Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

που βλέπουμε ποια παρτίδα είναι το κινητό μας? (401,402,403 κλπ)

Τα 3 πρώτα ψηφία του serial number...

Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τις παρτίδες και βλέπουμε πολλά σχόλια για καινούριες και παλιές παρτίδες; Αν υπάρχει να ανησυχήσω που έχω παρτίδα 309....μήπως έχει πρόβλημα το τηλέφωνό μου και δεν το έχω διαπιστώσει, τόσους μήνες τώρα. Αν τα στατιστικά είναι του thread εδώ στο myphone να μην ανησυχώ,αν είναι.

Φίλε μου αν είχες πρόβλημα θα το ειχες καταλάβει. Μην τρελαίνεσαι και εγω 310 έχω και το μονο πρόβλημα είναι το τριξιματακι στο πίσω μέρος όταν το πιέζω.

Δεν είναι οτι ειναι στατιστικά της κοινότητας μονο. Απλα και εμείς εδω συζητάμε περισσότερο για τα προβλήματα παρα για τα καλα. Λογικό και αυτό.

Θοδωρής

Φίλε μου αν είχες πρόβλημα θα το ειχες καταλάβει. Μην τρελαίνεσαι και εγω 310 έχω και το μονο πρόβλημα είναι το τριξιματακι στο πίσω μέρος όταν το πιέζω.

Δεν είναι οτι ειναι στατιστικά της κοινότητας μονο. Απλα και εμείς εδω συζητάμε περισσότερο για τα προβλήματα παρα για τα καλα. Λογικό και αυτό.

Ειρωνικά το λέει βρε κι εσυ, επειδή δεν έχει το παραμικρό θέμα με την συσκευή του.

Ελπίζω να είναι επειδή αρκετοι ψειριζουν την μαϊμού. Σήμερα σκέφτομαι να πάω να το πάρω, θέλω να δω αυτή την μπαταρία τελικά τι χρόνους μπορεί να μου δώσει σε σχέση με το nexus5.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ειρωνικά το λέει βρε κι εσυ, επειδή δεν έχει το παραμικρό θέμα με την συσκευή του.

Ελπίζω να είναι επειδή αρκετοι ψειριζουν την μαϊμού. Σήμερα σκέφτομαι να πάω να το πάρω, θέλω να δω αυτή την μπαταρία τελικά τι χρόνους μπορεί να μου δώσει σε σχέση με το nexus5.

Μιας και τώρα είμαι με nexus, η διαφορά στη μπαταρία είναι απλά τεράστια...δε τίθεται θέμα σύγκρισης, όπως και με καμία άλλη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καμία διαφορά σε αυτόματη φωτεινότητα, ταχύτητα κλείστρου, διαθέσιμη RAM και μπαταρία?

Όχι καμιά, ίσα ίσα που η διαθέσιμη ram είναι λιγότερη. Επίσης το Antutu Από την αναβάθμιση και μετά δεν έχει ξεπεράσει τα 28000 ενώ πριν ήταν στα 36400. Τι σόι αναβάθμιση είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω!!!

Edited by k30taas

Έχω ένα φορτιστή απο ξένους 7, με λίγο μεγαλύτερο output 2A δεν υπάρχει πρόβλημα να το φορτιζω με αυτό, σωστά;όχι ότι το κάνω συχνά, δεν έχω καταφέρει με τη χρήση που τοΥ κάνω να πέσω κάτω από 68%

Αλήθεια τι ασύρματος φορτιστής κάνει για το κινητό?γιατί με το nexus δεν παίζει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αλήθεια τι ασύρματος φορτιστής κάνει για το κινητό?γιατί με το nexus δεν παίζει

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε κάνει κανένας...Δεν υποστηρίζεται...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Όχι καμιά, ίσα ίσα που η διαθέσιμη ram είναι λιγότερη. Επίσης το Antutu Από την αναβάθμιση και μετά δεν έχει ξεπεράσει τα 28000 ενώ πριν ήταν στα 36400. Τι σόι αναβάθμιση είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω!!!

Καλησπερα.Το Antutu εβγαλε εχθες update για δοκιμασε να δεις αμα ανεβηκε το score παλι;

http://www.digitallife.gr/end-to-benchmark-cheating-kitkat-samsung-77287

Για διαβαστε αυτο το αρθρο στο λινκ που εβαλα και θα καταλαβετε γιατι επεσαν οι αριθμοι στα Benchmark μετα το update σε KitKat 4.4.2.Μηπως και η LG εκανε το ιδιο κολπακι στην εκδοση Jelly Bean;

Edited by Rospy7

Μας εχεις πριξει. Ποσες φορες θα το πεις; Επισης ποιος σου ειπε οτι μεγαλυτερο antutu = καλυτερο κινητο; Τα benchmarks δεν ειναι για να τα ακολουθουμε στα τυφλα. Δεν αντικατοπτριζουν την συνολικη λειτουργια της συσκευης.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει το igo primo;έχω φτάσει κόντα αλλά μία το ένα μια το άλλο...

εγω το εβαλα ολα καλα...

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Παιδια σημερα το παραγγειλα απο την birdphone 331 ευρω(λογω μειωμενου φπα)με μεταφορικα και με παρτιδα που ρωτησα 402.Ετσι μου ειπε η κοπελα οταν την ρωτησα.Ημουνα μεταξυ αυτου και του samsung s4 αλλα θα δειξει εαν εκανα καλα.Οποτε απο αυριο μπαινω στην οικογενεια.Να ρωτησω η sim που παιρνει ειναι micro;Του iphone 5 κανει; Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

καλησπερα σας,πριν λιγες ωρες κ γω κατοχος του g2,διαβασα διαφορα θεματα σχετικα με το ηχειο,καλεσα αρκετες φορες τις ηχογραφημενες ομιλιες 1252 της vodafone για να τσεκαρω το ακουστικο,το μονο που σαν να καταλαβα αλλα το εκανε μια δυο φορες ενα σαν τσικ οταν ακουγα τις ηχογραφημενες επιλογες,λογικα δεν θα ειναι θεμα,ε?

Χθες βρέθηκα με φίλο με S4 και 4.4.2. Η σύγκριση με το δικό μου G2 πάλι με 4.4.2. τον έκανε σοβαρά να σκέφτεται να αλλάξει συσκευή.

Είχε lag ακόμα και στο drawer ενώ σαν γενικότερη αίσθηση ήταν δύο κλικ πίσω από το G2.

Δεν ξέρω γιατί όσοι αναβαθμιστηκανε σε kit Kat λένε πως δεν είδαν διαφορές, προσωπικά βλέπω πως το κινητό πλέον φυσάει και δεν κολλάει πουθενά.

Ειδικά στη τιμή που παίζει τώρα δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη λύση.

Να σημειώσω πως και στα δύο κινητά είχε γίνει factory reset ενώ είχαν εγκαταστημενες τις ίδιες περίπου εφαρμογές

Χθες βρέθηκα με φίλο με S4 και 4.4.2. Η σύγκριση με το δικό μου G2 πάλι με 4.4.2. τον έκανε σοβαρά να σκέφτεται να αλλάξει συσκευή.

Είχε lag ακόμα και στο drawer ενώ σαν γενικότερη αίσθηση ήταν δύο κλικ πίσω από το G2.

Δεν ξέρω γιατί όσοι αναβαθμιστηκανε σε kit Kat λένε πως δεν είδαν διαφορές, προσωπικά βλέπω πως το κινητό πλέον φυσάει και δεν κολλάει πουθενά.

Ειδικά στη τιμή που παίζει τώρα δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη λύση.

Να σημειώσω πως και στα δύο κινητά είχε γίνει factory reset ενώ είχαν εγκαταστημενες τις ίδιες περίπου εφαρμογές

Εννοείτε φίλε ότι θα πηγαίνει καλύτερα. Κάτσε να την πάρουμε επίσημα και θα δεις ότι θα λέμε όλοι τα καλύτερα. Τώρα για το s4 είναι Παλιό πλέον κ λογικό, το δικό μας είναι σαφώς καλύτερο

Δημήτρης

Επειδή πολλά έχουν γραφεί για την απόδοση του κινητού είπα κι εγώ να πω τη δικιά μου εμπειρία καθώς πιστεύω ότι πολλά από όσα έχουν ειπωθεί πραγματικά το αδικούν. Το κινητό το έχω περίπου ένα μήνα, αγορασμένο από το πουλοτηλεφωνο έκδοση Ελβετίας 6SW, και παρτίδα πριμ την 400 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Για οθόνη και μπαταρία δεν θα πω πολλα καθώς οι πιο πολλοί συμφωνούμε ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας. Όσον αφορά το GPS εγώ πραγματικά έχω μείνει ενθουσιασμένος. Με ανοιχτό το 3G λοκάρει αμέσως. Το έχω τεστάρει σε διάφορες διαδρομές με τους χάρτες της GOOGLE και με το Sygic και δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις. Κάμερα... Καλή αλλά όχι κορυφαία. Με συνθήκες καλού φωτισμού βγάζει πολύ καλές φωτο. ΔΙαφορετικά έχει θεματάκια. Γενικά όμως παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα. Για βίντεο δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν πολυβγάζω. Επεξεργαστής και ραμ σε κορυφαία επίπεδα. Μην ασχολείστε με το πόση ραμ δείχνει ελεύθερη αλλά με το ότι δεν θα σας κρεμάσει ποτέ με ότι και να κάνετε. Lag σε απόλυτα αποδεκτά επίπεδα για android. Εγώ προτιμώ μία ρομ με ένα ανεπαίσθητο λαγκ άλλά με επιπλέον καλούδια πάρα μία εντελώς γυμνή που για μένα δεν αναδεικνύει το τηλέφωνο. Σαν ποιότητα κατασκευής προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό συγκρίνοντάς το πάντα με τα υπόλοιπα πλαστικά της αγοράς και όχι με τα αλουμινένια. Το δικό μου τουλάχιστον δεν έχει κανένα τριγμό. Όσον αφορά το ακουστικό σχόλια τύπου "όταν είναι τέρμα ακούω στο ηχογφραφημένο μύνημα έναν τριγμό " ή ακούω ένα τσικ, λυπάμαι αλλά τα θεωρώ το λιγότερο αστεία. Το μεγάφωνο όντως έχει τα θεματάκια του. Αντικειμενικά μειονεκτήματα αποτελούν για όσους θα τα ήθελαν η έλλειψη sd κάρτας και η μη αποσπόμενη μπαταρία. ΄Τέλος με την ανακοίνωση των νέων ναυαρχίδων από σχεδόν όλες τις εταιρίες μιλάμε μακράν για την καλύτερη σχέση απόδοσης / τιμής. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Υ.Γ Απολαύστε το κινητό σας και μην το ψειρίζετε!!!

Edited by TAZ_DEV

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

καλησπερα και απο μενα παιδια!πειραματιζομουν με το pc suite και βρεθηκα με την 4.4.2 !!το κινητο ειναι γερμανικο αλλα ειχε την ευρωπαικη εκδοση.τωρα ,μου γραφει D80220a-VDF-XX ..σωστα?

απλα τωρα εμφανιστηκε κατα την εκκινηση το λογο της vodafone ..νομιζω το κινητο ειναι πιο smooth απλα το μονο που με χαλασε ειναι η φωτεινοτητα.σαν να ελαττωθηκε.το κινητο το εχω 1 μηνα ειναι 311 παρτιδα αν το εχω δει σωστα και δεν εχω κανενα προβλημα.θα συμφωνησω και εγω μην το πολυψειριζετε το θεμα!μια χαρα τηλεφωνακι ειναι!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Καλησπέρα στην παρέα, μετά το One και το Nexus 5 αποφάσισα να δοκιμάσω και το G2. Έτσι από το πρωί έχω στην κατοχή μου ένα Εγγλέζικο κι εγώ.

Μου ήρθε λοιπόν αναβάθμιση για βελτίωση ιντερνετ απ΄ ότι έλεγε, την κατέβασα και πατησα εγκατάσταση αργότερα. Ήρθα σπίτι να την κάνω και δεν την βρίσκω πουθενά. Ξέρει κανείς που την κατεβάζει και την αποθηκεύει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπέρα στην παρέα, μετά το One και το Nexus 5 αποφάσισα να δοκιμάσω και το G2. Έτσι από το πρωί έχω στην κατοχή μου ένα Εγγλέζικο κι εγώ.

Μου ήρθε λοιπόν αναβάθμιση για βελτίωση ιντερνετ απ΄ ότι έλεγε, την κατέβασα και πατησα εγκατάσταση αργότερα. Ήρθα σπίτι να την κάνω και δεν την βρίσκω πουθενά. Ξέρει κανείς που την κατεβάζει και την αποθηκεύει?

Δηλαδή πατάς για να κάνει ενημέρωση και δεν βρισκει τπτ;;

Σε λίγο καιρό Άμα μπορείς κάνε μας ένα vs με το one..

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα και απο μενα παιδια!πειραματιζομουν με το pc suite και βρεθηκα με την 4.4.2 !!το κινητο ειναι γερμανικο αλλα ειχε την ευρωπαικη εκδοση.τωρα ,μου γραφει D80220a-VDF-XX ..σωστα?

απλα τωρα εμφανιστηκε κατα την εκκινηση το λογο της vodafone ..νομιζω το κινητο ειναι πιο smooth απλα το μονο που με χαλασε ειναι η φωτεινοτητα.σαν να ελαττωθηκε.το κινητο το εχω 1 μηνα ειναι 311 παρτιδα αν το εχω δει σωστα και δεν εχω κανενα προβλημα.θα συμφωνησω και εγω μην το πολυψειριζετε το θεμα!μια χαρα τηλεφωνακι ειναι!!

Είχες πειράξει ρομ;;Το έχεις αγορασει καινούργιο;;Για πες μας τον κωδικό που γράφει στο κουτάκι,3 γράμματα ειναι

Είχες πειράξει ρομ;;Το έχεις αγορασει καινούργιο;;Για πες μας τον κωδικό που γράφει στο κουτάκι,3 γράμματα ειναι

οχι δεν εχω πειραξει τιποτα..το αγορασα απο σκρουτζομαγαζο πριν 1 μηνα.ο ανθρωπος μου ειχε πει οτι ειναι γερμανικο.

τωρα για τον κωδικο αν εννοεις το s/n γραφει 311

Ακυρο αυτο για την φωτεινοτητα..αμα βγαλεις το αυτοματο δουλευει κανονικα..

και χωρα προελευσης το κουτι γραφει 6NE BLACK BLACK..δλδ europe open???

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒