Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας που λέμε για ακουστικά, εδώ και λίγες μέρες το αριστερό ακουστικό από τα μαμά ακούγεται πολύ χαμηλά (ουσιαστικά δεν ακούγεται),

ενώ δεν έγινε κάτι (να πέσει νερό, να τα πατήσω, να τραβήξω το καλώδιο) απλή καθημερινή χρήση κάνω.

Παίζει να πετύχω τίποτα πηγαίνοντας τα στο σέρβις?

Επίσης ποιο είναι και που βρίσκεται το σέρβις?

Καλημέρα φίλε μου. Ίσως στο αλλάξουν ίσως και όχι. Με το επίσημο σέρβις θα μιλήσεις το οποίο είναι και πολύ καλό.

http://www.procordia.gr/

Θοδωρής

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παδια δεν μπορω να κανω hard reset, το κινητο ειναι ημερων δεν το εχω πειραξει ουτε χρειαζοταν hard reset απλα το δοκιμασα και δν μπορω (vol down+power button μολις βγει το logo αφηνω μονο το power b. και το ξαναπαταω) το μονο που κανει ειναι να κλεινει και να ξανανοιξγει μαλλον κανει επανεκκινηση. Τα πληκτρα δουλευουν κανονικα. Τι να κανω?

Παδια δεν μπορω να κανω hard reset, το κινητο ειναι ημερων δεν το εχω πειραξει ουτε χρειαζοταν hard reset απλα το δοκιμασα και δν μπορω (vol down+power button μολις βγει το logo αφηνω μονο το power b. και το ξαναπαταω) το μονο που κανει ειναι να κλεινει και να ξανανοιξγει μαλλον κανει επανεκκινηση. Τα πληκτρα δουλευουν κανονικα. Τι να κανω?

Πρέπει να είναι κλειστό το κινητό και μετά να ξεκινησεις την διαδικασία. Έτσι το έκανα εγώ μια φορά.

Θοδωρής

Πρέπει να είναι κλειστό το κινητό και μετά να ξεκινησεις την διαδικασία. Έτσι το έκανα εγώ μια φορά.

Ναι, το κλεινω πρωτα (ξεχασα να το γραψω) αλλα δεν! ακομη δοκιμαζω αλλα τπτ!

Ναι, το κλεινω πρωτα (ξεχασα να το γραψω) αλλα δεν! ακομη δοκιμαζω αλλα τπτ!

Τότε δεν ξέρω. Μήπως βρε συ δεν είσαι καλά συγχρονισμενος? Λογο της θέσης των κουμπιών υπάρχει μια δυσκολία.

Δες κανένα βίντεο κιόλας αλλιώς στην χειρότερη Κάνε ένα factory reset από τις ρυθμίσεις αν δεν είσαι Ρουτ και να ξέρεις ότι θα χαθούν τα πάντα από το τηλέφωνο.

Τελευταία λύση είναι αυτή απλά το γράφω εδώ μην γεμίζω ποστ το τοπικ

Θοδωρής

δεν εχει αλλαξει το hard reset sthn kit kat ;;

vol down + power και οταν εμφανιστει το logo της LG vol down + vol up

δεν εχει χρειαστει να κανω ποτε αλλα νομιζω το εχω δει να το γραφουν εδω αρκετες φορες

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

δεν εχει αλλαξει το hard reset sthn kit kat ;;

vol down + power και οταν εμφανιστει το logo της LG vol down + vol up

δεν εχει χρειαστει να κανω ποτε αλλα νομιζω το εχω δει να το γραφουν εδω αρκετες φορες

Άλλαξε από την 20d και μετά αν δεν κάνω λάθος.

Και γιατί δε το κάνετε μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής;;; εκτός βέβαια αν δεν ανοίγει η συσκευή, αλλά είναι πιο απλος τρόπος.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κοιτα και σε AKG. Εχει εξαιρετικά ακουστικα και πολυ ευαίσθητα. Οποτε θα εχεις και αυξημένες στάθμες!

EDIT:

http://www.ebay.com/itm/AKG-K375-High-performance-Dynamic-In-Ear-Headphones-Black-White-/131239558875?pt=US_Headphones&var=&hash=item1e8e7cbedb

Εξαιρετικα! Τα εχω και απλα ειναι το κατι αλλο! Στα προτείνω ανεπιφηλακτα! Με 120db sensitivity!!!

βασικα μια απο τις επιλογες μου ειναι AKG εχω βρει το AKG376 (δεν ξερω βασικα τις διαφορες απο το 375 που ανεβασες αλλα στην ιδια περιπου τιμη) και εχω βρει κ κατι αλλα..Μαλον για AKG οδευω... δες τα πιο κατω λινκς, απλα πες μου σε παρακαλω πως ειναι τα μπασα και τα πριμα στην AKG???Eπισης παιζουν ολα τα κουμπια στο AKG375 με το lg g2 δλδ volume up down και start stop???

http://www.ebay.com/itm/291188223756?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.com/itm/271123446532?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.com/itm/330960952432?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.com/itm/261454135260?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Edited by dimitris_origina

Χρησιμοποιώ το Handcent sms και με το μόλις βάζω μια φατσούλα (αυτές με τα γελάκια, τα φιλάκια κλπ) μου τρώει ένα σωρό χαρακτήρες απ' το μήνυμα, με αποτέλεσμα καμιά φορά να χρεώνομαι διπλά και τριπλά μηνύματα για ένα. Έτσι πάει ρε παιδιά ή κάνω κάτι λάθος;

Σας είχα αναφέρει πριν από μέρες το πρόβλημα με το 4G στο G2 μου. Η Vodafone μου λέει πως το το 4G είναι ενεργοποιημένο και κανονικά θα έπρεπε να έχω. Ο μόνος λόγος που πιστεύω πως δεν φταίει η vodafone είναι επειδή πριν ξεκινήσω την αναβάθμιση είχα κανινικά 4G. Μετά την αναβάθμιση δεν είχα και επειδή τις προάλλες μου έβγαλε να κάνω πάλι αναβάθμιση και έκανα διαπίστωσα πάλι πως το ιντερνετ είναι αργό. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω και κάτι που δεν είχα αναφέρει στο προηγούμενο ποστ. Υπάρχουν πολλές φορές που ανοίγω τα δεδομένα και αυτό δεν φαίνεται σαν σηματάκι στο κινητό, δλδ δεν έχω δίπλα από τις παυλίτσες που δείχνουν το σήμα πχ το γράμμα Η. Παρόλα αυτά το κινητό μπαίνει ίντερνετ αλλά δεν φαίνεται. Λέτε να φταίει η αναβάθμιση? Το κινητό δεν το έχω κάνει root.

Λογικά θα στα αλλάξουν. Εγώ έχω αλλάξει τουλάχιστον δέκα ζευγάρια στη Sony.

Καλημέρα φίλε μου. Ίσως στο αλλάξουν ίσως και όχι. Με το επίσημο σέρβις θα μιλήσεις το οποίο είναι και πολύ καλό.

http://www.procordia.gr/

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D

Θα πάω μες στη βδομάδα και βλέπουμε.

Λογικά θα στα αλλάξουν. Εγώ έχω αλλάξει τουλάχιστον δέκα ζευγάρια στη Sony.

Off Topic

Η σχέση σου με τη Sony δεν πιάνεται ως δεδομένο και για τους υπόλοιπους :p

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D

Θα πάω μες στη βδομάδα και βλέπουμε.

Τσέκαρε τη συσκευασία λογικά θα λέει ότι η εγγύηση καλύπτει τα πάντα που περιέχει το κουτί. Στο σέρβις θα πας και με αυτό το χαρτί αν έχει ώστε να μην σου πουν μα και μου.

Θοδωρής

Σας είχα αναφέρει πριν από μέρες το πρόβλημα με το 4G στο G2 μου. Η Vodafone μου λέει πως το το 4G είναι ενεργοποιημένο και κανονικά θα έπρεπε να έχω. Ο μόνος λόγος που πιστεύω πως δεν φταίει η vodafone είναι επειδή πριν ξεκινήσω την αναβάθμιση είχα κανινικά 4G. Μετά την αναβάθμιση δεν είχα και επειδή τις προάλλες μου έβγαλε να κάνω πάλι αναβάθμιση και έκανα διαπίστωσα πάλι πως το ιντερνετ είναι αργό. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω και κάτι που δεν είχα αναφέρει στο προηγούμενο ποστ. Υπάρχουν πολλές φορές που ανοίγω τα δεδομένα και αυτό δεν φαίνεται σαν σηματάκι στο κινητό, δλδ δεν έχω δίπλα από τις παυλίτσες που δείχνουν το σήμα πχ το γράμμα Η. Παρόλα αυτά το κινητό μπαίνει ίντερνετ αλλά δεν φαίνεται. Λέτε να φταίει η αναβάθμιση? Το κινητό δεν το έχω κάνει root.

Άν δεν βαριέσαι κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Άν δεν βαριέσαι κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Να κρατήσω ένα backup πρώτα δλδ ε?

Να κρατήσω ένα backup πρώτα δλδ ε?

Έ, ναί. Ότι έχεις απο αρχεία αποθήκευσέ τα κάπου και μετά τα ξαναρίχνεις μέσα.

Παρέλαβα σήμερα τη συσκευή, έκανα αρκετές αναβαθμίσεις λογισμικού και πλέον έχω την 4.4.2 με Kernel 3.4.0. Στο G2 mini της κοπέλας μου έπειτα από αναβάθμιση πήρε Kernel 3.4.0+... υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των δύο αυτών εκδόσεων?

λογικα η sim.εγω με πιο χαμηλο προγραμμα βλεπω κανονικα 4G.και με οτι ρομ εχω βαλει!αν και ειναι περιεργο...που εχει εδω στην περιοχη μου

Τελικα αλλαξα sim αλλα και παλι δεν βλεπω 4G. Θα δοκιμασω επιστροφη στην Europe Open v20d και γενικο reset μηπως και δω φως..

Τελικα αλλαξα sim αλλα και παλι δεν βλεπω 4G. Θα δοκιμασω επιστροφη στην Europe Open v20d και γενικο reset μηπως και δω φως..

περιεργο.εγω οτι εχω βαλει δουλεψε.αλλα v20f δεν πηρα.ισως φταει αυτο τι να πω.δεν χανεις κατι να δοκιμασεις

Σε αγορά καινούριας συσκευής με πρόσφατη παρτίδα η έκδοση λογισμικού είναι η 4.2.2 ή 4.4.2?
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Σε αγορά καινούριας συσκευής με πρόσφατη παρτίδα η έκδοση λογισμικού είναι η 4.2.2 ή 4.4.2?

Η επισημη τελευταια εκδοση ειναι η 4.4.2

Poco X3 nfc 6/128

γεια σας παιδιά....σήμερα αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα και η αλήθεια είναι ότι με ανησύχησε λιγάκι..εκεί που ήμουν στον δρόμο και άκουγα μουσική ενώ είχα συνδέσει τα ακουστικά του g2 η οθόνη "έτρεμε στο κάτω σημείο και πήγαινε πάνω κάτω"..μετά από λίγο επανήλθε ...κατά το μεσημέρι πάλι τα ίδια σε μεγαλύτερο βαθμό...πήγαινε πάνω κάτω σαν να έτρεμε..να σημειώσω ότι μπορούσες κανονικά να πατήσεις εικονίδια,εφαρμογές και γενικά να λειτουργήσεις το κινητό όσο αυτό είναι δυνατόν όταν η οθόνη τρεμοπαίζει...μετά από λίγο το σύνδεσα με usb στο pc..(είχα σκοπό να αποθηκεύσω τα αρχεία σε περίπτωση που χρειαστεί factory reset ) αλλά το κινητό επανήλθε..τι λέτε να φταίει??είναι κάποια εφαρμογή?έχει συμβεί σε άλλον?θα χρειαστεί επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις?να σημειώσω ότι το κινητό είναι αγορασμένο 4 μήνες τώρα ίσως παραπάνω και ουδέποτε είχα θέμα με το ο, τιδήποτε..ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Η επισημη τελευταια εκδοση ειναι η 4.4.2

Ναι το γνωρίζω...επομένως ερχεται από το κουτί του με 4.4.2 και δεν χρειάζεται να το αναβαθμίσω εγω?

Από ποιά σειρά και μετά?

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4