Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει βεβαια, αλλα λεγεται Geek, οχι Greek. Ειναι αρκετα αξιολογο για τα χρηματα του.

Μπα υπάρχει zte κινητό με Intel atom;

Οι εφαρμογές πχ whatsapp, viber αλλά και άλλες γνωστές παίζουν κανονικά φαντάζομαι σε κινητά με Intel,ε;

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στο forum. Αγόρασα ένα Feiteng Η9500 σαν αυτό: http://www.everbuying.com/product441339.html

Οι δύο μπαταρίες που περιείχε η συσκευασία (Li-ion 3,8V) γράφουν 2600 mAh , αλλά η κάθε μία ίσα που βγάζει μιά μέρα.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ κάπου να βρώ και να αγοράσω μία ΙΔΙΑ μπαταρία που μπορεί να φοράει κάποιο επώνυμο κινητό και να κρατάει περισσότερο?

Η μπαταρία που έχει τώρα το κινητό μου είναι αυτή : http://www.dhgate.com/product/eb595678lu-feiteng-battery-original-2600mah/161325879.html

Είναι πολύ σπαστικό να έχεις καινούριο τηλέφωνο και αντί να το χαίρεσαι , να σκέφτεσαι συνεχώς πότε και πού θα το φορτίσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους θα απαντήσουν και θα με βοηθήσουν

Καλησπέρα στο forum. Αγόρασα ένα Feiteng Η9500 σαν αυτό: http://www.everbuying.com/product441339.html

Οι δύο μπαταρίες που περιείχε η συσκευασία (Li-ion 3,8V) γράφουν 2600 mAh , αλλά η κάθε μία ίσα που βγάζει μιά μέρα.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ κάπου να βρώ και να αγοράσω μία ΙΔΙΑ μπαταρία που μπορεί να φοράει κάποιο επώνυμο κινητό και να κρατάει περισσότερο?

Η μπαταρία που έχει τώρα το κινητό μου είναι αυτή : http://www.dhgate.com/product/eb595678lu-feiteng-battery-original-2600mah/161325879.html

Είναι πολύ σπαστικό να έχεις καινούριο τηλέφωνο και αντί να το χαίρεσαι , να σκέφτεσαι συνεχώς πότε και πού θα το φορτίσεις.

Που εχεις δει μπαταρια ενος τηλεφωνου να κανει σε ενα αλλο;

Μηπως εχεις καποιο hog που σου τρωει την μπαταρια αδικα;

Αν οχι, ας προσεχες, ακου feiteng.....

Εφόσον οι πόλοι της μπαταρίας,οι διαστάσεις της και τα volt ειναι αυτά που πρέπει,μια χαρά δουλεύει η μπαταρία και σε άλλο κινητό

Που εχεις δει μπαταρια ενος τηλεφωνου να κανει σε ενα αλλο;

Μηπως εχεις καποιο hog που σου τρωει την μπαταρια αδικα;

Αν οχι, ας προσεχες, ακου feiteng.....

Ανοιχτές εφαρμογές φροντίζω να μήν υπάρχουν. επίσης GPS, δεδομένα και άλλα που τραβάνε μπαταρία. Έχω εγκαταστήσει και το battery doctor , αλλά πάλι ίσα ίσα μία μέρα βγάζει.

Τί άλλο μπορεί να είναι αυτό το hog που λές ?

Ας πρόσεχα λοιπόν λές ε? ΟΚ

Ανοιχτές εφαρμογές φροντίζω να μήν υπάρχουν. επίσης GPS, δεδομένα και άλλα που τραβάνε μπαταρία. Έχω εγκαταστήσει και το battery doctor , αλλά πάλι ίσα ίσα μία μέρα βγάζει.

Τί άλλο μπορεί να είναι αυτό το hog που λές ?

Ας πρόσεχα λοιπόν λές ε? ΟΚ

Δες με το betterbatterystats για να δεις αν σου τρωει κανενα προγραμμα ασκοπα μπαταρια, και κλεισε ΟΛΑ τα location services οταν δεν τα χρειαζεσαι.

Εφόσον οι πόλοι της μπαταρίας,οι διαστάσεις της και τα volt ειναι αυτά που πρέπει,μια χαρά δουλεύει η μπαταρία και σε άλλο κινητό

Τη συγκεκριμένη μπαταρία στο λινκ (Εννοώ με αυτές τις διαστάσεις) , γνωρίζεις αν μπορώ να τη βρώ σε original ?

Η γνήσια μπαταρία ειναι αυτή που βλέπεις.Αν θα κάνει,θα ειναι γνήσια μπαταρία από άλλο κινητό αλλά εκεί που βλέπω ότι έχει τους πόλους ειναι τελείως άκυρο σημείο για την πλειοψηφία των μπαταριών.Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να μετρήσεις τις διαστάσεις της και να ψάξεις απο παρόμοιο κινητό.Αν οι πόλοι ήταν στην άκρη,θα σου έλεγα να δοκιμάσεις από κάποιο galaxy κινητό s3/s4 αλλά μάλλον δε θα ταιριάζει.Επισης το ότι γράφει πάνω η μπαταρία 2600mah δε σημαίνει απαραίτητα ότι ειναι τόσο.Οι κινέζοι (και ειδικά οι πιο άγνωστες μάρκες) έχουν την τάση να υπερβάλλουν σε κάτι τέτοια

αντι να ψαχνεσαι για μπαταρια παρε ενα power bank

Συμφωνώ με τον από πάνω..Πολύ χρήσιμο gadget..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

αντι να ψαχνεσαι για μπαταρια παρε ενα power bank

Αν εννοείς σε flip case για αυτό το κινητό, ξέρεις κάποιο να μου δείξεις σε κάποιο λίνκ?

Διαφορετικά αυτά τα μπρελοκάκια σίγουρα θα κάνουν τη δουλειά τους αλλά πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένα με τη συσκευή.

Edited by goulas14

http://www.geekbuying.com/item/Mpie-MP108-3-2Inch-QWERTY-SmartPhone-MTK6572-Dual-Core-512MB-RAM-4GB-ROM-5-0MP-Android-4-2-OS-With-3G-GPS-TV-Wifi-324912.html

Εχει κανεις υποψιν του το συγκεκριμενο κινητο?

+ Φυσικο QWERTY, Διπυρηνο, 512 ραμ, διπλη σιμ, αναλογικη τηλεοραση, διπλη καμερα με φλας, 4.2 αντροηντ,

- μικρη οθονη, χαλια αναλυση, απομιμιση ΒΒ Q10

Αν σκεφτειτε οτι ο ανταγωνισμος του σε αυτα τα λεφτα ειναι το μιμοζα και κατι κινεζικα 256 ραμ, μοιαζει καλη επιλογη για μεχρι 60 ευρω. Βεβαια χωρις να ξερω ποιοτητα, σαρ κτλ...

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

σε ΌΛΑ τα κινέζικα κινητά ο χώρος εγκατάστασης εφαρμογών είναι πολύ μικρότερος από τον συνολικό εσωτερικό;η σε μερικές μάρκες μόνο;

σε ΌΛΑ τα κινέζικα κινητά ο χώρος εγκατάστασης εφαρμογών είναι πολύ μικρότερος από τον συνολικό εσωτερικό;η σε μερικές μάρκες μόνο;

Σε ΟΛΑ τα κινητά, τάμπλετ κλπ, ο χώρος εγκατάστασης εφαρμογών είναι πολύ μικρότερος από τον συνολικό εσωτερικό, αφού κάποιο τμήμα χρησιμοποείται για το σύστημα, κι άλλο για εσωτερική μνήμη αποθήκευσης αρχείων.

Σε ΟΛΑ τα κινητά, τάμπλετ κλπ, ο χώρος εγκατάστασης εφαρμογών είναι πολύ μικρότερος από τον συνολικό εσωτερικό, αφού κάποιο τμήμα χρησιμοποείται για το σύστημα, κι άλλο για εσωτερική μνήμη αποθήκευσης αρχείων.

Ναι αλλά σε επώνυμα κινητά/ταμπλετ ο χώρος για εφαρμογές από ότι διαβάζω είναι μεγαλύτερος του 1.5 γιγα που έχουν τα κινέζικα η κάνω λάθος;

Καλημέρα απο τον πλανητη Lumia WP! Είδα σήμερα στο merimobiles το lenovo K860i στα 218 δολ και το σκέφτομαι για δώρο (γυναίκα) . Είναι ευκαιρία; Υπάρχει λάκος; Ευχαριστώ!

• Administrators
Αυτό το έχετε δει?

Το έχει αγοράσει κανείς? Πως το βλέπετε?

Ακόμα είναι pre-order, ποιος να το αγοράσει; Ωστόσο δείχνει άλλη μια αξιόλογη επιλογή, το θέμα είναι να έχει τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Ίδωμεν...

Modpic.gif

Αυτό το έχετε δει?

Το έχει αγοράσει κανείς? Πως το βλέπετε?

Ειναι ακομα σε προπωληση.Αγνωστο ποτε θα κυκλοφορησει.Μην κανεις κανα λαθος και το αγορασεις τωρα ,γιατι θα παραλαβεις μαλλον το καλοκαιρι...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλημέρα παιδιά! Είμαι σχετικα έμπειρος με android συσκευές και αγορες μέσω Κίνας και θέλω να αντικαταστησω το ένδοξο peria neo v μου. Έχοντας αγοράσει και nexus 7 ,θεωρώ οτι κάτω απο 2gb είναι συμβιβασμός. Εν ολίγοις,ποιο κινητό προτεινετε μέχρι (max) 250$ απο τα ανωτέρω ή γενικότερα?

Ps: Θα παρακαλούσα για σχετικά link από προτεινόμενα site

Παιδιά θέλω να παραγγείλω από κίνα και παρατηρώ διαφορά στη τιμή των συσκευών σε δολάρια και ευρώ. Οι συσκευές των 200$, αν γυρίσεις στο site τις τιμές σε € αντί για 145€ ζητάμε ακόμη και 155€ (+10).

Σκοπεύω να πληρώσω με paypal.

Να παραγγείλω σε δολάρια και να μου αλλάξει την ισοτιμία η πιστωτική μου ή υπάρχει κάτι που δε ξέρω και θα μου βγει το ίδιο (ή και ακριβότερα);

Παιδιά θέλω να παραγγείλω από κίνα και παρατηρώ διαφορά στη τιμή των συσκευών σε δολάρια και ευρώ. Οι συσκευές των 200$, αν γυρίσεις στο site τις τιμές σε € αντί για 145€ ζητάμε ακόμη και 155€ (+10).

Σκοπεύω να πληρώσω με paypal.

Να παραγγείλω σε δολάρια και να μου αλλάξει την ισοτιμία η πιστωτική μου ή υπάρχει κάτι που δε ξέρω και θα μου βγει το ίδιο (ή και ακριβότερα);

Να πληρωσεις με $$$$. Το Paypal ή η τραπεζα παιρνουν λιγοτερα για την μετατροπη.

Νομιζω καλο ειναι να ρυθμισεις και στο Paypal να γινεται η πληρωμη με $$$$ και την τελικη μετατροπη να την κανει η τραπεζα.

Με Ευρω παντως μην πληρωσεις στο καταστημα. Ειναι σιγουρα η χειροτερη λυση.

Διαλεξε ή paypal ή τραπεζα.