Efthimis13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 πως γινεται να μην ειναι ροοτ! Η εφαρμογη root checker λεει "This device has root access!" βαζοντας την 123 χανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ?εφαρμογες δηλ....δεν εχω τιποτα αλλο! γι αυτο κατεβασα το Titanium για να κανω back up και να μην εχω θεμα μετα την αλλαγη ΡΟΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_BO Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αυτο με την μπαταρια να με αγχωσει? Καλησπέρα Δεν πιστεύω ότι πρέπει να σε αγχώσει. Στο δικό μου μένει στο 99% όταν το φορτίζω κλειστό και αυτό όχι πάντα. Στην αρχή προβληματίστηκα αλλά μετά από την πρώτη φορά που το είδα στο 100% ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλησπέρα Δεν πιστεύω ότι πρέπει να σε αγχώσει. Στο δικό μου μένει στο 99% όταν το φορτίζω κλειστό και αυτό όχι πάντα. Στην αρχή προβληματίστηκα αλλά μετά από την πρώτη φορά που το είδα στο 100% ησύχασα. Αρα καποια στιγμη σ ενα μελλοντικο φορτισμο θα δω λες 100!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 πως γινεται να μην ειναι ροοτ! Η εφαρμογη root checker λεει "This device has root access!" βαζοντας την 123 χανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ?εφαρμογες δηλ....δεν εχω τιποτα αλλο! γι αυτο κατεβασα το Titanium για να κανω back up και να μην εχω θεμα μετα την αλλαγη ΡΟΜ Χάνεις τα πάντα ναι.Δεν είναι κόπος να το ξαναστήσεις απο την αρχή.Κάνε ένα κόπο και εσύ και οι νέοι χρήστες να διαβάσετε και καμιά σελίδα πιο πίσω,τσατ το κάναμε... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Χάνεις τα πάντα ναι.Δεν είναι κόπος να το ξαναστήσεις απο την αρχή.Κάνε ένα κόπο και εσύ και οι νέοι χρήστες να διαβάσετε και καμιά σελίδα πιο πίσω,τσατ το κάναμε... To ξερω οτι τα χανω και δεν εχω θεμα να τα ξαναπερασω...!Αλλα ειχε σκαλωσει το μπακ απ μηπως τα εκανα...Αλλα οκ...Ολα κομπλε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ναι άμα περασεις την νέα ρομ τα χάνει όλα. δοκίμασε να σβησεις και να ξαναπερασεις το titanium η δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμμα. έχει ένα η Lenovo εγκατεστημένο λογικά και στο δικό σου τηλ Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_BO Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αρα καποια στιγμη σ ενα μελλοντικο φορτισμο θα δω λες 100!!! Έτσι πιστεύω! Σχετικά με τα υπολοιπα που συζητάτε δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν θέλω να πειράξω ακόμη το κινητό μιας και δεν το κατέχω το άθλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Μου το έκανε πάλι αυτό με την οθόνη.όχι όπως το πρωί αλλά και πάλι... έχω στείλει ήδη μήνυμα στο To2c να δω τι θα γίνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Μου το έκανε πάλι αυτό με την οθόνη.όχι όπως το πρωί αλλά και πάλι... έχω στείλει ήδη μήνυμα στο To2c να δω τι θα γίνει. Καλη ακρη φιλε...! πηγα λοιπον να βαλω τη ΡΟΜ123...ευκολη διαδικασια...ωσπου συνδεω το κινητο με το PC χωρις μπαταρια και μου βγαινει μηνυμα MTK 65xx Preloader οτι εχει θεμα...τελος παντων...1 ωρα ψαχνομουν ακρη με drivers κλπ κλπ δε βρηκα...! Τωρα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω! τους εγκατεστησα manual εκανα και κατι αλλα που ειδα στο google,το αποτελεσμα ειναι ιδιο! Οταν συνδεω PC με κινητο(χωρις μπαταρια) με το USB,κανει κατι αναζητησεις για το MTK65xx Preloader και μετα λεει "Χ Αποσυνδεθηκε η συσκευη" --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 13, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Καλα ξεμπερδεματα Χρυσσοστομε... Απο οτι βλεπω ειναι φιλικο προς το φορουμ site οποτε πιστευω οτι θα βρεις ακρη σχετικα ευκολα. Περιμενουμε ενημερωση. Νομιζω οτι αυτη η μπαταρια ειναι σε πολυ καλη τιμη http://www.banggood.com/2900mAh-Feipusi-Battery-For-Lenovo-K860-S880-A850-A830-p-909390.html Edited December 13, 2013 by dalamaidis Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Νομιζω οτι αυτη η μπαταρια ειναι σε πολυ καλη τιμη http://www.banggood.com/2900mAh-Feipusi-Battery-For-Lenovo-K860-S880-A850-A830-p-909390.html Μια χαρά τη βλέπω. Μάλλον θα την χτυπήσω κι εγώ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 έστειλα στο To2c φωτογραφίες και βίντεο για να δουν το θέμα μου και να δω τι θα μου πουν. Βλέπω να τρώω έναν μήνα άνετα χωρίς κινητό.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 έστειλα στο To2c φωτογραφίες και βίντεο για να δουν το θέμα μου και να δω τι θα μου πουν. Βλέπω να τρώω έναν μήνα άνετα χωρίς κινητό.... Έπεσες στην περίπτωση. Τη μπαταρία την χτύπησα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Τη μπαταρία την χτύπησα. Περιμενουμε εντυπωσεις οταν παραλαβεις. Εγω σημερα θα παω να βαλω χρηματα στην καρτα και να παραγγειλω λευκο απο το to2c. Στην συνεχεια θα τιμησω και την εν λογο μπαταρια Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Έπεσες στην περίπτωση. Τη μπαταρία την χτύπησα. τι να κάνουμε,αυτά συμβαίνουν και στην καλύτερη οικογένεια.να δω τί θα μου πουν. edit Αν είναι δυνατόν...Μου είπαν να δοκιμάσω να το κάνω root..... edit σορρυ για το διπλό ποστ παιδιά,πάνω στην βιασύνη. Edited December 13, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Αν είναι δυνατόν...Μου είπαν να δοκιμάσω να το κάνω root...... Τι σχέση έχει το root με το πρόβλημά σου; Μήπως κάνουν τον...κινέζο; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Τι σχέση έχει το root με το πρόβλημά σου; Μήπως κάνουν τον...κινέζο; άντε ντε.κοίτα αν συνεχιστεί το πρόβλημα δεν θα τους χαριστώ.Σήμερα το έκανε συνέχεια το πρωί.του έκανα factory reset και απο τότε δεν έχει κάνει κιχ.βέβαια θα περιμένω να δω το πρωί πάλι τι και πως. αν έχουμε πάλι τα ίδια και οι κινέζοι κάνουν τον "κινέζο"έχουμε και το paypal.δεν έχουν περάσει οι μέρες ακόμα.... edit πάλι τα ίδια.τί παθαίνει κάθε βράδυ δε μπορώ να καταλάβω.... Edited December 13, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εμενα παντως το κινητο,μετα απο 1 μερα χρησης,μου φαινεται ΑΡΙΣΤΟ...! ειναι να ενθουσιαζεται κανεις με το να δεινει 130 και να χει τετοιο εργαλειο πανω του! Εκπληκτικο! Το μονο μου θεμα ειναι οτι...ΟΚ δε μεταφερονται στην SD οι εφαρμογες...!Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι για ποιο λογο η ΡΟΜ123 δε μου μπαινει...Δε φορτωνει καν...! Ακολουθω τη διαδικασια οπως τα λεει...πανευκολο ειναι...την 1η φορα μου εβγαζε κατι θεματα σχετικα με το mtk65xx preloader και αργοτερα με το MTK6577 USB VCOM,για τα οποια θεματα γκουγκλαρα,εκανα οτι εβλεπα σε οδηγους(XDA οποτε ξερουν) και οταν παταω upgrade firmware μενει στο 0% για παντα....! Δε μπορω να καταλαβω...Εχω την εντυπωση πως το ΠΣ δεν ανιχνευει το κινητο μου! για την ακριβεια γινεται το εξης:Συνδεω το κινητο(χωρις μπαταρια) στο ΠΣ και ακουγεται ο ηχος της εισαγωγης εξωτερικου υλικου και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ακουγεται ο ηχος εξαγωγης....!Ετσι πιστευω πως δεν το ανιχνευει καν αφου ακουγεται σα να χει κανει εξαγωγη! Αλλα γιατι γινεται αυτο???Δε μπορω να βαλω τη ΡΟΜ123 και εχω φαει τις ωρες μου να προσπαθω χωρις να βγαλω ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) αν έχουμε πάλι τα ίδια και οι κινέζοι κάνουν τον "κινέζο"έχουμε και το paypal.δεν έχουν περάσει οι μέρες ακόμα.... Το paypal σε περιπτωση επιστροφης σου ζηταει να το στειλεις με tracking number ωστε να μπορει να το παρακολουθει. Εγω μια επιστροφη που εκανα μετα απο dispute το πληρωσα τζαμπα συστημενο στα ΕΛΤΑ για κινα και δεν μπορουσε να κανει tracking το paypal στο site των ELTA. Οποτε εχασα τα χρηματα μου και πληρωσα και τζαμπα το συστημενο. Προσπαθησε καλυτερα να τους πεισεις για αλλαγη συσκευης, μεσω του σχετικου νηματος για το to2c εδω μεσα, καθως δεν νομιζω να διακυνδινευσουν την φημη τους. Καλα αυτοι ουτε εναν τυπικο ελεγχο δεν κανουν στις συσκευες πριν τις στειλουν. Κριμα γιατι και εγω απο to2c το παραγγειλα. Edited December 14, 2013 by dalamaidis Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Μου είπανε σήμερα να το στείλω πίσω,να το κοιτάξουνε,αλλά μόνο αν είμαι σίγουρος λέει ότι δεν λειτουργεί σωστά. Λαμογιά μυρίζομαι.τους είπα ότι το παθαίνει το βράδυ το κινητό που είναι πολλές ώρες σε standby.τους έχω στείλει και βίντεο κιόλας. Αυτοί θα το τσεκάρουνε κανένα 5 λετπο και θα μου πουν ότι είναι οκ... τλωρα τι κάνω; τους είπα και εγώ σήμερα πάλι ότι το Βράδυ το παθαίνει,έστειλα ξανά βίντεο και τους πέταξα και το μπαλάκι για το paypal. κάθε γνώμη δεκτή. δείτε και 2 βίντεο που έχω βγάλει: Edited December 14, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μου είπανε σήμερα να το στείλω πίσω,να το κοιτάξουνε,αλλά μόνο αν είμαι σίγουρος λέει ότι δεν λειτουργεί σωστά. Λαμογιά μυρίζομαι.τους είπα ότι το παθαίνει το βράδυ το κινητό που είναι πολλές ώρες σε standby.τους έχω στείλει και βίντεο κιόλας. Αυτοί θα το τσεκάρουνε κανένα 5 λετπο και θα μου πουν ότι είναι οκ... τλωρα τι κάνω; τους είπα και εγώ σήμερα πάλι ότι το Βράδυ το παθαίνει,έστειλα ξανά βίντεο και τους πέταξα και το μπαλάκι για το paypal. κάθε γνώμη δεκτή. δείτε και 2 βίντεο που έχω βγάλει: :worry: Φαινεται πολυ ασχημο! :/ Kριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 το θέμα είναι πως στην διάρκεια της ημέρας δεν κάνει κιχ. Πάντα βράδυ το κάνει και το βρίσκω το πρωί έτσι.... το έγραψα και στο νήμα τους εδώ στο φόρουμ,αλλά δε βλέπω και καμία κίνηση... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μου είπανε σήμερα να το στείλω πίσω,να το κοιτάξουνε,αλλά μόνο αν είμαι σίγουρος λέει ότι δεν λειτουργεί σωστά. Λαμογιά μυρίζομαι.τους είπα ότι το παθαίνει το βράδυ το κινητό που είναι πολλές ώρες σε standby.τους έχω στείλει και βίντεο κιόλας. Αυτοί θα το τσεκάρουνε κανένα 5 λετπο και θα μου πουν ότι είναι οκ... τλωρα τι κάνω; τους είπα και εγώ σήμερα πάλι ότι το Βράδυ το παθαίνει,έστειλα ξανά βίντεο και τους πέταξα και το μπαλάκι για το paypal. κάθε γνώμη δεκτή. δείτε και 2 βίντεο που έχω βγάλει: Βασικα μεχρι να παει και να γυρισει, θα εχει περασει η διορια για dispute, οποτε ή το ρισκαρεις και κανεις απο τωρα dispute ωστε να μιλατε μεσω paypal ή το στελνεις ετσι και ο θεος βοηθος. Εγω θα ζητουσα επιστροφη χρηματων. Στο site παντως αναφερουν για 30 days new replacemnt. Ριξτους και ενα καλο ξεμπροστιασμα στο σχετικο νημα του φορουμ, που θα τους πονεσει σιγουρα...... Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Βασικα μεχρι να παει και να γυρισει, θα εχει περασει η διορια για dispute, οποτε ή το ρισκαρεις και κανεις απο τωρα dispute ωστε να μιλατε μεσω paypal ή το στελνεις ετσι και ο θεος βοηθος. Εγω θα ζητουσα επιστροφη χρηματων. Στο site παντως αναφερουν για 30 days new replacemnt. Ριξτους και ενα καλο ξεμπροστιασμα στο σχετικο νημα του φορουμ, που θα τους πονεσει σιγουρα...... έχω κάνω σχετική αναφορά με 3 βίντεο. Δεν είδα καμιά κίνηση.Αν θέλεις σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά στο θέμα του To2c. Σε mail μου είπαν να τα στείλω όλα πίσω,να το δουν και λογικά να στείλουν καινούριο.Δε ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι και το paypal να πάρω τα χρήματα μου πίσω και να το παραγγείλω από αλλού.Αξίζει λες; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ειδα την αναφορα σου στο νημα. Τους ανεφερα και εγω οτι παραγγειλα το ιδιο κινητο και τους ζητησα να το διπλοτσεκαρουν πριν το στειλουν. Το να κανεις καταγγελια στο paypal ισως να λειτουργησει αποτρεπτικα στο να βρεις μια λυση, καθως εκτος του θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα το paypal να παρακολουθει την εξελιξη του δεματος μεχρι την παραλαβη και μετα να σου επιστραφουν τα χρηματα, υπαρχει περιπτωση να ''μουλαρωσουν'' οι κινεζοι και αυτο δεν σε συμφερει. Αυτο ειχε γινει με εμενα πριν 2 χρονια. Τα ΕΛΤΑ τοτε ειχαν προβλημα με το tracking στο site τους οποτε το paypal μετα απο ευλογο διαστημα μου ειπε οτι κλεινει το dispute χωρις να με δικαιωσει καθως μεσω του site των ΕΛΤΑ δεν μπορουσε να βεβαιωθει οτι το πακετο εφτασε στον προορισμο του. Ιδιωτικη εταιρια κουριερ δεν ρωτησα γιατι αν κρινω απο τις τιμες του για το εσωτερικο θα ειναι απαγορευτικο το κοστος συστημενου δεματος για Κινα. Προσωπικα θα διαλεγα να κρατησω το κινητο και να ζητησω επιστροφη μερους των χρηματων μου (υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο site τους) ή αλλαγη συσκευης. Επειδη διακιδευεται η φημη τους στο φορουμ (νομιζω πως βοηθαει σε αυτο και η δικη μου αναφορα), το πιθανοτερο ειναι να λυσουν φιλικα το προβλημα σου και να μην χρειαστει να μεσολαβησει dispute. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts