letom Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ε πως ? Οταν ενα κινητο λεει οτι εχει 16 gb εσωτερικη μνημη και τελικα απο ολα αυτα εσυ μπορεις να χρησιμοποιησεις μοναχα τα ~ 1 gb τοτε δεν ειναι προβλημα ; Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το 1. Απλώς μάλλον έχει 2 partitions 4+12 γιγα. Το πρώτο είναι για λειτουργικό και εφαρμογές άρα αν αφαιρέσεις το λειτουργικό μένει 1 gb για εφαρμογές. Το άλλο είναι για μουσική, βίντεο, φωτογραφίες κλπ και είναι διαθέσιμο όλο, δηλαδή 12 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου μέχρι 5'' οθόνη αν γίνεται 8πύρηνο αν γίνεται dual sim οπωσδήποτε 2giga ram για απλή χρήση internet με καλή κάμερα γιατί είναι πολύ της φωτογραφίας το πολύ στα 180ευρώ. Τι προτείνετε? Ρίξε και μία ματιά σε αυτό, λένε ότι έχει από τις καλύτερες κάμερες ... :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417607 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Που το είδες αυτό το πράγμα;; :) Γιατί εκπλησσεσαι; στα πιο πολλά κινέζικα ΔΕΝ είναι ενοποιημένος ο χώρος ο εσωτερικός καλά λέει το παιδί.σου λέει 16 γιγα ρομ και μερικά δίνουν ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ μόνο το 1 η 2 γιγα! τα υπόλοιπα σου λέει για φωτο, βίντεο και γενικά αρχεία δικά σου.στην ουσία ούτε ένα μεγάλο παιχνίδι δεν χωράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 κοιτα το blackview breeze Ευχάριστω πολύ,αλλα το έγραψε και ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Γιατί εκπλησσεσαι; στα πιο πολλά κινέζικα ΔΕΝ είναι ενοποιημένος ο χώρος ο εσωτερικός καλά λέει το παιδί.σου λέει 16 γιγα ρομ και μερικά δίνουν ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ μόνο το 1 η 2 γιγα! τα υπόλοιπα σου λέει για φωτο, βίντεο και γενικά αρχεία δικά σου.στην ουσία ούτε ένα μεγάλο παιχνίδι δεν χωράει. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα κινέζικα. Το προηγούμενο μού τηλέφωνο ήταν sony και δεν είχε ενοποιημένη μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ρίξε και μία ματιά σε αυτό, λένε ότι έχει από τις καλύτερες κάμερες ... :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417607 Καλημέρα.. Υπόψιν ότι η lite έκδοση, δεν έχει τη ίδια κάμερα με το κανονικό Huawei P8 .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Το θέμα της ενοποιημένης ή όχι εσωτερικής μνήμης έχει να κάνει και με το λειτουργικό υποθέτω, στο Lenovo S820 που έχω, όταν είχα περασμένη την VIBE ROM που είναι για τη κινέζικη-ασιατική αγορά είχε τον εσωτερικό χώρο χωρισμένο σε δύο partitions, βάζοντας την ROW ROM που απευθύνεται στις λοιπές αγορές εκτός Ασίας, ο χώρος είναι ένας ενοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλημέρα.. Υπόψιν ότι η lite έκδοση, δεν έχει τη ίδια κάμερα με το κανονικό Huawei P8 .. Πάντως το συγκεκριμένο το έχουν στα τηλέφωνα με τις καλύτερες κάμερες ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Πάντως το συγκεκριμένο το έχουν στα τηλέφωνα με τις καλύτερες κάμερες ... :) Έχεις κάποιο λινκ όπου μπορώ να διαβάσω reviews, για την κάμερα κυρίως, γιατί με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό? Σε σχέση με το honor 4x έχει καλύτερη? Ευχαριστώ. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Υπάρχει κανένα κινέζικο κινητό τύπου doogee, elephone, κτλ, που να παίρνει cyanogenmod nightlies; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Έχεις κάποιο λινκ όπου μπορώ να διαβάσω reviews, για την κάμερα κυρίως, γιατί με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό? Σε σχέση με το honor 4x έχει καλύτερη? Ευχαριστώ. Δεν θυμάμαι τώρα, αλλά εάν βάλεις στην αναζήτηση "Κινεζικά κινητά με την καλύτερη κάμερα" θα σου βγάλει πολλά .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδια στα 85 ευρω τι προτεινετε σε 5 ιντσων οθονη?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδια στα 85 ευρω τι προτεινετε σε 5 ιντσων οθονη?? Με καθε επιφυλαξη μιας και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα,Cubot X12 (95$),Blackview Zeta (78.89$) και Landvo S6 (89-99$).Aυτες τις μερες παιζουν προσφορες στα Geekbuying και Coolicool/Efox/Antelife,αν πετυχεις κατι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Με καθε επιφυλαξη μιας και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα,Cubot X12 (95$),Blackview Zeta (78.89$) και Landvo S6 (89-99$).Aυτες τις μερες παιζουν προσφορες στα Geekbuying και Coolicool/Efox/Antelife,αν πετυχεις κατι. Ευχαριστώ. Τα είδα κι εγώ αυτά, αλλά μάλλον θα πάω στη δοκιμασμένη λύση του Cubot s200. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) καλημερα μια ερωτηση, θελω ενα κινητο απο 4,7 εως 5,5 ιντσες, καλη αυτονομια μπαταριας (να βγαζει 2 μερες), απροβληματιστο και "ταβανι" τα 200 ευρω. επειδη εχω "χασει" την μπαλα ψαχνοντας, καποιος που εχει δοκιμασμενο ή εχει ακουσει καλα λογια για καποιο. ευχαριστω Edited June 10, 2015 by sakkouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Lenovo a8 a806 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 καλησπέρα ξέρει κάποιος να μου πει πως ελέγχω την μητρική πλακέτα κινητού αν έχει καεί ή αν δουλεύει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Αν και τα παρακολουθω εχω χασει τη μπαλα με τα κινεζικα. Μια προταση για δικαρτο μεχρι τα 200-220 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tourlouboukis Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπερα μια ερωτηση που το βρισκεται το DG 750 με 80 δολλαρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 καλημερα μια ερωτηση, θελω ενα κινητο απο 4,7 εως 5,5 ιντσες, καλη αυτονομια μπαταριας (να βγαζει 2 μερες), απροβληματιστο και "ταβανι" τα 200 ευρω. επειδη εχω "χασει" την μπαλα ψαχνοντας, καποιος που εχει δοκιμασμενο ή εχει ακουσει καλα λογια για καποιο. ευχαριστω Αν και τα παρακολουθω εχω χασει τη μπαλα με τα κινεζικα. Μια προταση για δικαρτο μεχρι τα 200-220 € Δείτε την Ευρωπαϊκή έκδοση του huawei honor 4x απο Amazon.it και το huawei P8 lite είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα. Αν και κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα, και για τα 2 ακούγονται τα καλύτερα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Γεια χαρά σε όλους!!Είμαι ένας πολύ ευχαριστημενος κάτοχος ενός coolpad f1,το οποίο θα δώσω στην γυναίκα μου,σε αντικατασταση ενός ΑΜΟΙ που δυστυχώς χάλασε.Σκέφτομαι λοιπόν για μένα να αγοράσω ένα κινητό το ίδιο κάλο με το f1 σε κάμερα, φωτογραφία,gps,πολύ γρήγορο και χωρίς bug ,άλλα να είναι και 4g.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 200 δολαρια. Έκλεινα προς το Meizu M1 Note,μέχρι που είδα αυτό το βίντεο και απογοητευτηκα με την κάμερα του. Τώρα γερνώ προς το Jiayu S3 άλλα σκέφτομαι και το οικονομικοτερο Lenovo K3 Note. Όποια πρόταση δεκτή με γνώμονα πάντα το πολύ κάλο coolpad f1.Τωρα,αν δεν υπάρχει αντάξιο του σε 4g,τι να κάνω,θα αναγκαστώ να αγοράσω πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δείτε την Ευρωπαϊκή έκδοση του huawei honor 4x απο Amazon.it και το huawei P8 lite είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα. Αν και κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα, και για τα 2 ακούγονται τα καλύτερα. ευχαριστω πολυ, μαλλον κατεληξα στο huawei honor 4x απο vickmall. φαινεται πολυ δυνατο εργαλειο με καλη αυτονομια που ειναι ζητουμενο για εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 ευχαριστω πολυ, μαλλον κατεληξα στο huawei honor 4x απο vickmall. φαινεται πολυ δυνατο εργαλειο με καλη αυτονομια που ειναι ζητουμενο για εμενα Σκεψου και την ευρωπαικη εκδοση του 4x απο amazon.it http://www.amazon.it/Honor-4X-Smartphone-Display-Fotocamera/dp/B00TX5REDY/ref=sr_1_12?s=electronics&ie=UTF8&qid=1431641541&sr=1-12&keywords=zenfone+2#productDetails Εχει οκταπυρηνο επεξεργαστη αντι τετραπυρηνο που εχει η κινεζικη εκδοση και το παραλαμβανεις σε λιγες μερες χωρις να μπλεκεις με κινα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 καλημερα μια ερωτηση, θελω ενα κινητο απο 4,7 εως 5,5 ιντσες, καλη αυτονομια μπαταριας (να βγαζει 2 μερες), απροβληματιστο και "ταβανι" τα 200 ευρω. επειδη εχω "χασει" την μπαλα ψαχνοντας, καποιος που εχει δοκιμασμενο ή εχει ακουσει καλα λογια για καποιο. ευχαριστω Γεια χαρά σε όλους!!Είμαι ένας πολύ ευχαριστημενος κάτοχος ενός coolpad f1,το οποίο θα δώσω στην γυναίκα μου,σε αντικατασταση ενός ΑΜΟΙ που δυστυχώς χάλασε.Σκέφτομαι λοιπόν για μένα να αγοράσω ένα κινητό το ίδιο κάλο με το f1 σε κάμερα, φωτογραφία,gps,πολύ γρήγορο και χωρίς bug ,άλλα να είναι και 4g.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 200 δολαρια. Έκλεινα προς το Meizu M1 Note,μέχρι που είδα αυτό το βίντεο και απογοητευτηκα με την κάμερα του. Τώρα γερνώ προς το Jiayu S3 άλλα σκέφτομαι και το οικονομικοτερο Lenovo K3 Note. Όποια πρόταση δεκτή με γνώμονα πάντα το πολύ κάλο coolpad f1.Τωρα,αν δεν υπάρχει αντάξιο του σε 4g,τι να κάνω,θα αναγκαστώ να αγοράσω πάλι το ίδιο. Δεν ξέρω τι λέει το video, αλλά ως κάτοχος του το προτείνω στον φίλο πιο πάνω, αλλά και σε σένα γιατί έχει πολύ καλή κάμερα, μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που είναι σούπερ. Δεν νομίζω να βρεις καλύτερο πακέτο στην κατηγορία του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Δεν ξέρω τι λέει το video, αλλά ως κάτοχος του το προτείνω στον φίλο πιο πάνω, αλλά και σε σένα γιατί έχει πολύ καλή κάμερα, μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που είναι σούπερ. Δεν νομίζω να βρεις καλύτερο πακέτο στην κατηγορία του. Φίλε junglist,σίγουρα η γνώμη σου μετράει αφού έχεις το κινητό στα χεριά σου,αλλά αν δεις το βίντεο από το 4:19 έως 5:12 θα δικαιολογήσεις την απόρριψη μου.Η εικόνα είναι τραγική.Εκτός αν είναι θέμα rom όποτε εκεί αλλάζει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts