zxr Δημ. October 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Για πόση ώρα το αφήνεις να φορτίζει; Αν πατήσεις ταυτόχρονα Power button και Volume Up και τα κρατήσεις πατημένα για λίγη ώρα κάνει τίποτα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Δεν μπορω να το συνδεσω ουτε με τον υπολογιστη το δοκιμασα..το τηλεφωνο ειναι σα νεκρο.. το μονο που κανει ειναι να ανεβαζει θερμοκρασια οταν το βαζω στη φορτιση παροτι δεν δειχνει να φορτιζει Έχεις δυνατότητα να βρεις και καμιά άλλη μπαταρία μήπως είναι βραχυκυκλωμενη ; ή να την μετρήσεις & φορτίσεις εκτός τηλεφώνου ; έχεις παρατηρήσει να είναι "σαν" φουσκωμενη λίγο στις μεγάλες πλευρές ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ εδώ και λίγο καιρό να ροοταρω το neo v της συζύγου, γιατί έχει γεμίσει η μνήμη και το τηλέφωνο κολλάει άσχημα. Διάβασα στο νήμα για το ροοτ μέσω του eroot, το έκανα αλλά κολλάει στο τέταρτο στάδιο. Διάβασα στο xda οτι πρέπει να απελευθερωσω λίγη μνήμη και μετά να κάνω ροοτ, τίποτα πάλι. Το τηλέφωνο είναι στοκ και φοράει την 4.1.b.0587. Θέλω να κάνω ροοτ για να ξεφορτωθώ τις άχρηστες εφαρμογές...Κάθε βοήθεια δεκτή...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ εδώ και λίγο καιρό να ροοταρω το neo v της συζύγου, γιατί έχει γεμίσει η μνήμη και το τηλέφωνο κολλάει άσχημα. Διάβασα στο νήμα για το ροοτ μέσω του eroot, το έκανα αλλά κολλάει στο τέταρτο στάδιο. Διάβασα στο xda οτι πρέπει να απελευθερωσω λίγη μνήμη και μετά να κάνω ροοτ, τίποτα πάλι. Το τηλέφωνο είναι στοκ και φοράει την 4.1.b.0587. Θέλω να κάνω ροοτ για να ξεφορτωθώ τις άχρηστες εφαρμογές...Κάθε βοήθεια δεκτή...Ευχαριστώ εχεις ενεργοποιησει τις αγνωστες πηγες? εχεις παει Xperia/Συνδεσιμοτητα/Λειτουργια συνδεσης USB/ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ MSC και ξεκλεικαρεις το Εγκατ. PC Companion μετα Επιλογες για προγραμματιστες/εντοπισμος σφαλματων USB ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ κοιτα αν εχεις κανει αυτα και προχωρα παλι Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Είμαι σε super jellybean 6.0 μπορώ να περάσω την 7.0 σαν update όπως στην xperia ultimate hd?? η full data wipe?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) εχεις ενεργοποιησει τις αγνωστες πηγες? εχεις παει Xperia/Συνδεσιμοτητα/Λειτουργια συνδεσης USB/ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ MSC και ξεκλεικαρεις το Εγκατ. PC Companion μετα Επιλογες για προγραμματιστες/εντοπισμος σφαλματων USB ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ κοιτα αν εχεις κανει αυτα και προχωρα παλι Τα έχω ήδη κάνει αλλά τζίφος... :( Δοκίμασα επίσης με το kingo android root που βρήκα στο διαδίκτυο και μου βγάζει ότι πλέον είμαι root. Δε μου εγκατέστησε το super user app όμως...Τρέχω το titanium και μου λέει ότι δεν είμαι root. Τρέχω το root checker από play store και μου λέει ότι είμαι. Κάνω εγκατάσταση το super user app αλλά το titanium δεν το βλέπει. Το super user όταν το ανοίγω μου λέει ότι πρέπει να αναβαθμιστεί, του λέω να το κάνει, αλλά μου βγάζει ότι η εγκατάσταση απέτυχε...:blink: Edited October 22, 2013 by scorpio_1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Τα έχω ήδη κάνει αλλά τζίφος... :( Δοκίμασα επίσης με το kingo android root που βρήκα στο διαδίκτυο και μου βγάζει ότι πλέον είμαι root. Δε μου εγκατέστησε το super user app όμως...Τρέχω το titanium και μου λέει ότι δεν είμαι root. Τρέχω το root checker από play store και μου λέει ότι είμαι. Κάνω εγκατάσταση το super user app αλλά το titanium δεν το βλέπει. Το super user όταν το ανοίγω μου λέει ότι πρέπει να αναβαθμιστεί, του λέω να το κάνει, αλλά μου βγάζει ότι η εγκατάσταση απέτυχε...:blink: Τότε μην το παλεύεις άλλο πάνε και κάντο χειροκίνητα.;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλημέρα στην παρεα! Αντιμετωπιζω και εγω ενα προβλημα με το κινητο μου απο χθες, και οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ! Ειχε γεμισει με σαβουρα, και κολλουσε παρα πολυ. Ειπα λοιπον να κανο ενα hard reset. Βρηκα και ακολουθησα τις εξης οδηγιες: 1 off your mobile 2 hold fst n last home key (under screen) and power key 3 click on emergency call 4 typ *#*#7378423#*#* 5 click on coustomige seting 6 rest coustnzn 7 phone will be re start Μετα λοιπον απ την επανεκιννιση, το κινητο μου ηταν σαν εργοστασιακο. Με ολες τις αρχικες εφαρμογες κλπ. Εχω την εκδοση 0.62 root. Ωστοσο, δεν μπορω απο τοτε να δεχτω καμια κληση!! Ειναι σαν να εχω φραγη εισερχομενων. Αλλα σε επιπεδο συσκευης και μονο. Εχω δοκιμασει αλλη sim card, και το ιδιο. Δοκιμασα αλλο κινητο με τις ιδιες καρτες, και λειτουργουν κανονικα. Εχω ψαξει οτι επιλογη μπορει να υπαρχει, αλλα δεν εβγαλα ακρη.. Οταν με καλει καποιος, δειχνει πως ειναι κλειστο. Στην συνεχεια μου ρχεται σμσ ειδοποιησης, πως καποιος αριθμος με καλουσε. Εξερχομενες μπορω να κανω κανονικα. Ουτε η αποστολη/ληψη σμσ εχει προβλημα.. Αν καποιος φιλος γνωριζει κατι, η καμια κρυφη επιλογη μηπως που προκαλεσε το προβλημα, θα ημουν ευγνωμων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλημέρα στην παρεα! Αντιμετωπιζω και εγω ενα προβλημα με το κινητο μου απο χθες, και οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ! Ειχε γεμισει με σαβουρα, και κολλουσε παρα πολυ. Ειπα λοιπον να κανο ενα hard reset. Βρηκα και ακολουθησα τις εξης οδηγιες: 1 off your mobile 2 hold fst n last home key (under screen) and power key 3 click on emergency call 4 typ *#*#7378423#*#* 5 click on coustomige seting 6 rest coustnzn 7 phone will be re start Μετα λοιπον απ την επανεκιννιση, το κινητο μου ηταν σαν εργοστασιακο. Με ολες τις αρχικες εφαρμογες κλπ. Εχω την εκδοση 0.62 root. Ωστοσο, δεν μπορω απο τοτε να δεχτω καμια κληση!! Ειναι σαν να εχω φραγη εισερχομενων. Αλλα σε επιπεδο συσκευης και μονο. Εχω δοκιμασει αλλη sim card, και το ιδιο. Δοκιμασα αλλο κινητο με τις ιδιες καρτες, και λειτουργουν κανονικα. Εχω ψαξει οτι επιλογη μπορει να υπαρχει, αλλα δεν εβγαλα ακρη.. Οταν με καλει καποιος, δειχνει πως ειναι κλειστο. Στην συνεχεια μου ρχεται σμσ ειδοποιησης, πως καποιος αριθμος με καλουσε. Εξερχομενες μπορω να κανω κανονικα. Ουτε η αποστολη/ληψη σμσ εχει προβλημα.. Αν καποιος φιλος γνωριζει κατι, η καμια κρυφη επιλογη μηπως που προκαλεσε το προβλημα, θα ημουν ευγνωμων!! εγω αυτο το προβλημα το ειχα μ ενα δικαρτο xperia tipo χωρις να τ πειραξω και το ξαποστειλα αφου δεν ηξερα τι το προκαλεσε, τωρα εσυ δεν κανεις παλι μια επαναφορα μηπως και στρωσει με το update service Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δοκιμασα και hard reset / επαναφορα φιλε μου αλλα τιποτε. Δυστυχως δεν μπορω να κανω επαναφορα μεσω seus, διοτι εχω windows7 64bit, και δεν αναγνωριζουν το κινητο μου %^*#*@$^ Ενω με τα 32bit δεν ειχα προβλημα.. Ασε, δραμα η κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δοκιμασα και hard reset / επαναφορα φιλε μου αλλα τιποτε. Δυστυχως δεν μπορω να κανω επαναφορα μεσω seus, διοτι εχω windows7 64bit, και δεν αναγνωριζουν το κινητο μου %^*#*@$^ Ενω με τα 32bit δεν ειχα προβλημα.. Ασε, δραμα η κατασταση βρες υπολογιστη με 7 και 32 bit και καντο δεν εχεις αλλη επιλογη Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δοκιμασα και hard reset / επαναφορα φιλε μου αλλα τιποτε. Δυστυχως δεν μπορω να κανω επαναφορα μεσω seus, διοτι εχω windows7 64bit, και δεν αναγνωριζουν το κινητο μου %^*#*@$^ Ενω με τα 32bit δεν ειχα προβλημα.. Ασε, δραμα η κατασταση Λύση 1) Αν έχεις το cwm να βάλεις την ίδια rom από την αρχή αν είναι custom αλλιώς βάλε μια custom αν είσαι σε επίσημη. Λύση 2) Άντε το SEUS δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.Με το flashtool γιατί δε δοκιμάζεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δοκιμασα και hard reset / επαναφορα φιλε μου αλλα τιποτε. Δυστυχως δεν μπορω να κανω επαναφορα μεσω seus, διοτι εχω windows7 64bit, και δεν αναγνωριζουν το κινητο μου %^*#*@$^ Ενω με τα 32bit δεν ειχα προβλημα.. Ασε, δραμα η κατασταση 1ον μην ακολουθείτε τυχαίους οδηγούς χωρίς να γνωρίζετε τι κάνουν. Θα μπορούσες να κάνεις επαναφορά μέσα από το menu, με 2 απλά click. 2ον σε Windows 7 64bit μια χαρά μου αναγνώριζε την συσκευή. Κάτι έκανες λάθος μάλλον ή κάποιος driver σου λείπει. 3ον όπως αναφέρθηκε από τον soulfunkdjx δοκίμασε με flashtool. 4ον επιχείρησε, αφού κλείσεις το κινητό πρώτα, να πατήσεις και να κρατήσεις πατημένα για 10-20 δεύτερα τα Power+Volume DOWN. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδες ειχατε απολυτο δικιο. Δοκιμασα με το flashtool και αναγνωρισε το κινητο κατευθειαν! τζαμπα παιδευομουν τοσες μερες.. Μεχρι και στην βονταφον και στην σονυ πηγα και ειχαν σηκωσει τα χερια ψηλα.. Δεν το χαν ξαναδει αυτο το πραγμα! Πλεον ολα οκ. 4.0.4, root! Σας ευχαριστω παααρα πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδια sos ειμαι σε gin2jb root και ξαφνικα δεν μου βρεισκη τι επαφες και μου βγαζει (υπειρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης επαφες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδια sos ειμαι σε gin2jb root και ξαφνικα δεν μου βρεισκη τι επαφες και μου βγαζει (υπειρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης επαφες) ??? Περίεργο...είχες κάνει κάποιο backup τις επαφές σου? Αν ναι πήγαινε ρυθμίσεις και επέλεξε διαχείρηση εφαρμογών. Πάς στο Ολα και απο εκεί ότι βρίσκεις που να έχει σχέση με επαφές το διαλέγεις και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Αν δεν πιάσει μας ξαναλές για να βάλεις ξανά το apk των επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 οτι εχει σχεση με contacts δεν μπορω να πατησω τιποτα ουτε εκαθαριση δεδομενων με αφεινη να κανω να κανω μια επαναφορα ρυθμισεων?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Κανε με το pc companion or sus (backup πρωτα!) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα. Πρόσφατα σε φίλο μου, έπεσε το κινητό και ράγισε η οθόνη. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο θέμα να με ενημέρωσει για κόστος και χρόνο που απαιτείται για επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα. Πρόσφατα σε φίλο μου, έπεσε το κινητό και ράγισε η οθόνη. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο θέμα να με ενημέρωσει για κόστος και χρόνο που απαιτείται για επισκευή; Aν έχει σπάει μόνο το τζαμάκι και η οθόνη λειτουργεί καλά παίρνεις αυτό. http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=1_3261&products_id=14395 Αν και η οθόνη έχει πρόβλημα αγοράζεις και αυτό. http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=1_3261&products_id=10320 Δεν το έχω κάνει αλλά δε νομίζω να είναι και κάτι δύσκολο στο να το φτιάξεις μόνος σου.Αν πιάνουν τα χέρια σας τολμήστε το αλλιώς σε κάποιον ηλεκτρονικό καλύτερα. Δες και σχετικό βίντεο. Είναι για το Neo αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 ??? Περίεργο...είχες κάνει κάποιο backup τις επαφές σου? Αν ναι πήγαινε ρυθμίσεις και επέλεξε διαχείρηση εφαρμογών. Πάς στο Ολα και απο εκεί ότι βρίσκεις που να έχει σχέση με επαφές το διαλέγεις και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Αν δεν πιάσει μας ξαναλές για να βάλεις ξανά το apk των επαφών. που βρισκω το apk των επαφων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 που βρισκω το apk των επαφων Αυτό είναι ένα αρχείο zip. Το βάζεις στην κάρτα μνήμης σου και το εγκαθιστάς με τον γνωστό τρόπο μέσω του Cwm. Ελπίζω να σου δουλέψει... http://www.sendspace.com/file/kyv2jh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Αυτό είναι ένα αρχείο zip. Το βάζεις στην κάρτα μνήμης σου και το εγκαθιστάς με τον γνωστό τρόπο μέσω του Cwm. Ελπίζω να σου δουλέψει... http://www.sendspace.com/file/kyv2jh τελικα το εκανα αναβαθμιση μεσο σονυ και περασα την ice cream και δουλεψε ειχα βαρεθει και την gin2gelybin τωρα αν εχει καποιος κανενα λινκ για την ultimate hd να τη δοκιμασω γιατη τα παλια ποστ σβηστικανε θα με διευκολυνε!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 τελικα το εκανα αναβαθμιση μεσο σονυ και περασα την ice cream και δουλεψε ειχα βαρεθει και την gin2gelybin τωρα αν εχει καποιος κανενα λινκ για την ultimate hd να τη δοκιμασω γιατη τα παλια ποστ σβηστικανε θα με διευκολυνε!!!!!!!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207 ευχαριστω φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts