pantelis1971 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδιά καλημέρα. Σήμερα τα ξημερώματα (προφανώς) μου ήρθε ειδοποίηση από τις αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού του κινητού ότι υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση από την google που λύνει κάποια θέματα κλπ. Δυστυχώς την είδα τώρα που έφτασα στο γραφείο στη δουλειά όπου δεν υπάρχει αξιόπιστο wifi για να την κατεβάσω, οπότε θα προσπαθήσω το απόγευμα στο σπίτι. Για ψαχτείτε να δείτε τι παίζει. Είναι μήπως η έκδοση 5.1.1 ή κάτι άλλο; Ενημέρωση λειτουργικού Δεν θα σου έρθει από το κινητό.θαβπρεπει να συνδεθείς στο κομπιούτερ για να την βρεις.επίσης εάν τελικά δώσουν νέα έκδοση και σε εμάς που είναι λίγο χλωμό θα το κάνουν κατά τα Χριστούγεννα ..έχουν άλλες συσκευές προτεραιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδιά καλημέρα. Σήμερα τα ξημερώματα (προφανώς) μου ήρθε ειδοποίηση από τις αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού του κινητού ότι υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση από την google που λύνει κάποια θέματα κλπ. Δυστυχώς την είδα τώρα που έφτασα στο γραφείο στη δουλειά όπου δεν υπάρχει αξιόπιστο wifi για να την κατεβάσω, οπότε θα προσπαθήσω το απόγευμα στο σπίτι. Για ψαχτείτε να δείτε τι παίζει. Είναι μήπως η έκδοση 5.1.1 ή κάτι άλλο; Καλημερα, η v30d ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Και μόλις την πέρασα και εγώ στην δουλειά.καλά πάει μικροβελτιωσεις βλέπω θερμοκρασία στους 53β αλλά λίγο διεργασιών. Ίσως είναι και προάγγελος μελοντικης αναβάθμισης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Σε σελιδα παντως ειδα οτι οτι στην 5.1.1 θα σταματησει το επισημο λογισμικο του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Αν την δώσουν θα είναι μια χαρά...θεωρητικά Το κινητό θα έχει μια ανανέωση καλή μια ιστορία λαμπρή και πολλές ώρες Ακόμα για να ασχολούμαστε όσοι το κρατήσουμε και δεν το αλλάξουμε. Edited November 11, 2015 by pantelis1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κάνει κάτι ψιλοκολληματακια ...Δεν θα το γλυτώσει το hard.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Υπάρχει πάντως μια μικρή περίπτωση να πάρουμε το marshmallow http://neurogadget.com/2015/11/09/lg-g2-g3-g4-g-flex-2-updated-to-android-6-0-marshmallow-on-verizon-att-t-mobile-and-sprint/19476 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπέρα, πως μπορό να είναι ενεργοποιημένο το 4g? θυμάμαι κάποιος είχε γράψει ένα κωδικό όπου πατούσαμε στο dialer αλλά δέν μπορώ να το βρώ.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) .......del....... Edited November 11, 2015 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλημερα, η v30d ειναι Ειναι της google ή της LG?? Εμενα τρωει σκαλωματα κι κολληματα ωρες ωρες. Δε ξερω αν επηρεαζει το γεγονος αλλαγης τηε οθονη το Σεπτεμβρη.. Επειδη εσπασε η πρωτη του.... Τι να πω... Γενικα με βλεπω για factory reset καποια στιγμη. Οσον για την 6 Android ουτε εγω πιστευω οτι θα τη παρουμε... Ιδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπέρα, πως μπορό να είναι ενεργοποιημένο το 4g? θυμάμαι κάποιος είχε γράψει ένα κωδικό όπου πατούσαμε στο dialer αλλά δέν μπορώ να το βρώ.. Ο κωδικός για να μπεις στο κρυφό μενού είναι 3845#*802# μετά δε θυμάμαι τι επιλέγεις, δεν το χρειάστηκα ποτέ. Πιστεύω αν δοκιμάσεις θα το βρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μιας και λέτε για το κρυφό μενού..... Βλέπω μπαίνοντας ότι έχει πολλές επιλογές αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Που μας χρησιμεύει και τι μπορούμε να κάνουμε με το κρυφο μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μιας και λέτε για το κρυφό μενού..... Βλέπω μπαίνοντας ότι έχει πολλές επιλογές αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Που μας χρησιμεύει και τι μπορούμε να κάνουμε με το κρυφο μενού; Ότι δεν γνωρίζουμε δεν το πειράζουμε. Εγώ μόνο update touch firmware έχω κάνει από εκεί. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ότι δεν γνωρίζουμε δεν το πειράζουμε. Εγώ μόνο update touch firmware έχω κάνει από εκεί. Ισχύει!! Δεν έχω πειράξει κάτι από κει. Μόνο μπηκα να δω τι είναι και βλέπω ότι Γράφει πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 η 30d τελικά τι βελτιώνει; (είναι της google) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κάνει κάτι ψιλοκολληματακια ...Δεν θα το γλυτώσει το hard....το έκανε κάποιος άλλος το update; 5.0.2 παραμένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Nαι. 5.0.2. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2013 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ισχύει!! Δεν έχω πειράξει κάτι από κει. Μόνο μπηκα να δω τι είναι και βλέπω ότι Γράφει πολλά Παιδια καλησπερα για να κανω αναβαθμιση στο touch firmware πως γινεται?Μπηκα στο κρυφο μενου αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο!Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον εχει την διαθεση να απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 https://drive.google.com/file/d/0BzgBgW_w2wltWEw3ZFRhUlhKUlU/view?usp=docslist_api Αυτή είναι η αναβάθμιση... Γύρω στα 24mb ήταν... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κάθε φορά που τραβάω μια φωτο και μετα την βλέπω κανει τόσο μεγαλο ζουμ που αρχίζει και πιξελιαζει.το κανει και σε άλλους πως το σταματάμε αυτό το πράγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κάθε φορά που τραβάω μια φωτο και μετα την βλέπω κανει τόσο μεγαλο ζουμ που αρχίζει και πιξελιαζει.το κανει και σε άλλους πως το σταματάμε αυτό το πράγμα? Τι θες να πεις απο μονη της η με την εκταση των δαχτυλων σου? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 το έκανε κάποιος άλλος το update; 5.0.2 παραμένει; Την έκανα το μεσημέρι. Πρόκειται για μια κλασική maintence update της Lg, δε νομίζω να είναι της Google και ας γράφει έτσι. Ίσως να περιλαμβάνει και μερικές ενημερώσεις ασφαλείας της Google. Εννοείται ότι η συσκευή παραμένει στην έκδοση 5.02. Είχε δώσει και μία τέτοια με το που πήρε το G2 την Lollypop (10 μέρες μετά) και είχε βοηθήσει πολύ στην σταθερότητα. Δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα καμία διαφορά, όλα τρέχουν μια χαρά. Σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται hard reset, εκτός και αν κάποιος φίλος συναντήσει προβλήματα. Σε λίγες μέρες θα μπορώ να πω αν υπάρχει καμία αισθητή διαφορά. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Κάθε φορά που τραβάω μια φωτο και μετα την βλέπω κανει τόσο μεγαλο ζουμ που αρχίζει και πιξελιαζει.το κανει και σε άλλους πως το σταματάμε αυτό το πράγμα? Σε μένα δεν το κάνει !!! Όταν την κάνω φουλ ζουμ (με επέκταση δαχτύλων όπως λέει και το παιδί πιο πίσω) δεν μου πιξελιαζει καθόλου. Θαμπώνει όμως ελαφρώς και είναι λογικο Αφού την κάνεις ζουμ στο τερμα. Μιλάω για φωτογραφίες που έχω τραβήξει Εγώ με την κάμερα του κινητού. Εdit: Με ρύθμιση στην κάμερα που έχει το κινητό από την μάνα του W10M. Δεν ξέρω αν βοηθάω καπου. Edited November 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια εμενα εξαφανίστηκαν κατι κολλήματα μερικών εφαρμογών. Οπως πχ το κυκλακι του messenger οταν παράλληλα χρησιμοποιούσα αλλα εφαρμογη κολλαγε κ δεν εφευγε οταν το εσερνα. Οπως και το instamessage οταν ηταν ανοικτο κ εσβημε η οθόνη ελεγε δεν ανταποκρινεται κ έσβηνε. Γενικα απο το απογευμα δεν εχω θεμα. Ακόμα και το πληκτρολόγιο κόλλαγε κ ανταποκρίνονταν ορισμένες φορές αργά. Ελεγα να κανω επαναφορά. Αλλα τωρα δε βρίσκω τον λογο. Καμερα δεν ειδα. Δε ξερω αν αλλαξε κατι. Ουτε μπαταρια. Οτιδήποτε αλλο θα ενημερωσω. Σκαλωσα οταν ειδα ενημεφωση λεω μας προετοιμαζει για την 6.0?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygon Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 εκανα την αναβαθμιση και σε μια μερα εχει φαει 2-3 καλα κολληματα οταν παω στην αρχικη πατωντας το home button. εκτος απο αυτο το βαζω για φορτιση κ μου λεει αργη φορτιση ενω το εχω με το μαμισιο φορτιστη.δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι αλλα δεν το βλεπω καλα το πραγμα :wacko: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts