Jump to content

Lenovo A850

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες κοιτάξτε τι βρήκα.

http://en.miui.com/thread-2651-1-1.html

Δεν ξέρω αν είναι παλιά ή νέα έκδοση.

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες κοιτάξτε τι βρήκα.

http://en.miui.com/thread-2651-1-1.html

το είχα δει και εγώ,αλλά δεν το πόσταρα.Ωραίος Γιώργο.Θα την ξαναπεράσω εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον,μου είχε φανεί πολύ ωραία.

Xiaomi 12 Pro

το είχα δει και εγώ,αλλά δεν το πόσταρα.Ωραίος Γιώργο.Θα την ξαναπεράσω εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον,μου είχε φανεί πολύ ωραία.

Είναι αυτή που δοκίμασες Χρυσόστομε;

Φιλικά.Γιώργος.

Χαιρετω και γω την παρεα..Εν αναμονη του λενο απο μινιντιλ με ολα αυτα που διαβασα εδω..Για 5-10$ δε νομιζω οτι αξιζει τοση ταλαιπωρια.. Ελπιζω να μην εχω 8εματα μιας κ ειμαι αρκετα αρχαριος σε φλασαρισματα κτλ.. Απλα ρε παιδια οταν λετε οτι δε μεταφερει εφαρμογες στην sd εννοειτε την εξωτερικη μνημη η στην internal sd? Επισης ολοι εσεις που εχετε 8εματα με τη μπαταρια τουλαχιστον κραταει κ ειναι λα8ος μονο η ενδειξη η δε φοριτζει πληρως?

Χαιρετω και γω την παρεα..Εν αναμονη του λενο απο μινιντιλ με ολα αυτα που διαβασα εδω..Για 5-10$ δε νομιζω οτι αξιζει τοση ταλαιπωρια.. Ελπιζω να μην εχω 8εματα μιας κ ειμαι αρκετα αρχαριος σε φλασαρισματα κτλ.. Απλα ρε παιδια οταν λετε οτι δε μεταφερει εφαρμογες στην sd εννοειτε την εξωτερικη μνημη η στην internal sd? Επισης ολοι εσεις που εχετε 8εματα με τη μπαταρια τουλαχιστον κραταει κ ειναι λα8ος μονο η ενδειξη η δε φοριτζει πληρως?

Στην εξωτερικη καρτα φιλε μου(sd).Μονο ο φιλος Chryssostomos εχει ενα θεματακι,αλλα επειδη δεν μπαινει deep sleep.Αλλα και αυτο συμφωνα με τον φιλο NICKZAR φτιαχνεται ευκολα απο οτι καταλαβα.Με το καλο να παραλαβεις.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Να σαι καλα! Μακαρι να μη μου βγαλει τουλαχιστον τπτ "δυσκολο" γιατι μου αρεσει αρκετα σαν συσκευη κ σπεκς.Καλη υπομονη τωρα..2 μερες εχω το τρακιν κ ακομα δε λειτουργει καν.. Προσπα8ω να καταλαβω απο πριν πως λυνετε τα οποια προβληματα (που ελπιζω να γλιτωσω γιαυτο κ το πηρα απο μινιντιλ) αλλα αυτο με τη μπαταρια ειδα οτι ειναι λιγο μανικι. Σε καποιους δε λειτουργησε κ το καλιμπρεισον. Κ να μεινεις χωρις μπαταρια καμια στιγμη που το χρειαζεσαι.. Τεσπα υπομονη και διαβασμα μεχρι την παραλαβη..

Να σαι καλα! Μακαρι να μη μου βγαλει τουλαχιστον τπτ "δυσκολο" γιατι μου αρεσει αρκετα σαν συσκευη κ σπεκς.Καλη υπομονη τωρα..2 μερες εχω το τρακιν κ ακομα δε λειτουργει καν.. Προσπα8ω να καταλαβω απο πριν πως λυνετε τα οποια προβληματα (που ελπιζω να γλιτωσω γιαυτο κ το πηρα απο μινιντιλ) αλλα αυτο με τη μπαταρια ειδα οτι ειναι λιγο μανικι. Σε καποιους δε λειτουργησε κ το καλιμπρεισον. Κ να μεινεις χωρις μπαταρια καμια στιγμη που το χρειαζεσαι.. Τεσπα υπομονη και διαβασμα μεχρι την παραλαβη..

Φιλε εγω που μιλησα με αρκετους κατοχους ολοι μου ειπαν για 2 μερες ευκολα η μπαταρια,Και το καλιμπραρισμα που λεει ο φιλος

NICKZAR ειναι,πανευκολο.Τωρα για ααλ προβληματα δεν ακουσα κατι ιδιαιτερο.Εχω τρακ απο 23-1,και ακομα Ελτα δεν εχει φανει.

Ελπιζω να μην εχω 8εματα μιας κ ειμαι αρκετα αρχαριος σε φλασαρισματα κτλ.. Απλα ρε παιδια οταν λετε οτι δε μεταφερει εφαρμογες στην sd εννοειτε την εξωτερικη μνημη η στην internal sd?

Μην φοβάσαι να το φλασάρεις. Για να γίνει σωστά η διαδικασία θα πρέπει να προσέξεις έτσι ώστε να εγκατασταθούν οι σωστοί USB drivers. Αν το κανείς σωστά είναι υπόθεση 10 λεπτών μετά.

Η rom με την οποία έρχεται το τηλεφωνο από το minideal και το to2c δεν παρέχουν την δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη (sd) της συσκευής. Ως εκ τούτου αν θέλεις να τις μεταφερεις στην sd θα πρέπει να το φλασάρεις είτε με την s123 είτε με την s121 by linerty (στην τελευταία πρόσεξε να βάλεις την αναβαθμισμένη έκδοση 5/1/2014)

ρε παιδια παραγγειλα δυο κινητα απο minideal,ενα για μενα και ενα για εναν φιλο μου...

το δικο μου γραφει Despatched to overseas απο τις 26/1

και του φιλου μου γραφει Despatched to overseas απο τις 29/1

σημερα το πρωι που το εκανα ενα τσεκαρισμα ειδα οτι του φιλου μου το κινητο εχει φτασει στο αεροδρομιο.

ειναι λογικο που εφτασε το δικο του πρωτο ή εχει παιχτει τιποτα(να χαθηκε το δικο μου :( ) ???

εχεις 45 μερες απο την μερα της παραγγελιας να κανεις dispute στο paypal αν δεν παραλαβεις και περιπου αλλες 15 μερες μετα για να κλιμακωσεις την διαφορα

οποτε αν γινει κανενα κουφο και δεν παραλαβεις ως τοτε θα σε κανουν refund

οπως και εσυ βλεπεις οτι δεν προχωραει η παραγγελια σου ετσι μπορουν να το δουν και αυτοι αλλα εγω πιστευω οτι μπορει να αργησει λιγο αλλα τελικα θα παραλαβεις

ειναι κλεισμενο και με ips πιστευω οποτε δυσκολο να χαθει απλα στο ταχυδρομειο της Σιγκαπουρης τετοια εποχη γινεται ο χαμος και εχουν χασει τα αυγα με τα πασχαλια εκει μεσα

Υπομονη λιγο :)

Μιας και φερνω παρα πολλα πραγματα απ εξω απλα να πω οτι σε HK post, China post, SG post κτς τα τρακιν δεν ειναι "ακριβειας" Απλα απ τη στιγμη που γραφει despatched εχει παρει το δρομο του για Ελλαδα. Απο κει κ περα μπορει να κα8υστερησει στο αεροδρομιο, στα κεντρικα ελτα κτς. Παντως μη φοβαστε δεν χανεται.. Ειχα το ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ παραδειγμα να λαβω αντικειμενο με Registered ChinaPost 6 μηνες μετα!!! Ευτυχως αυτο μου συνεβη 1 φορα. Απλα 8ελω να πω μην ανησυχειτε γιατι αργα η γρηγορα 8α ΜΑΣ ερ8ει και δε χανουμε τα $$ μας.. Βεβαια ξερω απο 1ο χερι ποση ανυπομονησια εχουμε ολοι αλλα...

Τωρα οσον αφορα τα φλασαρισματα τα εχω φοβη8ει γιατι ενω σε φιλο με samsung galaxy s plus του αλλαζα ρομ για χαβαλε οπως κ σε huawei στο δικο μου lg optimous 3d εχω ταλαιπωρη8ει οσο δεν παει 3 μερες οποτε αλλαζα ρομ (3 φορες) κ παντα ειχα τα πιο ακυρα προβληματα που ΟΥΤΕ στο xda τα ειχαν συναντησει!! Γιαυτο κ το φοβαμαι λιγο γιατι δε 8ελω να μεινω παλι χωρις τηλεφωνο.. Οπως κ να χει ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια που μοιραζονται τις εμπειριες τους κ βοη8ανε κ τους υπολοιπους κ ελπιζω οταν με το καλο το εχω στα χερια μου να βοη8ησω οσο κ αν μπορω!!

Μιας και φερνω παρα πολλα πραγματα απ εξω απλα να πω οτι σε HK post, China post, SG post κτς τα τρακιν δεν ειναι "ακριβειας" Απλα απ τη στιγμη που γραφει despatched εχει παρει το δρομο του για Ελλαδα. Απο κει κ περα μπορει να κα8υστερησει στο αεροδρομιο, στα κεντρικα ελτα κτς. Παντως μη φοβαστε δεν χανεται.. Ειχα το ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ παραδειγμα να λαβω αντικειμενο με Registered ChinaPost 6 μηνες μετα!!! Ευτυχως αυτο μου συνεβη 1 φορα. Απλα 8ελω να πω μην ανησυχειτε γιατι αργα η γρηγορα 8α ΜΑΣ ερ8ει και δε χανουμε τα $$ μας.. Βεβαια ξερω απο 1ο χερι ποση ανυπομονησια εχουμε ολοι αλλα...

Τωρα οσον αφορα τα φλασαρισματα τα εχω φοβη8ει γιατι ενω σε φιλο με samsung galaxy s plus του αλλαζα ρομ για χαβαλε οπως κ σε huawei στο δικο μου lg optimous 3d εχω ταλαιπωρη8ει οσο δεν παει 3 μερες οποτε αλλαζα ρομ (3 φορες) κ παντα ειχα τα πιο ακυρα προβληματα που ΟΥΤΕ στο xda τα ειχαν συναντησει!! Γιαυτο κ το φοβαμαι λιγο γιατι δε 8ελω να μεινω παλι χωρις τηλεφωνο.. Οπως κ να χει ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια που μοιραζονται τις εμπειριες τους κ βοη8ανε κ τους υπολοιπους κ ελπιζω οταν με το καλο το εχω στα χερια μου να βοη8ησω οσο κ αν μπορω!!

Το ολο σεναριο εδω ειναι να κατσουν καλα οι drivers,μετα ειναι παιχνιδακι η ολη ιστορια.:)

Φιλε εγω που μιλησα με αρκετους κατοχους ολοι μου ειπαν για 2 μερες ευκολα η μπαταρια,Και το καλιμπραρισμα που λεει ο φιλος

NICKZAR ειναι,πανευκολο.Τωρα για ααλ προβληματα δεν ακουσα κατι ιδιαιτερο.Εχω τρακ απο 23-1,και ακομα Ελτα δεν εχει φανει.

Δεν πιάνει αυτό που λέει ο Nickzar.Σε εμένα τουλάχιστον επειδή το "λιώνω"(όσο κρατάει δηλαδή) κάθε μέρα,μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν πιάνει πάντα αυτός ο τρόπος.

Μάλλον κάτι παίζει με το κύκλωμα φόρτισης,καθώς όποτε το φορτίζω το cpu spy βαράει κόκκινα.

Xiaomi 12 Pro

Παιδια να ρωτησω κατι αλλο. Η usb προς τα που κοιταει? Πανω η κατω? Αν ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος 1 φωτο της γιατι 8ελω να παρω κιτακι ασυρματης φορτισης κ πρεπει να διαλεξω αναλογα με το πως ειναι η micro usb.

Παιδια να ρωτησω κατι αλλο. Η usb προς τα που κοιταει? Πανω η κατω? Αν ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος 1 φωτο της γιατι 8ελω να παρω κιτακι ασυρματης φορτισης κ πρεπει να διαλεξω αναλογα με το πως ειναι η micro usb.

Η μικρή πλευρά του usb είναι στην πλευρά της οθόνης.

Μάλλον κάτι παίζει με το κύκλωμα φόρτισης,καθώς όποτε το φορτίζω το cpu spy βαράει κόκκινα.

Δοκίμασες με άλλο φορτιστή;

Φιλικά.Γιώργος.

Δοκίμασες με άλλο φορτιστή;

Μόνο να το αφήσω στον ήλιο δεν έχω δοκιμάσει.Αλλά οκ έχω συμβιβαστεί.

Xiaomi 12 Pro

Η μικρή πλευρά του usb είναι στην πλευρά της οθόνης.

(Y)

@Chryssostomos Να σε ρωτησω εχεις δοκιμασει με εξωτερικο φορτιστη να φορτισεις τερμα τη μπαταρια κ μετα να τη βαλεις στο κινητο?Καταλαβαινω την "ηττα" σου σε 2ο τηλ αλλα στο μινιντιλ τι σου ειπαν?Δε σου προτειναν καποια λυση για το 8εμα? (3η??!! συσκευη ισως?!?..)

Να πούμε και κανένα νέο σχετικά με τις λειτουργίες του κινητού.

'Έχω σβήσει το contacts manager της Lenovo και έχω βάλει το go sms,go contacts και go keybord για να έχω Ελληνικά στα μηνύματα με αυτόματη διόρθωση και 160 χαρακτήρες.Πριν σβήσετε όμως τις εφαρμογές τις Lenovo κάντε συγχρονισμό των επαφών σας και τα σχετικά,γιατί αν δε το κάνετε υπάρχει πιθανότητα να μην γίνεται μετά με την εφαρμογή που θα επιλέξετε μετά.

Επίσης,έχω αφαιρέσει τις περισσότερες εφαρμογές της Lenovo καθώς είναι μάπα και τσάμπα ραμ τρώνε.

Κυκλοφορούν χιλιάδες αντίστοιχες εφαρμογές στο PlayStore που κάνουν αυτές τις δουλειές πολύ καλύτερα.

Εφαρμογές όπως FB,Skype κτλ που ήταν μέσα στην ρομ να τις κάνετε εφαρμογές χρήστη από εφαρμογές συστήματος.Μπορείτε να το κάνετε είτε με απεγκατάσταση των εφαρμογών αυτών και κατέβασμα ξανά απο το PlayStore είτε με την εφαρμογή system app mover.

αυτά τα ολίγα προς το παρών...

Xiaomi 12 Pro

Σημερα ηρθαν και τα δικα μου Ελλαδα,απο Δευτερα-Tριτη θα τα εχω στα χερια μου,οποτε θα ετοιμασω και παρουσιασεις με τα αναλογα σχετικα videos.:)

Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει στο pm που τους έχω στείλει.

αμα αναφερεσαι σε minideal το ιδιο ισχυει κ για μενα (ακομα να ρθει το κινητο)......... :(

αμα αναφερεσαι σε minideal το ιδιο ισχυει κ για μενα (ακομα να ρθει το κινητο)......... :(

άσχετο αυτό το γεγονός φίλε μου.Από το στιγμή που έχει αποσταλεί δεν είναι ευθύνη του καταστήματος αν αργήσει να σου έρθει.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σημερα ηρθαν και τα δικα μου Ελλαδα,απο Δευτερα-Tριτη θα τα εχω στα χερια μου,οποτε θα ετοιμασω και παρουσιασεις με τα αναλογα σχετικα videos.:)

Με το καλό να τα δεχτείς.Οι παρουσιάσεις πιστεύω δεν είναι ανάγκη να γίνουν στο παρών θέμα,υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.

Xiaomi 12 Pro

Γενικα παντως απο οτι καταλαβα τα Κινεζακια ακομα γιορτες εχουν.....ψιλοκοιμουνται......:lol: