guspsoras Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Και βέβαια ΟΧΙ.....!!!! Αυτό το ξέρω αλλά πρέπει κάθε φορά που αποθηκεύω μια νέα επαφή να το επιλέγω. Νομίζω όμως ότι στις νέες επαφές έχει ως προεπιλογή πάντα το τηλέφωνο. Αυτό εννοούσα !!! Υπάρχει τρόπος να το κάνω να αποθηκεύονται στο Google ως προεπιλογή και να μην χρειάζεται κάθε φορά να το κάνω χειροκίνητα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ναι κάνε back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Εμενα παντως εχει απο μονο του προεπιλογη το gmail account. Δεν ξερω εαν παιζει ρολο που εχω επιλεξει μονο τις επαφες του gmail για προβολη. Ειμαι ομως με cloudy g3 rom και ισως να παιζει και αυτο ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gegk Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλημερα και χρονια πολλα! Ενδιαφερομαι για την αγορα της συσκευης αλλα με την εκδοση των 32gb. Η συσκευη καλυπτεται απο την lg της Ελλαδος κανονικα?? Τι αλλο θα πρεπει να προσεξω πριν την αγορα? γιατι ακουσα κατι για ελαττωματικες παρτιδες και κατι σημαδια στην οθονη .. και οσον αφορα το προβλημα με την απωλεια της ωρας συμβαινει σε ολες τις συσκευες? Ευχαριστω! Κανεις βρε παιδια? :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Κανεις βρε παιδια? :):) Καλύπτεται κανονικά, τίποτα, συμβαίνει σε όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλύπτεται κανονικά, τίποτα, συμβαίνει σε όλες. Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!! Παρακαλώ. Απλά για λόγους πληρότητας εννοείται ότι μιλάμε για συσκευή που προορίζεται για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Κανεις βρε παιδια? :):) Αυτο το θεματακι με την ωρα το εχουν ολες οι συσκευές, Είναι Γενικό πρόβλημα του g2. Να κοιτάξεις να είναι παρτίδα από 406 η Κ νεοτερη. Αν Η συσκευή είναι Ευρωπαϊκη την καλύπτει η εγγύηση. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσουν οι συνφορουμιτες! :D Edited January 10, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Χαιρετω την παρεα!! μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει και που βρισκεται φακελος ''Προχειρο''? ηθελα να αποθηκευσω κατι σημερα και οταν πατησα επιμονα επανω του,εγινε αποθηκευση στο προχειρο,αλλα μετα δε μπορουσα να βρω που ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Χαιρετω την παρεα!! μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει και που βρισκεται φακελος ''Προχειρο''? ηθελα να αποθηκευσω κατι σημερα και οταν πατησα επιμονα επανω του,εγινε αποθηκευση στο προχειρο,αλλα μετα δε μπορουσα να βρω που ειναι. Το προχειρο δε θα το βρεις σε καποιο φακελο, μπορεις ομως να το δεις ως εξης: Ανοιξε μια εφαρμογη π.χ. "Μηνυματα", πατα παρατεταμενα στο χωρο που γραφεις μηνυμα. Θα σου βγαλει 2 επιλογες "Επικολληση" και "Προχειρο", πατωντας πανω στο Προχειρο βλεπει οτι εχει αποθηκευτει εκει, μπορεις απο 'κει να σβησεις και οτι θελεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipp-s Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 καλησπέρα και από εμένα, κάτοχος και εγώ του G2 με μια ερώτηση.. μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες..ΕΡΩΤΗΣΗ επειδή βλέπω το σήμα λήψης να μην είναι ποτέ στις 5 γραμμές , ψαχνοντας πηγα στην - Προτεινώμενη λειτουργία δικτύου εκει εχει - Αυτόματα GSM/WCDMA/LTE και είναι προεπιλογή τηλεφώνου -Αυτόματο GSM/WCDMA -Μόνο WCDMA -Μόνο GSM Μόλις το βάζω στο - Μόνο GSM - έχω σήμα καμπάνα...ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να το έχω και τί σημαίνει το κάθε ένα ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Λοιπόν... το LTE είναι το γνωστό 4G τo WCDMA είναι το πασίγνωστο 3G και το GSM είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να λειτουργεί ως τηλέφωνο (κλήσεις - μηνύματα) Αναλόγως τι χρησιμοποιείς τσεκάρεις και αντίστοιχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipp-s Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 ευχαριστώ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Flash πρόβλημα, ενώ έχω εγκαταστήσει το apk, ανοίγοντας μια σελίδα με dolphin με λέει ότι απέτυχε να τον βρει. ...γιατί ; Είναι ενεργός στις ρυθμίσεις του dolphin Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Flash πρόβλημα, ενώ έχω εγκαταστήσει το apk, ανοίγοντας μια σελίδα με dolphin με λέει ότι απέτυχε να τον βρει. ...γιατί ; Είναι ενεργός στις ρυθμίσεις του dolphin Σε φωτο το ακριβές μήνυμα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Το προχειρο δε θα το βρεις σε καποιο φακελο, μπορεις ομως να το δεις ως εξης: Ανοιξε μια εφαρμογη π.χ. "Μηνυματα", πατα παρατεταμενα στο χωρο που γραφεις μηνυμα. Θα σου βγαλει 2 επιλογες "Επικολληση" και "Προχειρο", πατωντας πανω στο Προχειρο βλεπει οτι εχει αποθηκευτει εκει, μπορεις απο 'κει να σβησεις και οτι θελεις! Χρησταρα εισαι αρχηγος..το βρηκα ετσι οπως ακριβως μου ειπες.. σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αν Θέλουμε να δούμε τι έχουμε κάνει αντιγραφή στο πρόχειρο μπορούμε και από το στοκ πληκτρολόγιο .. πατάμε παρατεταμένα το γρανάζι στο Κάτω αριστερά μέρος του πληκτρολογίου και εκεί Μας δείχνει την επιλογή ένα αρχείο με ένα "συνδετηρα" αν πατήσεις επάνω εκεί σε πάει στο πρόχειρο.. και αν πατήσεις πάνω σε κάποιο αρχείο παρατεταμένα σου δείχνει την επιλογή διαγραφής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 http://m.gsmarena.com/android_lollipop_update_for_lg_g2_gets_showcased_on_video-news-10715.php Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 http://m.gsmarena.com/android_lollipop_update_for_lg_g2_gets_showcased_on_video-news-10715.php Αυτα ειναι καλα νεα!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αν Θέλουμε να δούμε τι έχουμε κάνει αντιγραφή στο πρόχειρο μπορούμε και από το στοκ πληκτρολόγιο .. πατάμε παρατεταμένα το γρανάζι στο Κάτω αριστερά μέρος του πληκτρολογίου και εκεί Μας δείχνει την επιλογή ένα αρχείο με ένα "συνδετηρα" αν πατήσεις επάνω εκεί σε πάει στο πρόχειρο.. και αν πατήσεις πάνω σε κάποιο αρχείο παρατεταμένα σου δείχνει την επιλογή διαγραφής... Α μαλιστα..εχουμε κι αλλη μια επιλογη για το προχειρο..τελεια:) ευχαριστω πολυ για την επισημανση,καλη σου μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αυτα ειναι καλα νεα!! Παιδιά το θέμα όμως είναι θα κάτσει καλά η αναβάθμιση στην συσκευή; Θα είναι απροβλημάτιστη ή θα γεμίσει bugs; Γιατί, κακά τα ψέματα, με την KitKat το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα και δεν ξέρω τι καλύτερο μπορούν να του προσφέρουν πέραν από την αλλαγή στο interface.:confused: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos12 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους τους φίλους.Ειμαι κάτοχος του G2 εδώ και μερικές μέρες αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα.θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος φίλος γνωρίζει θέλω να εγκαταστήσω την εφαρμογή Cyberon Voice Commander(GR) αλλα διαβάζω στα σχόλια στο play ότι υπάρχει πρόβλημα στο G2 Iσχυει κάτι τέτοιο? Το εχει δοκιμάσει κάποιος φίλος? Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αυτα ειναι καλα νεα!! Παντως το G2 στο video ειναι κορεατικο καθως δειχνει sd card οταν μπενει στο file manager...Επισης vodafone AL ειναι vodafone αλβανιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παντως το G2 στο video ειναι κορεατικο καθως δειχνει sd card οταν μπενει στο file manager...Επισης vodafone AL ειναι vodafone αλβανιας? Μάλλον γιατί αν προσέξεις και στον καιρό στην quickwindow γράφει Τίρανα Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts