manthosffvll Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Οριστε το αρχειο της καμερας: https://www.dropbox.com/s/4wtgsexdzg0hya5/G2_Camera_G3_Rom.zip Το φλασαρεις μεσω recovery, θα εχεις και τις 2 καμερες..... δοκιμασε ποια θα σου αρεσει, εγω προς το παρον δουλευω του G2 :p Αν ακους ραδιο...... παρε δωρο και το αρχειο αυτο: https://www.dropbox.com/s/f92i7symczcppfo/CG3_FMRadio.zip δεν παιζει αλλιως το ραδιο! σε ευχαριστω!!:) εχεις δοκιμάσει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 σε ευχαριστω!!:) εχεις δοκιμάσει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974?? Δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Τις προαλες το "μελετουσα" και σκεφτομουν να το περασω, αλλα τελικα δεν εκανα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ναι φιλε μου και την πέρασα και τη έστησα!!!:p τωρα κανω αναβάθμιση της εφαρμογες μου!!!:lol: περασα και τον dorimanx και μου φαίνεται φοβερός κανει εγκατασταση της εφαμογες στο μισό χρόνω(απο το note3 που ειχα:p πραγματικα ομως!!! σου προτεινω να τον περασεις!!) πια καμερα του g2 εχεις για δωσε λινκ!!:lol::lol: Ποιόν dorimanx πέρασες; Με lam hoang λες να δουλεύει χωρίς πρόβλημα ; ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Τις προαλες το "μελετουσα" και σκεφτομουν να το περασω, αλλα τελικα δεν εκανα κατι. Το φλάσαρα εχθές.Είναι καλό και έχει διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Τις προαλες το "μελετουσα" και σκεφτομουν να το περασω, αλλα τελικα δεν εκανα κατι. ε αν το δοκιμασεις πες μου της εντυπώσεις σου!!!θα το περνουσα απλα δεν καταλαβαινω και πολύ της οδηγίες του!!!:wacko: μην κανω καμια πατατα!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Τις προαλες το "μελετουσα" και σκεφτομουν να το περασω, αλλα τελικα δεν εκανα κατι. ο συγκεκριμενος δεν εχει βγαλει ενα μοντ ποτ δεν χρειαζεται root ?? το κανεις εγκατασταση απλα σαν apk , μονο αν εχεις κιτ κατ βεβαια .. ισχυει ή κανω λαθος ; κι αν ισχυει , ποιο ειναι το λινκ στο xda ? Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ο συγκεκριμενος δεν εχει βγαλει ενα μοντ ποτ δεν χρειαζεται root ?? το κανεις εγκατασταση απλα σαν apk , μονο αν εχεις κιτ κατ βεβαια .. ισχυει ή κανω λαθος ; κι αν ισχυει , ποιο ειναι το λινκ στο xda ? Το λινκ ειναι αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Απλα πας εκει που λεει "PREVIOUS VERSION" και πατας στο "Downloads" για να δεις και τις εκδοσεις .apk! Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν δουλευουν χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Γίνεται και χωρίς ροοτ.Αλλά είναι καλύτερα να το περάσεις μέσω recovery. Edited August 7, 2014 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ε αν το δοκιμασεις πες μου της εντυπώσεις σου!!!θα το περνουσα απλα δεν καταλαβαινω και πολύ της οδηγίες του!!!:wacko: μην κανω καμια πατατα!!!!:lol: Ενδεχομενως να το δοκιμασω καποια στιγμη....θα ενημερωσω! Μολις "στησεις" τη rom καντην ενα back up με το recovery και μετα δοκιμασε οτι θελεις. Εγω την εχω πατησει με κατι τετοια, αν εχεις το back up σου δε φοβασαι τιποτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έχω το Αγγλικό G2 με τελευταία έκδοση την 10d. Λέτε να φλασάρω τη 10f την Ιταλική ή να περιμένω...? ??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ??????????? Μηπως εννοεις 20f και οχι 10f; Οι εκδοσεις "10" ειναι Jelly Bean 4.2.2. Αν εχεις kit kat λενε πως η 20f ειναι απ' τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μηπως εννοεις 20f και οχι 10f; Οι εκδοσεις "10" ειναι Jelly Bean 4.2.2. Αν εχεις kit kat λενε πως η 20f ειναι απ' τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη. Ναι, συγγνωμη, 20d εχω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmike26 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλησπερα... μια ερωτηση... ειμαι κ εγω κατοχος του G2, πολυ ευχαριστημενος.. αλλα εχω μια απορια στις ρυθμισεις του κινητου στην κατηγορια γενικες,λεει καπου στο τελος πανω απο τα αξεσουαρ.. εκτυπωτης... αλλα δεν μπορω ουτε να προσθεσω,ουτε να το ρυθμισω με τον ασυρματο μου εκτυπωτη... καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Kαλημερα.Μερικα σαιτ οταν σερφαρω με τον browser εχουν και βιντεακια μεσα...Πως μπορω να τα βλεπω;Υπαρχει κανα προγραμμα για αυτα;Του youtube παιζουν κανονικα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλησπερα... μια ερωτηση... ειμαι κ εγω κατοχος του G2, πολυ ευχαριστημενος.. αλλα εχω μια απορια στις ρυθμισεις του κινητου στην κατηγορια γενικες,λεει καπου στο τελος πανω απο τα αξεσουαρ.. εκτυπωτης... αλλα δεν μπορω ουτε να προσθεσω,ουτε να το ρυθμισω με τον ασυρματο μου εκτυπωτη... καμια ιδεα? Θα σου ζητηθεί να το ενεργοποιήσεις όταν περάσεις κάποιο προγραμμα εκτύπωσης από το play store. Εγώ δουλεύω το Printer Share.[ATTACH]48282[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ποιόν dorimanx πέρασες; Με lam hoang λες να δουλεύει χωρίς πρόβλημα ; ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το φλάσαρα εχθές.Είναι καλό και έχει διάφορα. φιλε μου αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 ειναι και παει σφαιρα μιλαμε!!:) τι θες να πεις το φλασαρες??το αρχει εγκατασταση δεν θελει??η εννοεις τα binary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Kαλημερα.Μερικα σαιτ οταν σερφαρω με τον browser εχουν και βιντεακια μεσα...Πως μπορω να τα βλεπω;Υπαρχει κανα προγραμμα για αυτα;Του youtube παιζουν κανονικα. Αν δεν εχεις εγκατεστημενο flash player θα πρεπει το εγκαταστησεις. Επειδη ομως επισημα μετα το android 4.0 δεν υποστηριζεται θα ψαξεις στο xda για βρεις καποιο "πειραγμενο" αρχειο flash player! Παιζει ρολο και ο πλοηγος, ενας απ' τους καλυτερους για αυτη τη δουλεια ειναι ο dolphin browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 φιλε μου αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 ειναι και παει σφαιρα μιλαμε!!:) τι θες να πεις το φλασαρες??το αρχει εγκατασταση δεν θελει??η εννοεις τα binary Σ 'ευχαριστώ φίλε!Τον πέρασα κιόλας τον dori,απλά τώρα πρέπει να ψάξω τί θα πειράξω από τις ρυθμίσεις του. Δεν το έκανα install σαν απλό apk το XCam.Όλα τα περνάω μέσω recovery γι'αυτό λέω το "φλάσαρα". Πάντως είναι καλή και γρήγορη σαν εφαρμογή κάμερας, έχει αισθητή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σ 'ευχαριστώ φίλε!Τον πέρασα κιόλας τον dori,απλά τώρα πρέπει να ψάξω τί θα πειράξω από τις ρυθμίσεις του. Δεν το έκανα install σαν απλό apk το XCam.Όλα τα περνάω μέσω recovery γι'αυτό λέω το "φλάσαρα". Πάντως είναι καλή και γρήγορη σαν εφαρμογή κάμερας, έχει αισθητή διαφορά. τιποτα φιλε μου ολα οκ!!!:) εγω δεν εχω πειράξει τιποτα !τα εχω ολα στοκ!! εχεις περασει την τελευταία καμερα που εχει βγαλει η την προηγούμενη?και που ειναι το αρχειο για φλασαρισμα??εγω εκανα εγκατασταση την καμερα κανονικα και δουλεύει μια χαρα!!!(δεν φλασαρα τα binary!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 τιποτα φιλε μου ολα οκ!!!:) εγω δεν εχω πειράξει τιποτα !τα εχω ολα στοκ!! εχεις περασει την τελευταία καμερα που εχει βγαλει η την προηγούμενη?και που ειναι το αρχειο για φλασαρισμα??εγω εκανα εγκατασταση την καμερα κανονικα και δουλεύει μια χαρα!!!(δεν φλασαρα τα binary!!) Την v4.0.0 εννοούσα(την προηγούμενη γι αυτό και το "φλάσαρα") με συγχωρείς!!Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι...:lol: Μόλις φλάσαρα τα binaries και εγκατέστησα και το apk της XCam v5.0.0 Εχω να πώ ότι η ν5.0.0 είναι ακόμα καλύτερη μετά από μερικά πρόχειρα τεστ. Στον dori έχεις αλλάξει τίποτα στα settings?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 ναι φιλε μου και την πέρασα και τη έστησα!!!:p τωρα κανω αναβάθμιση της εφαρμογες μου!!!:lol: περασα και τον dorimanx και μου φαίνεται φοβερός κανει εγκατασταση της εφαμογες στο μισό χρόνω(απο το note3 που ειχα:p πραγματικα ομως!!! σου προτεινω να τον περασεις!!) πια καμερα του g2 εχεις για δωσε λινκ!!:lol::lol: Κατεβασα και 'γω τον dorimanx και σκεφτομαι να τον φλασαρω, κατεβασα την 6.7 (την τελευταια), αυτη περασες; Μπορουμε ομως να βρουμε καπου τον stock kernel; Μηπως θελησω να τον ξαναπερασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Κατεβασα και 'γω τον dorimanx και σκεφτομαι να τον φλασαρω, κατεβασα την 6.7 (την τελευταια), αυτη περασες; Μπορουμε ομως να βρουμε καπου τον stock kernel; Μηπως θελησω να τον ξαναπερασω. ναι αυτο περασα!!κατεβασες για το δικο σου μοντελο ετσι (μην φλασαρης κερνελ για αλλο μοντελο γιατη απλα δεν θα ανοίξει το τηλέφωνο!!)???!!!! οταν το φλασαρης δεν θα θελεις να γυρίσεις σε στοκ κερνελ με τιποτα!!!!:lol::lol: αλλα νομιζω το εχει ο dorimanx στην σελιδα του!! ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την v4.0.0 εννοούσα(την προηγούμενη γι αυτό και το "φλάσαρα") με συγχωρείς!!Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι...:lol: Μόλις φλάσαρα τα binaries και εγκατέστησα και το apk της XCam v5.0.0 Εχω να πώ ότι η ν5.0.0 είναι ακόμα καλύτερη μετά από μερικά πρόχειρα τεστ. Στον dori έχεις αλλάξει τίποτα στα settings?? οχι φιλε μου τιποτα δεν εχω αλλαξει ολα stock!!και παει σφαιρα!!το βλεπεις και μονος σου:D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ 'ευχαριστώ φίλε!Τον πέρασα κιόλας τον dori,απλά τώρα πρέπει να ψάξω τί θα πειράξω από τις ρυθμίσεις του. Δεν το έκανα install σαν απλό apk το XCam.Όλα τα περνάω μέσω recovery γι'αυτό λέω το "φλάσαρα". Πάντως είναι καλή και γρήγορη σαν εφαρμογή κάμερας, έχει αισθητή διαφορά. άσχετο αλλα τα binary δεν καταλαβα πρεπει να τα φλασαρο η οχι !!!???πιος ξερει αν πρεπει να τα περασω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 άσχετο αλλα τα binary δεν καταλαβα πρεπει να τα φλασαρο η οχι !!!???πιος ξερει αν πρεπει να τα περασω!! Εξαρτάται από από την rom που έχεις.Αν έχει από μόνη της XCamLG binary/driver package (νομίζω η Cloudy έχει μιας και έχει το μοντάκι του xdabbed)δεν χρειάζεται,αν όχι τότε τα φλασάρεις.Εγώ στην Lam Hoang Final που έχω τα φλάσαρα για καλό και για κακό και δουλεύει μια χαρά η XCam ν5.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εξαρτάται από από την rom που έχεις.Αν έχει από μόνη της XCamLG binary/driver package (νομίζω η Cloudy έχει μιας και έχει το μοντάκι του xdabbed)δεν χρειάζεται,αν όχι τότε τα φλασάρεις.Εγώ στην Lam Hoang Final που έχω τα φλάσαρα για καλό και για κακό και δουλεύει μια χαρά η XCam ν5.0.0 εχω cloudy g3 1,2 λες να χρειαζεται??δεν το εχω φλασαρη αλλα η καμερα δουλευει οποτε μια χαρα ειναιμαλλον!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmike26 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Θα σου ζητηθεί να το ενεργοποιήσεις όταν περάσεις κάποιο προγραμμα εκτύπωσης από το play store. Εγώ δουλεύω το Printer Share.[ATTACH]48282[/ATTACH] Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση.. αλλα επειδη ζηταει χρηματα για την ενεργοποιηση του, ελεγα για κατι τζαμπα... :p το εβαλα δουλευει μονο με αγορα κ το εβγαλα... ευχαριστω πολυ!!! παντως το SAMSUNG S4(της κοπελας μου) συνδεθηκε αμεσα με τον ιδιο εκτυπωτη κ χωρις χρηση playstore.. μονο λογω του οτι ηταν στο ιδιο ασυρματο δικτυο... υπαρχει κατι αλλο να βαλω??:blink::!: Edited August 8, 2014 by pmike26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 εχω cloudy g3 1,2 λες να χρειαζεται??δεν το εχω φλασαρη αλλα η καμερα δουλευει οποτε μια χαρα ειναιμαλλον!!:p Λογικά είσαι κομπλέ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts