apostolidisathan Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Συγνωμη οταν λές επαναφορά τι εννοείς φίλε μου ? Δέν έκανα τίποτα παλικάρι μου ....έχω απογοητευτεί δεν ξέρω τι να κάνω ?Να κάνω ένα hard reset ? Η επαναφορά (εργοστασιακών ρυθμίσεων)που σου προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι το hard reset, το ίδιο πράγμα λέτε. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Η επαναφορά (εργοστασιακών ρυθμίσεων)που σου προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι το hard reset, το ίδιο πράγμα λέτε. Αααα!!!!...μάλιστα , απλά προσπαθώ να το αποφύγω αυτό διότι θα χάσω τα πάντα που έχω στο κινητό μου . Δέν υπάρχει ρε παιδιά άλλη εφαρμογή για να μας πεί ποιά εφαρμογή μας καταναλώνει μπαταρία ? Μόνο η wakelock detector υπάρχει ? Αφού δεν δουλεύει αυτή με την 4.4.2.κιτκατ Edited March 27, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
path1980 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Και το δικό μου 6NE είναι, αλλά δε νομίζω πως είναι απο Νέα Ζηλανδία. Λογικά τα βιβλιαράκια μέσα στο κουτί σου είναι στις Σκανδιναβικές γλώσσες όπως και το δικό μου, έτσι; Επίσης μου φαίνεται λίγο χλωμό να είναι απο Νέα Ζηλανδία και να έχουν ευρωπαϊκή rom..επειδή σίγουρα έχεις την D80210A-EUR-XX όπως εγώ. Ψάχνοντας λίγο στο internet, βρήκα οτι πουλάνε το 6NE σε internet shops της Δανίας και Φινλανδίας οπότε μάλλον είναι και αυτό κάτι σαν το 6NEU, χωρίς να έχω ιδέα για τον λόγο που επέλεξαν να μην γράψουν 6NEU και στα δικά μας. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω τι βγάζει στους περισσότερους αυτό το site, αλλά σε μένα δεν βγάζει τίποτα. Το μόνο που μου λέει είναι το πότε κατασκευάστηκε το κινητό. Είτε βάλω IMEI, είτε serial number. Α και το "made in Korea" στην αρχή. Ε τοτε εληξε το θεμα. Northen Europe ειναι σαν το NEU. Καμια σχεση η Νεα Ζηλανδια. Kι εμένα 6ΝΕ είναι με rom D80210a-EUR-XX, τα βιβλιαράκια σε Σκανδιναβικές γλώσσες και από το κατάστημα μου είπαν πως είναι Ευρωπαϊκό. Στο site δεν βγάζει κάτι, μόνο "made in Korea"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπέρα σε όλους και να είστε καλά.Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ,έχω το g2 περίπου 2 μήνες το τηλέφωνο,είναι τέλειο δεν είχα κανένα πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πέρασα την kit kat έχω λίγες μέρες και τώρα έχω ένα πρόβλημα...μόλις συνδέσω τα ακουστικά να ακούσω μουσική κάνει ένα ενοχλητικό σσσσσσσσ στον ήχο και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!Λίγο που κοίταξα εδώ δεν είδα κάποιον να γράφει κάτι,το πρόβλημα είναι σίγουρα από την kit kat από ξένα φόρουμ που διάβασα γίνεται χαμός έχουν πάρα πολύ πρόβλημα.Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα εδώ πατρίδα:) ?Γράφω και ένα λίνκ να δείτε από ξένο σάιτ να δείτε ( ).Ευχαριστώ πολύ και μπράβο για το πολύ ωραίο φόρουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπέρα σε όλους και να είστε καλά.Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ,έχω το g2 περίπου 2 μήνες το τηλέφωνο,είναι τέλειο δεν είχα κανένα πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πέρασα την kit kat έχω λίγες μέρες και τώρα έχω ένα πρόβλημα...μόλις συνδέσω τα ακουστικά να ακούσω μουσική κάνει ένα ενοχλητικό σσσσσσσσ στον ήχο και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!Λίγο που κοίταξα εδώ δεν είδα κάποιον να γράφει κάτι,το πρόβλημα είναι σίγουρα από την kit kat από ξένα φόρουμ που διάβασα γίνεται χαμός έχουν πάρα πολύ πρόβλημα.Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα εδώ πατρίδα:) ?Γράφω και ένα λίνκ να δείτε από ξένο σάιτ να δείτε ( ).Ευχαριστώ πολύ και μπράβο για το πολύ ωραίο φόρουμ! O "καποιος" εγω ειμαι :p !! ειχα και γω θεμα με το ακουστικο και μαλιστα αυτο που εχει τα πληκτρα , δεν ειχα σχεδον καθολου ηχο. Εκανα hard reset και εφτιαξε !!! απλα αν κανεις θα σβηστουν τα παντα , παρε αντιγραφα στα αρχεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ που απάντησες φίλε μου,να σε ρωτήσω κάτι αυτό στο έκανε αφού έβαλες την kit kat και εσένα ή το είχες από πριν?Γιατί πριν δεν είχε κανένα πρόβλημα.Απλά εμένα ο ήχος ακούγεται κανονικά αλλά ακούγεται από πάνω αυτό το ενοχλητικό σσσσσσσσ που έγραψα και αλλοιώνει τον ήχο αρκετά.Είναι εκνευριστικό γιατί ο ήχος του ήταν μια χαρά με την 4.2.2. Edited March 27, 2014 by johnnie77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 οχι οταν το πηρα το g2 με την 4.2.2 ηταν μια χαρα , με το που εβαλα 4.4 ΚΚ δεν ειχα ηχο απο το ακουστικο . με hard reset εφτιαξε ... !! δεν ξερω τι μπορει να κολησε , τωρα ειμαι μια χαρα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Μάλιστα απλά πιθανόν να είχες άλλο πρόβλημα εσύ εμένα αυτό που κάνει είναι κάτι σαν φύσημα που το έχουν και πάρα πολύ από ότι είδα σε ξένα φόρουμ αφού περάσανε και αυτοί την kit kat.Άλλους μπορεί να μην τους ενοχλεί αυτό απλά εγώ είμαι και λίγο ψείρας με τον ήχο (αγοράζω και άλλα καλύτερα ακουστικά κλπ κλπ) και με έχει ενοχλήσει πολύ.Να σαι καλά αν κάποιος άλλος έχει τέτοιο θέμα ας πει ευχαριστώ.Kάποιος ανέβασε αυτό στο youtube άμα θέλετε δείτε να ακούσετε στο περίπου πως κάνει ο ήχος τώρα. http://www.youtube.com/watch?v=Qge3b6EVgNQ&feature=youtu.be Edited March 27, 2014 by johnnie77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αααα!!!!...μάλιστα , απλά προσπαθώ να το αποφύγω αυτό διότι θα χάσω τα πάντα που έχω στο κινητό μου . Δέν υπάρχει ρε παιδιά άλλη εφαρμογή για να μας πεί ποιά εφαρμογή μας καταναλώνει μπαταρία ? Μόνο η wakelock detector υπάρχει ? Αφού δεν δουλεύει αυτή με την 4.4.2.κιτκατ Δοκιμασε και αυτην: GSam Battery Monitor. Εχεις περασει cutom recovery μηπως δοκιμαζαμε κατι αλλο; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 παιδια, ειμαι και γω ευτυχής κατοχος πλεον του g2 (portugal 4.4.2). φοβερή συσκευή εν συγκρίσει τουλάχιστον με την προηγουμενη μου s3 που μου εκανε φτερά βεβαια! τελος παντων. δυο ερωτησεις εχω για αρχή - για να προσθεσω δικα μου ringtone χρειαζεται η συσκευή να γινει rooted ή υπαρχει και αλλος τροπος (προσωπικα το rootαρισμα θα θελα να το αποφυγω); σε ποιο direcrory του κινητου βρισκονται; (λογω του οτι δεν συμπαθω και πολυ τα προεπιλεγμενα) - εχει δοκιμασει να κανει καποιος live streaming σε android συσκευη για να βλεπει πχ ποδοσφαιρο; πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) παιδια, ειμαι και γω ευτυχής κατοχος πλεον του g2 (portugal 4.4.2). φοβερή συσκευή εν συγκρίσει τουλάχιστον με την προηγουμενη μου s3 που μου εκανε φτερά βεβαια! τελος παντων. δυο ερωτησεις εχω για αρχή - για να προσθεσω δικα μου ringtone χρειαζεται η συσκευή να γινει rooted ή υπαρχει και αλλος τροπος (προσωπικα το rootαρισμα θα θελα να το αποφυγω); σε ποιο direcrory του κινητου βρισκονται; (λογω του οτι δεν συμπαθω και πολυ τα προεπιλεγμενα) - εχει δοκιμασει να κανει καποιος live streaming σε android συσκευη για να βλεπει πχ ποδοσφαιρο; πως γινεται; Με γεια! Ringtone μπορεις να βαλεις αν μπεις στην Μουσικη σου, πατησεις παρατεταμενα στο τραγουδι που θες και το επιλεγεις ως ηχο κλησης. Live streaming γινεται πολυ ευκολα μεσω internet browser οπως ακριβως και στο PC. Επειδη ομως η kitkat δεν υποστυριζει flashακια κατεβασε τον dolphin browser μαζι με το jet pack του και θα εισαι κομπλε. Α, στον dolphin browser επελεξε στο user agent την επιλογη iphone. Edited March 28, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Και γιατι να μην βαλει το apk του flash player;Εγω προσωπικα αυτο εκανα στην 4.2.2 που ειμαι και παιζει τα παντα πλεον και με τον μαμα browser γιατι τον γουσταρω πιο πολυ απο καθε αλλο.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513Οριστε και το λινκ για οσους θελουν το apk Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Και γιατι να μην βαλει το apk του flash player;Εγω προσωπικα αυτο εκανα στην 4.2.2 που ειμαι και παιζει τα παντα πλεον και με τον μαμα browser γιατι τον γουσταρω πιο πολυ απο καθε αλλο.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513Οριστε και το λινκ για οσους θελουν το apk Στην 4.4.2 δεν παίζει ο flash. Μόνο με τον τρόπο που αναφέρει από πάνω.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μολις μου εβγαλε στο lg pc suite αναβαθμιση D80210b.Εχω το g2 απο expansys NEU D80210a-EUR-XX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μολις μου εβγαλε στο lg pc suite αναβαθμιση D80210b.Εχω το g2 απο expansys NEU D80210a-EUR-XX. Οτι ναναι γινεται με το update.Καταντησαμε να παρουν 4.4.2 τα branded και τα unbranded να παιρνουν minor updates.Το δικο μου που ειναι Mal με HKG D80210b ηρθε προχθες σε 10c.Μα οτι ναναι ομως :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δηλαδη δεν πρεπει να κανω την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παίδες έχει πάρει κανείς με Ελβετικό G2 (6SW) την 4.4.2 ?'Ολη η παρέα με 6 διαφορετικά G2 branded - unbranded (T-mobile,Vodafone,Γερμανικό και Γαλλικό) την έχουνε πάρει εκτος απο το δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisarhos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 παιδια, ειμαι και γω ευτυχής κατοχος πλεον του g2 (portugal 4.4.2). φοβερή συσκευή εν συγκρίσει τουλάχιστον με την προηγουμενη μου s3 που μου εκανε φτερά βεβαια! τελος παντων. δυο ερωτησεις εχω για αρχή - για να προσθεσω δικα μου ringtone χρειαζεται η συσκευή να γινει rooted ή υπαρχει και αλλος τροπος (προσωπικα το rootαρισμα θα θελα να το αποφυγω); σε ποιο direcrory του κινητου βρισκονται; (λογω του οτι δεν συμπαθω και πολυ τα προεπιλεγμενα) - εχει δοκιμασει να κανει καποιος live streaming σε android συσκευη για να βλεπει πχ ποδοσφαιρο; πως γινεται; φιλε να κανεισ οτι λεει ο ΓΑΤΟΣ στο video kai θα εχεισ flash player για live streaming.https://www.youtube.com/watch?v=luxqwoxYzxw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 μολις μου εβγαλε και μενα αναβαθμιση μολις εβαλα καλωδιο.OTA τιποτα δεν εβγαζε. ειναι γερμανικο vodafone και ειχα την 20α τωρα παει στην 20b.θα πω τις εντυπωσεις μου σε λιγο αν υπαρχουν βεβαια αλλαγες. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) - εχει δοκιμασει να κανει καποιος live streaming σε android συσκευη για να βλεπει πχ ποδοσφαιρο; πως γινεται; Επειδη ομως η kitkat δεν υποστυριζει flashακια κατεβασε τον dolphin browser μαζι με το jet pack του και θα εισαι κομπλε. Α, στον dolphin browser επελεξε στο user agent την επιλογη iphone. Και γιατι να μην βαλει το apk του flash player;Εγω προσωπικα αυτο εκανα στην 4.2.2 που ειμαι και παιζει τα παντα πλεον και με τον μαμα browser γιατι τον γουσταρω πιο πολυ απο καθε αλλο.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513Οριστε και το λινκ για οσους θελουν το apk Στην 4.4.2 δεν παίζει ο flash. Μόνο με τον τρόπο που αναφέρει από πάνω.. Παιδια καλημερα σε ολους !!! Αν και το εχω γραψει και σε ποιο πισω σελιδες καλο θα ηταν να ξεκαθαρισω πως εχει η κατασταση μια και καλη !!! Στο μαμα internet browser ναι δεν παιζει καθολου flash player οσο για το google chrome δεν ξερω γιατι δεν το εχω δουλεψει ποτε !! Καταρχας ξεχαστε την 4.2.2 μιλαμε πλεον μονο για την 4.4.2 στο G2 και αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο flash player παιζει κανονικα οχι μονο στον dolphin αλλα και στον boat browser κανονικα τον οποιο εγω δουλευω αποκλειστικα. Μπορειτε να βαλετε το flash apk απο την γνωστη σελιδα απο παλια την http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html βαζοντας κανονικα την τελευταια εκδοση την 11.1.115.81 και οχι αυτην που δεινει το λινκ ποιο πανω απ τους xda την 11.1.115.47 η οποια ειναι αρκετα ποιο παλια η μια αλλη που κυκλοφορει που ειναι mod ... Παιζει κανονικα η τελευταια η 11.1.115.81 και οσοι την ειχατε απο παλια απο το 4.2.2 μπορειτε να την βαλετε ξανα απλα στον boat οταν θες να δεις καποια σελιδα με flash video οχι παντα πας στης ρυθμισεις στην λειτουργια προβολης και απο desktop που το εχω εγω παντα για ολες της σελιδες το αλλαζεις σε μορφη iphone και ετσι παιζει κανονικα !! Επισης να πω ακομα κατι δοκιμασα και τεσταρα ταυτοχρονα τον dolphin με ανοιχτο το jet pack και ανοιγα της ιδιες σελιδες μαζι με τον boat και αυτο που ειδα ειναι οτι ο boat επειτα και την τελευταια αναβαθμιση που εχει παρει φορτωνει οσο και να μην το πιστευετε μερικοι ποιο γρηγορα της σελιδες απο τον dolphin ειναι δηλαδη ποιο γρηγορος !!! Οποτε ειναι καθαρα θεμα γουστου τελικα να βαλετε οποιον θελετε απο τους 2 που σας βολευει και σας αρεσει καλυτερα αν και εγω προτυνω για flash player και ταχυτητα τον boat browser !!! ;) ;) ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boatbrowser.free&hl=el Edited March 28, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδια καλημερα σε ολους !!! Αν και το εχω γραψει και σε ποιο πισω σελιδες καλο θα ηταν να ξεκαθαρισω πως εχει η κατασταση μια και καλη !!! Στο μαμα internet browser ναι δεν παιζει καθολου flash player οσο για το google chrome δεν ξερω γιατι δεν το εχω δουλεψει ποτε !! Καταρχας ξεχαστε την 4.2.2 μιλαμε πλεον μονο για την 4.4.2 στο G2 και αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο flash player παιζει κανονικα οχι μονο στον dolphin αλλα και στον boat browser κανονικα τον οποιο εγω δουλευω αποκλειστικα. Μπορειτε να βαλετε το flash apk απο την γνωστη σελιδα απο παλια την http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html βαζοντας κανονικα την τελευταια εκδοση την 11.1.115.81 και οχι αυτην που δεινει το λινκ ποιο πανω απ τους xda την 11.1.115.47 η οποια ειναι αρκετα ποιο παλια η μια αλλη που κυκλοφορει που ειναι mod ... Παιζει κανονικα η τελευταια η 11.1.115.81 και οσοι την ειχατε απο παλια απο το 4.2.2 μπορειτε να την βαλετε ξανα απλα στον boat οταν θες να δεις καποια σελιδα με flash video οχι παντα πας στης ρυθμισεις στην λειτουργια προβολης και απο desktop που το εχω εγω παντα για ολες της σελιδες το αλλαζεις σε μορφη iphone και ετσι παιζει κανονικα !! Επισης να πω ακομα κατι δοκιμασα και τεσταρα ταυτοχρονα τον dolphin με ανοιχτο το jet pack και ανοιγα της ιδιες σελιδες μαζι με τον boat και αυτο που ειδα ειναι οτι ο boat επειτα και την τελευταια αναβαθμιση που εχει παρει φορτωνει οσο και να μην το πιστευετε μερικοι ποιο γρηγορα της σελιδες απο τον dolphin ειναι δηλαδη ποιο γρηγορος !!! Οποτε ειναι καθαρα θεμα γουστου τελικα να βαλετε οποιον θελετε απο τους 2 που σας βολευει και σας αρεσει καλυτερα αν και εγω προτυνω για flash player και ταχυτητα τον boat browser !!! ;) ;) ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boatbrowser.free&hl=el τσεκαρισμενο με αυτην την εκδοση που λες φιλε μου σε boat browser που τον χρησιμοποιω σε ολα τα κινητα μου γιατι πεταει και δεν παιζει.δεν ξερω τι μπορει να φταιει.αλλα δεν θα σκασουμε κιολας!!:lol: σε 4.4.2 φυσικα Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Οσοι αντιμετωπιζετε προβλημα με την μπαταρια του g2 (battery drain) εγω εκανα το εξης...Αφησα την μπαταρια να "πεθανει" δεν ανοιγε δηλαδη το κινητο μονο αμα του εβαζες το φορτιστη....Οταν τον εβαλα ειδα οτι φορτιζε απο το 0% και ετσι ημουν σιγουρος οτι εχει πεθανει τελειως η μπαταρια του...το φορτησα κατι ωρες δεν θυμαμαι ακριβως να φορτισει και απο χτες στις 12.00 το πρωι που το εβγαλα μεχρι και τωρα ειμαι στο 75% με ψιλο αρκετο ιντερνετ wifi και κλεισεις....το τηλεφωνο αυτην την στιγμη ειναι στις 24 ωρες και απο οτι βλεπετε θα αντεξει αρκετα....απο οτι φενεται δεν εχω πια θεμα με την μπαταρια μακαρι να παραμεινει ετσι :) Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μπορεί να μου πεί κάποιος περίπου πόσο πρέπει να είναι μια φυσιολογική κατανάλωση με το τηλέφωνο σε αναμονή και με μόνα ανοιχτα τα wifi & ο συγχρονισμός, μέσα σε ένα 8άωρο περίπου ?. Για να μπορέσω να καταλάβω τι παίζει με το δικό μου κινητό ? Πληροφορικαά το δικό μου χθές έσαχε μέσα σε 8 ώρες περίπου το 50% με το κινητό σε αναμονή σχεδόν . Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 μολις μου εβγαλε και μενα αναβαθμιση μολις εβαλα καλωδιο.OTA τιποτα δεν εβγαζε. ειναι γερμανικο vodafone και ειχα την 20α τωρα παει στην 20b.θα πω τις εντυπωσεις μου σε λιγο αν υπαρχουν βεβαια αλλαγες. Μου το εβγαλε κι εμενα,κανα νεοτερο,καποια αλλαγη?τι παρατηρησες?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Μπορεί να μου πεί κάποιος περίπου πόσο πρέπει να είναι μια φυσιολογική κατανάλωση με το τηλέφωνο σε αναμονή και με μόνα ανοιχτα τα wifi & ο συγχρονισμός, μέσα σε ένα 8άωρο περίπου ?. Για να μπορέσω να καταλάβω τι παίζει με το δικό μου κινητό ? Πληροφορικαά το δικό μου χθές έσαχε μέσα σε 8 ώρες περίπου το 50% με το κινητό σε αναμονή σχεδόν . Σας ευχαριστώ πολύ Γιατι δεν δοκιμαζεις με ολα κλειστα να δεις αν σου τρωει την μπαταρια σε αναμονη???Νομιζω οτι ετσι μπορεις πιο ευκολα να δεις αν παραμενει το προβλημα σου... Edited March 28, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts