Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά αυτό το κινητό πραγματικά δεν υπάρχει!!! Δεν πεθαίνει απολύτως τίποτα!! Το πετάς στον τοίχο και γυρίζει πίσω με γκελ και χωρίς γρατζουνια!

Το πετάς στον τοίχο και χαλάει ο τοίχος.. :p

Εγώ έκανα έρευνα αγοράς 1 μήνα και κατέληξα στο g2, μετά είπα να πάρω και στην σύζυγο ένα καλό smartphone στα ίδια λεφτά, δέν ήθελε το g2 λογω πλαστικών και έτσι πήρα το z1, εντάξει, μέταλο-γυαλί-κάμερα καλύτερο αλλά είναι πιο βαρύ, και πιο μεγάλο με μικρότερη οθόνη!!.. που θέλω να καταλήξω... το g2 είναι VFM ΤΕΛΟΣ.

Προβλήματα βγάζουν όλα τα κινητά ακόμα και τα IPHONE, αν καλύπτονται απο την εγγύηση όμως όλα καλά. Εγω λοιπόν και το πρότεινα και το πήρανε φίλοι μου και είναι ευχαριστημένοι!

--------------------------------------

S 20 +

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για χαλάρωσε λίγο , δεν σε ειρωνεύεται κανένας...

Το δικό μου είναι παρτίδα 310 (Οκτώβριος 2013) και με μία πτώση...

Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ , ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα...

Πρέπει να το θεωρήσω εγώ ''σκάρτο κινητό''?:confused:

Έλεος , open your mind...:cool:

Όσο για το i-phone?

Aυτό το έχω από το 2010 και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει στη ζωή μου σε οτιδήποτε...

Και δεν έιμαι και μικρό παιδί... :lol:

Σε νίκησα. ...εμένα έχει πέσει άπειρες φορές γιατί δεν είχα συνηθίσει τόσο λεπτό κινητό και δεν έχει πάθει τίποτα. Του έβαλα θήκη για να το χοντρυνω και όχι για να το προστατέψω άλλα τέλος πάντων

Γεια σας....

Νέος κάτοχος και εγω του G2.

Δυστυχώς δεν μπορώ να συνδεθώ με usb στο pc suite.

Είχε κάποιος κάποιο αναλογο πρόβλημα?

Στο device manager βλέπω τη συσκέυή σαν portable άλλα στην com δεν υπάρχει.

Εννοείται πως εγκατέστησα τους drivers ap;o thn LG!

Οχι φιλε.....περνας οποιαδηποτε ρομ που ειναι για την συσκευη σου...

Οκ φιλε. Κατεβασα τη γαλλικη. Προτεινεις καμια αλλη? Πρεπει να προσεξω κστι μετα που θα την περασω? πχ updates η κατι αλλο?

Παιδιά καλημέρα. Στο μενού επιλογές προγραμματιστή η επιλογή Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση περιαγωγής Wi-Fi είναι τσεκαρισμένη by default ή όχι; Ποια η διαφορά στη μία από την άλλη περίπτωση;

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρωτώ γιατί φοβάμαι ότι άθελά μου τσέκαρα την αντίστοιχη επιλογή, ταυτόχρονα δε παρατηρώ τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο κάποιες φορές κολλάει στο wifi του σπιτιού. Ενώ μένει συνδεδεμένο, αργεί να ανοίξει κάποιες σελίδες (σαν να ψάχνει κάτι στο wifi).

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Παίδες, έκανα εγκατάσταση το outlook άλλα δεν μου δίνει επιλογή για απεγκατάσταση, έχεις κανείς καμία ιδέα ;[ATTACH]60669

Παίδες, έκανα εγκατάσταση το outlook άλλα δεν μου δίνει επιλογή για απεγκατάσταση, έχεις κανείς καμία ιδέα ;[ATTACH]60669

Έκανες εγκατάσταση από το play store? Μπες στο play στις εφαρμογές μου και κανε την από εκει

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Πήρα μέσα στο σ/κ ένα μεταχειρισμένο G2 και ήθελα να "εκμεταλλευτώ" την εμπειρία του forum με δύο ερωτήσεις. Διαπίστωσα χθες το βράδυ ένα lightbleed στην κάτω δεξιά πλευρά και με πιο προσεκτική ματιά είδα ότι έχει ανασηκωθεί ελαφρώς το γυαλί από το πλαίσιο της συσκευής. Επειδή η συσκευή δεν έχει κάποιο σημάδι πεσίματος μήπως ξέρετε αν είναι πρόβλημα που παρουσιάζεται, (η αποκόλληση δηλαδή του γυαλιού από το πλαίσιο) και αν το καλύπτει η εγγύηση. Και δεύτερο, πως μπορώ να ελέγξω αν έχει rootαριστεί η συσκευή ώστε να μην έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Από όσο το έψαξα είναι ρουμάνικη συσκευή και του έκανα μέσω LG Suite αναβάθμιση σε Lollipop χθες. Ευχαριστώ για τον χρόνο και λυπάμαι αν υπάρχουν ήδη οι απαντήσεις και δεν τις βρήκα.

Samsung Galaxy Note 9

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Πήρα μέσα στο σ/κ ένα μεταχειρισμένο G2 και ήθελα να "εκμεταλλευτώ" την εμπειρία του forum με δύο ερωτήσεις. Διαπίστωσα χθες το βράδυ ένα lightbleed στην κάτω δεξιά πλευρά και με πιο προσεκτική ματιά είδα ότι έχει ανασηκωθεί ελαφρώς το γυαλί από το πλαίσιο της συσκευής. Επειδή η συσκευή δεν έχει κάποιο σημάδι πεσίματος μήπως ξέρετε αν είναι πρόβλημα που παρουσιάζεται, (η αποκόλληση δηλαδή του γυαλιού από το πλαίσιο) και αν το καλύπτει η εγγύηση. Και δεύτερο, πως μπορώ να ελέγξω αν έχει rootαριστεί η συσκευή ώστε να μην έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Από όσο το έψαξα είναι ρουμάνικη συσκευή και του έκανα μέσω LG Suite αναβάθμιση σε Lollipop χθες. Ευχαριστώ για τον χρόνο και λυπάμαι αν υπάρχουν ήδη οι απαντήσεις και δεν τις βρήκα.

Για το γυαλί δε γνωρίζω αλλά για το root απλά κατέβασε από το store το root checker. Για να είσαι σίγουρος μπες σε download mode έχοντας κλειστό το κινητό και πατώντας vol up και βάζοντας το usb στον υπολογιστή. Αν σου γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης rooted τότε έχει, αλλιώς είσαι οκ.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Αφού του έκανες αναβάθμιση τώρα πια δεν μπορείς να δεις αν ήταν Root. Φυσικά μετά την αναβάθμιση έχει γίνει εργοστασιακο το τηλέφωνο.
No root->No problem

Αφού του έκανες αναβάθμιση τώρα πια δεν μπορείς να δεις αν ήταν Root. Φυσικά μετά την αναβάθμιση έχει γίνει εργοστασιακο το τηλέφωνο.

Από όσα διάβασα το υποψιαζόμουν, απλά αν έχω καταλάβει καλά υπάρχει και μια μορφή flag που ενημερώνει το service αν είχε γίνει κάποτε στο παρελθόν, και υποθέτω ότι με την μέθοδο του να το βάλω σε download mode και να δω τι γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης, όπως συνέστησε ο φίλος από πάνω, θα μου λυθεί και αυτή η απορία. Επειδή είμαι στην δουλειά χρειάζεται να έχω και στον εδώ υπολογιστή περασμένους του drivers ή καθώς με ενδιαφέρει μόνο να μπει σε download mode απλά το συνδέω με το usb?

Samsung Galaxy Note 9

Για να συνεισφερω στην κουβεντα,ισως το εχω γραψει και παλιοτερα...

Στο χρονο πανψ ,βγαζει μια κιτρινη γραμμη αριστερα η οθονη..παω στην lg το αλλαζω σε μιση ωρα...

1 μηνα μετα ,ξεκινησε ενα τρεμοπαιγμα σε ολη την οθονη,καποιες φορες,δεν εβλεπες καν...

Ξαναπαω procordia σε 1 ωρα ,μου αλλαξαν και την πλακετα...

Το ενθαρρυντικο ειναι οτι το σερβις ηταν αψογο,μεσα σε 2,3 ωρες αλλαξα συνολικα οθονη κ πλακετα,αρα νεο ιμει,νεο κινητο...

Το περιεργο θα ειναι τι γινεται,αφου περασει η εγγυηση;;;

Παντως παρολο το παθημα μου,το συστηνω ανεπιφυλακτα για αγορα.τουμπανο κινητο.

Κάνεις δε κάνεις root σε download mode πάλι θα σου λέει rooted

Άρα από όσο καταλαβαίνω μάλλον πάω στο service και εύχομαι να μην είχε κάνει κάτι ο προηγούμενος... Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες!

ΥΓ. Υπάρχει εξουσιοδοτημένο service LG στην Θεσσαλονίκη ή αναγκαστικά με courier πρέπει να πάει?

Edited by Starback
Samsung Galaxy Note 9

Άρα από όσο καταλαβαίνω μάλλον πάω στο service και εύχομαι να μην είχε κάνει κάτι ο προηγούμενος... Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες!

Τίποτα φίλε, μη φοβάσαι, αφού έκανες αναβάθμιση σε lollipop και root να ήταν πλέον δεν υπάρχει ,θα έχει εξαφανιστεί

Παιδιά καλημέρα. Στο μενού επιλογές προγραμματιστή η επιλογή Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση περιαγωγής Wi-Fi είναι τσεκαρισμένη by default ή όχι; Ποια η διαφορά στη μία από την άλλη περίπτωση;

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρωτώ γιατί φοβάμαι ότι άθελά μου τσέκαρα την αντίστοιχη επιλογή, ταυτόχρονα δε παρατηρώ τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο κάποιες φορές κολλάει στο wifi του σπιτιού. Ενώ μένει συνδεδεμένο, αργεί να ανοίξει κάποιες σελίδες (σαν να ψάχνει κάτι στο wifi).

Καμιά άποψη παιδιά;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Καμιά άποψη παιδιά;

Όχι αυτή η επιλογή που λες δεν είναι προτικαρισμενη. Μάλλον εσύ την έβαλες κατά λαθος. Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά αλλά σίγουρα δεν ήταν τικαρσμενη η επιλογή Από μόνη της. Δοκίμασε να την βγάλεις να δεις μπας κ σου δημιουργεί Αυτή το πρόβλημα

Edited by lek88

Καμιά άποψη παιδιά;

Εγώ φίλε δε το έχω μαρκαρισμένο ,τώρα τι παίζει με αυτήν την επιλογή δε ξέρω, εμένα μια χαρά δουλεύει

Καλησπέρα σας, αποφάσισα να πάρω το 32άρι λευκό σαν δώρο για την αδερφή μου.

Το έχω ήδη παραγγείλει από το kaizerstore και το απόγευμα θα πάω να το παραλάβω.

Διαβάζω κ έχω μπερδευτεί, τί παίζει τελικά με την εγγύηση αυτού του μοντέλου;

Τί άλλο πρέπει να προσέξω πριν δώσω τα λεφτά;

Ευχαριστώ.

Για να συνεισφερω στην κουβεντα,ισως το εχω γραψει και παλιοτερα...

Στο χρονο πανψ ,βγαζει μια κιτρινη γραμμη αριστερα η οθονη..παω στην lg το αλλαζω σε μιση ωρα...

1 μηνα μετα ,ξεκινησε ενα τρεμοπαιγμα σε ολη την οθονη,καποιες φορες,δεν εβλεπες καν...

Ξαναπαω procordia σε 1 ωρα ,μου αλλαξαν και την πλακετα...

Το ενθαρρυντικο ειναι οτι το σερβις ηταν αψογο,μεσα σε 2,3 ωρες αλλαξα συνολικα οθονη κ πλακετα,αρα νεο ιμει,νεο κινητο...

Το περιεργο θα ειναι τι γινεται,αφου περασει η εγγυηση;;;

Παντως παρολο το παθημα μου,το συστηνω ανεπιφυλακτα για αγορα.τουμπανο κινητο.

Κοίτα, για κάθε εξάρτημα που σου αλλάζουν έχεις 2 επιπλέον χρόνια εγγύηση οπότε αν σου χαλάσει εντός αυτής της περιόδου πας και στο ξαναλλάζουν δωρεάν. Τώρα αν υποθέσουμε ότι σου βγάζει πρόβλημα ενώ έχουν περάσει αυτά τα 2 χρόνια (συν ένα όπως είπες ότι το έχεις) δεν το βρίσκω τόσο τραγικό στην 3ετία+ να αλλάξεις κινητό. Μακάρι να κρατάγανε όπως τα 3210/3310 που είπε πριν ο φίλος αλλά δυστυχώς τα σύγχρονα μοντέλα δεν....

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Καλησπέρα σας, αποφάσισα να πάρω το 32άρι λευκό σαν δώρο για την αδερφή μου.

Το έχω ήδη παραγγείλει από το kaizerstore και το απόγευμα θα πάω να το παραλάβω.

Διαβάζω κ έχω μπερδευτεί, τί παίζει τελικά με την εγγύηση αυτού του μοντέλου;

Τί άλλο πρέπει να προσέξω πριν δώσω τα λεφτά;

Ευχαριστώ.

να μην κιτρινιζει η οθονη; :p :D

Καλησπερα! Εχω 4 μερες που απεκτησα ενα μεταχειρισμενο lg g2 5 μηνών σε κατασταση καινουργιου κ με αποδειξη και εγγυηση . Ολα λειτουργουνε αψογα χωρις κανενα θεμα , ομως παρατηρω οταν ταρακουνω τη συσκευη ακουγεται ενα τικ-τακ που προερχεται απο ψηλα πισω .. αυτο ηθελα να ρωτησω , ειναι το μοτερ δονησης; και εχει καποιο προβλημα ; ή ειναι φυσιολογικο απο εργοστασιο; και στα αλλα τηλ ετσι ακουγεται;

Αν γνωριζεται ευχαριστω !!!

Xperia x8 white + root + GingerDX 2.3.7 + JimdemDroid Tweak Package 24.1 + overclocked at 748Mhz + micro sd 8GB :shifty:

Καλησπερα! Εχω 4 μερες που απεκτησα ενα μεταχειρισμενο lg g2 5 μηνών σε κατασταση καινουργιου κ με αποδειξη και εγγυηση . Ολα λειτουργουνε αψογα χωρις κανενα θεμα , ομως παρατηρω οταν ταρακουνω τη συσκευη ακουγεται ενα τικ-τακ που προερχεται απο ψηλα πισω .. αυτο ηθελα να ρωτησω , ειναι το μοτερ δονησης; και εχει καποιο προβλημα ; ή ειναι φυσιολογικο απο εργοστασιο; και στα αλλα τηλ ετσι ακουγεται;

Αν γνωριζεται ευχαριστω !!!

Μην αγχώνεσαι, φυσιολογικό είναι. Αυτό που ακούς είναι ο σταθεροποιητής εικόνας της κάμερας (OIS).

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Τελικά με την εγγύηση για το 32άρι τι γίνεται; Άλλοι λένε ότι ισχύει κανονικά, άλλοι όχι. Τελικά τι;