Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του galaxy nexus που είχα αγοράσει πριν από δύο χρόνια μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξω στρατόπεδο και να γίνω μέλος της παρέας σας κι εγώ.

Θα πάρει το τηλέφωνο Android L και εάν ναι πότε?

Σε σχέση με τα 3 Gb ram του g3 πως τα πάει?

Σοβαρό κατάστημα με φυσική παρουσία και καλή τιμή πιο προτείνετε?

Καλή χρονιά εύχομαι!

Θα παρει android L απο Ιανουαριο κ μετα.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει κλειδωση η συσκευη μου lg g2 , ξεχασα τον εφενδρικο κωδικο π εβαλα στην αρχη... δεν ειναι ανοιχτα τα wireless, εχει καρτα ΣΙΜ μεσα η οποια δεν μπορει να λειτουργξσει χωρις να ξεκλειδωση η συσκευη πρωτα. εχω δοκιμασει τα παντα.... δε ξεκλειδωνει με τιποτα..... :(

Περνάω τις ρυθμίσεις για νετ και δεν με συνδέει και περιαγωγή ενεργοποιημένη και όλα. (έχω q)

Βοήθεια άνθρωποι!

εντάξει το βρήκα εδώ. http://techmaniacs.gr/lg-g2-apn-configuration/

Edited by neutral

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησεις πλήρως τη δόνηση στο άγγιγμα; Τα έχω ξετικαρει όλα αλλά ακόμα κι έτσι όταν απαντάω κλήση πάλι δονειται έστω και λίγο.

Τότε μάλλον θα έχεις ενεργοποιήσει μια ξεχωριστή επιλογή που κάνει μια μικρή δόνηση κάθε φορά που συνδέεται η κλήση σου. Θα την βρεις στης ρυθμίσεις κλήσεων και ονομάζεται δόνηση κλήσεων, ένα τικ είναι.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εχει κλειδωση η συσκευη μου lg g2 , ξεχασα τον εφενδρικο κωδικο π εβαλα στην αρχη... δεν ειναι ανοιχτα τα wireless, εχει καρτα ΣΙΜ μεσα η οποια δεν μπορει να λειτουργξσει χωρις να ξεκλειδωση η συσκευη πρωτα. εχω δοκιμασει τα παντα.... δε ξεκλειδωνει με τιποτα..... :(

Να φλασαρεις με Flashtool μαμα ρομ απο την αρχη δοκιμασες ?

Καλή χρονιά στα παλικαράκια του G2......σήμερα πρωί - πρωί έβαλα έτσι για αλλαγή Rom Cloudy G3 2.0.....;)

http://s1.postimg.org/5q5o4sglb/Screenshot_2015_01_01_11_05_18.png

imgur

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά να μην χαλάσουμε το θέμα.

Υπάρχει ειδικό θέμα για να στείλετε τα χρόνια πολλά.

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησεις πλήρως τη δόνηση στο άγγιγμα; Τα έχω ξετικαρει όλα αλλά ακόμα κι έτσι όταν απαντάω κλήση πάλι δονειται έστω και λίγο.

Εδω κ εδώ... Χρόνια πολλά!!!

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Εδω κ εδώ... Χρόνια πολλά!!!

Τα εχω φτιαξει ολα αυτα, ηταν ομως η επιλογη που ειπε ενας φιλος πιο πανω (Δονηση κλησης). Χρονια πολλα και σε σενα

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τότε μάλλον θα έχεις ενεργοποιήσει μια ξεχωριστή επιλογή που κάνει μια μικρή δόνηση κάθε φορά που συνδέεται η κλήση σου. Θα την βρεις στης ρυθμίσεις κλήσεων και ονομάζεται δόνηση κλήσεων, ένα τικ είναι.

Ωραιος, εφτιαξε. Thanks a lot :D

Καλή χρονιά στα παλικαράκια του G2......σήμερα πρωί - πρωί έβαλα έτσι για αλλαγή Rom Cloudy G3 2.0.....;)

http://s1.postimg.org/5q5o4sglb/Screenshot_2015_01_01_11_05_18.png

imgur

Επισης.Ποιο θεμα ειναι τα εικονιδια αυτα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Επισης.Ποιο θεμα ειναι τα εικονιδια αυτα;

Λεγεται G3TWB Cobalt v3.1....

Θελει Xposed και G2 ή G3TweaksBox;)

Λεγεται G3TWB Cobalt v3.1....

Θελει Xposed και G2 ή G3TweaksBox;)

Την cloudy g3 2.0 απο που την κατεβασες

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Την cloudy g3 2.0 απο που την κατεβασες

Προφανως την ειχε "καβάτζα" ο φιλος mariodj και την εβαλε παλι.......

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!!

Σύνδεσα το κινητό μου με τον υπολογιστή μέσω του Wireless Storage.

Άνοιξα κανονικά το φάκελο του κινητού μπήκα στις φωτογραφίες μου και όπως τις έβλεπα στην οθόνη του υπολογιστή, σε μερικές πάταγα το κουμπί περιστροφής να τις δω καλύτερα και πήγαινα στην επόμενη.Μετά διαπίστωσα ότι εχουν σβηστεί όλες όσες πάτησα περιστροφή.Δεν υπάρχουν πουθενά.Ούτε στον κάδο ανακύκλωσης.Υπάρχει περίπτωση να τις ξαναβρώ;

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος το ίδιο με μια άκυρη φωτογραφία να μου πει τι γίνεται;

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΕ ΑΚΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ

Edited by vagelis2007

Εγραψα αυτο στις τροποποιησεις. το βαζω και εδω μηπως παρω απαντηση για να παω αυριο το πρωι procordia

Παιδιά κάπου είχα διαβάσει για κάτι κίτρινιλες στις οθόνες. Ότι μερικές οθόνες είναι πιο κίτρινες... Έπεσα σε τέτοια περίπτωση. Χάρισα το G2 μου στη κοπέλα μου και πήρα ένα άλλο. Τυχαία τα βάζω δίπλα δίπλα και βλέπω ότι το δικό μου μόλις 20 ημερών έχει ΑΙΣΘΗΤΑ πιο κίτρινη οθόνη.... Κατέβασα και το screen test και σε λευκό φόντο εμένα κιτρινίζει πολύ...

Τι κάνω; πάω αύριο στην procordia για αλλαγή οθόνης; εννοείται βγάζω root κλπ... Το γνωρίζω αυτό... Με flashtool επιστρέφω σε μαμά ρομ...

Θα μου την αλλάξουν όμως; θα το δουν; γιατί δε θα μπορώ να έχω και το G2 της κοπέλας μου μαζί. Εκεί θα ήταν αισθητή η διαφορά.. Αν μου πουν τίποτα και καλά είναι μια χαρά η οθόνη τι κάνω;

Εγραψα αυτο στις τροποποιησεις. το βαζω και εδω μηπως παρω απαντηση για να παω αυριο το πρωι procordia

Παιδιά κάπου είχα διαβάσει για κάτι κίτρινιλες στις οθόνες. Ότι μερικές οθόνες είναι πιο κίτρινες... Έπεσα σε τέτοια περίπτωση. Χάρισα το G2 μου στη κοπέλα μου και πήρα ένα άλλο. Τυχαία τα βάζω δίπλα δίπλα και βλέπω ότι το δικό μου μόλις 20 ημερών έχει ΑΙΣΘΗΤΑ πιο κίτρινη οθόνη.... Κατέβασα και το screen test και σε λευκό φόντο εμένα κιτρινίζει πολύ...

Τι κάνω; πάω αύριο στην procordia για αλλαγή οθόνης; εννοείται βγάζω root κλπ... Το γνωρίζω αυτό... Με flashtool επιστρέφω σε μαμά ρομ...

Θα μου την αλλάξουν όμως; θα το δουν; γιατί δε θα μπορώ να έχω και το G2 της κοπέλας μου μαζί. Εκεί θα ήταν αισθητή η διαφορά.. Αν μου πουν τίποτα και καλά είναι μια χαρά η οθόνη τι κάνω;

Η κιτρινίλα στην οθόνη που εχει αναφερθεί (είναι στίγμα πάνω αριστερά στην οθόνη ''συνήθως'' η δεξιά) και πάει για το service, δεν έχει καμιά σχέση με την όλοι κίτρινη οθόνη που αναφέρεις εσύ. Αν θες ανέβασε μια photo για να καταλάβουμε καλύτερα...!

http://s2.postimg.org/u7z0a6n09/Picture0005.png

free pic

Edited by mariodj

Όχι δεν εννοώ αυτό το στίγμα. Δεν έχει τίποτα τέτοιο η οθόνη μου. Το θέμα που βλέπω να έχει είναι ότι σε λευκό φόντο η οθόνη της κοπέλας μου είναι ΑΣΠΡΗ ΑΣΠΡΗ ενώ η δική μου κιτρινιζει αισθητά.... Δεν είναι λευκή...

Όχι δεν εννοώ αυτό το στίγμα. Δεν έχει τίποτα τέτοιο η οθόνη μου. Το θέμα που βλέπω να έχει είναι ότι σε λευκό φόντο η οθόνη της κοπέλας μου είναι ΑΣΠΡΗ ΑΣΠΡΗ ενώ η δική μου κιτρινιζει αισθητά.... Δεν είναι λευκή...

Δεν νομίζω να είναι θέμα για το service......και δεν νομίζω να το δεχθούν σαν πρόβλημα...!!!!

Ο μόνος τρόπος είναι να πας και με τα 2 κινητά μπας και βγάλεις άκρη

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους!

Τελος καλο ολα καλα με την εδω ιστορια αν και ταλαιπωρηθηκα λιγο παραπανω απ' οσο επρεπε.

Εγινε αντικατασταση τελικα με καινουριο (batch 412).

ΥΓ: Ψιλο σχετικο-ασχετο. Επειδη αντιμετωπιζω ενα θεμα με το hangouts τους τελευταιους μηνες (και ας εχουν γινει παρα πολλα updates στην εφαρμογη), ο αλλος συνομιλητης ακουει την φωνη του οταν μου μιλαει (εχω δοκιμασει με 2 διαφορετικα ακουστικα, φυσικα και αυτα που ειχε η συσκευη μαζι χωρις αποτελεσμα) και ειχα καταληξει στο συμπερασμα πως εφταιγε η παλια μου συσκευη (crosstalk στην mini-jack θυρα; ). Διαπιστωσα ομως πως το κανει και στην καινουρια. Αντιπετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο θεμα;

Καλημερα, χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!

Αυτο το θεμα με τον κιτρινισμο της οθονης εχει αναφερθει και απο αλλα μελη.

Κι αν θυμαμαι καλα μπορεις να το πας για σερβις, το δεχεται η LG.

Δε χανεις και τιποτα να το πας.

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Καλημερα, χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!

Αυτο το θεμα με τον κιτρινισμο της οθονης εχει αναφερθει και απο αλλα μελη.

Κι αν θυμαμαι καλα μπορεις να το πας για σερβις, το δεχεται η LG.

Δε χανεις και τιποτα να το πας.

Δεν λέει για αυτό το κίτρινη στην οθόνη που έχουν αναφέρει άλλα μέλη....!!!! λέει για όλοι την οθόνη στο άσπρο του δείχνει λίγο κίτρινη...!!! δεν έχει ανεβάσει και καμιά photo να μας διευκολύνει στο τι ακριβώς εννοεί...!!!

Edited by mariodj

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!!

Σύνδεσα το κινητό μου με τον υπολογιστή μέσω του Wireless Storage.

Άνοιξα κανονικά το φάκελο του κινητού μπήκα στις φωτογραφίες μου και όπως τις έβλεπα στην οθόνη του υπολογιστή, σε μερικές πάταγα το κουμπί περιστροφής να τις δω καλύτερα και πήγαινα στην επόμενη.Μετά διαπίστωσα ότι εχουν σβηστεί όλες όσες πάτησα περιστροφή.Δεν υπάρχουν πουθενά.Ούτε στον κάδο ανακύκλωσης.Υπάρχει περίπτωση να τις ξαναβρώ;

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος το ίδιο με μια άκυρη φωτογραφία να μου πει τι γίνεται;

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΕ ΑΚΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ

Σε μένα θα απαντήσει κανείς;;;