Stratos86 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 αδερφε δεν με ενοχλουν ιδιαιτερα και δεν φαινοντε και τοσο ευκολα,Απλα η ερωτηση μου ειναι σε εσας φαινοντε και με αναμμενη οθονη η μονο σε σβηστη;γιατι οπως ειπα σε εμενα φαινοντε και με ανοιχτη την οθονη κατω απο τις συνθηκες που περιεγραψα παραπανω.Εαν ειναι "φυσιολογικο" οκ δεν τρεχει τιποτα. Σε κάποιους φαίνονται και με ανοιχτή την οθόνη κι εγώ είμαι ένας απο αυτούς. Στο δικό μου φαίνονται πιο έντονα στο λευκό και στα πολύ ανοιχτά χρώματα όταν βρίσκομαι σε εσωτερικούς χώρους ή σε χώρους με χαμηλό φωτισμό (όταν η πηγή φωτός δηλαδή είναι η ίδια η οθόνη). Στο μαύρο φαίνονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους λόγω αντανάκλασης του ηλίου. Είναι ας το πούμε "φυσιολογικό" λειτουργικά μιας και το κινητό δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα είναι μόνο οπτικό. Απλά στην LG δεν έκαναν και τόσο καλή δουλειά στο να κάνουν το digitizer λίγο πιο διακριτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά εγώ και δύο εβδομάδες με λολλιποπ με 100% το βράδυ Μέχρι το πρωί δεν χάνω καθόλου ..μου φαίνεται πολύ καλή η μπαταρία με λολλιποπ Κ εγώ απόψε έπεσα για ύπνο με 41% κ το πρωί που ξύπνησα ήταν στο 40%!!! Με kit kat δε το είχα δει ποτέ αυτό! Έχανε κάθε βράδυ τουλάχιστον 4-5%...well done LG! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει καποιο προγραμμα για να το κανω αυτό; ή καποια συγκεκριμενη διαδικασια; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Εγώ έχω το greenify για non root για κλείνω τις εφαρμογές... Δοκίμασε το. Δε χάνεις τίποτα... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μη συγκρίνεται διαφορές μπαταρίας σε διαφορετικούς χρήστες ρε παιδιά... Ο ένας μπορεί και 'εχει ανοιχτά τα πάντα (φατοβιβλία , ινστα) κ.λ.π και ο άλλος να μην έχει τίποτα... Εγώ πχ δεν έχω τίποτα από αυτά (μόνο το gmail και αυτό χωρίς ειδοποιήσεις) και δεν χάνω καθόλου Παρ' όλα αυτά όταν κοιμάμαι κλείνω και wifi και 3g :cool: Σωστός και να προσθέσω επίσης και την ισχύ του σήματος σε κάθε κινητό μιας και παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας. Άν κάποιος το βράδυ το αφήνει σε σημείο με πολύ καλό σήμα θα έχει μικρότερη κατανάλωση στην μπαταρία απο κάποιον που το άφησε σε μέρος με κακό σήμα. Εκτός βέβαια αν το βάζει σε λειτουργία πτήσης οπότε το σήμα δεν θα παίζει κανένα ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Σωστός και εσύ με το σήμα κινητής... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Κ εγώ απόψε έπεσα για ύπνο με 41% κ το πρωί που ξύπνησα ήταν στο 40%!!! Με kit kat δε το είχα δει ποτέ αυτό! Έχανε κάθε βράδυ τουλάχιστον 4-5%...well done LG! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω το greenify για non root για κλείνω τις εφαρμογές... Δοκίμασε το. Δε χάνεις τίποτα... Διαβαζω ότι εχετε απενεργοποιημένα τα πάντα το βραδυ. Εγω τα εχω ολα πανω. 4g wifi location, τα παντα. Ισως φταιει αυτο. Θα δοκιμασω και το greenify για non root και ηα ξανατσεκαρω σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Διαβαζω ότι εχετε απενεργοποιημένα τα πάντα το βραδυ. Εγω τα εχω ολα πανω. 4g wifi location, τα παντα. Ισως φταιει αυτο. Θα δοκιμασω και το greenify για non root και ηα ξανατσεκαρω σημερα. Μα αμα τα έχεις όλα αυτά ανοιχτά, πάλι Καλά να λες που χάνεις τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Οντως εχεις δικιο. Αυριο θα ξαναποσταρω εντυπωσεις. Ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά, νέος κάτοχος, τώρα το setάρω. Ενδεχομένως να υπάρχει απάντηση αλλά παραείναι μεγάλο το thread. Το d802 έχει πάρει lollipop; FOTA μου λέει πως είμαι στη τελευταία αλλά είναι 4.4.2. Φταίει μήπως που δεν έχω SIM για να δει location; Να κάνω το κόπο να περάσω το suite της LG στο pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τώρα που λέτε για την μπαταρία όταν ήμουν με κιτκατ τα άφηνα όλα ανοιχτά τη νύχτα. Συγχρονισμό, wifi, facebook, instagram, ανανέωση καιρού κάθε ένα τέταρτο, τοποθεσία ανοιχτη....... Τα πάντα όλα!! Και από 100% η μπαταρία έπεφτε στο 99%. Άλλες φορές δεν έπεφτε και καθολου!!!!! Τώρα με λολιποπ από 100% το βρίσκω το πρωί γύρω στο 90% με όλα τα παραπάνω ανοιχτά και το κινητό δεν το χρησιμοποιώ τη νύχτα. Για μένα δεν υπήρχε η αυτονομία της κιτκατ!!! Ήταν σουπερ. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά, νέος κάτοχος, τώρα το setάρω. Ενδεχομένως να υπάρχει απάντηση αλλά παραείναι μεγάλο το thread. Το d802 έχει πάρει lollipop; FOTA μου λέει πως είμαι στη τελευταία αλλά είναι 4.4.2. Φταίει μήπως που δεν έχω SIM για να δει location; Να κάνω το κόπο να περάσω το suite της LG στο pc; Ναι να περάσεις το pc cuite στον υπολογιστή γιατί μόνο εκεί θα σου έρθει αναβάθμιση να την περάσεις (αν έχει βγει για το δικό σου) Δεν έρχεται στην συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tentoulis Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδια συγγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα δεν γνωριζω καθολου απο αυτα... προχθες επλυνα κατα λαθος το φορτιστη μου;; και προφανως πλεον δεν δουλευει... τωρα μπορω να χρησιμοποιω εναν παλιο φορτιστη απο το προηγουμενο smartphone που ειχα ή θα πρεπει να παρω καινουριο ειδικα για το G2.. εννοω αν θα δημιουργησω προβλημα στη διαρκεια ζωης της μπαταριας χρησιμοποιωντας αλλον φορτιστη;; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδια συγγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα δεν γνωριζω καθολου απο αυτα... προχθες επλυνα κατα λαθος το φορτιστη μου;; και προφανως πλεον δεν δουλευει... τωρα μπορω να χρησιμοποιω εναν παλιο φορτιστη απο το προηγουμενο smartphone που ειχα ή θα πρεπει να παρω καινουριο ειδικα για το G2.. εννοω αν θα δημιουργησω προβλημα στη διαρκεια ζωης της μπαταριας χρησιμοποιωντας αλλον φορτιστη;; Ευχαριστω Μπορείς κανονικά να το φορτίσεις με οποιονδήποτε φορτιστή τηλεφώνου αρκεί να έχει την ίδια θήρα usb. Το μόνο που μπορεί να κάνει περισσότερη ώρα να σου φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδια συγγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα δεν γνωριζω καθολου απο αυτα... προχθες επλυνα κατα λαθος το φορτιστη μου;; και προφανως πλεον δεν δουλευει... τωρα μπορω να χρησιμοποιω εναν παλιο φορτιστη απο το προηγουμενο smartphone που ειχα ή θα πρεπει να παρω καινουριο ειδικα για το G2.. εννοω αν θα δημιουργησω προβλημα στη διαρκεια ζωης της μπαταριας χρησιμοποιωντας αλλον φορτιστη;; Ευχαριστω Αφού ο φορτιστής είναι από άλλο κινητό δε θα έχεις πρόβλημα απλά το πιο πιθανό είναι να το φορτίζει πιο αργα...Επειδή πριν Από ένα μήνα εμενα μου κάηκε ο φορτιστής ήρθε και το πήρε ο κούριερ και μου τον αντικατέστησαν...Σου προτείνω να το δοκιμάσεις και συ...Αλλά πρόσεξε να μη φανεί ότι ήρθε σε επαφή με το νερό γιατί θα σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Σε κάποιους φαίνονται και με ανοιχτή την οθόνη κι εγώ είμαι ένας απο αυτούς. Στο δικό μου φαίνονται πιο έντονα στο λευκό και στα πολύ ανοιχτά χρώματα όταν βρίσκομαι σε εσωτερικούς χώρους ή σε χώρους με χαμηλό φωτισμό (όταν η πηγή φωτός δηλαδή είναι η ίδια η οθόνη). Στο μαύρο φαίνονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους λόγω αντανάκλασης του ηλίου. Είναι ας το πούμε "φυσιολογικό" λειτουργικά μιας και το κινητό δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα είναι μόνο οπτικό. Απλά στην LG δεν έκαναν και τόσο καλή δουλειά στο να κάνουν το digitizer λίγο πιο διακριτικό. με καλυψες αδερφε σε ευχαριστω πολυ! απλα νομιζα οτι μονο στην δικια μου συσκευη φαινοντε με αναμμενη την οθονη η γραμμες. Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_1986 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ρε παιδια περασα σε ελληνικο τη γαλλικη λολλιποπ κ προσεξα πως η θερμοκρασια ειναι μονιμα 50 βαθμους... ? Ξερετε κατι για αυτο? Κατα τ'αλλα ολο καλα πανε... Χωρις κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μα αμα τα έχεις όλα αυτά ανοιχτά, πάλι Καλά να λες που χάνεις τοσο Εγώ όλα κλειστά τη νύχτα... Σε λειτουργία πτήσης... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ρε παιδια περασα σε ελληνικο τη γαλλικη λολλιποπ κ προσεξα πως η θερμοκρασια ειναι μονιμα 50 βαθμους... ? Ξερετε κατι για αυτο? Κατα τ'αλλα ολο καλα πανε... Χωρις κολληματα Στην αρχή έχει αρκετά υψηλή θερμοκρασία, μετά την πρώτη φόρτιση στρώνει και ανεβάζει θερμοκρασία μόνο όταν το σκαλιζεις για πολύ ώρα. Άστο να δεις και αν δε στρώσει κάνε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά για τα ελληνικά μοντέλα ήρθε η lolli??? Κοίταξα πριν 3 μέρες μέσω PC αλλά τίποτα.... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά για τα ελληνικά μοντέλα ήρθε η lolli??? Κοίταξα πριν 3 μέρες μέσω PC αλλά τίποτα.... Όχι Δεν ήρθε ακόμα για τα ελληνικά μοντέλα. ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω κ εγώ την θερμοκρασία του κινητου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_1986 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 το 50 βαθμους πως το ειδες??? απο προγραμμα? εκανες πριν και μετα factory reset? Ναι εκανα και πριν και μετα factory reset... Το προγραμμα ειναι το POWER CLEAN... και κατι ακομα που προσεξα, και αν γνωριζει καποιος ασ μας πει και εμας... πριν περασω την λολλιποπ περασα ξανα την κιτ κατ 20Η επειδη δεν με εβαζε με τιποτα στο download mode. Σημειωστε πως απο το κρυφο μενου το LG RCT ηταν unrooted. μετα που την περασα την 20Η με το FLASH TOOL 2014, το τηλ εγραφε rooted. Και μετα που περασα λολλιποπ εγινε παλι unrooted. γνωριζει κανεις το λογο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μετά το Developer Options > Window Animation Scale > 0.5x πρέπει να κάνουμε εκκαθάριση cache στον Launcher? Και αν ναι πού το βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μετά το Developer Options > Window Animation Scale > 0.5x πρέπει να κάνουμε εκκαθάριση cache στον Launcher? Και αν ναι πού το βρίσκουμε? Όχι δεν χρειάζεται.. Άλλα αν θέλεις είναι στο μενου-ρυθμισεις-εφαρμογες-Αρχική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 [/color]Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω κ εγώ την θερμοκρασία του κινητου ? Με το cpu-z μπορείς να δεις αρκετές πληροφορίες.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Όχι δεν χρειάζεται.. Άλλα αν θέλεις είναι στο μενου-ρυθμισεις-εφαρμογες-Αρχική. Για τον σκοκ launcher μιλάς; Που ακριβώς είναι αυτό το -Αρχική δε βλέπω κάτι τέτοιο στις εφαρμογές. Λάθος το βρήκα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 [/color]Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω κ εγώ την θερμοκρασία του κινητου ? Με το cpu-z μπορείς να δεις αρκετές πληροφορίες.. Το crutemp έβαλα εγώ αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο φυσιολογικό να αλλάζει η θερμοκρασία προς τα πάνω ή προς τα κάτω κάθε δευτερόλεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Με το cpu-z μπορείς να δεις αρκετές πληροφορίες.. Το crutemp έβαλα εγώ αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο φυσιολογικό να αλλάζει η θερμοκρασία προς τα πάνω ή προς τα κάτω κάθε δευτερόλεπτο... Αν μιλάς για αλλαγές της τάξης του 38C-50C-42C, ναι δεν είναι. Αν μιλάς για 38C-39C-38C δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts