razorkop Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αυτοι που ειχαν root και εκαναν το minor update το εκαναν μεσω pc ή με OTA; Το G2 ειναι ενα εξαιρετικο τηλεφωνο που η lg το εχει ξεσκισει στα κλειδωματα. Ειχα root και το εκανα με OTA.... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σ' εμενα γιατι βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να κανει αναβαθμιση σε ρουταρισμενο τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σ' εμενα γιατι βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να κανει αναβαθμιση σε ρουταρισμενο τηλεφωνο; Εγω το εκανα με pc γιατι μου εβγαζε και μενα το ιδιο μηνυμα, εχασα το root αλλα το ξαναρουταρισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex336 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Εμένα πάντως με ελληνική ρομ φλασαρισμενη χωρίς ρουτ και δεν ήρθε τίποτα...δεν μας βλέπω...μάλλον πάλι για flash την 20d βλέπω να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ευχαριστω. Θα δοκιμασω με pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σ' εμενα γιατι βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να κανει αναβαθμιση σε ρουταρισμενο τηλεφωνο; Εγώ πάντως την έκανα κανονικά μέσω OTA ..... Δεν μου πέταξε κάποιο μήνυμα Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Μην τρελένεστε παίδες, θα μας έρθει σε όλους σιγά-σιγά. Στην παρέα έχουμε 3 G2 32αρια, πριν μισή ώρα τσέκαρα και τα 3 και δεν είχε έρθει σε κανένα ΟΤΑ το update. Το 1ο 309 παρτίδα από Σιγκαπούρη. Το 2ο 309 παρτίδα πάλι από Εxpansys. To 3o και δικό μου 402 παρτίδα από Ασιατική αγορά (χρυσό), με αλλαγή ROM σε Ευρωπαϊκή, και δεν έχει πάρει την αναβάθμιση κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 μετα την αναβαθμηση τραβηξα ένα βιντεο και είναι χαλια με τετραγονακια σαν να εχω 2megapixel..... εχει δει κανεις κατι παρομιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Το 2ο 309 παρτίδα πάλι από Εxpansys. Σαν το δικό μου (NEU). Χαλαρά τελευταίο θα την πάρει... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Εγώ πάντως την έκανα κανονικά μέσω OTA ..... Δεν μου πέταξε κάποιο μήνυμα Και εγω.γρηγορα και παρεμεινα root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Μην τρελένεστε παίδες, θα μας έρθει σε όλους σιγά-σιγά. Στην παρέα έχουμε 3 G2 32αρια, πριν μισή ώρα τσέκαρα και τα 3 και δεν είχε έρθει σε κανένα ΟΤΑ το update. Το 1ο 309 παρτίδα από Σιγκαπούρη. Το 2ο 309 παρτίδα πάλι από Εxpansys. To 3o και δικό μου 402 παρτίδα από Ασιατική αγορά (χρυσό), με αλλαγή ROM σε Ευρωπαϊκή, και δεν έχει πάρει την αναβάθμιση κανένα. το θεμα ειναι οτι μαλλον οσοι εχουμε φλασαρει αλλη εκδοση απο αυτη που ειχαν δεν παιρνουν τελικα ota updates.... Edited May 1, 2014 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 το θεμα ειναι οτι μαλλον οσοι εχουμε φλασαρει αλλη εκδοση απο αυτη που ειχαν δεν παιρνουν τελικα ota updates.... Ας κάνουμε υπομονή και ας μην προτρέχουμε, τα παραδείγματα τα έχουμε και με συσκευές με την εργοστασιακή ROM που δεν έχουν πάρει ακόμη το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Εγώ πάντως την έκανα κανονικά μέσω OTA ..... Δεν μου πέταξε κάποιο μήνυμα Και εγω.γρηγορα και παρεμεινα root. Με το root τι εχετε πειραξει; Πχ εγω εχω το xposed και εχω αλλαξει και dpi. Οτι ειχα παγωσει το ξεπαγωσα αλλα μου εβγαλε παλι error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Με απλό root η αναβάθμιση περνάει κανονικά. Αν όμως έχετε αλλάξει το οτιδήποτε δε θα περάσει και προσοχή όχι στην αναβάθμιση με custom recovery. Για όσους έχουν ασιατικά και έχουν αλλάξει rom αν το LG pc suite σας το αναγνωρίζει κανονικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τη νέα rom έφτιαξε η εστίαση των φωτογραφιών και το βίντεο ειδικά στα 60fps. Εντύπωση μου προκαλεί η δουλειά που κάνουν στις αναβαθμίσεις τους, Το knock code λειτουργεί άψογα όπως και όλο το τηλέφωνο δε χρειάζονται διορθωτικά updates όπως είχαμε συνηθίσει στα samsung. Αν κάνω ρουτ το κινητό, θα λαμβάνω τις επίσημες αναβαθμίσεις με το lg pc suite χωρις πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros2121 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπερα σας. ξαναεγραψα το ιδιο πριν λιγα ποστ αλλα δεν πηρα απαντηση και ελπιζω καποιος που ξερει να μου απαντησει. όταν παίρνω τηλέφωνο μειώνεται η ένταση του ήχου κλήσης μετά όταν τερματίζετε η κλήση από από μόνο του. είχε αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;; Σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Με απλό root η αναβάθμιση περνάει κανονικά. Αν όμως έχετε αλλάξει το οτιδήποτε δε θα περάσει και προσοχή όχι στην αναβάθμιση με custom recovery. Για όσους έχουν ασιατικά και έχουν αλλάξει rom αν το LG pc suite σας το αναγνωρίζει κανονικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τη νέα rom έφτιαξε η εστίαση των φωτογραφιών και το βίντεο ειδικά στα 60fps. Εντύπωση μου προκαλεί η δουλειά που κάνουν στις αναβαθμίσεις τους, Το knock code λειτουργεί άψογα όπως και όλο το τηλέφωνο δε χρειάζονται διορθωτικά updates όπως είχαμε συνηθίσει στα samsung. Έχω Ασιατικό μοντέλο αλλά με περασμένη την Ευρωπαϊκή ROM, φουλ στοκ συσκευή. Όταν το συνδέω με το LG PC Suite το αναγνωρίζει κανονικά και μου επιτρέπει να κάνω τα πάντα. Δοκίμασα όμως να τσεκάρω για Software Update αλλά μου έβγαλε Failed to connect to server. Εκτός από το προφανές ότι μπορεί να είναι down ή overloaded ο server μπορεί να είναι και από την αλλαγή της ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Με απλό root η αναβάθμιση περνάει κανονικά. Αν όμως έχετε αλλάξει το οτιδήποτε δε θα περάσει και προσοχή όχι στην αναβάθμιση με custom recovery. Για όσους έχουν ασιατικά και έχουν αλλάξει rom αν το LG pc suite σας το αναγνωρίζει κανονικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τη νέα rom έφτιαξε η εστίαση των φωτογραφιών και το βίντεο ειδικά στα 60fps. Εντύπωση μου προκαλεί η δουλειά που κάνουν στις αναβαθμίσεις τους, Το knock code λειτουργεί άψογα όπως και όλο το τηλέφωνο δε χρειάζονται διορθωτικά updates όπως είχαμε συνηθίσει στα samsung. Μα διορθωτικό update είναι και αυτό. Το πρόβλημα με το focus βελτιώθηκε η έφτιαξε εντελώς? Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Κάτι ακόμη για την αναβάθμιση που δεν ξέρω αν γράφτηκε είναι ότι μου ανέβασε το Antutu από 29400 σε 34400. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχω Ασιατικό μοντέλο αλλά με περασμένη την Ευρωπαϊκή ROM, φουλ στοκ συσκευή. Όταν το συνδέω με το LG PC Suite το αναγνωρίζει κανονικά και μου επιτρέπει να κάνω τα πάντα. Δοκίμασα όμως να τσεκάρω για Software Update αλλά μου έβγαλε Failed to connect to server. Εκτός από το προφανές ότι μπορεί να είναι down ή overloaded ο server μπορεί να είναι και από την αλλαγή της ROM; και σε εμενα το ιδιο λεει, αρα μαλλον κατι παιζει πλεον με εμας που βαλαμε αλλη rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Από παλιότερα update εσείς που έχετε εμπειρία με την LG , μπορεί να αργεί πολύ (π.χ. βδομάδες ή μήνες) από χώρα σε χώρα που προορίζεται το κινητό η έλευση των updates; Είμαστε πολλοί ακόμα που περιμένουμε , γι'αυτό και η ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Με απλό root η αναβάθμιση περνάει κανονικά. Αν όμως έχετε αλλάξει το οτιδήποτε δε θα περάσει και προσοχή όχι στην αναβάθμιση με custom recovery. Για όσους έχουν ασιατικά και έχουν αλλάξει rom αν το LG pc suite σας το αναγνωρίζει κανονικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τη νέα rom έφτιαξε η εστίαση των φωτογραφιών και το βίντεο ειδικά στα 60fps. Εντύπωση μου προκαλεί η δουλειά που κάνουν στις αναβαθμίσεις τους, Το knock code λειτουργεί άψογα όπως και όλο το τηλέφωνο δε χρειάζονται διορθωτικά updates όπως είχαμε συνηθίσει στα samsung. Έτσι είναι βγάζει μια αναβάθμιση και καλή.. Κρίμα που δεν έχει και το γάμο hide buttons... Όσο για τον φίλο ackel υπομονή θα σου έρθει και εσένα δεν βγαίνει πάντα σε όλους το ίδιο... Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 και σε εμενα το ιδιο λεει, αρα μαλλον κατι παιζει πλεον με εμας που βαλαμε αλλη rom... Ελπίζω να μη χρειαστεί πάλι να ξαναμπούμε σε διαδικασία φλασαρίσματος της εργοστασιακής ROM. Πάντως από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 φαίνεται ότι δεν έχει βγει ακόμη η V20D για Europe Open και για United Arab Emirates που είναι η συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Τελικα μαλλον πρεπει να το παω για σερβις καποια στιγμη... Ειμαι μαλλον ο μονος που με τερμα σημα 4g πιανω 18-20 mbps ε? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Τελικα μαλλον πρεπει να το παω για σερβις καποια στιγμη... Ειμαι μαλλον ο μονος που με τερμα σημα 4g πιανω 18-20 mbps ε? Μπορεί να είναι θέμα δικτύου. Ενώ λάβε υπόψιν σου ότι είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι -συμπεριλαμβανομένου και εμένα- να μην έχουν μετρήσει ποτέ την ταχύτητα και γι' αυτό νομίζεις ότι είσαι ο μόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 καλημερα, που παιζει η φθηνοτερη τιμη για το 16αρι; δεν με πειραζει και απο εξωτερικο. Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts