gsir Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 ειμαι με cfw φιλε και δε μπαινω online Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 και εγώ είμαι με cfw αλλά μπαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 τι να πω,η αλήθεια ειναι οτι φοβαμαι για ban Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Με το γνήσιο παίζω και αν με μπανάρουν θα είναι πολύ ******* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά σύντομα θα το πάρω και εγώ για ps3!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά σύντομα θα το πάρω και εγώ για ps3!! :) Πω πω φιλε η χαρα σου φαίνεται σε καθε σου λέξη χαχαχαχαχα. Συγνώμη εντελώς καλοπροαίρετα. Επίσης σύντομα θα παρω το ps3 μονο και μονο για το gta Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Πω πω φιλε η χαρα σου φαίνεται σε καθε σου λέξη χαχαχαχαχα. Συγνώμη εντελώς καλοπροαίρετα. Επίσης σύντομα θα παρω το ps3 μονο και μονο για το gta Έχεις δίκιο έχω τρελαθεί από την χαρά μου!!! :lost::wacko::hypno::shock::rotfl: Είμαι σε crew με 300 μέλη-ενεργό και μπορώ να πάρω και καλή θέση στην ιεραρχία(ierarchy),έχω δει όλα τα βίντεο που έχουν να κάνουν σχέση με το gta v δεν υπάρχει κάτι που να μην ξέρω....Άντε όπου να ναι θα το πάρω....(Ψάχνω να πάρω κάνα μεταχειρισμένο gta v αλλά φοβάμαι μήπως μου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο online...) Edited November 11, 2013 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. November 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το 5 στο online είναι μαύρα χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το 5 στο online είναι μαύρα χάλια Γιατί το λες αυτό?Εγώ ξέρω ότι όσα προβλήματα είχε έχουν πια διορθωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. November 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Απο τη στιγμή που παλεύω μια ώρα για να πιάσω ενα άτομα για να παίξω online τι να πω. Χίλιες φορές το 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Απο τη στιγμή που παλεύω μια ώρα για να πιάσω ενα άτομα για να παίξω online τι να πω. Χίλιες φορές το 4 Εγώ πάντως χτες που έπαιξα σε έναν φίλο μου μπήκα με άλλους χωρίς κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδιά το παράγγειλα για ps3!!!Την Δευτέρα θα μου έχει έρθει πιστεύω!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 υπαρχει επισημη πληροφορια ή ανακοινωση αν θαβγει για πισι? ακουσα κατι για χριστουγεννα αλλα οχι σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παιδιά μόλις μου ήρθε το gta!!!Κάνω install και ξεκινάει το κάψιμο!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Και εγω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγει σε pc και πηρα χβοχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Και εγω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγει σε pc και πηρα χβοχ Έπρεπε να έπαιρνες ps3 γιατί εδώ στο forum δεν υπάρχει κάποιος με xbox....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδια το online ξεκλειδώνει μετα που τελειώνουμε ολες τις αποστολές στο campaign? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδια το online ξεκλειδώνει μετα που τελειώνουμε ολες τις αποστολές στο campaign? Όχι φίλε online παίζεις όποτε θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Όχι φίλε online παίζεις όποτε θες Ωραια σ ευχαριστώ....... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannhs21R Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το οτι μπαίνεις στο αεροδρόμιο παιρνεις αεροπλανο και το πιλοταρεις ....... ολα τα τα λευτα στο V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisb Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το οτι μπαίνεις στο αεροδρόμιο παιρνεις αεροπλανο και το πιλοταρεις ....... ολα τα τα λευτα στο V Χαχα, απίστευτη βελτίωση λέμε, κάνεις ΟΤΙ θέλεις πραγματικά! Οι τύποι το απoγείωσαν το παιχνίδι, κυριολεκτικά ;) Παράθεση Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. January 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 να σας δω τι θα λέτε όταν το Μαΐο θα κλείσει το online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δεν υπάρχουν ούτε καν ανεπίσημες φήμες για pc version ε?? Μάλλον η Rockstar δεν θέλει να χάσει ούτε δολάριο από πειρατές... Κρίμα και είχα σκοπό να το κατεβ... εεεε να το αγοράσω μόλις βγει :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 δυστυχως τιποτα ακομα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ειστε καλα ρε που δεν θα βγει σε pc;;; Εδω θα βγει και στις νεες κονσολες. Λεφτα ειναι αυτα. http://www.gameover.gr/news/item/27397-fimes-gia-kykloforia-tou-gta-v-se-ps4-kai-xbox-one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts