Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως κανεις επαναφορα; Και τι συμβαινει οταν την πραγματοποιεις; Χανονται καποιες ρυθμισεις;

Επαναφορά φίλε μου είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται για να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση (εργοστασιακή) Για να απαντήσω και στο ερώτημα σου ναι χάνονται όλα.

Never give up

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά έχω βάλει να κατεβάσω την ανανέωση του λογισμικού από χθες το βράδυ και έχει φτάσει στο 50% το κατέβασμα ήταν και σε εσάς τόσο αργό το έχω στο WiFi Και είναι ελληνικό

Ρε παιδιά έχω βάλει να κατεβάσω την ανανέωση του λογισμικού από χθες το βράδυ και έχει φτάσει στο 50% το κατέβασμα ήταν και σε εσάς τόσο αργό το έχω στο WiFi Και είναι ελληνικό

μιλάμε πιο αργό πεθαίνεις. σε λίγο θα βγω και θα το ακυρώσω. θα το βάλω μου φαίνεται παρασκευή βράδυ για να έχει τελειώσει μέχρι την κυριακή το βράδυ... έλεος!!

Δεν έχω ελληνικό αλλά φαντάζομαι πρόβλημα στους σέρβερ της lg λόγω υπερφόρτωσης...τίποτα το ανησυχητικό δοκίμασε και με το LG pc suite Για να δεις πως θα πάει αλλιώς δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή που θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.

Never give up

Καλησπέρα:)Λέω μες τη βδομάδα να πάρω το g2.Η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή αλλά έχει σταθεροποιηθεί .Υπάρχει περίπτωση να πέσει κι άλλο σύντομα ή να κάνω την αγορά;

Καλησπέρα:)Λέω μες τη βδομάδα να πάρω το g2.Η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή αλλά έχει σταθεροποιηθεί .Υπάρχει περίπτωση να πέσει κι άλλο σύντομα ή να κάνω την αγορά;

Φίλε όταν βγει το he Θα πέσει κι άλλο. Εξαρτάται αν έχεις άμεσα ανάγκη να το πάρεις άλλα μη νομίζεις ότι θα φτάσει κ τα 200 ευρώ. Για μένα χτύπα το τώρα

Δημήτρης

Αν δεν έχεις περάσει custom recovery μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση. Καλό είναι μετά να κάνεις μια επαναφορά. Αν βαριέσαι μην την κάνεις. Δεν πειράζει.

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου φιλε μου.

Πως μπορω να δω αν εχει περασμενη custom recovery?

Μετα την αναβαθμιση θα ειναι ακομα ρουτ η θα πρεπει να το ξανακανω?

Και 3g μπορεί να είναι και 4G. Λογικά πάντως 4G είναι...Mε 3g δεν έχω δει ποτέ 12...

Εχω δει 16 με wind που σίγουρα δεν είναι 4g

Μου έβγαλε εχτές αναβάθμιση,μάλλον είναι γερμανικό το δικό μου,T mobile!

Τώρα που γράφω γίνεται ακόμα...έχει κλείσει 12 ώρες++.. (τη κάνω OTA)

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Επαναφορά φίλε μου είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται για να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση (εργοστασιακή) Για να απαντήσω και στο ερώτημα σου ναι χάνονται όλα.

Μόνο ρυθμίσεις, έτσι; Προφανώς όχι οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει κτλ;

Μόνο ρυθμίσεις, έτσι; Προφανώς όχι οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει κτλ;

Τα πάντα χάνονται φίλε μου εφαρμογές ότι έχεις και δεν έχεις χάνεται.Μπορείς να πάρεις back up Και να τα περάσεις ξανά μετά.

Never give up

Εγινε η αναβαθμιση 12 ωρες και κατι κρατησε...δεν βλεπω καμια διαφορα τρομερη...εγιναν ασπρα τα γραφικα μπαταριας,σηματος,wifi, κανενα εικονιδιο στις ρυθμισεις αλλαξε...αυτα.

Ολα τα ιδια γενικα.

Ελπιζω να μη σταματησει η καλη αποδοση της μπαταριας(οπως σε εναν φιλο μου με kit kat στο S4)

Τις εφαρμογές σου θα τις έχεις σε όποιο τηλέφωνο αλλάξεις εφ' όρου ζωής μόλις βάλεις το gmail από το οποίο τις κατέβασες. Μόνο τα data Τους θα χαθούν. Δηλαδή τα παιχνίδια που παίζεις θα τα αρχίζεις από την αρχή. Μηνύματα πάλι από την αρχή κ.τ. λ

Τα πάντα χάνονται φίλε μου εφαρμογές ότι έχεις και δεν έχεις χάνεται.Μπορείς να πάρεις back up Και να τα περάσεις ξανά μετά.

Χρειάζεται back up ή με την εγκατάσταση του λογαριασμού gmail θα επανέλθουν;

Γεια σας παιδιά.

Και εγώ κάτοχος LG G2 είμαι, το πήρα ευρωπαϊκό από το kaizershop σε πολύ καλή τιμή. Μου είχε εμφανίσει κάτι προβληματάκια τον πρώτο μήνα, το πήγα στην Procordia και μου άλλαξαν πλακέτα και κάμερα και τώρα είναι κομπλέ.

Έκανα σήμερα την αναβάθμιση μέσω LG PC Suite (από OTA το περίμενα από χθες το βράδυ και είχε πάει 80% σήμερα).

Μια χαρά στην αναβάθμιση αλλά προσπαθώ να επαναφέρω το εφεδρικό αντίγραφό μου για να έχω τις ίδιες ρυθμίσεις και μου κολλάει στο 8%.

Ξέρει κανείς τί γίνεται;

Ευχαριστώ

Δεν έχει τέτοια θέματα το g2, προχωρά άφοβα στην αγορά του.

Έχει μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή και Πολύ καλύτερη μπαταρία.

ολα τα κινητα δεν ειναι για τα παιχνιδια..αν θελεις να παιξεις παιχνιδι παρε x box η ps3 κ παιξε..λογικο ειναι οταν ενα παιχνιδι τρεχει τον επεξεργαστη στο maximum δεν θα θερμανθει???οτι δεν εχει τετοια θεματα το g2 δεν ειναι αληθεια..ολα θερμαινονται!!

I Want To Believe

ολα τα κινητα δεν ειναι για τα παιχνιδια..αν θελεις να παιξεις παιχνιδι παρε x box η ps3 κ παιξε..λογικο ειναι οταν ενα παιχνιδι τρεχει τον επεξεργαστη στο maximum δεν θα θερμανθει???οτι δεν εχει τετοια θεματα το g2 δεν ειναι αληθεια..ολα θερμαινονται!!

Αλλο ομως το να θερμενεται κι αλλο το να υπερθερμενεται.

Πάντως δεν λέει τίποτα η αναβάθμιση εκ πρώτης όψεως...

Θα δείξει στη χρήση πως είναι,αν και μου λειτουργούσε μια χαρα το κινητο,οπότε ελπίζω να συνεχίσει έτσι!

Παιδιά μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τις λειτουργίες των ακουστικών του κινητού; Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάω στο επόμενο τραγούδι; Προσπάθησε πατώντας το κουμπί που απαντάς στις κλήσεις δύο φορές αλλά δεν έγινε κάτι.

http://im1.shutterfly.com/procsrserv/47a4dd00b3127cce98548a76ca5b00000030101AYtmbNy2cN0/cwvDm9asA3Lw9Zsmgbl5etGTAQ

Σε SEA firmware, μετά απο αναβάθμιση σε kitkat δεν υπάρχει η επιλογή για "Path Input" (γραφή λέξεων με tracing πάνω στο πληκτρολόγιο)

Το επιβεβαιώνει κάποιος αλλος σε SEA ? υφίσταται και σε άλλα κιτκατ firmware (UK, Germany)?

Σε jelly bean μου έπαιζε!!

παίζει σε αλλο Firmware σε kitkat???

Εχω δει 16 με wind που σίγουρα δεν είναι 4g

[ATTACH]42949[/ATTACH] Εγώ πάντως, με 3g της wind στη Καλαμαριά, τρέχω με +27mps.......

[ATTACH]42949[/ATTACH] Εγώ πάντως, με 3g της wind στη Καλαμαριά, τρέχω με +27mps.......

27 3g και από wind κιόλας; πολλά ακούγονται... Με Vodafone 3G το πολύ 11 και 4G 50 άρα για πρωινό με καλό σήμα!