unagi Δημοσιεύτηκε August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2013 SHERLOCK http://i831.photobucket.com/albums/zz236/charamj/Series/sherlocks2poster.jpg Το Sherlock είναι ένα αστυνομικό δράμα του BBC One, μια μοντέρνα έκδοση του ήρωα του Conan Doyle. Αυτή τη φορά βρίσκουμε τον διάσημο ντετέκτιβ Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) και τον βοηθό-συνεργάτη του Dr Watson (Martin Freeman) να λύνουν εγκλήματα στο Λονδίνο του 21ου αιώνα. Από το 2010, που ξεκίνησε και η σειρά, έχουν προβληθεί 6 επεισόδια, 3 για την πρώτη σεζόν και άλλα 3 για τη δεύτερη, ενώ η 3η σεζόν θα βγει προς το τέλος του 2013 με 3 καινούργια επεισόδια. Το κάθε επεισόδιο διαρκεί 1,5 ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 unagi τα έχω κατεβάσει όλα και ψάχνω αφορμή να τα δω. Αξίζει τον κόπο; Έχει μυστήριο, σασπένς ή είναι ξενέρωτο βρετανικό στιλ? Any ideas anyone? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αξίζει και με το παραπάνω :D Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει. Μην την φοβάσαι, δεν είναι καθόλου ξενέρωτη :wink: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Στην αρχή ξενέρωσα. Στο πρώτο μισάωρο δηλαδή. Με εκνεύριζε ο ίδιος ο Sherlock. Ως χαρακτήρας αλλά και ως φυσιογνωμία. Μετά η φροντισμένη παραγωγή και το έξυπνο σενάριο με κέρδισε. Τελικά αξίζει και με το παραπάνω, σίγουρα. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αξίζει και με το παραπάνω :D Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει. Μην την φοβάσαι, δεν είναι καθόλου ξενέρωτη :wink: :D Στην αρχή ξενέρωσα. Στο πρώτο μισάωρο δηλαδή. Με εκνεύριζε ο ίδιος ο Sherlock. Ως χαρακτήρας αλλά και ως φυσιογνωμία. Μετά η φροντισμένη παραγωγή και το έξυπνο σενάριο με κέρδισε. Τελικά αξίζει και με το παραπάνω, σίγουρα. Thank you both, την ξεκινάω και θα έρθω με εντυπώσεις... :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Η Τριτη σεζον ξεκίνησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Η Τριτη σεζον ξεκίνησε. Μόλις το κατέβασα και περιμένω υπότιτλους να το δω!! Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Μόλις το κατέβασα και περιμένω υπότιτλους να το δω!! Αρκετα καλο. Μου αρεσε που εκανε κατα καποιο τροπο ρικαπ γιατι ειχα ξεχασει τι εγινε στο τελευταιο. Οχι και απο τα καλυτερα αλλα με υποσχέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αρκετα καλο. Μου αρεσε που εκανε κατα καποιο τροπο ρικαπ γιατι ειχα ξεχασει τι εγινε στο τελευταιο. Οχι και απο τα καλυτερα αλλα με υποσχέσεις. Lol ακόμα περιμένω υπότιτλους. :) Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Είδα το καινούριο επεισόδιο σήμερα με αγγλικούς υπότιτλους, δεν άντεξα... Κλάσσικα επεισοδιάρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Πάρα πολύ καλή σειρά, την προτείνω ανεπιφύλακτα. Η σκηνοθεσία είναι πάρα πολύ προσεγμένη και οι ηθοποιοί επίσης πολύ καλοί. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Πάρα πολύ ωραίο το 1ο επεισόδιο! Όπως μας έχει συνηθήσει η σειρά άλλωστε. Επόμενο την Κυριακή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Lol ακόμα περιμένω υπότιτλους. :) Πολύ καλό, άξιζε την αναμονή τελικά δεν το συζητώ!!! :up: Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Απλά φανταστικό επεισόδιο το 2ο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisb Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Απλά φανταστικό επεισόδιο το 2ο. Έχω λιώσει στα γέλια από την σκηνή στον γάμο, που τους ψαρώνει όλους. Απλά τέλειο επισόδιο! Παράθεση Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Έχω λιώσει στα γέλια από την σκηνή στον γάμο, που τους ψαρώνει όλους. Απλά τέλειο επισόδιο! Χαίρομαι που δεν ειμαι ο μονος που του άρεσε παρα πολυ αν και διαφορετικο απο τα αλλα επισοδεια. Περιμενα να μην αρεσε σε αρκετους. Αρκετο γελειο και ετσι οπως θα επρεπε να ειναι ενας γάμος σε μια κωμική σειρα και δεν ειναι (βλεπε how i met your mother). Εξαιρετικο. Ελπιζω να μην καταληξει οπως αλλες βρετανικές σειρες που οι ηθοποιοι τους εγιναν διάσημοι και τελειωσαν προωρα (βλεπε the it crowd και αν και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει τελειωσει, το luther) αν και ειχαν να προσφερουν ακομη. Edited January 6, 2014 by apatris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapk Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Χαίρομαι που δεν ειμαι ο μονος που του άρεσε παρα πολυ αν και διαφορετικο απο τα αλλα επισοδεια. Περιμενα να μην αρεσε σε αρκετους. Αρκετο γελειο και ετσι οπως θα επρεπε να ειναι ενας γάμος σε μια κωμική σειρα και δεν ειναι (βλεπε how i met your mother). Εξαιρετικο. Ελπιζω να μην καταληξει οπως αλλες βρετανικές σειρες που οι ηθοποιοι τους εγιναν διάσημοι και τελειωσαν προωρα (βλεπε the it crowd και αν και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει τελειωσει, το luther) αν και ειχαν να προσφερουν ακομη. Απόλυτα λογική η συνέχεια του επεισοδίου! Χοντρό το χιούμορ και ανατρεπτικό σε πολλές φορές, αλλά το αξίζει! Προτείνω να το δείτε όσοι δεν το έχετε κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Όντως πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο. Μακάρι να το συνεχίσουν έτσι. Είναι κρίμα όμως το ότι έχουμε άλλο ένα μόνο και μετά άντε πάλι καινούργια αναμονή. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Το καλό είναι ότι θα υπάρξουν σίγουρα και άλλες 2 σαιζόν: http://www.radiotimes.com/news/2014-01-08/sherlock-weve-plotted-out-the-whole-of-series-4-and-5-reveals-steven-moffat Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Το ξεκίνησα πρόσφατα. Με εκνευρίζουν απίστευτα τα μηνύματα που βγάζουν υπέρ των Gay όλη την ώρα και είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι αστείο, εκτός αν το θεωρούν χιούμορ στην Αγγλία να πετούν συνέχεια υπονοούμενα για 2 άντρες συνεργάτες ότι είναι gay, επειδή έχουν στενή συνεργασία. Κατά τα άλλα, έχει εξαιρετική πλοκή και τρόπο σκέψης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 "Κοροϊδεύουν" τους fans(κυρίως κάποιες τρελοκοπελίτσες) που βλέπουν 2 ωραίους άνδρες που είναι πολύ καλοί φίλοι και τους θέλουν να είναι gay. Δεν υπάρχει λόγος να το παίρνει κανείς ένα απλό πείραγμα στα σοβαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Από τα καλύτερα επεισόδια επεισόδια της σειράς το 3.03 :respect: Άντε πάλι η αναμονή για την επόμενη σεζον... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Βρε παιδιά, απαντήστε μου, γιατί δεν κατάλαβα: εξηγεί πως τη γλύτωσε από το πέσιμο στο κλείσιμο της 2ης σεζόν; Στα δυο επεισόδια της τρίτης, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, εκτός από εικασίες. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Βρε παιδιά, απαντήστε μου, γιατί δεν κατάλαβα: εξηγεί πως τη γλύτωσε από το πέσιμο στο κλείσιμο της 2ης σεζόν; Στα δυο επεισόδια της τρίτης, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, εκτός από εικασίες. Όχι, εκτος και αν και εγώ δεν κατάλαβα κάτι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ωραία. Γιατί, τόση αφηρημάδα πια; :D Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts