gsir Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Για τις paid υπάρχει λύση έχει αναφερθεί μερικές σελίδες πίσω. Εγώ με το που άνοιξα το τηλέφωνο με την αγγλοκινεζικη, κατέβασα playstore, ρουταρα, περασα ρουτ browser κι από κει και περα όλα πάνε στην sd, εφαρμογές, φωτο, βίντεο. Όταν ανοίγω τον file browser του τηλεφώνου παρατηρώ ότι στην sd υπάρχουν οι ακριβείς φάκελοι που υπάρχουν στην εσωτερική. Οπότε ο root browser αυτό κανει, κανει ένα αντίγραφο της εσωτερικής μέσα στην sd και το τηλέφωνο μέσω του volb.stab καταλαβαίνει την sd σαν εσωτερική.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krasops Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ναι ε? Ισώς αν δοκίμαζα erase sd card + phone storage files + unmount >vold.fstab mix ext+int >εγκατάσταση root browser > mount να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Παίδες το movetosd λειτουργεί κανονικά, πάει τις επιλεγμένες εφαρμογες στο /mnt/asec που είναι το path που δεσμεύετε όταν μεταφέρεις κάτι στην sd.. Όλα αυτά μοιάζουν φανταστικά μέχρι ως ότου να κάνω restart το κινητό ( υστέρα από την παρατήρηση ενός φίλου παραπάνω).. Δοκίμασα latest launcher MIUI γιατί γράφαν σε forums κάποια σχόλια για τον stock launcher και διαγραφή εφαρμογων after reboot Δοκίμασα την προ εφαρμογή MoveToSd..τπτ! Έχω δοκιμάσει τα πάντα για μεταφορά εφαρμογών(titanium ktl) και δεν δείχνει να λειτουργεί τίποτα.. Η σίγουρη λύση σύμφωνα με τα οσα λένε τα παιδία είναι ένα backup + factory reset +root browser , αλλά θέλω να εξαντλήσω κάθε πιθανότητα πριν αυτό:X Για προσωρινή λύση για μεγάλες εφαρμογές(games >200mb) μπορούμε χειροκίνητα να μεταφέρουμε τα data files τους στο /sdcard/android/obb ή data και εγκατάσταση του apk file. Έτσι σίγουρα πάνε όλα sdcard. Έχει βγεί και μια πρόταση για extend του system storage εκμεταλευοντας το phone storage που κάθεται οπότε πάμε σε 3 gb system storage.. Θα την δοκιμάσω μετά την εξεταστική ήρεμα μην μείνω χωρίς κιν και θα ενημερώσω χαχαχα http://en.miui.com/thread-13784-1-1.html http://en.miui.com/data/attachment/forum/201401/23/192737zqfe5kp5lfmp5f5a.jpg.thumb.jpg ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για users που απλά θέλουν τα βασικά ( surfing,email,messenger,photos) + άντε και ένα παιχνιδάκι για το ξεκάρφωμα μην κατσούν και σκάσουν με τέτοια πράγματα. Το red rice unrooted με μια v5 είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ :D παντως με το μετεος στο ζτε ειχα σωθει!!μετραει πολυ!τελικα το δοκιμασες?ποιανει στον mtk6589t? επισης μετα το partittion πηγαινες ρυθμισεις και διαλεγες που θελεις να εγκατασταθουν η εφαρμογες π.χ. καρτα sd εδω εχουμε καποια τετοια επιλογη? Edited February 11, 2014 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Χαιρεται . Ξέρει κανείς εαν κάνοντας root την Αγγλοκινέζικη χάνω τα αυτόματα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esma Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μόλις παρέλαβα και εγώ ένα Red Rice για λογαριασμό ενός φίλου μου. Μόλις το παρέλαβα κατέβασα και και πέρασα μέσω του updater το τελευταίο update και έκτοτε έχασα το root. To πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ μέσω του vroot να το ξανακάνω root και συνεχώς αποτυγχάνει σε διάφορα στάδια. Μήπως έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνουμε root ή να περάσουμε routαρισμένη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Wiping και στησιμο απ την αρχη καλυτερα και Ξαφνικά μεγάλο πρόβλημα μετά το wiping το κινητό δεν μπορεί να φορτώσει εφαρμογή από το play store βγάζει error Σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η λήψη της εφαρμογής ''Root Browser'' λόγω κάποιου σφάλματος. (403).. Τι θέλει να πει ο ποιητής??? Ειπαμε αυτό έγινε εφόσον πρώτα έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και αφού βγήκε αυτό ειπα να κάνω wiping cache-dalvik και data....Μετά από αυτό το κινητό δεν μπορούσε να επανεκινήσει έμενε στο σήμα του MI το άσπρο χωρίς να προχωράει και να γινεται πορτοκαλί όπως θα πρεπε και μετα να bootαρει. Σκέφτηκα την άμεση λύση ξανά πέρασμα την rom multi V5..και μετά από αυτό οκ δούλεψε και πάλι αλλά παλι όταν πήγα να εγκαταστήσω το αρχείο zip για το root μου βγαλε σφάλμα. Μετά από αυτό το κανα με framaroot και έγινε root κανονικα και μου βγαλε το superuser....(Αλλωστε ποτε δεν μου δούλεψε το zip αρχείο για το root αλλά το είχα κάνει παλι μεσω framaroot). Κατόπιν προσπάθησα να βάλω και παλι το root browser όπως είπαμε απο την αρχή για να εγκαθίστανται οι εφαρμογές στην sd card αλλα και πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. 403. Καμια βοήθεια??? Τώρα δεν μπορώ να φορτώσω τίποτα απο play store ουτε απο το κινητό ούτε απο τον υπολογιστή.... H E L P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μπες μέσα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές βρες το playstore κανε του εκκαθάριση δεδομένων. Το ίδιο κανε και για τα google services.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Μπες μέσα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές βρες το playstore κανε του εκκαθάριση δεδομένων. Το ίδιο κανε και για τα google services.. ok φίλε με σωσες...Τι φλασιά ήταν αυτή πάλι τρεις φορες εκανα wipe data cache....και εγκατάσταση της rom....Oλα δουλευουν αλλα και παλι μετά απο πρώτο πρόγραμμα το root browser οι εφαρμογές περνάνε στην εσωτερική κάρτα του τηλεφώνου και οχι στην κάρτα....μια απο τα ίδια οπως και πριν....Πρέπει να βρουμε μια λύση εστω με καποιο πρόγραμμα που να περνάνε στην sd αλλά όταν γίνεται επανεκίνηση να μην χάνονται οι εφαρμογές....Βρήκε κανείς κάτι??? Πολύ παίδεμα ρε παιδιά αυτη η μεταφορά στην sd....των εφαρμογών ειπαμε μου θυμίζει εποχές android 2.1 και ποιο κάτω....Τι πράμα κι αυτό εδω...?? Edited February 11, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 και Ξαφνικά μεγάλο πρόβλημα μετά το wiping το κινητό δεν μπορεί να φορτώσει εφαρμογή από το play store βγάζει error Σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η λήψη της εφαρμογής ''Root Browser'' λόγω κάποιου σφάλματος. (403).. Τι θέλει να πει ο ποιητής??? Ειπαμε αυτό έγινε εφόσον πρώτα έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και αφού βγήκε αυτό ειπα να κάνω wiping cache-dalvik και data....Μετά από αυτό το κινητό δεν μπορούσε να επανεκινήσει έμενε στο σήμα του MI το άσπρο χωρίς να προχωράει και να γινεται πορτοκαλί όπως θα πρεπε και μετα να bootαρει. Σκέφτηκα την άμεση λύση ξανά πέρασμα την rom multi V5..και μετά από αυτό οκ δούλεψε και πάλι αλλά παλι όταν πήγα να εγκαταστήσω το αρχείο zip για το root μου βγαλε σφάλμα. Μετά από αυτό το κανα με framaroot και έγινε root κανονικα και μου βγαλε το superuser....(Αλλωστε ποτε δεν μου δούλεψε το zip αρχείο για το root αλλά το είχα κάνει παλι μεσω framaroot). Κατόπιν προσπάθησα να βάλω και παλι το root browser όπως είπαμε απο την αρχή για να εγκαθίστανται οι εφαρμογές στην sd card αλλα και πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. 403. Καμια βοήθεια??? Τώρα δεν μπορώ να φορτώσω τίποτα απο play store ουτε απο το κινητό ούτε απο τον υπολογιστή.... H E L P http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5206783#post5206783 Μαλλον ειχε φαει σκαλωμε το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μόλις παρέλαβα και εγώ ένα Red Rice για λογαριασμό ενός φίλου μου. Μόλις το παρέλαβα κατέβασα και και πέρασα μέσω του updater το τελευταίο update και έκτοτε έχασα το root. To πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ μέσω του vroot να το ξανακάνω root και συνεχώς αποτυγχάνει σε διάφορα στάδια. Μήπως έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνουμε root ή να περάσουμε routαρισμένη rom? δοκίμασε και το framaroot την έκδοση 1.9.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raindog Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Γεια σας παιδια.Εχω 3 μερες το τηλεφωνο με την αγγλικη ρομ και εχω προβλημα καθως κανει μονο του minimize σε ακυρες στιγμες.Κατι παρομοιο με αυτο http://xiaomi.eu/community/threads/apps-keep-minimizing.22298/ καμια ιδεα τι φταιει? Το κάνει και σε μένα αυτό κάποιες φορές... οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ok φίλε με σωσες...Τι φλασιά ήταν αυτή πάλι τρεις φορες εκανα wipe data cache....και εγκατάσταση της rom....Oλα δουλευουν αλλα και παλι μετά απο πρώτο πρόγραμμα το root browser οι εφαρμογές περνάνε στην εσωτερική κάρτα του τηλεφώνου και οχι στην κάρτα....μια απο τα ίδια οπως και πριν....Πρέπει να βρουμε μια λύση εστω με καποιο πρόγραμμα που να περνάνε στην sd αλλά όταν γίνεται επανεκίνηση να μην χάνονται οι εφαρμογές....Βρήκε κανείς κάτι??? Πολύ παίδεμα ρε παιδιά αυτη η μεταφορά στην sd....των εφαρμογών ειπαμε μου θυμίζει εποχές android 2.1 και ποιο κάτω....Τι πράμα κι αυτό εδω...?? Τον ρουτ browser του έδωσες δικαιώματα ρουτ? Θα καταλάβεις αν δουλεύει ο ρουτ browser αν ανοιγωντας τον file manager του κινητού σου έχει δημιουργήσει τους ίδιους φακέλους στην κάρτα με την εσωτερική. Επίσης θα δεις τον χώρο της κάρτας να μειώνεται. Τραβα πχ ένα βίντεο μισού λεπτου και δες αν μειώθηκε ο χώρος στη κάρτα. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 καλημέρα! θα ηθελα να ρωτήσω όποιος εχει την οφισιαλ με ποσο ελεύθερη ραμ μενει συνήθως; γιατι στην οφισιαλ που τρεχω τωρα μενω με 400 περίπου ενω στην μουλτι με 450 και ίσως και παραπάνω.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Βαφτιζεται ο δουλος της Xiaomi................RedMi http://www.gizchina.com/2014/02/11/xiaomi-hongmi-gets-official-english-name-now-known-redmi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 καλημέρα! θα ηθελα να ρωτήσω όποιος εχει την οφισιαλ με ποσο ελεύθερη ραμ μενει συνήθως; γιατι στην οφισιαλ που τρεχω τωρα μενω με 400 περίπου ενω στην μουλτι με 450 και ίσως και παραπάνω.. στην official ίσως τρέχουν και κάποιες εφαρμογές (κινέζικες) που έχουν βγει στην multi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το κάνει και σε μένα αυτό κάποιες φορές... οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη καλημερα φιλε.απεγκατεστησα ενα παιχνιδι που παρουσιαζε εντονα το προβλημα,εκανα ενα factory data reset(αυτο βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι σχετικο)και εδω και 3-4 μερες δεν ξαναειχα το προβλημα.ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Βαφτιζεται ο δουλος της Xiaomi................RedMi http://www.gizchina.com/2014/02/11/xiaomi-hongmi-gets-official-english-name-now-known-redmi/ Red=passion, mi=mobile internet http://en.miui.com/thread-14690-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 εχουμε μπλεξει με την παραγγελεια εχουν αλλαλισει με τις γιορτες οι κινεζοι. μου στηλανε μυνημα την δευτερα οτι η υπηρεσια ems σταματησε να δουλευει και αμα ειναι να το στηλουν με τον κλασικο τροπο τους ειπα το ναι και δωστε μου πισω τα λεφτα απο τα μεταφορικα,ακομα δεν εχουν απαντησει να μου πεις εμεις παμε πισω σε ωρες η αυτοι?τεσπα κανενα νεο τους ακομα δεν εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 εχουμε μπλεξει με την παραγγελεια εχουν αλλαλισει με τις γιορτες οι κινεζοι. μου στηλανε μυνημα την δευτερα οτι η υπηρεσια ems σταματησε να δουλευει και αμα ειναι να το στηλουν με τον κλασικο τροπο τους ειπα το ναι και δωστε μου πισω τα λεφτα απο τα μεταφορικα,ακομα δεν εχουν απαντησει να μου πεις εμεις παμε πισω σε ωρες η αυτοι?τεσπα κανενα νεο τους ακομα δεν εχω. κλασικό τρόπο λέμε απλό ταχυδρομείο (και ίσως χωρίς tracking;) , γιατί να το κάνεις αυτό; (μήνα και θα κάνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 κλασικό τρόπο λέμε απλό ταχυδρομείο (και ίσως χωρίς tracking;) , γιατί να το κάνεις αυτό; (μήνα και θα κάνει) δεν διαβασες πριν τι εγραψα?το ems τους δεν δουλευει δυο τροποι αποστολης εχουν τα minideal το ems και με σινγκαπουρη ποστ καπως ετσι. οποτε δεν υπηρχε αλος τροπος δεν ξερω αμα στελνουν με dhl αλλα περναει τελωνειο με αυτη την μεθοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagkos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Παδιά στο merimobiles μου λέει αυτό: Date Shipped Shipping Method Tracking Link 20th Jan 2014 Ship by Weight (Singapore post 9-16 Business Days) RF*********SG Στο singpost.com μου λέει αυτό: Item No. Posting Date Status Date Status Description RF*********SG 24-01-2014 26-01-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Τους έστειλα μήνυμα και μου λένε χαλάρωσε και θα σου έρθει.Πλήρωσα παραπάνω για να έρθει σε 9-16 εργάσιμες κι αυτό είναι κάπου πάνω από Αφγανιστάν; Κόλλησε ή είναι η ιδέα μου;Τα νεύρα μου... Edited February 12, 2014 by pagkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τον ρουτ browser του έδωσες δικαιώματα ρουτ? Θα καταλάβεις αν δουλεύει ο ρουτ browser αν ανοιγωντας τον file manager του κινητού σου έχει δημιουργήσει τους ίδιους φακέλους στην κάρτα με την εσωτερική. Επίσης θα δεις τον χώρο της κάρτας να μειώνεται. Τραβα πχ ένα βίντεο μισού λεπτου και δες αν μειώθηκε ο χώρος στη κάρτα. To θέμα είναι πως να του δώσω δικαιώματα...Σε άλλους το έκανε αυτόματα σε μορφή ερώτησης όταν το προτάνοιγες. Εμένα δεν με ρωτάει...αλλά τι έκανα πήγα πχ να μετονομάσω ένα αρχείο και τότε με ρώτησε το superuser και του δωσα. Αλλά και πάλι τίποτα οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην μνήμη του τηλεφώνου δεν δουλευει στην ουσία....Εμένα με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές να περνάνε μέσα στην κάρτα ή έστω να μπορούμε να τις μεταφέρουμε με εφαρμογή του στυλ app2sd , τώρα για τα δεδομένα πχ φωτογραφίες που βγάζεις και video περνάνε νομίζω στην κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 δεν διαβασες πριν τι εγραψα?το ems τους δεν δουλευει δυο τροποι αποστολης εχουν τα minideal το ems και με σινγκαπουρη ποστ καπως ετσι. οποτε δεν υπηρχε αλος τροπος δεν ξερω αμα στελνουν με dhl αλλα περναει τελωνειο με αυτη την μεθοδο. α οκ γιατί άλλοι έχουν και sing post αλλά έχουν και απλό airmail που θέλει ακόμα περισσότερες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 α οκ γιατί άλλοι έχουν και sing post αλλά έχουν και απλό airmail που θέλει ακόμα περισσότερες μέρες ναι ενταξει μπορει εγω να μην το εγραψα σωστα υπεθεσα το απλο που ειπα καταλαβαινοντας οτι αυτο ενοουσα με sing post. γιατι ομως δεν λειτουργει το ems τους δεν μπορω να το καταλαβω. ειχα πει και σε ενα ποστ ειχα ξαναπαραγγειλει αλλα λογου γιορτων στηλανε οτι το ems τους δεν δουλευει μεχρι τις 7 φεβρουαριου λογου που ειχανε γιορτες οκ?και μου προτινανε το sing post τους ειχα πει τοτε οχι ακυρωστε την παραγγελεια γιατι εγω ηθελα με ems δεν εχω κινητο και καιγομε οσο αφορα δεν εχω τετοιου τυπου αφου μου χαλασε το htc. αφου τελειωσανε οι γιορτες τους λεω οκ θα κανω παραγγελεια την εκανα το σαββατο που μας περασε και δευτερα μου στηλανε μυνημα αυτο που ειπα ποιο πανω οτι δεν δουλευει το ems τους να το στηλουνε αμα ειναι με sing post και τα λεφτα απο τα μεταφορικα να μου τα δωσουν πισω. τους απαντησα την δευτερα αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 αμα περασω απο 4.1.17 σε 4.2.27 χανεται το ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts