Jump to content

Lenovo A850

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομίζω,θα φαίνεται το α850 που να το κρύψεις;;;;!!!:lol::lol:

Καλές θα είναι.Ας το πάρουμε και βλέπουμε,γιατί το σκίσαμε το θέμα.

Μεγαλο ερωτημα αυτο που εθεσες...Το σκεφτηκα παρα πολυ κι εγω....!

Αλλα σκεφτομαι να κανω εκεινη την περιοδο ανταλλαγη με ενος φιλου μου που ειναι ιδιο μεγεθος με Νεο Β...Το δικο μου ανεβαινει κομοτηνη στον αδερφο μου!

τελος παντων...!

Οντως 1 μηνα θα κανει να ερθει? :(

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μεγαλο ερωτημα αυτο που εθεσες...Το σκεφτηκα παρα πολυ κι εγω....!

Αλλα σκεφτομαι να κανω εκεινη την περιοδο ανταλλαγη με ενος φιλου μου που ειναι ιδιο μεγεθος με Νεο Β...Το δικο μου ανεβαινει κομοτηνη στον αδερφο μου!

τελος παντων...!

Οντως 1 μηνα θα κανει να ερθει? :(

σε γενικές γραμμές το θέλει το 20ήμερο με 30 αυτό τον καιρό....

Xiaomi 12 Pro

Ερώτηση προς κατόχους.Το 3G του κινητού πως πάει;Γατί σε άλλα site,δε διαβάζω και τα καλύτερα!

Xiaomi 12 Pro

Ερώτηση προς κατόχους.Το 3G του κινητού πως πάει;Γατί σε άλλα site,δε διαβάζω και τα καλύτερα!

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ 3g στο Α850.

Ας γράψει όποιος το έχει τεστάρει.

Φιλικά.Γιώργος.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ 3g στο Α850.

Ας γράψει όποιος το έχει τεστάρει.

Κάποια έξτρα πληροφορία γενικά μπορείς να μας δώσεις;για να ξέρουμε και εμείς τι να περιμένουμε;:D

Xiaomi 12 Pro

Το κινητο απλα ειναι κορυφη...

1. Αναλογα τη χρηση... 3 μερες με λιγο 3G. WiFi. Κλησεις

2. Ειναι root με ελληνικα και Play store

3. Εχει 4.2 Jelly Bean δεν γνωριζω για update

4. Θα το επαιρνα με κλειστα ματια

--

Sent via Lenovo A850

Επειδή ρωτήθηκε και από ένα άλλο παιδί,

το Internet με 3G είναι καλό; έχεις κανένα πρόβλημα;

• Administrators
Επειδή ρωτήθηκε και από ένα άλλο παιδί,

το Internet με 3G είναι καλό; έχεις κανένα πρόβλημα;

Μια χαρά δουλευει.

Modpic.gif

Λοιπόν ….Ιστορία με Mini deals και Lenovo A850 …Όταν μου ήρθε το κινητό παρατήρησα μια ρωγμή στο πίσω πλαστικό που καλύπτει την μπαταριά το oποιο όταν το έκαμπτες αυτή μεγάλωνε .Δεν έδωσα σημασία λέω οκ 22 μέρες το περίμενα δε πειράζει ..Μετά τις 2 πρώτες μέρες λειτουργιάς όμως αντιμετώπισα πρόβλημα με την μπαταριά .Η μπαταριά δεν φόρτιζε με ότι φορτιστή και αν δοκίμασα .Δοκίμασα μπαταριά από τηλέφωνο γνωστού όλα μια χαρά .έβαλα την δικια μου στο δικό του τηλέφωνο δεν δούλευε δεν φόρτιζε .Οπότε λοιπόν στέλνω και εγώ ένα εμαιλ στο minideal να τους πω το πρόβλημα μου .Οι απαντήσεις τους στην αρχή απλά γελοίες τοy τύπου δεν μπορείς να βρεις μια μπαταριά στην χώρα σου και στο τέλος αφού πλέον μιλήσαμε μέσο PayPal μου ζητανε να το στείλω πίσω με ΔΙΚΑ μου έξοδα για να το τσεκάρουν και άμα είναι να το αλλάξουν δεν μου στέλνουν απλά τα ελαττωματικά ανταλλακτικά ..Απαράδεκτοι απλά !Μου έστειλαν ελαττωματικό προϊόν και δεν δέχονται να πληρώσουν τα μεταφορικά για κάτι που φτενέ αυτοί !!Από οποιοδήποτε seller στο ΕΒΑΥ θα υπήρχε πολύ καλύτερη αντιμετώπιση αλλά μάλλον όταν έχεις πολλούς πελάτες δεν σε νοιάζει πλέον να είναι όλοι ικανοποιημένοι !

Αυτό που έχω προσέξει εγώ με το κινητό είναι πώς το σήμα του δεν είναι και το καλύτερο .Δεν δημιουργεί προβλήματα αλλά δεν είναι και καμπάνα συνέχεια .Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το 3g.Τώρα βέβαια η γνώμη αυτή είναι υποκειμενική .Έχω την ιδία εταιρεία που είχα και με το προηγούμενο κινητό απλά επειδή αυτό είναι καινούργιο παρατηρώ συνέχεια την στάθμη του σήματος κάτι που δεν έκανα με το προηγούμενο .

Αυτό που έχω προσέξει εγώ με το κινητό είναι πώς το σήμα του δεν είναι και το καλύτερο .Δεν δημιουργεί προβλήματα αλλά δεν είναι και καμπάνα συνέχεια .Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το 3g.Τώρα βέβαια η γνώμη αυτή είναι υποκειμενική .Έχω την ιδία εταιρεία που είχα και με το προηγούμενο κινητό απλά επειδή αυτό είναι καινούργιο παρατηρώ συνέχεια την στάθμη του σήματος κάτι που δεν έκανα με το προηγούμενο .

δε το έχω το Α850 ακόμη.OFF topic δεν είμαστε.Για το κινητό γράφουμε,για την λειτουργία του.

Πρέπει να δούμε τα πάντα και φυσικά να βρούμε πως θα στείλουμε 160 χαρακτήρες.

όταν με το καλό το παραλάβω,κατά Δεκέμβρη μεριά δηλαδή,θα κάτσω να γράψω σχόλια και οδηγούς για ότι θα έχω βρει μέχρι τότε.Έτσι και αλλιώς δε βλέπω να το κάνει κανένας άλλος.

Όσον άφορα το Go sms δεν επηρεάζει την λειτουργία του Lenovo manager αλλά από μόνο του στέλνει 160 χαρακτήρες κανονικά

Στέλνω και μερικές Φώτο. Οι δυο πρώτες είναι από πλοίο μια ημέρα μια βράδυ αραγμένο αλλά λίγο κραδασμό είχε .Η τρίτη μέσα από σπίτι αλλά μόνο με ένα χαμηλό φωτιστικό και χωρίς φλας και η τελευταία από πλήρες σκοτάδι με φλας

Edited by axinak
Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !!

Εχεις τέτοια θέματα με το κινητό;;;πίεσε τους όσο παει δεν είναι πραγματα αυτά....

Xiaomi 12 Pro

Μη μου λέτε τέτοια! Από mini deal το παρήγγειλα! Και δεν έχω ξαναπάρει ποτέ μέσω κάρτας και δεν ξέρω να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις!

Μη μου λέτε τέτοια! Από mini deal το παρήγγειλα! Και δεν έχω ξαναπάρει ποτέ μέσω κάρτας και δεν ξέρω να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις!

Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.Μην αγχώνεσαι τσάμπα.

Xiaomi 12 Pro

Πριν 3 μερες μου ηρθε!Το αγορασα για ενα φιλο που μολις ειδε τιμη και χαρακτηριστικά,επαθε κολούμπρα:lol:

Για το λιγο που το δουλεψα,μπορω να πω οτι ειναι που καλο για τα χρήματά του!Το σύγκρινα με το Note 1 που ειχα πριν απο 1,5 χρονο και δεν εχει να ζηλεψει απολύτως τιποτα!

Στέλνω και μερικές Φώτο. Οι δυο πρώτες είναι από πλοίο μια ημέρα μια βράδυ αραγμένο αλλά λίγο κραδασμό είχε .Η τρίτη μέσα από σπίτι αλλά μόνο με ένα χαμηλό φωτιστικό και χωρίς φλας και η τελευταία από πλήρες σκοτάδι με φλας

Μια χαρα ειναι οι φωτογραφιες...Γα...νε...!

Στην τελικη δυσκολα βρισκεις κινητο να βγαζει το βραδυ!ουτε φωτογραφικη μηχανη δε βγαζει βραδυ....

Αλλα το λιμανι το πρωι,φαινεται ΤΡΟΜΕΡΟ για 130 ευρω και μαζι με ολα τα αλλα specifications....

Despatched to overseas (Country code: GR) το δικο μου!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Μια χαρα ειναι οι φωτογραφιες...Γα...νε...!

Στην τελικη δυσκολα βρισκεις κινητο να βγαζει το βραδυ!ουτε φωτογραφικη μηχανη δε βγαζει βραδυ....

Αλλα το λιμανι το πρωι,φαινεται ΤΡΟΜΕΡΟ για 130 ευρω και μαζι με ολα τα αλλα specifications....

Despatched to overseas (Country code: GR) το δικο μου!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Πότε έκανες παραγγελία; το δικο μου απο προχθες ακόμα να γίνει despatched.

Xiaomi 12 Pro

Πότε έκανες παραγγελία; το δικο μου απο προχθες ακόμα να γίνει despatched.

Σήμερα Σάββατο είναι η 8η μέρα! Από τις 27 του μηνός μου έχει γίνει despatched

Σήμερα Σάββατο είναι η 8η μέρα! Από τις 27 του μηνός μου έχει γίνει despatched

εντάξει καλά είσαι.

Xiaomi 12 Pro

εντάξει καλά είσαι.

εσεις που ειστε πιο εμπειροι με τις αγορες αυτες,ποτε προβλεπετε να φτασει?

εσεις που ειστε πιο εμπειροι με τις αγορες αυτες,ποτε προβλεπετε να φτασει?

σε 15 μέρες πιστεύω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Xiaomi 12 Pro

Επειδη εχω την εντυπωση πως δε θα βολευει να μιλαω κρατωντας μια παντοφλα στα χερια μου,σκεφτομαι να παρω ενα bluetooth handsfree (ear hook)...

Πως θα ξερω αν ειναι συμβατο....και γενικα εχετε καποιο να προτεινετε?

ρε φιλε δεν παιρνεις μια κανονικη παντοφλα για να βγαινεις εξω και να κανεις μοστρα... να φορας και καλτσες μεχρι το γονα σαν κανας πολωνος τουριστας.... θα σου προτεινα migato κιολας ειναι τις μοδος... αμα σε ξυνιζει η lenovara τι το πηρες και τι μας γραφεις εδω περα δεν εχω καταλαβει....

ρε φιλε δεν παιρνεις μια κανονικη παντοφλα για να βγαινεις εξω και να κανεις μοστρα... να φορας και καλτσες μεχρι το γονα σαν κανας πολωνος τουριστας.... θα σου προτεινα migato κιολας ειναι τις μοδος... αμα σε ξυνιζει η lenovara τι το πηρες και τι μας γραφεις εδω περα δεν εχω καταλαβει....

αραξε ρε φιλος...!

δε σου εβρισα τη μανα....!

Για να πηρα τη Λενοβαρα,την ηθελα...!

απλα θεωρω πως θα ναι πιο βολικο να εχεις ενα handsfree!

εισαι πολυ αστειος παντως...και ευεξαπτος...

μηπως εσυ τρως παντοφλα???