tpal Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ναι φιλε μου απο iphone 5αρι...Αλλα τωρα που μου τα λες αυτα με ψιλοκολλας!Για την αναβαθμιση οτι δεν την δινουν...Γιατι adroid λειτουργικο δεν ειναι και σε αυτο;Το nexus εχει χαμηλοτερη καμερα και ειναι και ποιο ακριβο 56 ευρω.:( http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html Για εμενα μην κολλας.Θα δεις το φως το αληθινο.Οι αναβαθμισεις δεν ερχονται οπως στα iphone.Γινονται λιγες αναβαθμισεις ακι ουσιαστικες.(ειχα iphone) Διαβασε και λιγο τους οδηγους και το λεξικο του android αφου εισαι νεος Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html Για εμενα μην κολλας.Θα δεις το φως το αληθινο.Οι αναβαθμισεις δεν ερχονται οπως στα iphone.Γινονται λιγες αναβαθμισεις ακι ουσιαστικες.(ειχα iphone) Διαβασε και λιγο τους οδηγους και το λεξικο του android αφου εισαι νεος Oυφ με ξανα ανεβασες:).Να σε ρωτησω κατι τελευταια για να μην σε ζαλιζω περισσοτερο...Τωρα ποια αναβαθμιση υπαρχει για το συγκεκριμενο;Μπορω λογω μικρου σχετικα χωρου αποθηκευσης να παρω κατι extra να συνδεω αν χρειαστει;Θηκη σιλικονης εχεις υπ΄οψιν σου που θα κοιταξω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Oυφ με ξανα ανεβασες:).Να σε ρωτησω κατι τελευταια για να μην σε ζαλιζω περισσοτερο...Τωρα ποια αναβαθμιση υπαρχει για το συγκεκριμενο;Μπορω λογω μικρου σχετικα χωρου αποθηκευσης να παρω κατι extra να συνδεω αν χρειαστει;Θηκη σιλικονης εχεις υπ΄οψιν σου που θα κοιταξω; Λοιπόν περιμενε. Το nexus ειναι κατι διαφορετικό απο το lg. Eγω μπορώ να σου πω τι διαφορά έχει το καθαρό Android δεν ξερω. Εγω λεω να παρεις το g2. Ισως έχεις θεμα με τον χώρο αλλα αυτο θα το καθαρίσεις εσυ με το τι θες να κανεις. Υπάρχουν λύσεις που συνδέεις ενα στικακι η το meenova(google it) αυτο θα παρω εγω. Θηκη σιλικόνης εχω απο το πλαίσιο μια. Αν κανεις μια βόλτα απο το ebay και στην ενότητα αξεσουάρ για το g2 εδω θα πάρεις πολλές ιδέες Edited March 8, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Λοιπόν περιμενε. Το nexus ειναι κατι διαφορετικό απο το lg. Eγω μπορώ να σου πω τι διαφορά έχει το καθαρό Android δεν ξερω. Εγω λεω να παρεις το g2. Ισως έχεις θεμα με τον χώρο αλλα αυτο θα το καθαρίσεις εσυ με το τι θες να κανεις. Υπάρχουν λύσεις που συνδέεις ενα στικακι η το meenova(google it) αυτο θα παρω εγω. Θηκη σιλικόνης εχω απο το πλαίσιο μια. Αν κανεις μια βόλτα απο το ebay και στην ενότητα αξεσουάρ για το g2 εδω θα πάρεις πολλές ιδέες Με τον χωρο δεν θα εχω νομιζω θεμα γιατι οταν εχω ας πουμε καμμια 200αρια τις πεταω στο pc.Τωρα και βιντεο το ιδιο εκανα παντα.Για εφαρμογες δεν πιστευω να εχω θεμα...Χακαρετε το τηλεφωνο εαν θελω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Με τον χωρο δεν θα εχω νομιζω θεμα γιατι οταν εχω ας πουμε καμμια 200αρια τις πεταω στο pc.Τωρα και βιντεο το ιδιο εκανα παντα.Για εφαρμογες δεν πιστευω να εχω θεμα...Χακαρετε το τηλεφωνο εαν θελω; Αν μιλας για σπασμενες εφαρμογες δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω απο το να περασεις το apk αρχειο μεσα στο τηλεφωνο και να το τρεξεις( θα το βρεις μεσω google) Τωρα για ρουτ ξερουτ ειναι ευκολα τα πραγματα και το πραγμα παει αλλου. Προτεινω να κατσεις να διαβασεις λιγο τους οδηγους και να δες πως ειναι η φιλοσοφια εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 οδηγοι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 ορολογια android Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αν μιλας για σπασμενες εφαρμογες δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω απο το να περασεις το apk αρχειο μεσα στο τηλεφωνο και να το τρεξεις( θα το βρεις μεσω google) Τωρα για ρουτ ξερουτ ειναι ευκολα τα πραγματα και το πραγμα παει αλλου. Προτεινω να κατσεις να διαβασεις λιγο τους οδηγους και να δες πως ειναι η φιλοσοφια εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 οδηγοι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 ορολογια android Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω.Θα το κοιταξω και μαλλον θα το παραγγειλω την Δευτερα.:cool: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 παιδια μου εκανε το εξης η συσκευη : περασα το real racing 3 και μετα απο 3-4 αγωνες το κινητο εκανε restart και κολησε εκει. παρατηρησα οτι ειχε ζεσταθει η πλατη κοντα στα κουμπια. λογικο να ζεσταθει νομιζω αλλα γιατι να κανει restart? μηπως φταει κατι απο αυτα εδω που εχω πειραξει?.... :Ανοίγουμε το service menu όπως παραπάνω και κάνουμε Scroll down στο High temperature property settings και αλλάζουμε την default value σε ON. Το ίδιο κανουμε και με το thermal deamon mitigation (ειναι off),και το κάνουμε και αυτό ΟΝ. Κλεινουμε το κινητο και περιμένουμε για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά το ανοίγουμε. Μετα απο αυτο το LG G2 θα έχει πιο γρήγορο UI και πιθανώς να λύσει το θέμα το lag της κάμερας. ή αυτο εδω : Εαν και πάλι δεν μείνετε ευχαριστημένοι θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω: Download και install τοTrickster MOD Kernel Settings app απότο Google Play Store. Ανοίγουμε την εφαρμογή και δίνουμε SuperUser permissions οταν μας ζητηθεί σε αυτή. Πάμε αριστερά και επιλέγουμε το advanced menu: εκεί που λέει CPU Governor Control αλλάζουμε το value από “demand” σε “interactive”. Μετά πάμ επάνω δεξιά στο Settings icon και επιλέγουμεστο “Kernel Settings” option το“Set on Boot” . Κάνουμε reboot και είμαστε έτοιμοι έτσι πλην της ταχύτητας που αυξάνεται κατά πολύ αν είχατε θέματα υπερθέρμανσης με το παραπάνω tip λύνονται… τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πώς μπορώ να φλασαρω επίσημη 4.4.2 ? Με ποιο πρόγραμμα? ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Η καρτα sim παιδια ειναι σαν του iphone 5; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ναι συγνωμη δεν το ειπα καλα.Το lenovo cam ειναι app απο αλλου με αρχεια lib που τα περνας με root explorer οποτε αστο στην ακρη. Τα πισω κουμπια για εμενα πλεον ειναι βολικα.Και κανουν το κιντητο ομορφο μιας και στο μαυρο δεν ξεχωριζεις κατι μπροστα. Ναι δεν τα δινει κατευθειαν.Αν θες κατευθειαν αναβαθμιση παρε ενα nexus 5. Αργει σχετικα πολυ και ναι δεν θα δινει μεχρι και android 6 πχ. Ερχεσαι απο iphone? Σόρυ για το off topic,έχουμε κανένα λινκ για το app να ρίξουμε μια ματιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Η καρτα sim παιδια ειναι σαν του iphone 5; micro sim περνει το g2, νομιζω του 5 ειναι nano sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μετά από τ/φ επικοινωνία με LG Hellas, με ενημερώσανε ότι για 1 μόλις dead pixel η εταιρία αντικαθιστά τη συσκευή. Οπότε πήγα κι εγώ στην Procordia (επίσημο service LG στην Αθήνα), πήρα χαρτί ότι όντως έχω dead pixel και πάω στο kaizer στο καπάκι και λέω βάση DOA 7ημερών θέλω αντικατάσταση συσκευής όπως γράφετε και στους όρους στο site σας γιατί η συσκευή μου είναι ελλατωματική. Ε το τι κουλό άκουσα δε λέγεται.... Μία μου έλεγε ότι "η αντικατάσταση γίνεται από 3 pixel και πάνω, μόνο επισκευή αν θες", μετά μου είπε ότι "το DOA ισχύει για ελληνικές συσκευές, όχι ευρωπαικές (λες και έχει ελληνικές)..." Στο τέλος, αφού κοντέψαμε να γίνουμε κ@λος, μου ειπε έλα σε 2 μέρες που θα έρθει η νέα παραλαβή να σου δώσω άλλο. Και λογικά, θα επισκευάσει τότε την δική μου και θα την ξαναπουλήσει για να βγάλει τα σπασμένα... Έληξε σήμερα το θέμα με την αντικατάσταση της συσκευής. Από Πολωνικό 402, περάσαμε σε Γαλλικό 401. Τεσπά.... Το καλύτερο ποιο ήταν? Πήρε ΜΠΡΟΣΤΑ μου την ελλατωματική συσκευή, την καθάρισε καλά με ένα πανάκι, έκανε τράμπα όλα τα προστατευτικά αυτοκόλητα από το καινούριο στο ελλατωματικό και το έβαλε στο κουτάκι του σαν καινούριο. Εννοείται ότι ακουστικά και φορτιστή έβαλε τα καινούρια στο κουτάκι του ελλατωματικού, επειδή ήταν σφραγισμένα κι εγώ κράτησα αυτά από την ελαττωματική, αφού δεν είχαν πρόβλημα... Τα συμπεράσματα δικά σας. Το κατάστημα ήταν το kaizer.gr και βρίσκεται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 35. Φεύγοντας με αποτέλειωσε με την εξής φράση: "Μην ξεχάσεις να μας κάνεις αξιολόγηση στο σκρουτζ και να γράψεις για το DOA, με ενδιαφέρει πολύ αυτό" Έχει να φάει αρνητική, που θα'ναι όλη δική του.... Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 παιδια μου εκανε το εξης η συσκευη : περασα το real racing 3 και μετα απο 3-4 αγωνες το κινητο εκανε restart και κολησε εκει. παρατηρησα οτι ειχε ζεσταθει η πλατη κοντα στα κουμπια. λογικο να ζεσταθει νομιζω αλλα γιατι να κανει restart? μηπως φταει κατι απο αυτα εδω που εχω πειραξει?.... :Ανοίγουμε το service menu όπως παραπάνω και κάνουμε Scroll down στο High temperature property settings και αλλάζουμε την default value σε ON. Το ίδιο κανουμε και με το thermal deamon mitigation (ειναι off),και το κάνουμε και αυτό ΟΝ. Κλεινουμε το κινητο και περιμένουμε για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά το ανοίγουμε. Μετα απο αυτο το LG G2 θα έχει πιο γρήγορο UI και πιθανώς να λύσει το θέμα το lag της κάμερας. ή αυτο εδω : Εαν και πάλι δεν μείνετε ευχαριστημένοι θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω: Download και install τοTrickster MOD Kernel Settings app απότο Google Play Store. Ανοίγουμε την εφαρμογή και δίνουμε SuperUser permissions οταν μας ζητηθεί σε αυτή. Πάμε αριστερά και επιλέγουμε το advanced menu: εκεί που λέει CPU Governor Control αλλάζουμε το value από “demand” σε “interactive”. Μετά πάμ επάνω δεξιά στο Settings icon και επιλέγουμεστο “Kernel Settings” option το“Set on Boot” . Κάνουμε reboot και είμαστε έτοιμοι έτσι πλην της ταχύτητας που αυξάνεται κατά πολύ αν είχατε θέματα υπερθέρμανσης με το παραπάνω tip λύνονται… τι λετε? Απολύτως φυσιολογικό ήταν το restart γιατί αλλιώς θα σου έκανε κάνα μπαμ Η συσκευή.Αυτά που πειράξες "φταίνε" γιατί ουσιαστικά απενεργοποίησαν το thermal throttling,το οποίο όταν υπερθερμανθει το κινητό ρίχνει την συχνότητα του soc,χάνοντας σε απόδοση γι'αυτό παρατηρούμε και lag ή frame drops σε heavy intensive Παιχνίδια,αλλά έτσι σώζεις το κινητό σου από κανένα μπαμ!Και ναι είναι φυσιολογικό να έκαιγε πίσω γιατί εκεί είναι το soc δλδ η cup,gpu,ram κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Έληξε σήμερα το θέμα με την αντικατάσταση της συσκευής. Από Πολωνικό 402, περάσαμε σε Γαλλικό 401. Τεσπά.... Το καλύτερο ποιο ήταν? Πήρε ΜΠΡΟΣΤΑ μου την ελλατωματική συσκευή, την καθάρισε καλά με ένα πανάκι, έκανε τράμπα όλα τα προστατευτικά αυτοκόλητα από το καινούριο στο ελλατωματικό και το έβαλε στο κουτάκι του σαν καινούριο. Εννοείται ότι ακουστικά και φορτιστή έβαλε τα καινούρια στο κουτάκι του ελλατωματικού, επειδή ήταν σφραγισμένα κι εγώ κράτησα αυτά από την ελαττωματική, αφού δεν είχαν πρόβλημα... Τα συμπεράσματα δικά σας. Το κατάστημα ήταν το kaizer.gr και βρίσκεται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 35. Φεύγοντας με αποτέλειωσε με την εξής φράση: "Μην ξεχάσεις να μας κάνεις αξιολόγηση στο σκρουτζ και να γράψεις για το DOA, με ενδιαφέρει πολύ αυτό" Έχει να φάει αρνητική, που θα'ναι όλη δική του.... Τι λες τωρα ρε φιλε; πωπω και εμεις νομιζουμε παιρνουμε καινουρια κινητα.. ομως τι θα κανει τωρα αυτος θα το σπρωξει για καινουριο; απο τη στιγμη που γινεται doa, δηλαδη το κινητο εχει προβλημα και φταιει η lg οχι το μαγαζι, μηπως η lg παιρνει πισω το χαλασμενο και στελνει ενα καινουριο εκει; ξερω γω.. δε ξερω τι να πω αλλα αυτα τα μαγαζια δε τα εχω σε εκτιμηση αλλα τι να κανεις η διαφορα απο τις γνωστες αλυσιδες ηταν μεγαλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Λυστε μου μια απορια..εχω g2 με par anoidandrod rom και σχεδον καθε βδομαδα βγαζει ota update στη rom και στα g apps..πρεπει καθε φορα να κανω clean install και σεταρισμα απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Απολύτως φυσιολογικό ήταν το restart γιατί αλλιώς θα σου έκανε κάνα μπαμ Η συσκευή.Αυτά που πειράξες "φταίνε" γιατί ουσιαστικά απενεργοποίησαν το thermal throttling,το οποίο όταν υπερθερμανθει το κινητό ρίχνει την συχνότητα του soc,χάνοντας σε απόδοση γι'αυτό παρατηρούμε και lag ή frame drops σε heavy intensive Παιχνίδια,αλλά έτσι σώζεις το κινητό σου από κανένα μπαμ!Και ναι είναι φυσιολογικό να έκαιγε πίσω γιατί εκεί είναι το soc δλδ η cup,gpu,ram κλπ. ηδη εχω αλλαξει την πρωτη επιλογη με το High temperature property που λεει και θα δω πως θα παει... αν το ξανακανει θα αλλαξω και την δευτερη. δεν μου ειχε ξανατυχει γιατι δεν εχω παιξει αλλο παιχνιδι τοσο μεγαλο και με τετοια γραφικα και γενικα δεν παιζω αλλα τωρα που το δοκιμασα βγηκε στη φορα το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μία ερώτηση γιατί αγχωθηκα. Χτες το βραδύ ξαφνικά έχασε το σήμα του σπίτι μου και δεν το έβρισκε,χρειάστηκε να το γυρίσω σε κατάσταση πτήσης και καπάκι κανονικά για να παίξει.λέτε να έχει πρόβλημα? Επίσης πού και πού όταν ενεργοποιώ δεδομένα δεν ανοίγουν αν δε κάνω πάλι το ίδιο Κάποια γνώμη η βοήθεια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αυτο με τα δεδομενα μου το εχει κανει και εμενα,απ'οτι εχω καταλαβει καθε μια δυο μερες καλο ειναι να κανουμε ενα ρεσταρτ στο κινητο και αυτο ισχυει σε ολα τα android. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τι λες τωρα ρε φιλε; πωπω και εμεις νομιζουμε παιρνουμε καινουρια κινητα.. ομως τι θα κανει τωρα αυτος θα το σπρωξει για καινουριο; απο τη στιγμη που γινεται doa, δηλαδη το κινητο εχει προβλημα και φταιει η lg οχι το μαγαζι, μηπως η lg παιρνει πισω το χαλασμενο και στελνει ενα καινουριο εκει; ξερω γω.. δε ξερω τι να πω αλλα αυτα τα μαγαζια δε τα εχω σε εκτιμηση αλλα τι να κανεις η διαφορα απο τις γνωστες αλυσιδες ηταν μεγαλη.. Το σκέφτηκα κι αυτό, αφού η LG Hellas το αντικαθιστά, ίσως το κάνει και η LG Polska. Αλλά ποιος ξέρει άραγε ποια είναι η πραγματική διαδρομή του κινητού...? Και γιατί ο kaizer προτίμησε να το κάνει πάλι σαν καινούριο, αντί να το επιστρέψει κι αυτός με τη σειρά του? Αυτό που συνειδητοποίησα επίσης είναι ότι το καινούριο ήταν σε σφραγισμένη συσκευασία, ενώ το παλιό δεν ήταν, (unbranded συσκευές και οι 2), οπότε μπορεί εγώ να ήμουν ήδη το δεύτερο θύμα στην υπόθεση... Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 οπότε μπορεί εγώ να ήμουν ήδη το δεύτερο θύμα στην υπόθεση... κατα τη γνωμη μου θα υπαρξει και τριτο θυμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το σκέφτηκα κι αυτό, αφού η LG Hellas το αντικαθιστά, ίσως το κάνει και η LG Polska. Αλλά ποιος ξέρει άραγε ποια είναι η πραγματική διαδρομή του κινητού...? Και γιατί ο kaizer προτίμησε να το κάνει πάλι σαν καινούριο, αντί να το επιστρέψει κι αυτός με τη σειρά του? Αυτό που συνειδητοποίησα επίσης είναι ότι το καινούριο ήταν σε σφραγισμένη συσκευασία, ενώ το παλιό δεν ήταν, (unbranded συσκευές και οι 2), οπότε μπορεί εγώ να ήμουν ήδη το δεύτερο θύμα στην υπόθεση... κατα τη γνωμη μου θα υπαρξει και τριτο θυμα!! ......μεχρι να βρεθει κανας καημενος και να πει "ποιος τρεχει τωρα με εγγυησεις για ενα pixel; Σιγα" Δεν πιστευετε οτι αυτο θα γινει; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 μαλλον ναι! :wacko:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ε καπως ετσι θα γινει.. τι εννοεις outlaw οτι δεν ηταν σφραγισμενο; η ταινια η ασπρη ηταν κομμενη; εμενα με ρωτησε η κοπελα στο ταμειο να το ανοιξω το δεις και εκοψε μπροστα μου την ασπρη ταινια και η εργοστασιακη ζελατινα μου βγηκε η παναγια να την βγαλω απο την οθονη.. εγω το πηρα απο καιζερ(γιατι τοσα πολλα καιζερ; εχει 3-4) γ σεπτεμβριου 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μήπως γνωρίζεται πώς μπορώ να παίρνω τα imessages του iphone στο G2 ? Μήπως το έχει κάνει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Λυστε μου μια απορια..εχω g2 με par anoidandrod rom και σχεδον καθε βδομαδα βγαζει ota update στη rom και στα g apps..πρεπει καθε φορα να κανω clean install και σεταρισμα απο την αρχη? Άμα θέλει clean install Θα το λέει ο developer,Μέχρι στιγμής Δεν θέλει κάποιο clean instal,όταν θα προστεθούν όλες οι λειτουργίες(per app settings,pie κτλπ) ίσως να θελει αλλά θα το διευκρινίσει ο developer Κάποια γνώμη η βοήθεια? Δεν μου έχει τύχει ποτε. Όσο για το kaizer,ποιος θα πληρώσει για καινούργια ξεσφραγιστη συσκευη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts