Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

υπαρχει ελληνικο σαιτ που να πουλαει κουμπια για το ΝΕΟ V ?

μετα απο 1,5χρονο που εχω το κινητο εχασαν το χρωμα τους ,

επισης το "προστατευτικο" για την θυρα του φορτιστη κοπηκε.

:worry:

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να δείχνει πόση μπαταρία απομένει; Ας είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριά και απλή.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

υπαρχει ελληνικο σαιτ που να πουλαει κουμπια για το ΝΕΟ V ?

μετα απο 1,5χρονο που εχω το κινητο εχασαν το χρωμα τους ,

επισης το "προστατευτικο" για την θυρα του φορτιστη κοπηκε.

:worry:

τα ιδια ακριβως και σε εμενα..αν βρεις τιποτα πες..:blink:

καλησπερα..πρωτα απ'ολα καποιος υπευθυνος του Θεματος να διαβασει το τελος του ποστ αυτου!

Παιδια καλησπερα θελω να μου πειτε πως μπορω να περασω xperia z launcher κ τα λινκ'ς αν ειναι ευκολο και επισης στην super jellybean 6.5 Που ειμαι το widget ths anazhthshs οταν το παταω με πεταει error υπαρχει καποιο .ζιπ για να το fixarw?

ευχαριστω!!

Προς υπευθυνο του θεματος..

καλησπερα σας θελω να αναφερθω στο θεμα που ειχα φτιαξει, που συγχωνευθηκε με αυτο το θεμα διχως να παρθει καποια αποφαση (σοβαρη) κ ενημερωση μου!

συγγνωμη κιολας αλλα σε οσα "Forum" εχω γραφτει αν θελαν να μου "αλλαξουν" το ποστ που εχω κανει ή κατι παρομοιο πρωτα απολα με ρωτουσαν (Ωστε να συμβιβαστουμε, και οχι στα ΚΡΥΦΑ):confused: και μετα περνανε τις αναλογες αποφασεις..γνωριζω το εν λογω φορουμ προσωπικα 3χρονια κοντα και μου ειχατε δωσει την εντυπωση ενος σωστου φορουμ (με ΟΡΟΥΣ-ΚΑΝΟΝΕΣ) υπευθυνο και ενημερωτικο για καθε αλλαγη μετα απο αυτο αναθεωρησα..παρακαλω ζητω εξιγησεις! ευχαριστω πολυ!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Παιδια καλησπερα θελω να μου πειτε πως μπορω να περασω xperia z launcher κ τα λινκ'ς αν ειναι ευκολο

Xperia Launcher 3.0.0 για Android 4.1+ - Android 4.0.3 - 4.0.4, απλά κάνε εγκατάσταση.

Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να δείχνει πόση μπαταρία απομένει; Ας είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριά και απλή.

Υπάρχουν αρκετές αλλά εγώ χρησιμοποιούσα αυτήν. Το προσθέτεις σαν widget.

Προς υπευθυνο του θεματος..

καλησπερα σας θελω να αναφερθω στο θεμα που ειχα φτιαξει, που συγχωνευθηκε με αυτο το θεμα διχως να παρθει καποια αποφαση (σοβαρη) κ ενημερωση μου!

συγγνωμη κιολας αλλα σε οσα "Forum" εχω γραφτει αν θελαν να μου "αλλαξουν" το ποστ που εχω κανει ή κατι παρομοιο πρωτα απολα με ρωτουσαν (Ωστε να συμβιβαστουμε, και οχι στα ΚΡΥΦΑ):confused: και μετα περνανε τις αναλογες αποφασεις..γνωριζω το εν λογω φορουμ προσωπικα 3χρονια κοντα και μου ειχατε δωσει την εντυπωση ενος σωστου φορουμ (με ΟΡΟΥΣ-ΚΑΝΟΝΕΣ) υπευθυνο και ενημερωτικο για καθε αλλαγη μετα απο αυτο αναθεωρησα..παρακαλω ζητω εξιγησεις! ευχαριστω πολυ!!

Χωρίς να είμαι υπεύθυνος (προφανώς) μπορώ να σου πω πως σωστά έπραξε (όποιος το έπραξε) μιας και είχε να κάνει με το παρόν θέμα (δεν καταλαβαίνω γιατί μια «δημοσκόπηση» για ποια ROM χρησιμοποιούμε, θα έπρεπε να είναι ξεχωριστώ θέμα).

Προφανώς ότι θα απαντιόταν/συζητιόταν σε εκείνο το θέμα, έχει απαντηθεί/συζητηθεί και σε αυτό. Φαντάζεσαι για κάθε συσκευή να γίνονταν τα ίδια; Μπάχαλο!

Φυσικά δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να ρωτήσουν αν ή πως θα πρέπει να αντιδράσουν σε κάτι που έκανε οποιοσδήποτε χρήστης, όταν μάλιστα αυτό αναγράφεται και στους Όρους Χρήσης, όπως επίσης ούτε και κανένας λόγος να δώσουν εξηγήσεις.

Σε forum βρισκόμαστε. Αν νομίζετε πως τα forum είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα ή οτιδήποτε άλλο, πλανάστε πλάνην οικτρά.

Τέλος, ο/οι υπεύθυνοι του forum της Sony (Ericsson) είναι γνωστός/γνωστοί. Θα μπορούσε να σταλεί ένα μήνυμα εκεί ή ακόμη-ακόμη και στους διαχειριστές, παρά να γράφονται offtopic θέματα, καλή μου ώρα :p

Αυτά, sorry για το offtopic αλλά όταν κρατιέμαι περισσότερες από 2-3 φορές κάτι παθαίνω :D

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.pearl&hl=el

μια απο τις πολλες εφαρμογες για μπαταρια

This is Sparta!!!:nagger:

ρε παιδια θα σαλταρω πως μπενω σε cwm

ειμαι σε icm χτυπαω την ωθονη και τιποτα τι γινεται???????

δοκιμαζω και με vol down τιποτα παλι

ξαναπερασα το χparts τιποτα παλι

Edited by geoar

Μια ερώτηση,μια φίλη μου έχει το παραπάνω κινητό με root,αντιμετωπίζει όμως ένα πρόβλημα.δεν μπορεί να μπει πουθενά στις ρυθμίσεις,βγάζει συνέχεια η εφαρμογή τάδε πως σταμάτησε...

Το Sony support δεν το αναγνωρίζει καν

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μια ερώτηση,μια φίλη μου έχει το παραπάνω κινητό με root,αντιμετωπίζει όμως ένα πρόβλημα.δεν μπορεί να μπει πουθενά στις ρυθμίσεις,βγάζει συνέχεια η εφαρμογή τάδε πως σταμάτησε...

Το Sony support δεν το αναγνωρίζει καν

Κανένα πρόβλημα. Αν έχει εγκατεστημένο το cwm ας μπει εκεί και να κάνει wipe dalvik cache και ένα Fix permissions και αν το πρόβλημα επιμένει θα πρέπει να εγκαταστήσει από την αρχή μία original rom με το Flashtool και να το ξανακάνει root. Πάντως πες της φίλης σου να μην αγχώνεται,το κινητό δεν έπαθε κάτι. Κάποια δυσλειτουργία του λογισμικού είναι.

Δεν το έχει εγκατεστημένο,που το βρίσκω?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν το έχει εγκατεστημένο,που το βρίσκω?

Κάνεις επανεκκίνηση το κινητό και όταν βγάζει το λογότυπο της SONY πατάς πολλές φορές ή το volume down button ή χτυπάς την οθόνη πολλές φορές ώσπου να σε βάλει σε ένα μενου πριν bootαρει στο android. Αν δε σου πετυχαίνει πάει να πει πως δε το έχει. Άρα πας στην λύση του Flashtool.

ρε παιδες μια βοηθεια δεν μπενει στο μενου cwm με τιποτα πως αλιως

μπωρο να περασω αλλη ρομ

μεσα απο το x-parts αν εχεις κανει εγκατασταση cwm οπως ειπε πιο πανω ο Μαρινος πας tools και πατας το κουμπι reboot to recovery και κανει επανεκκινηση και σε παει κατευθειαν στην cwm

αν δεν σε παει το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις κανει σωστα την εγκατασταση της cwm μεσα απο το x-parts προσπαθησε ξανα

αλλος τροπος δεν υπαρχει για να περασεις ρομ

Συνδέω το κινητό σε flash mode και μου το βγάζε σαν άγνωστη συσκευή στο pc. Καμιά ιδέα; γιατί το brickαρα και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Πριν από καμιά εβδομάδα έπαιζε κανονικά σε flashmode...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Συνδέω το κινητό σε flash mode και μου το βγάζε σαν άγνωστη συσκευή στο pc. Καμιά ιδέα; γιατί το brickαρα και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Πριν από καμιά εβδομάδα έπαιζε κανονικά σε flashmode...

Εννοείς με flashtool? Το κινητό το συνδέεις μόνο όταν σου ζητήσει να το συνδέσεις με το back button κρατημένο. Αυτό κάνεις και δεν στο αναγνωρίζει πάλι?

Αυτό ακριβώς. Το συνδέω και μου το βγάζει ως άγνωστη συσκευή...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Το συνδέεις σε usb 3;

Υπάρχει ασυμβατότητα με τους drivers που περνάει η Microsoft στη θύρα

Η μια λύση όπως διάβασα είναι να περάσεις drivers από την Intel, η άλλη να χρησιμοποιήσεις usb 2 θύρα

Το έπαθα στο laptop μου πριν από καμία 15άρια μέρες όπου συνέδεα το καλώδιο (τυχαία) στην usb3 θύρα που έχει και δεν αναγνώριζε κανένα από τα xperia μου

Μιλάω για windows 8, δεν ξέρω αν ισχύει και στα άλλα windows

Το συνδέεις σε usb 3;

Υπάρχει ασυμβατότητα με τους drivers που περνάει η Microsoft στη θύρα

Η μια λύση όπως διάβασα είναι να περάσεις drivers από την Intel, η άλλη να χρησιμοποιήσεις usb 2 θύρα

Το έπαθα στο laptop μου πριν από καμία 15άρια μέρες όπου συνέδεα το καλώδιο (τυχαία) στην usb3 θύρα που έχει και δεν αναγνώριζε κανένα από τα xperia μου

Μιλάω για windows 8, δεν ξέρω αν ισχύει και στα άλλα windows

Τελικά φταίνε τα windows 8.1, σε windows 8 έπαιξε κανονικά!

Να ρωτησω οταν εχει γινει root ενα κινητο, επιτρεπεται να του κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το μενου ή πρεπει πρωτα να γινει unroot για να μη δημιουργησει κανενα προβλημα; Ευχαριστω.

Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργείται. :)

Δεν θα απεγκαταστησει ομως την εφαρμογη του super user ή τη θεωρει ως εφαρμογη του συστηματος και ετσι δεν θα την πειραξει; Δηλαδη με την επαναφορα το root θα χαθει ή οχι; (ευχαριστω για την απαντηση)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V