Jump to content

Sherlock (BBC One)

unagi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά, απαντήστε μου, γιατί δεν κατάλαβα: εξηγεί πως τη γλύτωσε από το πέσιμο στο κλείσιμο της 2ης σεζόν; Στα δυο επεισόδια της τρίτης, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, εκτός από εικασίες.

Απ ότι θυμάμαι στο πρώτο επεισόδιο της 3 σεζόν δείχνει 2 διαφορετικές εκδοχές.. Μια στην αρχή και άλλη μια πιο μετα που την αφηγείται ο ίδιος ο Sherlock. Και οι 2 αφήνουν κάποια κενά νομίζω σε σχέση με το τέλος της 2 σεζόν. Πολύ καλό το 3 επεισόδιο

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην αρχή υποτίθεται συζητάει το fan club του θεωρίες για το πως μπορεί να ζει ακόμα, και πιο μετά στο επεισόδιο λέει ο ίδιος ο Sherlock στο μέλος αυτό του club το πως έγινε αλλά μας αφήνει να πιστέψουμε ότι ούτε αυτό ισχύει. Οπότε πιστεύω ακόμα δεν έχουμε μάθει πως συνέβη αφού και στις δύο περιπτώσεις τελειωτική απάντηση δεν δίνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ρε παίδες ο Σέρλοκ μόνο έναν αδερφό είχε, τον Μάικροφτ. Θα προσθέσουν κι άλλον; :confused:

Ενώ η σειρά είναι πραγματικά εκπληκτική αυτό που με είχε εντυπωσιάσει εξαρχής ήταν το πόσο πιστή ήταν/είναι στις ιστορίες καθαυτές. Όμως ο Τζον περιμένει παιδί και τώρα αφήνει και υποψία για αδερφό, εάν κατάλαβα καλά.

Προφανώς και δεν ξενέρωσα αλλά κουβέντα να γίνεται. :p

:D

Άρης

Follow me

Ρε παίδες ο Σέρλοκ μόνο έναν αδερφό είχε, τον Μάικροφτ. Θα προσθέσουν κι άλλον; :confused:

Ενώ η σειρά είναι πραγματικά εκπληκτική αυτό που με είχε εντυπωσιάσει εξαρχής ήταν το πόσο πιστή ήταν/είναι στις ιστορίες καθαυτές. Όμως ο Τζον περιμένει παιδί και τώρα αφήνει και υποψία για αδερφό, εάν κατάλαβα καλά.

Προφανώς και δεν ξενέρωσα αλλά κουβέντα να γίνεται. :p

Αν δεν το έλεγες δεν θα το πρόσεχα αυτό για τον άλλο αδερφό. Πραγματικά μου το θύμησες. :)

Όσο για το επισόδειο ΟΚ, άψογο, ανατρεπτικό και αντάξιο του τέλους της 3ης σεζόν δυστυχώς. Αναμονή για την επόμενη τώρα με την επιστροφή του... ΟΚ ξέρετε ποιου :p

Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

Κάτι άλλο που θυμήθηκα. Είδατε την σκηνή μετά τα credits; Καταλάβατε κάτι; Το οτιδήποτε; Γιατί εγώ όχι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως ήταν spoiler για κάποια άλλη εκπομπή του BBC και όταν θα βγει εκείνη μήπως έχει κάποιο spoiler για το Sherlock.

Άρης

Follow me

Εγώ δεν την εξέλαβα ως κάτι συγκεκριμένο, απλά σαν μία πρόγευση του τι θα επακολουθήσει

ότι επιστρέφει ο Moriarty δηλαδή

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Εγώ δεν την εξέλαβα ως κάτι συγκεκριμένο, απλά σαν μία πρόγευση του τι θα επακολουθήσει

ότι επιστρέφει ο Moriarty δηλαδή

Ακριβώς. Το θέμα είναι πως θα εξηγήσουν

τον θάνατό του

:p Για μία ακόμα φορά θα μας αφήσουν κόκκαλο! :lol:

Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

Έχουν διπλές εξηγήσεις να δώσουν στον επόμενο κύκλο :P

μας έδωσαν 2 επεισοδιάρες τώρα (2ο και 3ο κατά την γνώμη μου απίστευτα), και δεν πείραξε κανέναν που άφησαν φλου την κατάσταση πιστεύω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Αυτό το κατάλαβα που λέτε με τον j.m(η σκηνή με το did you miss me). Δεν είδατε που μετά τα κρέντιτς είπε να περιμένουμε να δούμε μια σκηνη; Εγώ αυτή την σκηνή δεν κατάλαβα.

Άρης

Follow me

Etσι εξηγείται που μείναμε με την απορία του πως επέζησε του πεσίματος ο Sherlock! Είχαν σκοπό να το "δέσουν" με ... καταλαβαίνετε. (Δεν ξέρω πως μπαίνει το "spoiler" :p )

με την επανεμφάνιση του Moriarty

paris_89 ευχαριστώ :)

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

Μολις τελειωσα την 2η σεζον.

Εξηγηστε μου κατι: ειμαστε στην φαση που ειναι ο Σερλοκ με τον Ουατσον με χειροπεδες και δραπετευουν.

Μετα απο λιγο βρισκονται στο ιατρειο της Μολι και τα λενε χαλαρα, ενω ο Ουωτσον δεχεται το ψευτικο τηλεφωνημα οτι πυροβολησαν την γρια και μετα παει να την βρει.

Πως στο καλο γινονται ολα αυτα την στιγμη που τους κυνηγουσε ολη η Λονδρεζικη αστυνομια;

Δηλαδη πως εχει τηλεφωνο κανονικα και κυκλοφορει εξω;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...
Απ ότι θυμάμαι στο πρώτο επεισόδιο της 3 σεζόν δείχνει 2 διαφορετικές εκδοχές.. Μια στην αρχή και άλλη μια πιο μετα που την αφηγείται ο ίδιος ο Sherlock. Και οι 2 αφήνουν κάποια κενά νομίζω σε σχέση με το τέλος της 2 σεζόν. Πολύ καλό το 3 επεισόδιο

Για μενα η αληθεια ειναι αυτη που αφηγειται στον Αντερσον οταν παει να του την πει για την υποθεση που εστησε με το σκελετο. Απλα εκεινος μετα ξενερωνει σαν φαν γιατι του φαινεται πολυ απλη η εκδοχη και ψαχνει παλαβα σεναρια?! Σας θυμιζει κατι? Νομιζω καυτηριαζει αυτη η σκηνη τη γενικη φημολογια που χει αναπτυχθει στο ιντερνετ! Γι αυτο και ο Σερλοκ φευγει ετσι,αποτομα. Και ειναι η αληθινη ιστορια γιατι δενει με αυτο που ξεκινησε να λεει στον Τζον, που δεν θα το ελεγε ψεμματα. Κολλανε και ολα τα υπολοιπα με την κουβεντα με την Μολλυ στο νοσοκομειο, το μπαλακι που μας δειχνει να παιζει, με την εξηγηση οτι ηξεραν οτι ο Μοριαρτι θα στραφει εναντιον του και αρα ειχαν προβλεψει οολα τα ενδεχομενα μπλα μπλα μπλα. Case solved!

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :lol: .Μ' αρέσει επίσης και η θεωρία σου. Μου είχε περάσει και εμένα από το μυαλό ότι του λέει όντως την σωστή ιστορία απλά δεν την πιστεύει ο Αντερσον, αλλά δεν το πολυ-πίστευα. Αλλά αυτό που λες ότι έμμεσα σαρκάζει και τους φαν με τις θεωρίες τους μου κάθεται πολύ ωραία σαν ιδέα. Θα ήταν θεικό να το έχουν συνδυάσει έτσι. Πολύ meta :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :lol: .Μ' αρέσει επίσης και η θεωρία σου. Μου είχε περάσει και εμένα από το μυαλό ότι του λέει όντως την σωστή ιστορία απλά δεν την πιστεύει ο Αντερσον, αλλά δεν το πολυ-πίστευα. Αλλά αυτό που λες ότι έμμεσα σαρκάζει και τους φαν με τις θεωρίες τους μου κάθεται πολύ ωραία σαν ιδέα. Θα ήταν θεικό να το έχουν συνδυάσει έτσι. Πολύ meta :D

Αυτο με το σαρκασμο ισχυει το εχω διαβασει οτι το εχουν κανει σε διαφορες σκηνες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω καταλάβει που ακριβώς κολλάτε στο θέμα με την υποτιθέμενη αυτοκτονία..

Ελα μου ντε! Μου φανηκε τοσο σωστο οταν πρωτοειδα το επεισοδιο, το ξαναδα μονο κ μονο για να γραψω συγκεκριμενα αυτα που αντιληφθηκα. Δε βρισκω το λογο να γινετε τοοοοσο θεμα στα φορουμ.

Σίγουρο δεν είναι ακόμα, αλλά οι περισσότεροι λένε για τότε. Ας ελπίσουμε να διαψευστούν τα σενάρια και να έρθει Ιανουάριο 15 τουλάχιστον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Το θέμα είναι ποιος περιμένει μέχρι το 2016.

Κατσε ρε σεις, ειναι σιγουρο αυτο; Ποιος περιμενει 2 χρονια για 3 επεισοδεια;

Cry of the Nazgul!

Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina

Κατσε ρε σεις, ειναι σιγουρο αυτο; Ποιος περιμενει 2 χρονια για 3 επεισοδεια;

Από εδώ το είδα. Τώρα τι να σας πω κι εγώ. Μακάρι να μας έρθει νωρίτερα.

Άρης

Follow me