giannisgoku Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Στο δικό μου δεν λειτουργεί. Στο καλώδιο συνδέω ένα φλασάκι και δουλεύει με το tablet αλλά στο κινητό δεν το βλέπει. Μήπως το φλασάκι ειναι ntfs και οχι fat32? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μήπως το φλασάκι ειναι ntfs και οχι fat32? Μόλις το τσέκαρα. Είναι fat32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Πως προσπαθείς να το ανοιξεις; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Πως προσπαθείς να το ανοιξεις; Από πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων, όπως και την micro SD. Μόνο που δεν το βλέπει το φλασάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 μηπως να δοκιμασεις με ενα αλλο καλωδιο η ενα αλλο φλασακι..τυχαινει πολλες φορές.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ρε παιδιά με το go sms μόνο με greeklish γράφω 160 χαρακτήρες. Αν είναι ελληνικά στο πρώτο χαρακτήρα από 160 πάει 69. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Γράφε με κεφαλαια ελληνικα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ρε παιδιά με το go sms μόνο με greeklish γράφω 160 χαρακτήρες. Αν είναι ελληνικά στο πρώτο χαρακτήρα από 160 πάει 69. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Πάνε ρυθμίσεις μετά send receive message και μετά τσέκαρε το τοπικές ρυθμίσεις και διάλεξε από κάτω ελληνικά και είσαι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Στον explorer του τηλεφωνου εχει δεδομενα για καθαρισμα cleanup, που δεν ειναι και λιγα, πχ 170MB Thumbnails ή 58ΜΒ Application cache. Αμα σβηστουν αυτα τι θα γινει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Πάνε ρυθμίσεις μετά send receive message και μετά τσέκαρε το τοπικές ρυθμίσεις και διάλεξε από κάτω ελληνικά και είσαι εντάξει Σωστός! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 σημερα δοκιμασα λιγο το gps γιατι το χρειαστηκα..ανοιγω λοιπον και εκανε τουλαχιστον 4+ λεπτα για να κλειδωση,και επισης μου ξερυθμισε την πυξιδα,βεβαια ειχε και λιγη συννεφια αλλα δεν νομιζω να αποτελει προβλημα!!μου το εχει ξανακανει αλλες 2 φορες ποιο παλια αλλα αραια και που!μηπως θελει αναβαθμιση?επισης στην αναβαημιση κανουμε ολα τα wipes?η την περναμε απο πανω και ολα οκ?ειμαι με multi 4.1.17 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Τη θήκη θα προτείνατε; χρειάζομαι μια flip, και άλλη για θάλασσα, δηλαδή να μην γεμίσει άμμο και να προστατέψει την οθόνη, αν είναι και αδιάβροχη ακόμα καλύτερα αν και δεν είναι αναγκαίο... Sent from my wow xiaomi :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ειχα παρει αυτην την φλιπ http://www.ebay.com/itm/331093090371?var=540295963990&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 , αλλα επειδη δεν με βολεψε τελικα την εδωσα σε ενα παιδι απο το forum,τον Ακη.Οσο την ειχα μου φανηκε αρκετα ποιοτικη,αν δει το ποστ μπορει να σου απαντησει και ο ιδιος που την εχει περισσοτερες μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 σημερα δοκιμασα λιγο το gps γιατι το χρειαστηκα..ανοιγω λοιπον και εκανε τουλαχιστον 4+ λεπτα για να κλειδωση,και επισης μου ξερυθμισε την πυξιδα,βεβαια ειχε και λιγη συννεφια αλλα δεν νομιζω να αποτελει προβλημα!!μου το εχει ξανακανει αλλες 2 φορες ποιο παλια αλλα αραια και που!μηπως θελει αναβαθμιση?επισης στην αναβαημιση κανουμε ολα τα wipes?η την περναμε απο πανω και ολα οκ?ειμαι με multi 4.1.17 2-3 φορές που έτρεξα το gps κλείδωσε σε δευτερόλεπτα μη το ματιάξω (οκ δε το έχω δοκιμάσει σε κανονική διαδρομή) αλλά ούτε στο Lenovo (καλά εκεί προσευχή έκανες για να μπει) ούτε στο sgs κλείδωνε τόσο γρήγορα ελπίζω να είναι το ίδιο καλό και σταθερό και σε κανονική χρήση (π.χ. τρέξιμο) δοκίμασε να κατεβάσεις το faster gps (root) και βάλε σαν περιοχή την Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 2-3 φορές που έτρεξα το gps κλείδωσε σε δευτερόλεπτα μη το ματιάξω (οκ δε το έχω δοκιμάσει σε κανονική διαδρομή) αλλά ούτε στο Lenovo (καλά εκεί προσευχή έκανες για να μπει) ούτε στο sgs κλείδωνε τόσο γρήγορα ελπίζω να είναι το ίδιο καλό και σταθερό και σε κανονική χρήση (π.χ. τρέξιμο) δοκίμασε να κατεβάσεις το faster gps (root) και βάλε σαν περιοχή την Ελλάδα απο αρχης ειναι μια χαρά και διαδρομή μια χαρα βγαζει ακομα και αναμεσα σε βουνά! απλα σήμερα δεν ξερω τη έφταιξε! το περιεργο ειναι οτι ξερυθμισε και την πυξιδα! τις αλλες 2 φορές ήταν παλι η ίδια φαση. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 τι σας βγαζει στο antutu χ? 2 φορες εκανα το τεστ στη πρωτη εβγαλε 15500 και στη δευτερη 12885!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) απο αρχης ειναι μια χαρά και διαδρομή μια χαρα βγαζει ακομα και αναμεσα σε βουνά! απλα σήμερα δεν ξερω τη έφταιξε! το περιεργο ειναι οτι ξερυθμισε και την πυξιδα! τις αλλες 2 φορές ήταν παλι η ίδια φαση. Και μετα τα ίδια έκανε!3-4 φορες κομπλέ!και προχθες κλείδωσε σε 5 λεπτα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκίμασε να κατεβάσεις το faster gps (root) και βάλε σαν περιοχή την Ελλάδα Το fastgps τι κανει;το ανοίγεις πρώτου ανοίξεις την εφαρμογή πλοηγησεις που θες;;και το αφήνεις ανοιχτο καθόλη τη διαρκεια της πλοηγησεις?? Μπορεί να μου στείλει κάποιος σε pm link για το sygic ,να το δοκιμασω και γω;; Edited February 24, 2014 by GEOKART Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το fastgps τι κανει;το ανοίγεις πρώτου ανοίξεις την εφαρμογή πλοηγησεις που θες;;και το αφήνεις ανοιχτο καθόλη τη διαρκεια της πλοηγησεις?? το fastergps απλά δηλώνει στο gps.conf το ntp server της χώρας/περιοχής που βρίσκεσαι (π.χ. Ελλάδα) απλά , θεωρητικά βοηθάει στο gps (δε ξέρω , καλύτερη εύρεση δορυφόρων ίσως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotodv7 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Γεια σας παιδιά. Αγόρασα τι κινητό πριν λίγο καιρό και το περιμένω να έρθει. Στο tracking μου βγάζει αυτό . Μήπως έχει κολλήσει κάπου το κινητό; Είναι η πρώτη μου παραγγελία από Κίνα. Συγγνώμη αν έγραψα σε λάθος κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepaki Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω root-άρει το κινητό. Έχω εγκαταστήσει Mobileuncle tools και έχω κάνει recovery update. Όταν όμως κάνει reboot σε recovery mode, κάνει πως ξεκινάει σε recovery mode, αλλά κολλάει, κάνει restart και ξεκινάει σε Normal boot. To έχω δοκιμάσει πάνω από 10 φορές και με recovery.img που έχω κατεβάσει από διαφορετικά links, για την περίπτωση που ήταν corrupted. Με volume UP + power button με βάζει σε factory mode, όπου δε βγάζω άκρη με τα κινέζικα. Με volume DOWN + power button πάει να ξεκινήσει σε recovery, αλλά κολλάει, κάνει restart και κάνει normal boot. Καμιά ιδέα πως να το ξεπεράσω αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω root-άρει το κινητό. Έχω εγκαταστήσει Mobileuncle tools και έχω κάνει recovery update. Όταν όμως κάνει reboot σε recovery mode, κάνει πως ξεκινάει σε recovery mode, αλλά κολλάει, κάνει restart και ξεκινάει σε Normal boot. To έχω δοκιμάσει πάνω από 10 φορές και με recovery.img που έχω κατεβάσει από διαφορετικά links, για την περίπτωση που ήταν corrupted. Με volume UP + power button με βάζει σε factory mode, όπου δε βγάζω άκρη με τα κινέζικα. Με volume DOWN + power button πάει να ξεκινήσει σε recovery, αλλά κολλάει, κάνει restart και κάνει normal boot. Καμιά ιδέα πως να το ξεπεράσω αυτό το θέμα? Το έκανε και σε μένα. Βάλε άλλο recovery ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να μου στείλει κάποιος σε pm link για το sygic ,να το δοκιμασω και γω;; Βάλε το navigon . Σε μένα κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbel Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ειχα παρει αυτην την φλιπ http://www.ebay.com/itm/331093090371?var=540295963990&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 , αλλα επειδη δεν με βολεψε τελικα την εδωσα σε ενα παιδι απο το forum,τον Ακη.Οσο την ειχα μου φανηκε αρκετα ποιοτικη,αν δει το ποστ μπορει να σου απαντησει και ο ιδιος που την εχει περισσοτερες μερες... Γεια σου Στράτο με τα κομπλιμέντα σου (παιδί ετών 45 :lol:) Η θήκη είναι λεπτή, φαίνεται γερή και προστατεύει τις γωνίες (πιο παχιά εκεί) που σε πτώση μπορεί να πάθουν ζημιά. Επίσης διπλώνει κάπως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στήριγμα. Στα συν και το μαγνητικό κούμπωμα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι κρύβει το τηλέφωνο αλλά επειδή έχω πικρή πείρα σε προηγούμενα τηλέφωνα (με χτυπημένες γωνίες) την θεωρώ απαραίτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 H update της recovery μπορει να γινει ανεξαρτητα απο Rom? Yπαρχουν recovery που πηγαινουν καλυτερα με συγκεκριμενες Rom? πχ η TWRP με multi.. Για να επανελθουν ολες οι εφαρμογες και ρυθμισεις εκει που ηταν αρκει το Titanium backup meta το περασμα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω root-άρει το κινητό. Έχω εγκαταστήσει Mobileuncle tools και έχω κάνει recovery update. Όταν όμως κάνει reboot σε recovery mode, κάνει πως ξεκινάει σε recovery mode, αλλά κολλάει, κάνει restart και ξεκινάει σε Normal boot. To έχω δοκιμάσει πάνω από 10 φορές και με recovery.img που έχω κατεβάσει από διαφορετικά links, για την περίπτωση που ήταν corrupted. Με volume UP + power button με βάζει σε factory mode, όπου δε βγάζω άκρη με τα κινέζικα. Με volume DOWN + power button πάει να ξεκινήσει σε recovery, αλλά κολλάει, κάνει restart και κάνει normal boot. Καμιά ιδέα πως να το ξεπεράσω αυτό το θέμα? Σου βγάζει μια οθόνη με γραμες πολύχρονες;; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Βάλε το navigon . Σε μένα κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Και σε μένα κλείδωνε μια χαρά τώρα δε κλειδώνει! άσε που χρειάζομαι συνέχεια calibrate η πιξιδα!θα δοκιμασω και το faster GPS ,να δω!! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Γεια σας παιδιά. Αγόρασα τι κινητό πριν λίγο καιρό και το περιμένω να έρθει. Στο tracking μου βγάζει αυτό . Μήπως έχει κολλήσει κάπου το κινητό; Είναι η πρώτη μου παραγγελία από Κίνα. Συγγνώμη αν έγραψα σε λάθος κατηγορία. Mην ανησυχείς στον δρόμο είναι. Υπολόγισε 15 ημέρες ακόμα (το λιγότερο) για παραλαβή. Δες σχετικό θέμα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts