Spyros86 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Ρε παίδες από τότε που πέρασα το SP2 πειράχτηκε κάποιος codec μάλλον και ορισμένα βίντεο mpeg νομίζω τα δείχνει σε αρνητικά χρώματα. Any help? :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Exo provlima me to bt.Mporeite na mou peite ti na kano?an xreiastei na kano anavathmiseis nvidia kai drivers apo pou tha ta kano?Mporei kapoios,an einai eukolo,na valei link oste na ta katevaso kat'eutheian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (15 Νοέ. 2004 , 23:28) Ρε παίδες από τότε που πέρασα το SP2 πειράχτηκε κάποιος codec μάλλον και ορισμένα βίντεο mpeg νομίζω τα δείχνει σε αρνητικά χρώματα. Any help? :o Περίεργο... Πολλά μπορεί να παίζουν, εγώ θα σου πρότεινα να μην το ψάξεις άλλο, να εγκαταστήσεις το ffdshow και να ο ορίσεις να τα παίζει αυτό όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (16 Νοέ. 2004 , 01:17) Περίεργο... Πολλά μπορεί να παίζουν, εγώ θα σου πρότεινα να μην το ψάξεις άλλο, να εγκαταστήσεις το ffdshow και να ο ορίσεις να τα παίζει αυτό όλα. ffdshow-20041012.exe 2030080 171305 i386 .exe (32-bit Windows) ffdshow-20041012-sse2.exe 2252305 32228 i386 .exe (32-bit Windows) ffdshow-20041012-sse.exe 2214776 24383 i386 .exe (32-bit Windows) poia apo tis 3 katebazoume???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (16 Νοέ. 2004 , 01:17) Περίεργο... Πολλά μπορεί να παίζουν, εγώ θα σου πρότεινα να μην το ψάξεις άλλο, να εγκαταστήσεις το ffdshow και να ο ορίσεις να τα παίζει αυτό όλα. Δεν νομίζω να φταίει ο Mediaplayer γιατί το δοκίμασα και στο Powrer DVD και στο winamp... το κάνει σε όλους τους player που δοκίμασα. Αυτό που λες δεν το δοκίμασα ακόμα. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 edose kaneis lush sto post auto dioti endiaferomai kai ego helpppppppp Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (10 Νοέ. 2004 , 23:43) Έχω το εξής πρόβλημα, έχω φορτώσει σε έναν φίλο τα Win XP pro GR και έχω τρέξει το reset για να μην ζητάει Activation. Κατέβασε τα τελευταία update των windows και το Reset έπαψε να λειτουργεί και ζητάει activation παρόλο που δεν έχει γίνει install ακόμα το SP2 απλός είναι έτοιμο για εγκατάσταση. Μπορεί κάποιος στέλνοντας μου PM να μου πει κάποια λύση ή να μου δωσει ένα Product Key ή κάποιο τρόπο που να δουλεύει στο ελληνικό SP2 ώστε να μην θέλει Activation. Και όλα αυτά για να γλιτώσω να ξανακάνω Install τα Windows Και για να μην μου πείτε το γνωστό να πάω να αγοράσω τα Windows :) να σας πω ότι το PC έχει τα Windows XP Home GR original, αλλά θα περάσει το Activation αφού κάνω το Install του SP2 με το Product Key των Home από την στιγμή που η αρχική εγκατάσταση είναι Windows XP pro GR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 παιδια εγω σημερα εβαλα το sp2(μετα απο πολυ σκεψη αφου διαβασα ολα αυτα) και δεν αντιμετωπισα κανενα μα κανενα προβλημα... ολα δουλευουν ρολοι!!! ουτε format χρειαστηκε να κανω ουτε τιποτα... bluetooth,card reader και ολα τα σχετικα δεν επηρρεαστηκαν καθολου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Οι παρενέργειες δεν φαίνονται αμέσως πάντα! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Παιδιά στο ένα PC μου είχα πρόβλημα με την σύνδεση!! Δηλαδή έφτυνα αίμα μέχρι να συνδεθώ και τελικά μου αναβάθμισαν το Modem μέσα απο τον ΟΤΕ και πλέον όλα καλά!! Το Modem φυσικά αναβαθμίστηκε χωρίς να κουνήσει απο την θέση του!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Για όσους κτάφεραν να το αφαιρέσουν μπορούν να μας δώσουν λίγο τα φωτα τους;Πως τα καταφέρατε; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (19 Νοέ. 2004 , 00:28) Οι παρενέργειες δεν φαίνονται αμέσως πάντα! :p 2η μερα και ολα πανε ρολοι.... τι να πω... τελικα θεμα τυχης πρεπει να ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Δυστυχώς είναι θέμα τύχης και σύνθεσης....εγώ που το περιμένω από την Μicrosοft τέλος του μήνα και με αυτά που διαβάζω διστάζω να το βάλω στο laptop μου... Ενα ερώτημα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όταν έβαλα και γενικά όλοι οι χρήστες έβαλαν το Sp1a δεν αντιμετωπίστηκε κανένα πρόβλημα! Με το Sp2 γιατί τέτοιος ΧΑΜΟΣ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 elteo, πιστευω πως αν το βαλεις με καθαρη εγκατασταση δεν θα εχεις προβλημα. Εγω το εχω 1,5 μηνα και δεν εχει βγαλει κανενα σφαλμα (οπως και αρκετοι φιλοι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_snb Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 apo tote pou egatestisa to sp2 meta tin deuteri epanekinisi pou ekana sto pc otan anoigi kani ton 8oribo tou sfalmatos omos den vgazi kanene minima.pigeno proboli simbadon efarmogi k dihni sfalma gia ena userenv vazo kainourgious drivers tis nvidia ala de ginete tipota.bori na voi8isi kapoios?please eine spastiko ka8e fora pou benis na akous ton spastiko 8orivo tou sfalmatos.euharisto poli chris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Εγώ μάγκες το πέρασα σε μηχάνημα με xp sp1 που είχαν περαστεί 1,5 χρόνο πριν, με προγράμματα να μπαινουν και να βγαίνουν συνέχεια, δλδ σε μια πειραγμένη εγκατάσταση και δεν μου κανε κανένα πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Χτες πήρα καινούργιο μηχάνιμα και πέρασα τα ΧΡ μετά πό χρόνια με τα 98 :whistle: τι να κάνω;; σπ1; σπ2; σπ1 και μετά σπ2;; (amd64 3.000,512 ram,120gb sata,9600xt/tvd) thanks Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 sp2 κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Τα service packs είναι cumulative, δηλαδή το πιο πρόσφατο περιέχει τις διορθώσεις και προσθήκες που είχαν τα προηγούμενα. Επομένως αρκεί να βάλεις το SP2. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (20 Νοέ. 2004 , 19:16) Χτες πήρα καινούργιο μηχάνιμα και πέρασα τα ΧΡ μετά πό χρόνια με τα 98 :whistle: τι να κάνω;; σπ1; σπ2; σπ1 και μετά σπ2;; (amd64 3.000,512 ram,120gb sata,9600xt/tvd) thanks ...σπ3 !!! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (16 Νοέ. 2004 , 01:17) Περίεργο... Πολλά μπορεί να παίζουν, εγώ θα σου πρότεινα να μην το ψάξεις άλλο, να εγκαταστήσεις το ffdshow και να ο ορίσεις να τα παίζει αυτό όλα. Έχω ήδη την έκδοση 20020617. Την εγκατέστησα χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο και δοκίμασα να ξανά παίξω τα συγκεκριμένα βίντεο, αλλά τα ίδια. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (20 Νοέ. 2004 , 18:39) Εγώ μάγκες το πέρασα σε μηχάνημα με xp sp1 που είχαν περαστεί 1,5 χρόνο πριν, με προγράμματα να μπαινουν και να βγαίνουν συνέχεια, δλδ σε μια πειραγμένη εγκατάσταση και δεν μου κανε κανένα πρόβλημα.. και εγω τα ιδια.... ουτε format χρειαστηκε να κανω ουτε τιποτα... ολα ρολοι... και ολα τα "παλια" προγραμματα συνεχιζουν να λειτουργουν κανονικα... επισης μου αναγνωρισε το sp2 και το bluetooth μου απο μονο του και δεν χρειαστηκε καν να βαλω τους drivers που ειχα στο cd!!!!! και να φανταστεις το σκεφτομουν να το βαλω... τι να πεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με το bluetooth και το sp2.... πως μπορω με τους drivers που με δινουν τα xp να "απενεργοποιησω" το bluetooth μου?(πολυ απλα να το κανω να σταματαει να αναβοσβηνει...) οι widcomm drivers ειχαν την επιλογη "stop και start bluetooth" εδω δεν μπορω να βρω παρομοια επιλογη πουθενα... γνωριζει κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee (19 Νοέ. 2004 , 10:46) Για όσους κτάφεραν να το αφαιρέσουν μπορούν να μας δώσουν λίγο τα φωτα τους;Πως τα καταφέρατε; Η.....νόμιμη οδός: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;875350&Product=winxp Η εμπειρική....:http://www.tech-recipes.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=410 Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Λοιπον, σημερα μου ηρθε το cd απο τη microsoft και εχω μερικες ερωτησεις: α) Αξιζει να το βαλω ή θα μου δημιουργησει προβληματα? (Εχω αυθεντικα windows xp home edition) β) Υπαρχει περιπτωση να χασω ρυθμισεις ή/και αρχεια? (Συγνωμη αν εχουν ξαναπαντηθει αλλα δεν εχω πολυ χρονο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Έχουν ξαναπαντηθεί... Βάλ'το και δεν θα χάσεις καμία ρύθμιση/αρχεία. Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts