razorkop Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πως κανεις επαναφορα; Και τι συμβαινει οταν την πραγματοποιεις; Χανονται καποιες ρυθμισεις; Επαναφορά φίλε μου είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται για να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση (εργοστασιακή) Για να απαντήσω και στο ερώτημα σου ναι χάνονται όλα. Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ρε παιδιά έχω βάλει να κατεβάσω την ανανέωση του λογισμικού από χθες το βράδυ και έχει φτάσει στο 50% το κατέβασμα ήταν και σε εσάς τόσο αργό το έχω στο WiFi Και είναι ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ρε παιδιά έχω βάλει να κατεβάσω την ανανέωση του λογισμικού από χθες το βράδυ και έχει φτάσει στο 50% το κατέβασμα ήταν και σε εσάς τόσο αργό το έχω στο WiFi Και είναι ελληνικό μιλάμε πιο αργό πεθαίνεις. σε λίγο θα βγω και θα το ακυρώσω. θα το βάλω μου φαίνεται παρασκευή βράδυ για να έχει τελειώσει μέχρι την κυριακή το βράδυ... έλεος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ρε παιδιά έχω βάλει να κατεβάσω την ανανέωση του λογισμικού από χθες το βράδυ και έχει φτάσει στο 50% το κατέβασμα ήταν και σε εσάς τόσο αργό το έχω στο WiFi Και είναι ελληνικό Δεν έχω ελληνικό αλλά φαντάζομαι πρόβλημα στους σέρβερ της lg λόγω υπερφόρτωσης...τίποτα το ανησυχητικό δοκίμασε και με το LG pc suite Για να δεις πως θα πάει αλλιώς δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή που θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλησπέρα:)Λέω μες τη βδομάδα να πάρω το g2.Η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή αλλά έχει σταθεροποιηθεί .Υπάρχει περίπτωση να πέσει κι άλλο σύντομα ή να κάνω την αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Α ωραίο bandwidth έχουν αφήσει και πέσαμε όλοι και έχει γίνει πιο αργό από την καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλησπέρα:)Λέω μες τη βδομάδα να πάρω το g2.Η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή αλλά έχει σταθεροποιηθεί .Υπάρχει περίπτωση να πέσει κι άλλο σύντομα ή να κάνω την αγορά; Φίλε όταν βγει το he Θα πέσει κι άλλο. Εξαρτάται αν έχεις άμεσα ανάγκη να το πάρεις άλλα μη νομίζεις ότι θα φτάσει κ τα 200 ευρώ. Για μένα χτύπα το τώρα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Louis9 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Αν δεν έχεις περάσει custom recovery μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση. Καλό είναι μετά να κάνεις μια επαναφορά. Αν βαριέσαι μην την κάνεις. Δεν πειράζει. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου φιλε μου. Πως μπορω να δω αν εχει περασμενη custom recovery? Μετα την αναβαθμιση θα ειναι ακομα ρουτ η θα πρεπει να το ξανακανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Και 3g μπορεί να είναι και 4G. Λογικά πάντως 4G είναι...Mε 3g δεν έχω δει ποτέ 12... Εχω δει 16 με wind που σίγουρα δεν είναι 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τι είναι το he και πότε βγαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μου έβγαλε εχτές αναβάθμιση,μάλλον είναι γερμανικό το δικό μου,T mobile! Τώρα που γράφω γίνεται ακόμα...έχει κλείσει 12 ώρες++.. (τη κάνω OTA) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Επαναφορά φίλε μου είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται για να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση (εργοστασιακή) Για να απαντήσω και στο ερώτημα σου ναι χάνονται όλα. Μόνο ρυθμίσεις, έτσι; Προφανώς όχι οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μόνο ρυθμίσεις, έτσι; Προφανώς όχι οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει κτλ; Τα πάντα χάνονται φίλε μου εφαρμογές ότι έχεις και δεν έχεις χάνεται.Μπορείς να πάρεις back up Και να τα περάσεις ξανά μετά. Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Εγινε η αναβαθμιση 12 ωρες και κατι κρατησε...δεν βλεπω καμια διαφορα τρομερη...εγιναν ασπρα τα γραφικα μπαταριας,σηματος,wifi, κανενα εικονιδιο στις ρυθμισεις αλλαξε...αυτα. Ολα τα ιδια γενικα. Ελπιζω να μη σταματησει η καλη αποδοση της μπαταριας(οπως σε εναν φιλο μου με kit kat στο S4) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τις εφαρμογές σου θα τις έχεις σε όποιο τηλέφωνο αλλάξεις εφ' όρου ζωής μόλις βάλεις το gmail από το οποίο τις κατέβασες. Μόνο τα data Τους θα χαθούν. Δηλαδή τα παιχνίδια που παίζεις θα τα αρχίζεις από την αρχή. Μηνύματα πάλι από την αρχή κ.τ. λ Τα πάντα χάνονται φίλε μου εφαρμογές ότι έχεις και δεν έχεις χάνεται.Μπορείς να πάρεις back up Και να τα περάσεις ξανά μετά. Χρειάζεται back up ή με την εγκατάσταση του λογαριασμού gmail θα επανέλθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinoupa Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Γεια σας παιδιά. Και εγώ κάτοχος LG G2 είμαι, το πήρα ευρωπαϊκό από το kaizershop σε πολύ καλή τιμή. Μου είχε εμφανίσει κάτι προβληματάκια τον πρώτο μήνα, το πήγα στην Procordia και μου άλλαξαν πλακέτα και κάμερα και τώρα είναι κομπλέ. Έκανα σήμερα την αναβάθμιση μέσω LG PC Suite (από OTA το περίμενα από χθες το βράδυ και είχε πάει 80% σήμερα). Μια χαρά στην αναβάθμιση αλλά προσπαθώ να επαναφέρω το εφεδρικό αντίγραφό μου για να έχω τις ίδιες ρυθμίσεις και μου κολλάει στο 8%. Ξέρει κανείς τί γίνεται; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δεν έχει τέτοια θέματα το g2, προχωρά άφοβα στην αγορά του. Έχει μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή και Πολύ καλύτερη μπαταρία. ολα τα κινητα δεν ειναι για τα παιχνιδια..αν θελεις να παιξεις παιχνιδι παρε x box η ps3 κ παιξε..λογικο ειναι οταν ενα παιχνιδι τρεχει τον επεξεργαστη στο maximum δεν θα θερμανθει???οτι δεν εχει τετοια θεματα το g2 δεν ειναι αληθεια..ολα θερμαινονται!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 ολα τα κινητα δεν ειναι για τα παιχνιδια..αν θελεις να παιξεις παιχνιδι παρε x box η ps3 κ παιξε..λογικο ειναι οταν ενα παιχνιδι τρεχει τον επεξεργαστη στο maximum δεν θα θερμανθει???οτι δεν εχει τετοια θεματα το g2 δεν ειναι αληθεια..ολα θερμαινονται!! Αλλο ομως το να θερμενεται κι αλλο το να υπερθερμενεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 μην κανετε αναβαθμηση από το κινητο με wifi είναι πολύ αργη.... με το pc suite κανει 20 λεπτα περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πάντως δεν λέει τίποτα η αναβάθμιση εκ πρώτης όψεως... Θα δείξει στη χρήση πως είναι,αν και μου λειτουργούσε μια χαρα το κινητο,οπότε ελπίζω να συνεχίσει έτσι! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Παιδιά μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τις λειτουργίες των ακουστικών του κινητού; Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάω στο επόμενο τραγούδι; Προσπάθησε πατώντας το κουμπί που απαντάς στις κλήσεις δύο φορές αλλά δεν έγινε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 http://im1.shutterfly.com/procsrserv/47a4dd00b3127cce98548a76ca5b00000030101AYtmbNy2cN0/cwvDm9asA3Lw9Zsmgbl5etGTAQ Σε SEA firmware, μετά απο αναβάθμιση σε kitkat δεν υπάρχει η επιλογή για "Path Input" (γραφή λέξεων με tracing πάνω στο πληκτρολόγιο) Το επιβεβαιώνει κάποιος αλλος σε SEA ? υφίσταται και σε άλλα κιτκατ firmware (UK, Germany)? Σε jelly bean μου έπαιζε!! παίζει σε αλλο Firmware σε kitkat??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Εχω δει 16 με wind που σίγουρα δεν είναι 4g [ATTACH]42949[/ATTACH] Εγώ πάντως, με 3g της wind στη Καλαμαριά, τρέχω με +27mps....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 παίζει σε αλλο Firmware σε kitkat??? Ναι , σε εμενα το εχει. (Ελληνικο firmware) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 [ATTACH]42949[/ATTACH] Εγώ πάντως, με 3g της wind στη Καλαμαριά, τρέχω με +27mps....... 27 3g και από wind κιόλας; πολλά ακούγονται... Με Vodafone 3G το πολύ 11 και 4G 50 άρα για πρωινό με καλό σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts