, πιο χαμηλη τιμη ειναι.. http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-miui-v5-5inch-smartphone_p/meri8614.htm Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Για τσεκαρε και εδω, πιο χαμηλη τιμη ειναι.. http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-miui-v5-5inch-smartphone_p/meri8614.htm E????Κατι σου ξεφυγε μαλλον φιλε :happy:!330$ κατεβαινει η τιμη του αμα βαλω κ το κουπονι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 E????Κατι σου ξεφυγε μαλλον φιλε :happy:!330$ κατεβαινει η τιμη του αμα βαλω κ το κουπονι... Και πιο είναι το κουπόνι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Και πιο είναι το κουπόνι? http://prntscr.com/3jqzh5 Αυτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Κανεις λαθος :p Το coolicool εχει μονο το ασημι...Εγω ενδιαφερομαι κυριως για το μαυρο!Το πιο φτηνο που βρηκα μεχρι στιγμης στο 16αρι που ενδιαφερομαι ειναι το Fastcardtech στα 310$ κ το αμεσως επομενο το Spellmall στα 324$!Κανεις αλλος? http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html weekend deal :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παιδια ξερει κανεις αν γινονται παραδοσεις το σαββατο απο το ταχυδρομειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html weekend deal :P Όντως πολύ καλή τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html weekend deal :P Όντως πολύ καλή τιμή... Πολυ καλη το εχω δει...Αμα τα βαλεις ομως ολα φτανει στα 330$!Για οποιον ενδιαφερεται η καλυτερη τιμη μεχρι στιγμης που εχω βρει ειναι 310$ στο Fastcardtech! Παιδια ξερει κανεις αν γινονται παραδοσεις το σαββατο απο το ταχυδρομειο; Εγω απο οσο ξερω ειναι κλειστα τουλαχιστον στην πολη μου...γιατι με ενα παιδι που μιλησα απο δω μεσα χθες ειπε οτι στην δικη του πολη ειναι ανοιχτα μεχρι της 2.30 κ το Σαββατο...Οποτε ψαξτω λιγο κ κανε ενα τηλεφωνο για να σιγουρευτεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Πολυ καλη το εχω δει...Αμα τα βαλεις ομως ολα φτανει στα 330$!Για οποιον ενδιαφερεται η καλυτερη τιμη μεχρι στιγμης που εχω βρει ειναι 310$ στο Fastcardtech! Αν το θες sivler δεν έχει +10$ επιβάρυνση, από εκεί και πέρα έρχεται και με ROM που έχει ελληνικά, το Fastcardtech δεν βλέπω ούτε να το δίνει ρουταρισμένο για κάποιους που δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία... πάντως σίγουρα καλή τιμή, αν και το μαγαζί δεν το γνωρίζω, εσύ έχεις καμιά άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Πιο φθηνό στο 16άρι παραμένει το Coolicool. Πράγματι απ' ότι είδα έχει μόνο το ασημένιο, αλλά και στα άλλα sites είδα χρεώνουν +10$ για τα άλλα χρώματα, οπότε υπολογίστε ανάλογα την τελική τιμή. Ορίστε και ένα σημερινό printscreen του αρχείου excel που έχω φτιάξει.. http://i737.photobucket.com/albums/xx12/ekonstadoudakis/Clipboard02_zpsf018c540.jpg Το παράγγειλα και εγώ το 64άρι, οπότε περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες που θα μου έρθει να σας πω σχόλια! :D Επίσης καλό είναι να αποφύγετε το Fastcardtech. Δεν διαβάζω στο φόρουμ και πολύ καλά σχόλια.... Edited May 17, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Και εγω το 64αρι περιμενω ... Εχει ερθει ειναι στο ταχυδρομειο αλλα επεσα σε σαββατοκυριακο την τρελα μου μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Και εγω το 64αρι περιμενω ... Εχει ερθει ειναι στο ταχυδρομειο αλλα επεσα σε σαββατοκυριακο την τρελα μου μεσα Εγώ έκανα την παραγγελία προχθές, αναβάθμισα τελικά σε EMS τον τρόπο αποστολής και ελπίζω να μου έρθει σε 6-9 ημέρες όπως γράφει, χωρίς τελωνείο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts