elteo Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μετα τα οσα διαβαζω ειμαι πεπεισμενος οτι το τζι2 δουλευει αψογα με τνν 4 4 2 που εχει καλα που δεν την αλλαξα.Επισης εχω προσεξει και διαβασει δεκαδες σελιδες οτι τζ2 τζι3 τζι4 σαμσουνκ και αλλες συσκευες οταν κανουν οι κατοχοι τους αναβαθμισεις μεσω πισι επισημες η απο τυπακους που βγαζουν δικες τους,ειναι το 85% προβληματικες.ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΟΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΕΕΛΟΣ. Το τελευταίο που λες για τις ota δεν ισχύει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το τελευταίο που λες για τις ota δεν ισχύει. μια χαρα ισχυει οτι εχω περασει σε δεκαδες συσκευες δουλευαν αψογα και καποια μπαγκς αν εχει τα διορθωνουν γρηγορα με αλλη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τελικά παιδιά ποια έκδοση κατά την γνώμη σας είναι καλύτερη για το lgg2 ? Σκέφτομαι να επιστρέψω γιατί αυτό με την μπαταρία δεν παλεύεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τελικά παιδιά ποια έκδοση κατά την γνώμη σας είναι καλύτερη για το lgg2 ? Σκέφτομαι να επιστρέψω γιατί αυτό με την μπαταρία δεν παλεύεται . 4.4.2 !!!!! Για μενα! Αν και η 5 είναι πιο όμορφη εμφανισιακά.... Νομίζω ότι η 4.4.2 είναι η ιδανική για το τηλέφωνο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Είσαι λάθος, δεν έχει σχέση αν η αναβάθμιση γίνει από υπολογιστή ή ΟΤΑ, αν μια αναβάθμιση είναι σωστή κάθετε το ίδιο, μάλιστα από υπολογιστή μπορεί να κάτσει καλύτερα, στην περίπτωση του g2 το πρόβλημα δεν είναι από που κάνεις την αναβάθμιση αλλά η κακή 5.0.2 που έδωσε η Google. μια χαρα ισχυει οτι εχω περασει σε δεκαδες συσκευες δουλευαν αψογα και καποια μπαγκς αν εχει τα διορθωνουν γρηγορα με αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τελικά παιδιά ποια έκδοση κατά την γνώμη σας είναι καλύτερη για το lgg2 ? Σκέφτομαι να επιστρέψω γιατί αυτό με την μπαταρία δεν παλεύεται . Έφερα γύρα τα πάντα......και στην Kit Kat 4.4.2 κατέληγε πάντα....! Εκεί είμαι και τώρα, και έχω μια απροβληματιστη συσκευή....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 υπάρχει κάποιος σχετικός εύκολος οδηγός για να το γυρίσω και εγώ στην 4.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 υπάρχει κάποιος σχετικός εύκολος οδηγός για να το γυρίσω και εγώ στην 4.4.2? Καλύτερος τρόπος ειναι με LG Flash Tool 2014 αφού την περάσεις κάνεις και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;), και θα κάτσει τέλεια...!!!! μετά στήνεις το τηλέφωνο ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 ξέρεις τι δεν κατάλαβα ποια έκδοση πρεπει να βάλω για την 4.4.2 εχει απο διάφορες χώρες t mobile και τα λοιπά. Υπάρχει κάποια default ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αν είναι να γυρίσουμε σε 4.4.2 για να έχουμε καλύτερη μπαταρία, γιατί δεν γυρνάμε και σε ΝΟΚΙΑ 3310 να έχουμε ακόμα καλύτερη? :blink::worry: Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αν είναι να γυρίσουμε σε 4.4.2 για να έχουμε καλύτερη μπαταρία, γιατί δεν γυρνάμε και σε ΝΟΚΙΑ 3310 να έχουμε ακόμα καλύτερη? :blink::worry: Είπε ο σοφός....!!!!:lol: αγαπητέ μου, δεν ειναι μόνο η μπαταρία....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αν είναι να γυρίσουμε σε 4.4.2 για να έχουμε καλύτερη μπαταρία, γιατί δεν γυρνάμε και σε ΝΟΚΙΑ 3310 να έχουμε ακόμα καλύτερη? :blink::worry: Και με κιτκατ και με λολιποπ μπορεις να κανεις τα ιδια πραγματα με καλυτερη μπαταρια ισως , με το 3310 τι απο αυτα κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 FWIW είμαι εδώ και μήνες με lollipop και δεν έχω κανένα πρόβλημα και κανένα σκοπό να γυρίσω σε 4.4.2 :) Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flery298 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αυτό το είχα πάθει κ εγώ παραπολλες φορές με το g2 μου και έφτιαχνε με επανεκκίνηση της συσκευής !! Και την άλλη μέρα πάλι το ίδιο. Κόλλαγε το πληκτρολόγιο του. Δεν είχα δώσει όμως φοβερή σημασία γιατί ήταν κάτι που έφτιαχνε με επανεκκίνηση της συσκευής και ξαναΚόλλαγε Μετά από πολλές ωρες! Κ εγώ λολιποπ ειχα no root Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν δουλεύει σε μένα η επανεκκίνηση. Είναι πολύ περίεργο πρόβλημα και ουσιαστικά αχρηστεύει το πληκτρολόγιο. Υπάρχει περίπτωση με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν δουλεύει σε μένα η επανεκκίνηση. Είναι πολύ περίεργο πρόβλημα και ουσιαστικά αχρηστεύει το πληκτρολόγιο. Υπάρχει περίπτωση με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δουλέψει? Το πιο πιθανό είναι Ναι !! Μη σε πάρω και στον λαιμό μου όμως και με κυνηγάς μετα!.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 FWIW είμαι εδώ και μήνες με lollipop και δεν έχω κανένα πρόβλημα και κανένα σκοπό να γυρίσω σε 4.4.2 :) και εγώ τα ίδια χρησιμοποιώ φουλ το location based smart unlock :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Παιδιά για να το φλασάρω το κινητό ( 32g) ποιο απ τα δυο αρχεία θα πρέπει να έχω ? LGD802AT-00-V10a-EUR-XX-SEP-04-2013-32G+0.tot LGD802AT-00-V10b-EUR-XX-SEP-07-2013-16G+0.tot και ποιο είναι το σωστό dll γιατί ο καθένας διαφορετική έκδοση . ¨ολα οκ . το βρήκα . Νο Problem . Καμία σχέση το κινητό με Lollipop ειχε πολλά Lag Edited January 15, 2016 by loukoumaki_x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά το πρόβλημα στην οθόνη με την κιτρινιλα το εμφανίζουν όλα τα g2 ή στις επόμενες παρτίδες διορθώθηκε ; Εγώ το αγόρασα μάιο του 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Οχι ολα σε καποια απλα εδω εχουν μαζευτει αυτοι που εχουν το θεμα ολοι οι αλλοι δεν εχουμε θεματα και δεν γραφουμε να σου δωσω να καταλαβεις στον περιγυρο μου εχουμε 4 τζι2 και ολα ειναι αψογα και απο διαφορετικες σειρες ειναι μη σου τυχει Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Παιδιά το πρόβλημα στην οθόνη με την κιτρινιλα το εμφανίζουν όλα τα g2 ή στις επόμενες παρτίδες διορθώθηκε ; Εγώ το αγόρασα μάιο του 15 Εγώ το είχα 2 χρόνια και δεν εμφάνισε. Και ακόμα το ανοίγω που και που και το χρησιμοποιώ ! Τώρα έχω αλλάξει συσκευή βέβαια. Δεν βγάζει σε ολους! Τυχαίνει. Edited January 16, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Μια χαzη ερώτηση. Πριν λίγες μέρες Μου κόπηκε το καλώδιο του φορτιστή (ναι.... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!) Και για να μην ψάχνω να αγοράζω αλλο, έχω βάλει Στον φορτιστη Ένα καλώδιο που είχα παλιά για να φορτιζω μια παλιά φωτογραφική μηχανή sony. Το δοκίμασα λοιπόν και φορτίζει μια χαρά το κινητό. Αλλά το καλωδιακι είναι πολύ πιο κοντο και πολύ πιο λεπτο/πλακουτσωτο από ότι ήταν το κανονικό του. Λέτε να έχω πρόβλημα πουθενα;; Ο φορτιστής είναι ο δικός του ο γνησιος. Μονο το καλωδιο άλλαξα. Edited January 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Αν σου κάνει ,πάνω κάτω , τον ίδιο χρόνο με παλιά....ας τον. Ότι και να είναι πρόβλημα δεν θα έχεις Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Αν σου κάνει ,πάνω κάτω , τον ίδιο χρόνο με παλιά....ας τον. Ότι και να είναι πρόβλημα δεν θα έχεις Δεν το εχω χρονομετρησει καθόλου και δεν ξέρω μιας και το φορτιζω συνήθως την νύχτα πριν κοιμηθω. Ας κάνει και 5 ώρες που λέει ο λόγος δεν με ενοχλεί αυτό. Έτσι κ αλλιώς δεν είναι Λεόν το κυριο κινητό μου και δεν βγιαζομαι να φορτισει. Όσο παρει! Αρκεί να ξέρω ότι δεν θα πάθει κάτι λόγω του καλωδιου που είναι ξενο. Είναι κρίμα να το χαλάσω το κινητο Edited January 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δεν το εχω χρονομετρησει καθόλου και δεν ξέρω μιας και το φορτιζω συνήθως την νύχτα πριν κοιμηθω. Ας κάνει και 5 ώρες που λέει ο λόγος δεν με ενοχλεί αυτό. Έτσι κ αλλιώς δεν είναι Λεόν το κυριο κινητό μου και δεν βγιαζομαι να φορτισει. Όσο παρει! Αρκεί να ξέρω ότι δεν θα πάθει κάτι λόγω του καλωδιου που είναι ξενο. Είναι κρίμα να το χαλάσω το κινητο Το χειρότερο που μπορεί να κάνει το καλώδιο, είναι να έχει μεγάλη αντίσταση και να ρίχνει αρκετά την τάση (και μόνο εξαιτίας του μικρού μήκους είναι απίθανο). Από την άλλη, και ο φορτιστής έχει σταθεροποιητή τάσης αλλά και το κινητό έχει δικό του κύκλωμα ισχύος. Στη χειρότερη περίπτωση, απλά θα τραβήξει λιγότερο ρεύμα και θα φορτίσει πιο αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Το χειρότερο που μπορεί να κάνει το καλώδιο, είναι να έχει μεγάλη αντίσταση και να ρίχνει αρκετά την τάση (και μόνο εξαιτίας του μικρού μήκους είναι απίθανο). Από την άλλη, και ο φορτιστής έχει σταθεροποιητή τάσης αλλά και το κινητό έχει δικό του κύκλωμα ισχύος. Στη χειρότερη περίπτωση, απλά θα τραβήξει λιγότερο ρεύμα και θα φορτίσει πιο αργά. Ωραία, οπότε είμαι ενταξει!! Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts