Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε πως ? Οταν ενα κινητο λεει οτι εχει 16 gb εσωτερικη μνημη και τελικα απο ολα αυτα εσυ μπορεις να χρησιμοποιησεις μοναχα τα ~ 1 gb τοτε δεν ειναι προβλημα ;

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το 1. Απλώς μάλλον έχει 2 partitions 4+12 γιγα. Το πρώτο είναι για λειτουργικό και εφαρμογές άρα αν αφαιρέσεις το λειτουργικό μένει 1 gb για εφαρμογές. Το άλλο είναι για μουσική, βίντεο, φωτογραφίες κλπ και είναι διαθέσιμο όλο, δηλαδή 12 gb.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου

μέχρι 5'' οθόνη

αν γίνεται 8πύρηνο

αν γίνεται dual sim

οπωσδήποτε 2giga ram

για απλή χρήση internet

με καλή κάμερα γιατί είναι πολύ της φωτογραφίας

το πολύ στα 180ευρώ.

Τι προτείνετε?

Ρίξε και μία ματιά σε αυτό, λένε ότι έχει από τις καλύτερες κάμερες ... :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417607

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Που το είδες αυτό το πράγμα;; :)

Γιατί εκπλησσεσαι; στα πιο πολλά κινέζικα ΔΕΝ είναι ενοποιημένος ο χώρος ο εσωτερικός καλά λέει το παιδί.σου λέει 16 γιγα ρομ και μερικά δίνουν ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ μόνο το 1 η 2 γιγα! τα υπόλοιπα σου λέει για φωτο, βίντεο και γενικά αρχεία δικά σου.στην ουσία ούτε ένα μεγάλο παιχνίδι δεν χωράει.

Γιατί εκπλησσεσαι; στα πιο πολλά κινέζικα ΔΕΝ είναι ενοποιημένος ο χώρος ο εσωτερικός καλά λέει το παιδί.σου λέει 16 γιγα ρομ και μερικά δίνουν ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ μόνο το 1 η 2 γιγα! τα υπόλοιπα σου λέει για φωτο, βίντεο και γενικά αρχεία δικά σου.στην ουσία ούτε ένα μεγάλο παιχνίδι δεν χωράει.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα κινέζικα.

Το προηγούμενο μού τηλέφωνο ήταν sony και δεν είχε ενοποιημένη μνήμη.

Ρίξε και μία ματιά σε αυτό, λένε ότι έχει από τις καλύτερες κάμερες ... :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417607

Καλημέρα.. Υπόψιν ότι η lite έκδοση, δεν έχει τη ίδια κάμερα με το κανονικό Huawei P8 ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Το θέμα της ενοποιημένης ή όχι εσωτερικής μνήμης έχει να κάνει και με το λειτουργικό υποθέτω, στο Lenovo S820 που έχω, όταν είχα περασμένη την VIBE ROM που είναι για τη κινέζικη-ασιατική αγορά είχε τον εσωτερικό χώρο χωρισμένο σε δύο partitions, βάζοντας την ROW ROM που απευθύνεται στις λοιπές αγορές εκτός Ασίας, ο χώρος είναι ένας ενοποιημένος.

Καλημέρα.. Υπόψιν ότι η lite έκδοση, δεν έχει τη ίδια κάμερα με το κανονικό Huawei P8 ..

Πάντως το συγκεκριμένο το έχουν στα τηλέφωνα με τις καλύτερες κάμερες ... :)

Πάντως το συγκεκριμένο το έχουν στα τηλέφωνα με τις καλύτερες κάμερες ... :)

Έχεις κάποιο λινκ όπου μπορώ να διαβάσω reviews, για την κάμερα κυρίως, γιατί με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό? Σε σχέση με το honor 4x έχει καλύτερη? Ευχαριστώ.

The day is my enemy, the night my friend

Υπάρχει κανένα κινέζικο κινητό τύπου doogee, elephone, κτλ, που να παίρνει cyanogenmod nightlies;

Έχεις κάποιο λινκ όπου μπορώ να διαβάσω reviews, για την κάμερα κυρίως, γιατί με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό? Σε σχέση με το honor 4x έχει καλύτερη? Ευχαριστώ.

Δεν θυμάμαι τώρα, αλλά εάν βάλεις στην αναζήτηση "Κινεζικά κινητά με την καλύτερη κάμερα" θα σου βγάλει πολλά ..

Παιδια στα 85 ευρω τι προτεινετε σε 5 ιντσων οθονη??
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια στα 85 ευρω τι προτεινετε σε 5 ιντσων οθονη??

Με καθε επιφυλαξη μιας και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα,Cubot X12 (95$),Blackview Zeta (78.89$) και Landvo S6 (89-99$).Aυτες τις μερες παιζουν προσφορες στα Geekbuying και Coolicool/Efox/Antelife,αν πετυχεις κατι.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Με καθε επιφυλαξη μιας και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα,Cubot X12 (95$),Blackview Zeta (78.89$) και Landvo S6 (89-99$).Aυτες τις μερες παιζουν προσφορες στα Geekbuying και Coolicool/Efox/Antelife,αν πετυχεις κατι.

Ευχαριστώ. Τα είδα κι εγώ αυτά, αλλά μάλλον θα πάω στη δοκιμασμένη λύση του Cubot s200.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

καλημερα μια ερωτηση, θελω ενα κινητο απο 4,7 εως 5,5 ιντσες, καλη αυτονομια μπαταριας (να βγαζει 2 μερες), απροβληματιστο και "ταβανι" τα 200 ευρω. επειδη εχω "χασει" την μπαλα ψαχνοντας, καποιος που εχει δοκιμασμενο ή εχει ακουσει καλα λογια για καποιο.

ευχαριστω

Edited by sakkouk

καλημερα μια ερωτηση, θελω ενα κινητο απο 4,7 εως 5,5 ιντσες, καλη αυτονομια μπαταριας (να βγαζει 2 μερες), απροβληματιστο και "ταβανι" τα 200 ευρω. επειδη εχω "χασει" την μπαλα ψαχνοντας, καποιος που εχει δοκιμασμενο ή εχει ακουσει καλα λογια για καποιο.

ευχαριστω

Αν και τα παρακολουθω εχω χασει τη μπαλα με τα κινεζικα. Μια προταση για δικαρτο μεχρι τα 200-220 €

Δείτε την Ευρωπαϊκή έκδοση του huawei honor 4x απο Amazon.it και το huawei P8 lite είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα. Αν και κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα, και για τα 2 ακούγονται τα καλύτερα.

Γεια χαρά σε όλους!!Είμαι ένας πολύ ευχαριστημενος κάτοχος ενός coolpad f1,το οποίο θα δώσω στην γυναίκα μου,σε αντικατασταση ενός ΑΜΟΙ που δυστυχώς χάλασε.Σκέφτομαι λοιπόν για μένα να αγοράσω ένα κινητό το ίδιο κάλο με το f1 σε κάμερα, φωτογραφία,gps,πολύ γρήγορο και χωρίς bug ,άλλα να είναι και 4g.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 200 δολαρια.

Έκλεινα προς το Meizu M1 Note,μέχρι που είδα αυτό το βίντεο

και απογοητευτηκα με την κάμερα του. Τώρα γερνώ προς το Jiayu S3 άλλα σκέφτομαι και το οικονομικοτερο Lenovo K3 Note.

Όποια πρόταση δεκτή με γνώμονα πάντα το πολύ κάλο coolpad f1.Τωρα,αν δεν υπάρχει αντάξιο του σε 4g,τι να κάνω,θα αναγκαστώ να αγοράσω πάλι το ίδιο.

Δείτε την Ευρωπαϊκή έκδοση του huawei honor 4x απο Amazon.it και το huawei P8 lite είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα. Αν και κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα, και για τα 2 ακούγονται τα καλύτερα.

ευχαριστω πολυ, μαλλον κατεληξα στο huawei honor 4x απο vickmall. φαινεται πολυ δυνατο εργαλειο με καλη αυτονομια που ειναι ζητουμενο για εμενα

ευχαριστω πολυ, μαλλον κατεληξα στο huawei honor 4x απο vickmall. φαινεται πολυ δυνατο εργαλειο με καλη αυτονομια που ειναι ζητουμενο για εμενα

Σκεψου και την ευρωπαικη εκδοση του 4x απο amazon.it http://www.amazon.it/Honor-4X-Smartphone-Display-Fotocamera/dp/B00TX5REDY/ref=sr_1_12?s=electronics&ie=UTF8&qid=1431641541&sr=1-12&keywords=zenfone+2#productDetails

Εχει οκταπυρηνο επεξεργαστη αντι τετραπυρηνο που εχει η κινεζικη εκδοση και το παραλαμβανεις σε λιγες μερες χωρις να μπλεκεις με κινα.

ευχαριστω

Γεια χαρά σε όλους!!Είμαι ένας πολύ ευχαριστημενος κάτοχος ενός coolpad f1,το οποίο θα δώσω στην γυναίκα μου,σε αντικατασταση ενός ΑΜΟΙ που δυστυχώς χάλασε.Σκέφτομαι λοιπόν για μένα να αγοράσω ένα κινητό το ίδιο κάλο με το f1 σε κάμερα, φωτογραφία,gps,πολύ γρήγορο και χωρίς bug ,άλλα να είναι και 4g.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 200 δολαρια.

Έκλεινα προς το Meizu M1 Note,μέχρι που είδα αυτό το βίντεο

και απογοητευτηκα με την κάμερα του. Τώρα γερνώ προς το Jiayu S3 άλλα σκέφτομαι και το οικονομικοτερο Lenovo K3 Note.

Όποια πρόταση δεκτή με γνώμονα πάντα το πολύ κάλο coolpad f1.Τωρα,αν δεν υπάρχει αντάξιο του σε 4g,τι να κάνω,θα αναγκαστώ να αγοράσω πάλι το ίδιο.

Δεν ξέρω τι λέει το video, αλλά ως κάτοχος του το προτείνω στον φίλο πιο πάνω, αλλά και σε σένα γιατί έχει πολύ καλή κάμερα, μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που είναι σούπερ.

Δεν νομίζω να βρεις καλύτερο πακέτο στην κατηγορία του.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω τι λέει το video, αλλά ως κάτοχος του το προτείνω στον φίλο πιο πάνω, αλλά και σε σένα γιατί έχει πολύ καλή κάμερα, μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που είναι σούπερ.

Δεν νομίζω να βρεις καλύτερο πακέτο στην κατηγορία του.

Φίλε junglist,σίγουρα η γνώμη σου μετράει αφού έχεις το κινητό στα χεριά σου,αλλά αν δεις το βίντεο από το 4:19 έως 5:12 θα δικαιολογήσεις την απόρριψη μου.Η εικόνα είναι τραγική.Εκτός αν είναι θέμα rom όποτε εκεί αλλάζει το θέμα.