Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άστο 1 - 2 ώρες στο φορτιστή και αν δεν ξεκινήσει η φόρτιση τότε η μπαταρία πέθανε...

ΠΟΤΕ δεν ξεφορτίζουμε πλήρως το κινητό όταν θέλουμε να το αποθηκεύσουμε.

Και ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ελέγχουμε και αν χρειάζεται φορτίζουμε λίγο (50 - 60% είναι καλά)

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας σήμερα μετά από δυο μήνες προσπάθησα να φορτίσω το G2 μου αλλά το φωτάκι δεν ανάβει της μπιραρία όταν το συνδέω, όταν το χρησιμοποίησα τελευταία φορά μια χαρά δούλευε και ξεφορτίστηκε εντελός μετά το έβαλα στο κουτί του και σε συρτάρι. Πέθανε ;

Άστο και παραπάνω. Βάλε το στην πρίζα 3-4 ώρες και βλέπεις μετά αν πάρει τα πάνω του. Μην προσπαθείς να το ενεργοποιησεις στο ενδιάμεσο.

Όταν το άφησες στην άκρη πόση μπαταρία είχε υπόλοιπο? Η μπαταρία αποφορτίζει (έστω ελαχιστα) ακόμα κ αν έχουμε το κινητό για πολύ καιρό κλειστό στο συρτάρι. Αν είχε λίγη μπαταρία όταν το άφησες , υπάρχει κ η πιθανότητα να έχει "ξεζουμιστεί " εντελώς γι αυτό δεν δίνει σημεία ζωής!! Άστο λοιπόν στην πρίζα όπως σου είπα και βλέπεις το βράδυ αν σου πάρει μπρος.

(----------Edit----------)

Τώρα πρόσεξα που λες ότι είχε ξεφορτίστει εντελός όταν το έβαλες στο συρτάρι. Δεν κάνει να το έχεις με καθόλου μπαταρία κλειστό για καιρό. Γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην ανοίξει ξανά!! Ας το έχεις στο 70% πριν το αποθηκεύσεις

Edited by lek88

Ερώτηση προς τους γνώστες :

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω από εξωτερικό πχ Hong Kong τι παίζει με την εγγύηση? Μιλάμε για το global μοντέλο το D802. Εννοώ εγγύηση με βάση πχ το imei παίζει ή μέσω απόδειξης οπότε την ξεχνάω την εγγύηση?

Ερώτηση προς τους γνώστες :

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω από εξωτερικό πχ Hong Kong τι παίζει με την εγγύηση? Μιλάμε για το global μοντέλο το D802. Εννοώ εγγύηση με βάση πχ το imei παίζει ή μέσω απόδειξης οπότε την ξεχνάω την εγγύηση?

Φιλε μου ξεχνα την εγγυηση για κινητο που ειναι για εξωτερικο οχι ευρωπης. Φαντασου εδω πριν λιγο μολις μιλαγα με lg και μου ειπαν γιατι η procordia πηγε να το κανει γαργαρα μου ελεγε αλλανταλον οτι καλυπτουν τα κινητα με η χωρις αποδειξη βαση serial αν ειναι για χωρα προελευσης μονο για ευρωπη π.χ γερμανια. Οτιδηποτε αλλο δεν θα στο καλυψουν..!!! Εχει φτιαξει κανεις κινητο ανεξαρτητου προβληματος οθονη η κατι αλλο ευρωπαικο ομως χωρις αποδειξη να μας βοηθησει και εμενα και τον φιλο nothing που εχουμε θεμα ??? ;) ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Ψάχνω για κινητό και ήθελα τη γνώμη σας, αν αξίζει να πάρει κάποιος το G2 σήμερα. Το 90% της χρήσης που κάνω πέρα από κλήσεις είναι ίντερνετ, skype, mail, φωτογραφίες και μουσική από ακουστικά. Είχα το G2 στα χέρια μου για μια βδομάδα και εντυπωσιάστηκα. Ο ήχος από τα ακουστικά είναι καταπληκτικός (πολύ σημαντικό για εμένα), δυστυχώς πλέον ακόμα και στα πανάκριβα κινητά δεν δίνουν μεγάλη βάση σε αυτό. Η κάμερά του φοβερή, το ίδιο και η οθόνη, το ίδιο και η αυτονομία του. Το μέγεθος για κινητό 5.2" πολύ καλό, μικρότερο από τα περισσότερα 5.0". Οπότε, θεωρητικά είναι άριστη επιλογή για τη χρήση που θα κάνω...ή όχι?? Είναι κάτι που δεν λαμβάνω υπ' όψιν? Το γεγονός ότι είναι κινητό σχεδόν 3ετίας θα με επηρεάσει σε κάτι?

Όχι, στέκεται επάξια.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ψάχνω για κινητό και ήθελα τη γνώμη σας, αν αξίζει να πάρει κάποιος το G2 σήμερα.

Βρε να το πάρει αλλά που να το βρει?

Το κινητό δεν πωλείται πιά στην Ελλάδα...

Μόνο μεταχειρισμένα και ebay τα οποία δεν τα προτείνω επ ουδενί...

Βρε να το πάρει αλλά που να το βρει?

Το κινητό δεν πωλείται πιά στην Ελλάδα...

Μόνο μεταχειρισμένα και ebay τα οποία δεν τα προτείνω επ ουδενί...

Θα πάρω του φίλου που δούλεψα για μια βδομάδα, στα 140, δοκιμασμένο, ενός έτους με υπόλοιπο εγγύησης.

Θα πάρω του φίλου που δούλεψα για μια βδομάδα, στα 140, δοκιμασμένο, ενός έτους με υπόλοιπο εγγύησης.

Αν θες μπορεις να δοκιμασεις κι απο εδω..

1)http://www.amazon.de/gp/product/B00F652TBM?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_1&smid=A1KSIKVWL5I18S

2)http://www.amazon.de/gp/product/B00EQ8Y7AG?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_2&smid=A1KSIKVWL5I18S

μιλαμε για ξεκλειδωτο τηλεφωνο,κι οσο για το θεμα εμπιστοσυνης στο σαιτ,προσωπικα εχω τις καλυτερες εμπειριες κι απο ποιοτητα αλλα κι απο εξυπηρετηση ακομα κ μετα την αγορα..τελευταια μου αγορα ηταν ενας ssd πριν εναμιση χρονο,σε τιμη πολλη καλυτερη απο Ελλαδα.

Ψάχνω για κινητό και ήθελα τη γνώμη σας, αν αξίζει να πάρει κάποιος το G2 σήμερα. Το 90% της χρήσης που κάνω πέρα από κλήσεις είναι ίντερνετ, skype, mail, φωτογραφίες και μουσική από ακουστικά. Είχα το G2 στα χέρια μου για μια βδομάδα και εντυπωσιάστηκα. Ο ήχος από τα ακουστικά είναι καταπληκτικός (πολύ σημαντικό για εμένα), δυστυχώς πλέον ακόμα και στα πανάκριβα κινητά δεν δίνουν μεγάλη βάση σε αυτό. Η κάμερά του φοβερή, το ίδιο και η οθόνη, το ίδιο και η αυτονομία του. Το μέγεθος για κινητό 5.2" πολύ καλό, μικρότερο από τα περισσότερα 5.0". Οπότε, θεωρητικά είναι άριστη επιλογή για τη χρήση που θα κάνω...ή όχι?? Είναι κάτι που δεν λαμβάνω υπ' όψιν? Το γεγονός ότι είναι κινητό σχεδόν 3ετίας θα με επηρεάσει σε κάτι?

Αλλα 3 χρονια θαναι μπροστα απο σημερινες συσκευες αν το βρης παρτο.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω θέμα με το κινητό. Δεν λειτουργεί το άνοιγμα της οθόνης με διπλό πάτημα ενώ λειτουργεί το κλείσιμο. Και όταν πατάω το κουμπί από πίσω για να ανοίξει η οθόνη αυτή ανάβει και αμέσως ξανακλείνει. Καμία φορά όμως το πιάνει και στρώνει και δεν ξανασβηνει. Και μετά πάλι τα ίδια. Από τα λίγα που ξέρω μάλλον φταίει ο αισθητήρας εγγύτητας. Τι λένε και οι πιο γνώστες; Βοήθεια παρακαλώ.

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω θέμα με το κινητό. Δεν λειτουργεί το άνοιγμα της οθόνης με διπλό πάτημα ενώ λειτουργεί το κλείσιμο. Και όταν πατάω το κουμπί από πίσω για να ανοίξει η οθόνη αυτή ανάβει και αμέσως ξανακλείνει. Καμία φορά όμως το πιάνει και στρώνει και δεν ξανασβηνει. Και μετά πάλι τα ίδια. Από τα λίγα που ξέρω μάλλον φταίει ο αισθητήρας εγγύτητας. Τι λένε και οι πιο γνώστες; Βοήθεια παρακαλώ.

Το εχεις πειραγμενο η tempered γυαλι;

Όχι. Δεν φοράω tempered glass με official Rom.

Μα μαμά launcher? Γιατί με άλλους δεν δουλεύει το knock on.

Φιλικά, Κατερίνα

Όχι. Δεν φοράω tempered glass με official Rom.

Του εκανες καποια επανεκκινηση μηπως στρωσει;η δοκιμασε να ξετικαρεις το διπλο κτυπημα δουλεψε το λιγο χωρις και μετα τικσρισετο παλι.

Με μαμα όλα. Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών. Δεν έχω βάλει knock on. Το απλό διπλό πάτημα δεν πιάνει. Και το πρόβλημα είναι ότι κλειδώνει αμέσως μόλις πατήσω να ξεκλειδώσει.

Με μαμα όλα. Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών. Δεν έχω βάλει knock on. Το απλό διπλό πάτημα δεν πιάνει. Και το πρόβλημα είναι ότι κλειδώνει αμέσως μόλις πατήσω να ξεκλειδώσει.

Δοκίμασες να κάνεις ενημέρωση το touch μέσα απ' το κρυφό μενού;

Αν και έτσι όπως το ακούω πιθανότατα να είναι θέμα κάποιου αισθητήρα!

Καλησπέρα πεδία τελικά το κινητό άνοιξε , προσπαθώ όμως να μπω στο recovery TWRP και δεν μπαίνει ενώ είναι root και το είχα περασμένο. Πέρασα και της εφαρμογές flashify & rom toolbox και πάλη από εκεί όταν κάνω restart στο recovery δεν ανοίγει.

video http://sendvid.com/ch8867f6?secret=6962ff1e-8ab2-4ec7-a271-77615d141b32

Και αν το συνδέσω στο λαπτοπ windows 8.1 μου βγάζει πολλούς εξωτερικούς δίσκους το κινητό και σαν μια περίεργη συσκευή USB

http://postimg.org/image/k2s8c878d/

Edited by VagosA

Δοκίμασες να κάνεις ενημέρωση το touch μέσα απ' το κρυφό μενού;

Αν και έτσι όπως το ακούω πιθανότατα να είναι θέμα κάποιου αισθητήρα!

Τελικά φταίει ο proximity sensor. Άνοιξα το κινητό και αποσυνδεσα τον αισθητήρα αυτόν και δουλεύει κανονικά. Απλά δεν δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα και δεν κλίνει η οθόνη κατά την κλίση όταν το βάζεις στο αυτί. Πάμε για αλλαγή σενσορα.

εχω το d800 απο at&t και μου βγαζει οταν παω για ενημέρωση λογισμικου οτι η συσκευη σας δεν εχει καταχωρηθεί ακομα ...γνωριζει καποιος τη φταιει ?
Γιαννης

εχω το d800 απο at&t και μου βγαζει οταν παω για ενημέρωση λογισμικου οτι η συσκευη σας δεν εχει καταχωρηθεί ακομα ...γνωριζει καποιος τη φταιει ?

Το οτι ειναι αμερικανικο μοντελο και οχι ευρωπαικο ισως;

Το οτι ειναι αμερικανικο μοντελο και οχι ευρωπαικο ισως;

δηλαδη τα αμερικανικα δεν κανουν update ?με flash tool περασα την 4.2.2 και δοκιμασα να κανω update και παλι τα ιδια .αρα πρεπει να βρω και την lollilpop για να την φλασαρω αλλα που ?

Γιαννης

Λογικά μπαίνει με flash tool πάλι. Δες λίγο πιο πίσω δόθηκε link με firmwares μηπως υπάρχει εκεί.

ναι σε μενα το εδωσε το λινκ ο φιλος αλλα δεν εχει τα μοντελα απο at&t:)

Γιαννης