aggelooos2000 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Μα εκει υπάρχει εδω και καιρό. Σε μεγάλα καταστήματα γιατι δε το έχουν? Εγω θέλω να το δω απο κοντά και να ειμαι σίγουρος οτι δεν ειναι παραεισαγωγης.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Δεν ξέρω φίλε μου, πάντως σκέψου πως και το neo (το οποίο έχει καταργηθεί τώρα) δεν το έφεραν ποτέ, και βγήκε τον Ιούλιο! Εγώ το πήρα το V πάντως, κι όλα είναι κομπλέ!! :) Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Είναι καθαρά θέμα χρόνου να το δούμε και από κοντά. Λογικά την άλλη βδομάδα θα μπορείς να το πιάσεις στα χέρια σου. Το Neo δεν έχει καταργηθεί. Απλά δεν έγινε ποτέ επίσημα η εισαγωγή του στην Ελλάδα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Αμα πατε στο mediamarkt στη συγγρου θα το δειτε το Νεο, οχι το V το απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Το Neo δεν έχει καταργηθεί. Απλά δεν έγινε ποτέ επίσημα η εισαγωγή του στην Ελλάδα. Και όμως πρέπει να έχει καταργηθεί, για να προωθήσουν το V. Άλλωστε, δεν υπάρχει πλέον στην επίσημη ελληνική σελίδα της Sony (ericsson) στην λίστα προιόντων. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Αυτό ακριβώς σου λεω κι εγώ. Καταργώ σημαίνει δεν το παράγω πια, το έχω αποσύρει από την κυκλοφορία. Για το Neo δεν ισχύει αυτό. Κυκλοφορεί κανονικά απλά όχι στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα επίσημα από την SE Hellas εισάγεται μόνο το V. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelooos2000 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Δε το βλέπω να ερχεται.... Εχω μείνει και χωρις κινητο...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 παντως εχει περασει πολυς καιρος,δηλαδη ελεος τοσο καιρος και να μην εχει η sonyericsson μοντελο στην ελλαδα στην πιο δημοφιλη κατηγορια (3,7')... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Νομίζω ότι το έχει φέρει (το neo) το mediamarkt στη Θηβών στο περιστέρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Το εχει κανει παραεισαγωγη το mediamarkt, το ειδα στο περιστερι. Δες το στο φυλλάδιο http://prosfores-fylladia.gr/2011/10/media-markt-20-10-2011/ Edited November 12, 2011 by kokorets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyntra Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 καλησπέρα κανοντας ενα ψαξιμο σημερα ειδα οτι το έχει βγαλει η vodafone με 199 ευρω. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithCharacteristics-42568.action γιατι δεν μου κολλαει κατι? :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Ελα πλακα μας κανει.... Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 branded θα ναι με vodafone music και λοιπες αηδιες,αλλα και παλι φοβερη τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Αυτα τα βγαζεις με ρουτ. φοβερη τιμη!αυτοματως γινεται best value for money! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Το έχει κανείς για να μας πει εντυπώσεις? Σκεφτομαι για την γυναίκα μου (και ίσως και για μένα αν φτάνει η επιδότηση) να πάρω η το μινι ή το νεο V και θα ήθελα τα φώτα καποιου "γκουρου" εδώ στο σέκτιον. :rolleyes: Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Για μια γυναίκα θα προτιμούσα το mini εκτός κι αν όντως είναι γκουρού επί των κινητών οπότε θα της ήταν χρήσιμη η μεγαλύτερη οθόνη του Neo V. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Αν ειδα καλα η μονη διαφορά ειναι οτι εχει Χειρότερη κάμερα απο το NEO? Μήπως δεν καταλαβαίνω κατι? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ουσιατικά ναι, αυτή είναι η μόνη χοντρή διαφορά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ουσιατικά ναι, αυτή είναι η μόνη χοντρή διαφορά. Στα 200ευρω καλα δεν ειναι? Εχω αλλες επιλογες στα ιδια χρήματα? Ευχαριστώ για την συμβουλή Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Για εμενα χωρις να το εχω δει απο κοντα ειναι η καλυτερη προταση στο οριο τον 200 ευρω. Τον αυγουστο βρεθηκα με το neo(σκετο) στο χερι σε μαγαζι σχεδον ετοιμος αλλα οχι σιγουρος να το αγορασω(320 ευρω νομιζω ειχε), τελικα για καλη μου τυχη δεν το αγορασα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Για εμενα χωρις να το εχω δει απο κοντα ειναι η καλυτερη προταση στο οριο τον 200 ευρω. Τον αυγουστο βρεθηκα με το neo(σκετο) στο χερι σε μαγαζι σχεδον ετοιμος αλλα οχι σιγουρος να το αγορασω(320 ευρω νομιζω ειχε), τελικα για καλη μου τυχη δεν το αγορασα. Σίγουρα για τα 200 είναι όνειρο αλλά έχωντας καποιες προτάσεις γύρω στα 250 είναι σαφέστατα καλύτερη επένδυση με λίγο παραπάνω κόστος. Ειδικά αν παίζει και επιδότηση. Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Στα 200ευρω καλα δεν ειναι? Εχω αλλες επιλογες στα ιδια χρήματα? Ευχαριστώ για την συμβουλή Δεν ξέρω ποιες άλλες επιλογές έχει στο μυαλό του ο φίλος artsol αλλά στα 200 Ευρώ είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ρε παιδια πλακα μας κανουν? αυτο ειναι καλυτερο και απο το huawei στα 200€. Πρεπει να εχει γινει καποιο λαθος δεν εξηγηται αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Έχω δύο απορίες: 1) Επειδή έχω μπερδευτεί με τις διαφορές με το Neo, απ' ότι κατάλαβα η μόνη διαφορά στο Hardware είναι η κάμερα (το Neo έχει 8MP ενώ το Neo V έχει 5MP) και ότι το Neo V έχει κάποιες επιπλέον λειτουργίες στο Software (πχ. 3D Sweep panorama και κάποιες άλλες αλλαγές που μπορεί να βγουν σαν update και για το Neo). (Επίσης το Neo V βγαίνει σε λευκό, αντί για μπορντώ). Υπάρχουν και άλλες διαφορές? 2) Έχει αγοράσει κανείς το κινήτο από Vodafone να μας πει ακριβώς τί διαφορές έχει και τί έχει προσθέσει η Vodafone στο Software? Με τί έκδοση Android έρχεται? Επίσης τί άλλο περιλαμβάνει στη συσκευασία? (μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά των 200 € που το δίνει η Vodafone, από τα υπόλοιπα skroutzo-μάγαζα)... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Έχω δύο απορίες: 1) Επειδή έχω μπερδευτεί με τις διαφορές με το Neo, απ' ότι κατάλαβα η μόνη διαφορά στο Hardware είναι η κάμερα (το Neo έχει 8MP ενώ το Neo V έχει 5MP) και ότι το Neo V έχει κάποιες επιπλέον λειτουργίες στο Software (πχ. 3D Sweep panorama και κάποιες άλλες αλλαγές που μπορεί να βγουν σαν update και για το Neo). (Επίσης το Neo V βγαίνει σε λευκό, αντί για μπορντώ). Υπάρχουν και άλλες διαφορές? 2) Έχει αγοράσει κανείς το κινήτο από Vodafone να μας πει ακριβώς τί διαφορές έχει και τί έχει προσθέσει η Vodafone στο Software? Με τί έκδοση Android έρχεται? Επίσης τί άλλο περιλαμβάνει στη συσκευασία? (μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά των 200 € που το δίνει η Vodafone, από τα υπόλοιπα skroutzo-μάγαζα)... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βγαινει και σε μπλε ''διαθεσιμα χρωματα'' ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts