Jump to content

Lenovo A850

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα η οθόνη προς την πλευρά των πλήκτρων είναι ελαφρός ποιο σκοτεινή .Και είναι και σε κάθετο και οριζόντιο προσανατολισμό .το βλέπω ποιο έντονα όταν είμαι στις ρυθμίσεις όπου έχει λευκό φόντο .

Ούτε εγώ παρατηρώ κάτι στο δικό μου.

Φιλικά.Γιώργος.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ούτε εγώ παρατηρώ κάτι στο δικό μου.

τέτοιο πρόβλημα δεν έχω.λοιπόν,τώρα έχει κάμποση ώρα να το κάνει.

το βράδυ θα δείξει που το αφήνω ανοιχτό...

Λέτε να το κλείνω καλύτερα;δε το χρησιμοποιώ έτσι κ αλλιώς στο ύπνο μου;:lol::lol:

Xiaomi 12 Pro

Εγω μαλλον απο to2c θα το παρω γιατι το minideal δεν εχει λευκο απο οτι βλεπω.

Αν και δεν ειχα ξανακουσει αυτο το site, ελπιζω να ειναι οκ

:hunter:

Το κινητο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ....!Τουλαχιστον για τις απαιτησεις μου!

λειτουργησα οσο μπορουσα μεχρι να παει 15% και τωρα το χω να φορτιζει...!

μερικες ερωτησεις τωρα...!

1.θελω να απενεργοποιησω την μαμα εφαρμογη για μηνυματα και να ειναι σε προτεραιοτητα αυτη που θα κατεβασω...δε μπορω να βρω με τιποτα τη μαμα εφαρμογη για να την απενεργοποιησω...Τι να κανω?

2.Κατι ειχατε αναφερει για μια εφαρμογη με την οποια θα βλεπεις καλυτερα τα βιντεο του you tube!Ισχυει κατι τετοιο?

3.Mου εμειναν ακομα 0.99GB διαθεσιμα με ολα οσα εχω βαλει!H 123 ROM απ τη ΝeedRom θα βελτιωσει την κατασταση?

Υ.Γ οσο πιο πολυ το χρησιμοποιω τοσο πιο πολλες αποψεις μου θα λεω...

Το κινητο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ....!Τουλαχιστον για τις απαιτησεις μου!

λειτουργησα οσο μπορουσα μεχρι να παει 15% και τωρα το χω να φορτιζει...!

μερικες ερωτησεις τωρα...!

1.θελω να απενεργοποιησω την μαμα εφαρμογη για μηνυματα και να ειναι σε προτεραιοτητα αυτη που θα κατεβασω...δε μπορω να βρω με τιποτα τη μαμα εφαρμογη για να την απενεργοποιησω...Τι να κανω?

2.Κατι ειχατε αναφερει για μια εφαρμογη με την οποια θα βλεπεις καλυτερα τα βιντεο του you tube!Ισχυει κατι τετοιο?

3.Mου εμειναν ακομα 0.99GB διαθεσιμα με ολα οσα εχω βαλει!H 123 ROM απ τη ΝeedRom θα βελτιωσει την κατασταση?

Υ.Γ οσο πιο πολυ το χρησιμοποιω τοσο πιο πολλες αποψεις μου θα λεω...

για το 1.εγώ έχω βάλει το go sms αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα να δω τι λέει.

2.Viral λέγεται κάνει πολύ καλή δουλειά.

3.Αν έχει επιλογή για αποθήκευση σε SD επέλεξε το,και ότι εφαρμογή πάει στην SD μπορείς να την μετακινήσεις!

Ρώτα ότι θες,όσο περισσότεροι τόσες περισσότερες οι γνώμες και οι απόψεις!!!:D

Εγω μαλλον απο to2c θα το παρω γιατι το minideal δεν εχει λευκο απο οτι βλεπω.

Αν και δεν ειχα ξανακουσει αυτο το site, ελπιζω να ειναι οκ

μια χαρά είναι πολύ καλό!

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Xiaomi 12 Pro

για το 1.εγώ έχω βάλει το go sms αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα να δω τι λέει.

2.Viral λέγεται κάνει πολύ καλή δουλειά.

3.Αν έχει επιλογή για αποθήκευση σε SD επέλεξε το,και ότι εφαρμογή πάει στην SD μπορείς να την μετακινήσεις!

Ρώτα ότι θες,όσο περισσότεροι τόσες περισσότερες οι γνώμες και οι απόψεις!!!:D

1.Δεν εχει σημασια ποιο θα κατεβασω...απλα δε θελω να ειναι κυρια εφαρμογη αυτη του κινητου!και δε μπορω να τη βρω στις εφαρμογες να την απενεργοποιησω!Ετσι,οποτε μου ερχεται μηνυμα βγαινουν παραθυρακια κι απ τη μαμα κι απ αυτη που κατεβασα....οταν παταω να στειλω μηνυμα απο μια επαφη,μου ανοιγει η μαμα εφαρμογη...θελω να ανοιγει η δικια μου...και να μου εμφανιζονται παραθυρακια μονο απ τη δικια μου!

2.θα το δοκιμασω

3.Δεν υπαρχει καμια εφαργογη που μετακινειται μ αυτη τη ρομ...γι αυτο ρωταω αν θα φτιαξει με την 123...Η Αpp2SD μου λεει πως καμια εφαρμογη δεν εχει τη δυνατοτα να μετακινηθει...!

αυτο που με ενθουσιαζει ειναι το ΚΑΘΟΛΟΥ freezing,και στα παιχνιδια(minion rush που ειναι εξαιρετικα βαρυ) και σε οτι κι αν κανεις με το κινητο...Το ιντερνετ ειναι ΠΟΛΥ καλο...και WiFi και τα δεδομενα...

Οι φωτος,αν οχι ιδιες τοτε μπορει και καλυτερες απ το NeoV που ειχα...σιγουρα οχι χειροτερες...Oποτε ΚΟΜΠΛΕ...

Απο κει και περα εχει κι αλλη μελετη...!

Για να δεις εάν μπορείς να αποθηκεύσει στην sd πας ρυθμίσεις/Αποθηκευτικος χώρος και βλέπεις άμα έχει εκεί την επιλογή sd και την τσεκαρεις.για τα μηνύματα τώρα επειδή το εψαχνα και εγώ δεν βηκα κάτι και ο μόνος τροπος είναι να ξηλωσεις όλο το contact manager που κάνει την διαχείριση κλήσεων επαφών και μυνηματων και να βάλεις μετά κάποιο άλλο αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο..
Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !!

Για να δεις εάν μπορείς να αποθηκεύσει στην sd πας ρυθμίσεις/Αποθηκευτικος χώρος και βλέπεις άμα έχει εκεί την επιλογή sd και την τσεκαρεις.για τα μηνύματα τώρα επειδή το εψαχνα και εγώ δεν βηκα κάτι και ο μόνος τροπος είναι να ξηλωσεις όλο το contact manager που κάνει την διαχείριση κλήσεων επαφών και μυνηματων και να βάλεις μετά κάποιο άλλο αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο..

γιατί τι μπορεί να πάθει;αφού δεν είναι η μαμά εφαρμογή του android....

Xiaomi 12 Pro

Στις ρυθμισεις μου εμφανιζει απλα ποσο μεγεθος διαθεσιμο και μη υπαρχει στην εσωτερικη και στην sd!Δε μου εχει να επιλεξω την SD!

Αρα?υπαρχει καποια λυση...αυτη η 123 λειτουργει?

Τωρα για το contect manager θα το κοιταξω...μηπως βρω τιποτα στο play!

Edited by Efthimis13

Στις ρυθμισεις μου εμφανιζει απλα ποσο μεγεθος διαθεσιμο και μη υπαρχει στην εσωτερικη και στην sd!

Τωρα για το contect manager θα το κοιταξω...μηπως βρω τιποτα στο play!

λοιπόν.Εκανα back up το contct manager με το titanium back up για παν ενδεχόμενο,και μετά απεγκατάσταση.Κατέβασα και το go contacts ex και τώρα έχω κομπλέ dialer,μηνύματα(go sms) κλπ,χωρίς να χρειάζεται να έχω τις εφαρμογές τις Lenovo.

Δοκιμασμένα όλα μόλις και λειτουργούν ρολόι!!!

η 123 λειτουργεί κανονικά,αλλά να ξέρεις εμένα με αυτή ήρθε χθες το κινητο μου.

Xiaomi 12 Pro

λοιπόν.Εκανα back up το contct manager με το titanium back up για παν ενδεχόμενο,και μετά απεγκατάσταση.Κατέβασα και το go contacts ex και τώρα έχω κομπλέ dialer,μηνύματα(go sms) κλπ,χωρίς να χρειάζεται να έχω τις εφαρμογές τις Lenovo.

Δοκιμασμένα όλα μόλις και λειτουργούν ρολόι!!!

η 123 λειτουργεί κανονικά,αλλά να ξέρεις εμένα με αυτή ήρθε χθες το κινητο μου.

Εμενα απ οτι φαινεται δεν ηρθε με αυτη...Δεν ξερω και πως να το δω...Αλλα μια φορα δεν εχω επιλογη να τικαρω την SD στις ρυθμισεις...!

Το go contacts ex σαν εφαρμογη τι διαθετει???

κληση και επαφες?

κληση και επαφες και μηνυματα?

Ρωταω γιατι αν εχει μηνυματα τοτε το go sms(και το καθε go sms)θα πατησει πανω στα μηνυματα της εφαρμογης!

Edited by Efthimis13

Εμενα απ οτι φαινεται δεν ηρθε με αυτη...Δεν ξερω και πως να το δω...Αλλα μια φορα δεν εχω επιλογη να τικαρω την SD στις ρυθμισεις...!

Το go contacts ex σαν εφαρμογη τι διαθετει???

κληση και επαφες?

κληση και επαφες και μηνυματα?

Ρωταω γιατι αν εχει μημυτα τοτε το go sms(και το καθε go sms)θα πατησει πανω στα μηνυματα της εφαρμογης!

λοιπόν.Για Κλήσεις και Επαφές κατέβασε το Go Contacts EX.

Για μηνύματα Go sms(ή όποιο άλλο θες).Ήμουν πιστεύω αναλυτικός πριν!

Xiaomi 12 Pro

λοιπόν.Για Κλήσεις και Επαφές κατέβασε το Go Contacts EX.

Για μηνύματα Go sms(ή όποιο άλλο θες).Ήμουν πιστεύω αναλυτικός πριν!

Οκ...Ευχαριστω!Θα το δοκιμασω!

Εγώ όταν είχα την μαμά rom το είχα σβήσει γιατί μου την έσπασαν τα κινεζικά που εμφάνιζε και Μέτα έκανε κάτι περίεργα με τις κλήσεις και για αυτό έβαλα την rom απο το need rom.επίσης εψαχνα κάτι που θα μανατζαρει κλήσεις επαφές και μηνύματα όλα μαζι και είχα βρει το contacts+ που τα έκανε όλα έστελνε και μυνημα με 160 χαρακτήρες αλλά όταν έστελνε μηνύματα δεν μπορούσα να επιλέξω από ποια καρτα και έστελνε από την βασική μόνο.για αυτό Μέτα που έβαλα την 123 το κρατησα.

Εγώ όταν είχα την μαμά rom το είχα σβήσει γιατί μου την έσπασαν τα κινεζικά που εμφάνιζε και Μέτα έκανε κάτι περίεργα με τις κλήσεις και για αυτό έβαλα την rom απο το need rom.επίσης εψαχνα κάτι που θα μανατζαρει κλήσεις επαφές και μηνύματα όλα μαζι και είχα βρει το contacts+ που τα έκανε όλα έστελνε και μυνημα με 160 χαρακτήρες αλλά όταν έστελνε μηνύματα δεν μπορούσα να επιλέξω από ποια καρτα και έστελνε από την βασική μόνο.για αυτό Μέτα που έβαλα την 123 το κρατησα.

είπα και πριν αλλά μάλλον περάστηκε γρήγορα,ότι η ρομ που μου ήρθε το κινητό είναι ίδια με αυτή του needrom.Βέβαια πέρασα και εγώ αυτή απο το needrom για να δω τι παίζει.Μια χαρά είναι πολύ καλή και σταθερή.

Με τα ίδια bugs ακριβώς.Βγάζει σφάλμα ότι οι Ρυθμίσεις σταμάτησαν να λειτουργούν(και καλά) και το mobile sync has stopped.

Xiaomi 12 Pro

Eγω τωρα κατεβασα το Τιτανιουμ Μπακ Απ και μου λεει πως δεν εχει προσβαση στο ροοτ...!

Πηγαινω στο supersu παταω να επιτρεψει την εφαρμογη αλλα παλι δεν επιτρεπει την προσβαση σε ροοτ...μου λεει πως δεν ειναι ροοτ!

Αλλα αυτο δε γινεται!

είπα και πριν αλλά μάλλον περάστηκε γρήγορα,ότι η ρομ που μου ήρθε το κινητό είναι ίδια με αυτή του needrom.Βέβαια πέρασα και εγώ αυτή απο το needrom για να δω τι παίζει.Μια χαρά είναι πολύ καλή και σταθερή.

Με τα ίδια bugs ακριβώς.Βγάζει σφάλμα ότι οι Ρυθμίσεις σταμάτησαν να λειτουργούν(και καλά) και το mobile sync has stopped.

και μενα μου βγαζει αυτο με τις ρυθμισεις οταν κανω επανεκκινηση!

Αν εχω κι εγω αυτη τη ρομ,γιατι δε μπορω να μεταφερω στης sd?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Cryssostome το κσταλαβα απλά επειδή ο Efthimis 13 δεν έχει αυτή τη ρομ ανέφερα το πρόβλημα που μου είχε δημιουργηθεί τότε με την "μαμά" ρομ που ξηλωσα το contact manager της Lenovo.

Cryssostome το κσταλαβα απλά επειδή ο Efthimis 13 δεν έχει αυτή τη ρομ ανέφερα το πρόβλημα που μου είχε δημιουργηθεί τότε με την "μαμά" ρομ που ξηλωσα το contact manager της Lenovo.

Γράψε λάθος τότε.

Ευθύμη,δεν είναι αναγκαστικό να έχεις την ίδια ρομ με εμένα εξαιτίας των σφαλμάτων.

Πήγαινε :Ρυθμίσεις,Version Infos και πες μας τι σου λέει.

Xiaomi 12 Pro

Γράψε λάθος τότε.

Ευθύμη,δεν είναι αναγκαστικό να έχεις την ίδια ρομ με εμένα εξαιτίας των σφαλμάτων.

Πήγαινε :Ρυθμίσεις,Version Infos και πες μας τι σου λέει.

ROW V.18

(αν μπορειτε να μου πειτε τι παιζει και με το Titanium Back Up που λεει πως δεν εχει προσβαση στο ροοτ)

ROW V.18

(αν μπορειτε να μου πειτε τι παιζει και με το Titanium Back Up που λεει πως δεν εχει προσβαση στο ροοτ)

Μόνο αυτό σου λέει;

για το Titanium μπες στο supersu και δώσε δικαιώματα από εκεί.

Xiaomi 12 Pro

Μόνο αυτό σου λέει;

για το Titanium μπες στο supersu και δώσε δικαιώματα από εκεί.

Εκδοση Βασικου Φασματος

A850.ROW.V18, 2013/10/12 18:45

Αριθμος Εκδοσης

A850_23.10.2013_RUS_by_linerty

Στο supersu μπηκα και εδωσα δικαιωματα αλλα παλι λεει το ιδιο...

Μια παρατηρηση τωρα...Το κινητο εχει μεινει στο 99% ενω φορτιζει για παρα πολυ ωρα...!Τωρα το εβγαλα γιατι δε μπορουσα να καθομαι μπροστα στη πριζα για να το δουλεψω...αλλα εμεινε για 1 ωρα ισως και περισσοτερο στο 99% χωρις να ακουμπησει 100...

Εκδοση Βασικου Φασματος

A850.ROW.V18, 2013/10/12 18:45

Αριθμος Εκδοσης

A850_23.10.2013_RUS_by_linerty

Στο supersu μπηκα και εδωσα δικαιωματα αλλα παλι λεει το ιδιο...

Μια παρατηρηση τωρα...Το κινητο εχει μεινει στο 99% ενω φορτιζει για παρα πολυ ωρα...!Τωρα το εβγαλα γιατι δε μπορουσα να καθομαι μπροστα στη πριζα για να το δουλεψω...αλλα εμεινε για 1 ωρα ισως και περισσοτερο στο 99% χωρις να ακουμπησει 100...

Απο που το αγόρασες;

Custom Rom φοράει να ξέρεις....

Πέρνα καλύτερα αυτή απο το NeedRom.

Xiaomi 12 Pro

Απο που το αγόρασες;

Custom Rom φοράει να ξέρεις....

Πέρνα καλύτερα αυτή απο το NeedRom.

MiniDeal...!

Θα την περασω...

Αυτο με την μπαταρια να με αγχωσει?

Έχει διαφορετική ρομ από την δικιά μας μάλλον Ρωσική και ίσος να μην είναι ροοτ για να σου βγάζει τέτοιο μυνημα.εμένα φορτιζει 100%αλλά με το που το βγάλω γράφει 99%.ίσος είναι θέμα ρομ η ενδείξεις της μπαταρίας.πάντως για να μην παιδευεσε βάλε την 123 από needrom που την έχουμε τεσταρει αρκετοί και δεν έχουμε προβλήματα.

όχι.και εμένα κάνει αρκετή ώρα να πάει στο 100%.

Εγώ το πήρα απο το To2c και είχε την "σωστή"Rom.

η ένδειξη φόρτισης είναι γενικό θέμα στα android.Το κόβουν με κάποιο τρόπο στο 99% για να μη ζορίζεται η μπαταρία.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro