Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια σας βγαζει και εσας οταν ενεργοποιειται την συσκευη σε ασπρο παραθυρακι πριν βαλετε το πιν " Αναβαθμιση αντροιντ " ?? γιατι λετε να γινεται αυτο?

Κάποια εφαρμογή σου δεν έχει αναβαθμιστεί για Lollipop. Μου το έκανε και εμένα στο nexus. Είχα το navigon σπασμένο και όταν έβαλα Lollipop δε το αναβάσμιζα. Ε το έσβησα και σταμάτησε να μου βγάζει την ειδοποίηση και αγόρασα το sygic στα μισά χρήματα του navigon.

παιδια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το κινητο....

ειδα οτι πηραμε λολιποπ...

αξιζει για πειτε εντυπωσεις.....

γιατι ετσι οπως ειμαι τωρα παει πολυ καλα και δεν ξερω αν θα ηθελα να αλλαξω..!! :)

Για εμενα αξιζει ...το μονο που μου λειπει για την ωρα ειναι το xposed μιας και βαριεμαι να περασω custom recovery και το xmod games μιας και δεν λειτουργει με ART ακομα η εφαρμογη.

Κατα τα αλλα η ραμ του τηλεφωνου ειναι πολυ περισσοτερη διαθεσιμη , ολα πανε νερακι (οπως πριν αλλωστε) και σε γενικες γραμμες εχει γινει πολυ καλη δουλεια.

Κάποια εφαρμογή σου δεν έχει αναβαθμιστεί για Lollipop. Μου το έκανε και εμένα στο nexus. Είχα το navigon σπασμένο και όταν έβαλα Lollipop δε το αναβάσμιζα. Ε το έσβησα και σταμάτησε να μου βγάζει την ειδοποίηση και αγόρασα το sygic στα μισά χρήματα του navigon.

αα μαλιστα . οποτε να ψαξω να δω πιο δεν ειναι συμβατο να το σβησω κ εγω , σε ευχαριστω :)

Ρε παιδιά το usb org σας δουλεύει με τη lollipop;

εμενα δουλευει κανονικα το OTG.το εχεις δοκιμασει σε αλλη συσκευη μηπως εχει καποιο προβλημα?

εμενα δουλευει κανονικα το OTG.το εχεις δοκιμασει σε αλλη συσκευη μηπως εχει καποιο προβλημα?

Με την kit kit δούλευε χωρίς πρόβλημα... Τώρα το δείχνει συνδεδεμένο αλλά δε κάνει τίποτα... Ούτε βλέπει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο στικάκι... γιατί;;;

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Με την kit kit δούλευε χωρίς πρόβλημα... Τώρα το δείχνει συνδεδεμένο αλλά δε κάνει τίποτα... Ούτε βλέπει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο στικάκι... γιατί;;;

Επίσης σύνδεσα το κινητό με τηλεόραση με καλώδιο mini usb σε hdmi κ πάλι δε το έβλεπε ενώ ένα s4 ενός φίλου έπαιζε κανονικά με lollipop κ αυτός...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σε μένα δουλεύει όπως πριν, κοίτα μήπως το φλασακι σου είναι σε ntfs, εγώ το έχω fat32

Είναι fat 32...Τι έγινε τώρα;;; να φταίει η lollipop;

Edit... Έστρωσε μόνο του όλα οκ. Θα δοκιμάσω πάλι με το καλώδιο στην τηλεόραση να δω αν Έστρωσε κ αυτό...

Edited by fanisgauros

Mε factory reset μετα το update ,δε δικαιολογείται να χει προβλημα σε οτιδηποτε.Ολα ρολοι δουλευουν!
LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D

Μία ερώτηση:

Επειδή με τον κανονικό τρόπο δεν μπαίνει το κινητό σε Download mode (αλλά απλά φορτίζει), μήπως ξέρει κάποιος κάποιον άλλο τρόπο για να βάλω την συσκευή σε Download mode;

P.S. Κανονικό τρόπο εννοώ πατώντας το volume up για μερικά δεύτερα ενώ η συσκευή είναι κλειστή και αμέσως την συνδέω μέσω USB στο PC.

P.S.2. Δεν έχω κάνει root. Είμαι με stock kit kat.

Mε factory reset μετα το update ,δε δικαιολογείται να χει προβλημα σε οτιδηποτε.Ολα ρολοι δουλευουν!

Πριν το update έκανα factory reset μετά όμως όχι... Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα άλλο κουλό όμως απ το update κ μετά...

Μία ερώτηση:

Επειδή με τον κανονικό τρόπο δεν μπαίνει το κινητό σε Download mode (αλλά απλά φορτίζει), μήπως ξέρει κάποιος κάποιον άλλο τρόπο για να βάλω την συσκευή σε Download mode;

P.S. Κανονικό τρόπο εννοώ πατώντας το volume up για μερικά δεύτερα ενώ η συσκευή είναι κλειστή και αμέσως την συνδέω μέσω USB στο PC.

Άλλαξε τους drivers του pc το είχε και κάποιος άλλος και έτσι βρήκε λυση

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά ήμουν root...το ξεπέρασα περνοντας custom recovery autorec, με την ευκαιρία κράτησα και ένα back up την ρομ, και μετά μου έμπαινε σε download mode

Μία ερώτηση:

Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά ήμουν root...το ξεπέρασα περνοντας custom recovery autorec, με την ευκαιρία κράτησα και ένα back up την ρομ, και μετά μου έμπαινε σε download mode

Σ'ευχαριστώ αλλά νομίζω είχε δίκιο ο φίλος που απάντησε παραπάνω. Μόλις ανανέωσα τους drivers και πάω να δοκιμάσω.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά δεν ήταν οι drivers τελικά. Τους έβαλα μια χαρά και όμως πάλι δεν μπαίνει η συσκευή σε download mode αλλά φορτίζει. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω;

Το βλέπει το pc εννοείς αν φαίνεται στο My Computer; Αν ναι, τότε ναι το βλέπει.

Γιατί θέλεις να το βάλεις σε download mode? Αν είναι για να περάσεις lolipop τότε Σύνδεσε το με το LG pc suite και κάνε από εκεί αναβαθμιση

Σ'ευχαριστώ αλλά νομίζω είχε δίκιο ο φίλος που απάντησε παραπάνω. Μόλις ανανέωσα τους drivers και πάω να δοκιμάσω.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά δεν ήταν οι drivers τελικά. Τους έβαλα μια χαρά και όμως πάλι δεν μπαίνει η συσκευή σε download mode αλλά φορτίζει. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω;

δοκιμασε: ρυθμισεις - συνδεση pc - επιλεξτε μεθοδο σθνδεσης usb - λογισμικο lg και μετα δοκιμασε για download mode

Ναι για να περάσω Lolipop μέσω LG Flash tool 2014 . Δεν γίνεται μέσω LG PC Suite προσπαθώ εδώ και μέρες και μου βγάζει συνέχεια το συγκεκριμένο μήνυμα:

" Ο Έλεγχος ενημερώσεων δεν είναι διαθέσιμος. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. "

Οπότε είπα να δοκιμάσω μέσω LG Flash tool 2014 .

Έχω D802 γαλλικό και βάζοντας το ΙΜΕΙ μου, μου βγάζει :

Version: V30b

Country: 6FR/FRANCE_OPEN_16G

Model: LGD802

Dimension: 1.65 GiB

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δοκιμασε: ρυθμισεις - συνδεση pc - επιλεξτε μεθοδο σθνδεσης usb - λογισμικο lg και μετα δοκιμασε για download mode

Το έκανα. Πάλι απλά φορτίζει.

Edited by R2D2