delliosgeo Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Φιλε καπου εχω διαβασει οτι η συγκεκριμενη μπλοκαρει το σημα του κινητου λογω του οτι ειναι εξ ολοκληρου απο μεταλλο..... Την συγκεκριμένη την έχω αγοράσει και δουλεύει μια χαρά. δεν έχω παρατηρήσει μεταβολή στο σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ποια ειναι η διαδικασια να περασουμε την ελληνικη βημα βημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rafail1994 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ποια ειναι η διαδικασια να περασουμε την ελληνικη βημα βημα? Όπως περνάς τα update είναι η ιδία διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ρε παιδια αυτη η Ελληνικη Miui τι ειναι ? Η Stable 13 official με μονη διαφορα καλυτερη μεταφραση? Γιατι εγω ουτως η αλλως αγγλικα βαζω σε pc/κινητα/κτλ , & τα μαθενεις καλυτερα & αν τυχει καποιο προβλημα και θες Troubleshooting βρισκεις περισσοτερες πληροφοριες στο ιντερνετ μεσω φορουμς κτλ , ενω στα Ελληνικα δεν υπαρχουν και παρα πολλα. Εκτος αν εχουνε αλλαξει και τιποτα αλλο ! Εγω θελω παρα πολυ την λειτουργεια που εχει το MIUI με την αποκρυψη να εμφανιζεται αν μπορουσε καποιος να το κανει :( Μονο στην Κινα δουλευει απ'οτι ειδα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ρε παιδια αυτη η Ελληνικη Miui τι ειναι ? Η Stable 13 official με μονη διαφορα καλυτερη μεταφραση? Γιατι εγω ουτως η αλλως αγγλικα βαζω σε pc/κινητα/κτλ , & τα μαθενεις καλυτερα & αν τυχει καποιο προβλημα και θες Troubleshooting βρισκεις περισσοτερες πληροφοριες στο ιντερνετ μεσω φορουμς κτλ , ενω στα Ελληνικα δεν υπαρχουν και παρα πολλα. Εκτος αν εχουνε αλλαξει και τιποτα αλλο ! Εγω θελω παρα πολυ την λειτουργεια που εχει το MIUI με την αποκρυψη να εμφανιζεται αν μπορουσε καποιος να το κανει :( Μονο στην Κινα δουλευει απ'οτι ειδα :( το ιδιο θα ηθελα να μαθω και εγω.Εχω pc-κινητο στα αγγλικα και θα ηθελα να μαθω αν εκτος της μεταφρασης εχει και κατι αλλο να προσφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 το ιδιο θα ηθελα να μαθω και εγω.Εχω pc-κινητο στα αγγλικα και θα ηθελα να μαθω αν εκτος της μεταφρασης εχει και κατι αλλο να προσφερει. δεν την έχω βάλει αλλά δεν νομίζω (τουλάχιστον όχι ακόμα) να έχει κάποια αλλαγή , εδώ καλά καλά δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η μετάφραση υ.γ. και να υπάρξουν αλλαγές μην περιμένετε μια τελείως custom , το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 δεν την έχω βάλει αλλά δεν νομίζω (τουλάχιστον όχι ακόμα) να έχει κάποια αλλαγή , εδώ καλά καλά δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η μετάφραση υ.γ. και να υπάρξουν αλλαγές μην περιμένετε μια τελείως custom , το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην official ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoritis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Να κάνω μια χαζή ερώτηση( Το έχω βέβαια ήδη παραγγείλει απο minideal.) Παίζει 3g και με Vodafone και με Cosmote? Παράθεση Ηράκλειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Να κάνω μια χαζή ερώτηση( Το έχω βέβαια ήδη παραγγείλει απο minideal.) Παίζει 3g και με Vodafone και με Cosmote? Ναι απλα δεν μπορεις να τα εχεις ταυτοχρονα, σε μια απο τις δυο. Στο Slot 1 βαζεις αυτην που θες να εχει 3G αν εχεις Official ROM, υπαρχουν custom ROM που μεσα απο τις ρυθμισεις αλλαζεις ποια απο τις δυο θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoritis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τους είπα να μου βαλουν την ελληνικη ROM. Ναι αλλα απο όσο ξέρω(εκτος αν κάνω λάθος) η cosmote παιζει σε συχνότητες(1800) που δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο Παράθεση Ηράκλειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τους είπα να μου βαλουν την ελληνικη ROM. Ναι αλλα απο όσο ξέρω(εκτος αν κάνω λάθος) η cosmote παιζει σε συχνότητες(1800) που δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο εεε μήπως δεν ισχύει αυτό ; :) μάλλον για 2g λες εσύ που υποστηρίζει 1800 , 3g νομίζω παίζουν όλοι στα 2100 οπότε είσαι οκ (εφόσον δεν έχεις πάρει την κινέζικη έκδοση φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoritis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι. Και όχι δεν έχω πάρει, τουλάχιστον δεν έχω παραγγείλει, την κινέζικη. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα τα ξαναπούμε όταν θα έρθει, και τότε θα σας πρήξω μέχρι να στρώσει. Παράθεση Ηράκλειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 τελικα χρησιμοποιησα τον οδηγο της πρωτης σελιδας του thread και εκανα root το κινητο! οταν το παρελαβα απο minideal ηταν root,αλλα φλασαροντας την miui 13 stable,ειχε χασει το root.τωρα εχω την ρομ που θελω και ειμαι root.και το tw recovery που ειχα εγκαταστησει,δεν χρειαστηκε να το περασω ξανα,υπηρχε αππλα δεν με εφηνε να μπω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τους είπα να μου βαλουν την ελληνικη ROM. Ναι αλλα απο όσο ξέρω(εκτος αν κάνω λάθος) η cosmote παιζει σε συχνότητες(1800) που δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο Cosmote εχω δουλευει τελεια μην φοβασαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) 1)κατεβαστε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chxdev.mtgps και κατεβαζετε τα epo files απο εκει και ακολουθηστε ο,τι σας λεει(σας γλυτωνει απο την καθυστερησει της χειροκινητης διαδικασιας) 2)με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest κλειδωστε σημα και μετα καντε επανεκινηση του τηλεφωνου 3)κατεβαζετε το https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps και επιλεξτε europe και μετα greece μολις δημιουργηση καινουργιο gps config ξανα με το gps test να κλειδωσετε σημα! :) Φιλέ αυτά πρεπει να γίνουν μια φορά η οποτε θέλω να κάνω πλοήγηση!τέλος όταν τρέχω τον πλοηγό που θέλω θα πρέπει να τρέχουν και αυτά τα προγράμματα μαζί??? Edited April 29, 2014 by GEOKART Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Φιλέ αυτά πρεπει να γίνουν μια φορά η οποτε θέλω να κάνω πλοήγηση!τέλος όταν τρέχω τον πλοηγό που θέλω θα πρέπει να τρέχουν και αυτά τα προγράμματα μαζί??? έχεις πρόβλημα με το gps ; σίγουρα πρέπει να βάλεις το fastergps και να δηλώσεις ελλάδα , αν δεν έχεις θέμα μη τα κάνεις καν τα άλλα (εγώ π.χ. δεν έχω πρόβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Φιλέ αυτά πρεπει να γίνουν μια φορά η οποτε θέλω να κάνω πλοήγηση!τέλος όταν τρέχω τον πλοηγό που θέλω θα πρέπει να τρέχουν και αυτά τα προγράμματα μαζί??? Οχι μια φορα και τελος!αλλα αμα σου ειναι οκ το gps μην το πειραζεις!;) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 καλησπερα!! εγω το εχω παραγγειλει απο το minideal στις 18 απριλιου κ ακομα να ερθει :/ ποσο καιρο κανει πανω κατω? ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω εμενα απο minideal στον βολο εκανε 25 μερες.Το ιδιο και κατι φιλαρακια μου.Μην αγχωνεσαι θα σου ερθει.Αν οχι στις 44 μερες dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) το ιδιο θα ηθελα να μαθω και εγω.Εχω pc-κινητο στα αγγλικα και θα ηθελα να μαθω αν εκτος της μεταφρασης εχει και κατι αλλο να προσφερει. Από αυτά που γνωρίζω είναι πως η μετάφραση είναι το ένα σκέλος της υπόθεσης. Μετά θα ακολουθήσει Costumized στα ελληνικά δεδδομένα με ενσωματωμένο patch για τους χαρακτήρες στα μυνήματα και ότι άλλο φηφίσουν οι χρήστες του MIUI. Edited April 30, 2014 by 3G_Analyzer Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλημέρα. Έχω το Xiaomi Red Rice (Hongmi) WCDMA έκδοση. Ως Recovery έχω εγκαταστήσει το TWRP v2.5.0.0 και το backup που έχω πάρει με έχει γλυτώσει πολλές φορές. Έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο όπως επιθυμώ. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω νέα ROM και να επαναφέρω τις ρυθμίσεις και τις εγκατεστημένες εφαρμογές της προηγούμενης ROM ή πρέπει να το ρυθμίσω και να εγκαταστήσω τις εφαρμογές ξανά από την αρχή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Μόλις παρέλαβα απο to2c.com , έκανε συνολικά να έρθει 18 μέρες ! τι πηρες No Original Packaging Box ή With Original Packaging Box? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 πως μπορω να δω ποια εκδοση εχω στο xiaomi μου?για να κατεβασω την αναβαθμιση...wcdma η tdma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλημέρα. Έχω το Xiaomi Red Rice (Hongmi) WCDMA έκδοση. Ως Recovery έχω εγκαταστήσει το TWRP v2.5.0.0 και το backup που έχω πάρει με έχει γλυτώσει πολλές φορές. Έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο όπως επιθυμώ. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω νέα ROM και να επαναφέρω τις ρυθμίσεις και τις εγκατεστημένες εφαρμογές της προηγούμενης ROM ή πρέπει να το ρυθμίσω και να εγκαταστήσω τις εφαρμογές ξανά από την αρχή; Ευχαριστώ. προφανώς και γίνεται, με το titanium backup(χρειάζεται root) απ'τις εφαρμογές συστήματος επέλεξε αυτές με πράσινο χρώμα(+εφαρμογές χρήστη φυσικά) πως μπορω να δω ποια εκδοση εχω στο xiaomi μου?για να κατεβασω την αναβαθμιση...wcdma η tdma? η TDMA είναι για κίνα(δεν δουλεύει το 3G με αυτήν),ελπίζω να'χεις την WCDMA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 υπαρχει καπου οδηγος στα ελληνικα βημα βημα για να κανω την αναβαθμιση ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 έχω διαβάσει από την κυριακή 274 σελίδες!!! ούτε στις πανελλήνιες! επειδή είμαι μερικά κλικ πριν το παραγγείλω θα ήθελα μία θετική απάντηση! το xbmc τρέχει απροβλημάτιστα (γιατί στο zte v970 δεν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts