Jump to content

Lenovo A760

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον google chrome γιατί μου λέει πως "your device isn' t compatible with this version". Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;

Εχουν ηδη αναφερθει 2 λυσεις, δες λιγο πιο πισω.

• Απαντήσεις 948
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχουν ηδη αναφερθει 2 λυσεις, δες λιγο πιο πισω.

επειδή πέρασα όλα τα posts 2 φορές και δεν έχω βρει κάποια λύση να αναφέρεται ρητά σε αυτό το πρόβλημα, μήπως είναι κάποια λύση για κάποιο άλλο πρόβλημα που ταυτόχρονα λύνει κι αυτό;

Έκανα πριν λίγο μία χοντρη πατάτα. Άλλαξα το LCD Density μέσω ενός προγράμματος και τώρα δεν κάνει boot το κινητό. Κολλάει στην αρχική οθόνη με το που ανοίγει. Δοκίμασα recovery και πάλι δεν ανοίγει. Γνωρίζει κανείς καμία λύση;

Καλησπέρα κι απο εμένα.

Ένας φίλος πήρε το τηελφωνάκι αυτό και παρουσιαστηκε το εξής πρόβλημα :

Ξαφνικά, εκεί που το είχε ανοίξει μερικές ώρες και το δούλευε, του χάθηε η εφαρμογή με τις επαφές και η εφαρμογή με το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να πάρει τηλέφωνο αλλά ούτε και να μπορεί να ανοίξει τις επαφές του.

Όταν ανοίγει το menu δεν υπάρχει πουθενά "Τηλέφωνο" και "Επαφές". Αλλά όταν μπαίνει στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ρυθμίσεις Εφαρμογών -> Όλα, το "Τηλέφωνο" φαίνεται κανονικά σαν εφαρμογή.

Πώς θα γίνει να λειτουργήσει κανονικά? Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανε και πάλι δεν εμφανίστηκε.

Έκανα πριν λίγο μία χοντρη πατάτα. Άλλαξα το LCD Density μέσω ενός προγράμματος και τώρα δεν κάνει boot το κινητό. Κολλάει στην αρχική οθόνη με το που ανοίγει. Δοκίμασα recovery και πάλι δεν ανοίγει. Γνωρίζει κανείς καμία λύση;

Δώσε λίγο πληροφορία παραπάνω.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες αν θυμάσαι?

Ποια ROM είχες φορεμένη?

Όταν λες δοκίμασες recovery τί εννοείς? Δεν μπορείς να μπείς σε recovery?

H LCD Density συνήθως αλλάζει από το build.prop.

Για να πάθεις boot loop μετά αφού έχεις πειράξει το build.prop τότε είτε δεν έχεις δώσει πάλι τα σωστά δικαιώματα στο αρχείο είτε έχεις βάλει λάθος μεταβλητή σε αυτό και τα έκανε σαλάτα. :(

Πάντως το πολύ πολύ να χρειαστεί να ξαναπεράσεις τη ROM. Δε χάλασε το κινητό.

Καλησπέρα κι απο εμένα.

Ένας φίλος πήρε το τηελφωνάκι αυτό και παρουσιαστηκε το εξής πρόβλημα :

Ξαφνικά, εκεί που το είχε ανοίξει μερικές ώρες και το δούλευε, του χάθηκε η εφαρμογή με τις επαφές και η εφαρμογή με το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να πάρει τηλέφωνο αλλά ούτε και να μπορεί να ανοίξει τις επαφές του.

Όταν ανοίγει το menu δεν υπάρχει πουθενά "Τηλέφωνο" και "Επαφές". Αλλά όταν μπαίνει στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ρυθμίσεις Εφαρμογών -> Όλα, το "Τηλέφωνο" φαίνεται κανονικά σαν εφαρμογή.

Πώς θα γίνει να λειτουργήσει κανονικά? Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανε και πάλι δεν εμφανίστηκε.

Και εσύ λίγη πληροφορία φίλε μου.

Ρώτα το φίλο σου, απεγκαθιστούσε εφαρμογές?Μπαινόβγαζε εικονίδια? Από μόνο του δε χάνετε τπτ.

Μπορεί να βλέπει τηλέφωνο στις ρυθμίσεις αλλά αυτό δε σημαίνει πως η εφαρμογή που διαχειρίζεται τις κλήσεις δε λείπει.

Θα το φτιάξουμε και αυτό μην ανησυχείς.

Το πιο γ@μάτο πράγμα που έφερε το multitasking είναι πως πολλά μπορούν να πάνε στραβά ταυτόχρονα.:dance:

Δώσε λίγο πληροφορία παραπάνω.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες αν θυμάσαι?

Ποια ROM είχες φορεμένη?

Όταν λες δοκίμασες recovery τί εννοείς? Δεν μπορείς να μπείς σε recovery?

H LCD Density συνήθως αλλάζει από το build.prop.

Για να πάθεις boot loop μετά αφού έχεις πειράξει το build.prop τότε είτε δεν έχεις δώσει πάλι τα σωστά δικαιώματα στο αρχείο είτε έχεις βάλει λάθος μεταβλητή σε αυτό και τα έκανε σαλάτα. :(

Πάντως το πολύ πολύ να χρειαστεί να ξαναπεράσεις τη ROM. Δε χάλασε το κινητό.

.

Τελικά το έλυσα πριν λίγο. Όπως είπες το πολύ πολύ να έπρεπε να περάσω την ROM πάλι, όμως μέσα από τα windows για λόγο που δεν κατάλαβα η εντολή fastboot δεν έβλεπε την συσκευή. Τελικά την είδε μέσω linux.

Και εσύ λίγη πληροφορία φίλε μου.

Ρώτα το φίλο σου, απεγκαθιστούσε εφαρμογές?Μπαινόβγαζε εικονίδια? Από μόνο του δε χάνετε τπτ.

Μπορεί να βλέπει τηλέφωνο στις ρυθμίσεις αλλά αυτό δε σημαίνει πως η εφαρμογή που διαχειρίζεται τις κλήσεις δε λείπει.

Θα το φτιάξουμε και αυτό μην ανησυχείς.

Το θέμα είναι πως δεν πείραξε τίποτα απολύτως. Σκέφτηκα να του πώ να κάνει απεγκατάστασγ την εφαρμογή, αλλά μετά που θα την βρεί να την κάνει πάλι εγκατάσταση;

Και κάτι ακόμα: απο τη στιγμή που έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν θα έπρεπε να φανεί;

Καλησπέρα σας.προσπαθω να βαλω ελληνικα στο κινητο μου (lenovo a760) αλλα δεν ξερω πως μπορω να βαλω.μηπως μπορει καποιος να με καθοδηγησει?μηπως ξερει κανεις καποια rom στα ελληνικα και πως μπαινει?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! :D

Το θέμα είναι πως δεν πείραξε τίποτα απολύτως. Σκέφτηκα να του πώ να κάνει απεγκατάστασγ την εφαρμογή, αλλά μετά που θα την βρεί να την κάνει πάλι εγκατάσταση;

Και κάτι ακόμα: απο τη στιγμή που έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν θα έπρεπε να φανεί;

Τέλος πάντων.

Δε βοήθησες και καθόλου.:p

Ας πάμε στα τυφλά.

Πές του να κάνει εγκατάσταση ΑΥΤΟ και πες μου αν λύθηκε το πρόβλημα.

-------------------

Καλησπέρα σας.προσπαθω να βαλω ελληνικα στο κινητο μου (lenovo a760) αλλα δεν ξερω πως μπορω να βαλω.μηπως μπορει καποιος να με καθοδηγησει?μηπως ξερει κανεις καποια rom στα ελληνικα και πως μπαινει?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! :D

Για να αλλάξεις γλώσσα, πας Settings-->Language & input-->Language.

Υποθέτω πως το έχεις στα Αγγλικά για να ζητάς Ελληνικά. :blink:

Edited by AlphaDog
Το πιο γ@μάτο πράγμα που έφερε το multitasking είναι πως πολλά μπορούν να πάνε στραβά ταυτόχρονα.:dance:

Δυστυχως δεν υπαρχουν τα ελληνικα εκει.και γενικα πως θα μπορουσα να βαλω google play που με απασχολει πιο πολυ...

Βρήσκεις το πακέτο με τις Gapps που είναι για την έκδοση android που έχεις και το flashάρεις μέσω custom recovery. Δυστυχώς όταν κατέβασα εγώ, δεν κράτησα τα link, αλλά μπορείς να βρεις σχετικά εύκολα googlάροντας.

Καλημερα παιδες ..

2013-11-19 15:19:03

Despatched to overseas (Country code: GR)

Local Date and Time Week Local places of transhipment Transshipment records

2013-11-09 07:00:09

Despatched to overseas (Country code: GR)

2013-11-07 00:25:32

Received from customer

2013-11-07 08:34:27

SINGAPORE

2013-11-07 08:29:42

HONGKONG

2013-11-07 08:24:27

HONGKONG

2013-11-07 08:18:20

HONGKONG

2013-11-05 03:06:11

Lan Guang,Shenzhen,China

2013-11-05 03:06:11

Lan Guang,Shenzhen,China ποσες μερρες θα κανει να ερθει??? απο sg Εχει φυγει εδω και 10 μερρες.. πφφφφφ

Edited by k1ll3rask0s

2 βδομάδες το πολύ και θα το έχεις. Το δικό μου κάθησε νομίζω 16 μέρες στη Σιγκαπούρη... Την ίδια αγωνία είχα.

Μου ήρθε και εμένα σε πολύ καλό χρόνο , δωράκι για τον αδερφό που έπαθε την πλάκα του το νόμισε για s3 :) .

Με το που το άνοιξα έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση αλλά δεν την έκανα. Αξίζει να την κάνω η θα δημιουργήσει προβλήματα;

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Μου ήρθε και εμένα σε πολύ καλό χρόνο , δωράκι για τον αδερφό που έπαθε την πλάκα του το νόμισε για s3 :) .

Με το που το άνοιξα έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση αλλά δεν την έκανα. Αξίζει να την κάνω η θα δημιουργήσει προβλήματα;

Έχει συζητηθεί εκτενώς το συγκεκριμένο, κάνε ένα κόπο να διαβάσεις 5-10 σελίδες πιο πριν, θα βρεις πολλά ωραία hints :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αυτες τις μερες.ετυχε να μην μπορω ξα συνδεθω σε τρια διαφορετικα δυκτια..ετυχε και τα τρια να ειναι σε wep..και επειδη δεν μου αρεσουν οι συμπτωσεις ξηλωσα στο δικο μου ρουτερ το security απο wap σε wep και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα..αρα κατεληξα οτι τελικα το προβλημα ειναι οτι παιζει σε wep.ειμαι με την updated rom

καλήμερα και από μένα. Ίσως είμαι εκτός θέματος, αλλά τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ μπερδεμένος με όλα αυτά που διαβάζω. Ζητώ βοήθεια για να αποφασίσω ποιο τελικά κινητό να αγοράσω. Έχω καταλήξει στα εξής 3: Lenovo A760 ή ZTE V956 ή ZTE V965.

Ας με βοηθήσει κάποιος.

Έχει συζητηθεί εκτενώς το συγκεκριμένο, κάνε ένα κόπο να διαβάσεις 5-10 σελίδες πιο πριν, θα βρεις πολλά ωραία hints :cool:

Οκ σε ευχαριστώ το πέρασα και δούλεψε αμέσως. Μέχρι στιγμής όλα καλά δεν πέρασα την αναβάθμιση , το κινήτο ήρθε root και με ελληνικά , δυσκολέυομαι λίγο να συνηθίσω την JB αλλά θα την μάθουμε σιγά σιγά. 2 Θέματα , οταν με καλούν δεν φαίνεται ολόκληρος ο αριθμός του καλούνται , δείχνει πανω πάνω το νούμερο αλλά μισό..Γιατί συμβαίνει αυτό; Επίσής για να κλείσω εφαρμογές πρέπει μια - μια δεν έχει επιλογή για κλείσιμο όλων όπως στην GB ;

Υ.Γ. Από μπαταρία πόσο σας κρατάει;

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Εμενα κραταει παραπανω, 2 εως και 3 μερες, εχει να κανει με την χρηση, εχω σχεδον μονιμα ενεργο wifi αλλα δεν εχω ενεργο 3g/data που 'τρωει' πολυ...

Με τον αριθμό του καλούντος δεν έχει κανένας άλλος πρόβλημα ;απορώ πως δεν εχει αναφερθεί. Αναγράφει το νούμερο σε ενα πολυ μικρο χώρο πανω αριστερά με αποτέλεσμα να φαίνεται μονο το μισο , η αν ειναι όνομα να φαινεται μονο το ονομα και οχι το επίθετο κτλ. ..

Δεν το είχα προσέξει και πολύ. Αν είναι άγνωστος αριθμός έτσι κι αλλιώς τον δείχνει μετά ολόκληρο. Και στις επαφές μου δεν έχω τόσο πρόβλημα γιατί έχω περάσει φωτογραφίες σε όλους, οπότε και το όνομα να μην φαίνεται δεν το πήρα χαμπάρι....

Δεν πειράζει έβαλα ενα full screen caller id και λύθηκε το θέμα..απλά μου κάνει εντύπωση πως το έκαναν τόσο άκυρο εξ αρχής. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση;

Ερωτηση...πως οριζεις την external sd για backup στην recovery ?Γιατι στην μαμα δε παιζει φυσικα λογω χωρου

Νέο recovery που κάνει και στην/από την κάρτα μνήμης backup/restore και άλλα καλούδια!

Κατεβάζετε και περνάτε ΑΥΤΟ

Κάνει κάτι κουτσουκέλες με την οθόνη πέρα δώθε όταν πατάμε τα πλήκτρα, αλλά δουλεύει μια χαρά.