Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρες,

απο το e-mail που ήρθε σε εμένα γράφει πως η αναβάθμιση γίνεται και ασύρματα :)

Οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό αν θέλετε. Παρακάτω θα δείτε και το αρχικό κείμενο :cool:

Update your device wirelessly

From your Home screen, tap Sony Mobile.

Find and tap Update Centre.

Select the system update and tap Download.

Wait for your device to restart, then install the update manually.

Note! We recommend using a Wi-Fi® connection to avoid data traffic.

To read more about the update, click here.

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλησπέρα στην παρέα. Μου έχει χαλάσει ο αισθητήρας εγγυτητας αυτιου και δεν ανάβει η οθόνη όταν κάνω κλήση.Ευτυχώς έχω ακόμη 2 μήνες εγγύηση. Ερώτηση: Εκτός από την άρβατο υπάρχει άλλο επίσημο σέρβις η αποκλειστικά πρέπει να το στείλω εκεί?

Καλησπέρα στην παρέα. Μου έχει χαλάσει ο αισθητήρας εγγυτητας αυτιου και δεν ανάβει η οθόνη όταν κάνω κλήση.Ευτυχώς έχω ακόμη 2 μήνες εγγύηση. Ερώτηση: Εκτός από την άρβατο υπάρχει άλλο επίσημο σέρβις η αποκλειστικά πρέπει να το στείλω εκεί?

Αν θες στείλε μήνυμα στην υποστήριξη της Sony και θα σου απαντήσουν για τα επισκευαστικά κέντρα. Εγώ έχω μια λίστα από τον Μάιο.

Σκοπεύω να αναβαθμίσω από την 4.4.4 στην 5.1. Το kingoroot δουλεύει κανονικά όπως και στην 5.0 η θα χρειαστεί να περιμένω νέα έκδοση? Ευχαριστώ...

Αν κάνω clean install, θα πρέπει να έχω βγάλει την sd card και να την ξαναβάλω μετά το τέλος της εγκατάστασης ή δεν παίζει ρόλο?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Εχθές με ήρθε η αναβάθμιση 5.1.1 στο κινητό.

323Mb την κατέβασα και το πέρασα..

Ούτε λάπτοπ ούτε τίποτα..;)

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Καλημερες :) στην παρέα, στα θετικά ότι δεν χρειάζεται pc για την αναβάθμιση, έχω την αίσθηση ότι και μετά την lollipop είχε δοθεί μέσω οτα μια συμπληρωματικη :happy:

Στα του θηριου, έχουν σταματήσει τα μικροθεματα που υπήρχαν και το καμάρι μας:D πάει μια χαρά, επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετά σέρβις της σονυ γιατί να πάει για έλεγχο η συσκευή στην Αθήνα :(

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημερες :) στην παρέα, στα θετικά ότι δεν χρειάζεται pc για την αναβάθμιση, έχω την αίσθηση ότι και μετά την lollipop είχε δοθεί μέσω οτα μια συμπληρωματικη :happy:

Στα του θηριου, έχουν σταματήσει τα μικροθεματα που υπήρχαν και το καμάρι μας:D πάει μια χαρά, επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετά σέρβις της σονυ γιατί να πάει για έλεγχο η συσκευή στην Αθήνα :(

Για να μας τιρανανε... 6 εργάσιμες κιόλας....

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

εμενα παιδια στο κινητο μου xperia z ηρθε και ota το εκανα clean install και ειναι μια χαρα

Ρε παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πού είναι η συντόμευση για το "αθόρυβο" στο notification bar? Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο widget πού να το κάνει αθόρυβο; Ή τέλος πάντων πώς γίνεται αθόρυβο χωρίς να μπαίνω κάθε φορά στις ρυθμίσεις
Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Ρε παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πού είναι η συντόμευση για το "αθόρυβο" στο notification bar? Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο widget πού να το κάνει αθόρυβο; Ή τέλος πάντων πώς γίνεται αθόρυβο χωρίς να μπαίνω κάθε φορά στις ρυθμίσεις

Πάτα το κουμπί για τη φωνή χωρίς να ξεκλειδωσης την οθόνη, θα σου βγάλει το κουδούνι το πατάς μία φορά και γίνεται αθόρυβο.

Edited by trusted
#

Καλημερα σε ολους. Μια ερώτηση. Εαν το αναβάθμισω στο 5.1.1 μπορώ να το ξαναφερω στο 4.4.4 εαν δεν μου κάνει με τα γνωστά flashtools κλπ. Το έχει επιχείρηση κάνεις ? Με προβληματηζει που δεν θα εχω ρουτ.

Καλημέρες και καλή εβδομάδα,

απο το κουμπί της έντασης δεν σε βολεύει;

!!! Τώρα είδα την απάντηση του Trusted :)

Edited by faji

Καλησπέρα στη παρέα.

Φίλε μια καλή εφαρμογή είναι αυτή: Volume control .

Δημιουργείς widget όπως αυτό: [ATTACH]64034[/ATTACH] και το ελέγχεις από εκεί.

Επίσης αν θες και τα media να κάνουν σίγαση μαζί με τα άλλα κλικάρεις αυτή την επιλογή: [ATTACH]64035[/ATTACH] .

Στην απλή έκδοση έχει ένα εικονίδιο-συντόμευση πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων που σε παραπέμπει στην εφαρμογή.

Στη pro έκδοση ( 0.69€ ) νομίζω έχει και μπάρα πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων για πιο γρήγορες ρυθμίσεις χωρίς να πηγαίνεις στην επ. εργασίας για να βρεις το widget. Δοκίμασε το είναι καλό.

Τώρα σε Kk που είμαι, αν θες να το κάνεις χωρίς εφαρμογή, κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων, πας στις γρήγορες ρυθμίσεις του κινητού στο σύμβολο του ήχου και κάνει σίγαση ειδοποιήσεις και ήχο κλήσης, όχι media. Σε Lollipop δεν ξέρω πως είναι μιας και δεν έχω αναβαθμίσει γιατί κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ μέσω xposed έχουν ασυμβατότητα, για αυτό χάθηκα κάπως παιδιά και δεν πολύ συμμετέχω σχετικά με την αναβάθμιση.

Γνώμη μου είναι πως αν δε δίνει κάτι μια αναβάθμιση ( κανονικά θα έπρεπε μια για το project Volta και μια για το art που θα είχαμε πιο γρήγορο άνοιγμα στις εφαρμογές ) δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσεις. Περιμένω να δω τις εντυπώσεις σας αν και δε νομίζω ότι κάπου υπερτερεί το γλειφιτζούρι από την σοκολάτα.

Παρακολουθείστε την διαχείριση της Ram, αν κάνει καλύτερη από την Kitkat αυτό είναι ένα + γιατί τα όποια θέματα με το memory leak λένε ότι διορθώθηκαν με την 5.1.1.

Βαγγέλη την καλησπέρα μου και σε όλη την παρέα.

Edited by Ellhn_1

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα :) Αλέξανδρε τους χαιρετισμούς μου :) Νικήτα επίσης :happy: ρολόι πάει το θηρίο μας, βλέπω μια ελαφρά τάση κατανάλωσης στην μπαταρία, ίσως και ιδέα μου αφού το έχω λιώσει :lol::lol: για τους λάτρεις του ήχου το poweramp μετά από πολλές δοκιμές είναι φανταστικό και με τα κατάλληλα ακουστικά μετατρέπει το ultra σε πρώτης τάξεως mp.player:happy:

hqdefault.jpg

Καλημέρες,

πήγα κι εγώ το δικό μου για επισκευή για το καπάκι της USB και μου είπαν πως πάει αναγκαστικά στην Arvato (που είναι το κεντρικό service της Sony). Οπότε το 3-5 μέρες είναι εύλογο, δεδομένων των μετακινήσεων και του έλεγχου αδιαβροχοποίησης.

Ο κωδικός για το καπάκι της USB είναι:

Cap USB Sub Assy Black 1271-0930

Cap USB Sub Assy White 1272-4781

Cap USB Sub Assy Purple 1276-0467

Αν κάποιος θέλει μπορεί να βρεί εδώ και μερικά PDF που ίσως φανούν χρήσιμα.

Θα βρείτε τα παρακάτω:

Test Instructions

- mechanical -

Working Instructions

- mechanical -

Repair Movies

- mechanical -

Troubleshooting Guide

- mechanical -

Part List

- mechanical -

Go/No Go Test

Edited by faji

Καλημέρα σας κύριοι :) Νικήτα @faji :) μπράβο σου, σίγουρα θα βοηθήσει όλους μας σε αναζήτηση πληροφοριών :happy:

hqdefault.jpg

Παρακαλώ ;)

Τα είχα διαθέσιμα και είπα να τα μοιραστώ :)

:offtopic: Σήμερα to app of the day έχει δωρεάν την εφαρμογή HD Camera

Edited by zxr

5.1.1 μέσω PC Companion κι εδώ. :up:

Δεν ήθελα να κάνω set up as new αλλά η ιταλική καταγωγή που δεν μου έδινε fOTA την αναβάθμιση και μου έδειχνε ότι είναι ενημερωμένο (να πάρω μία ιταλικής καταγωγής συσκευή και να πάρει ενημέρωση από την πρώτη μέρα, ποτέ!)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καλημερα σε ολους. Μια ερώτηση. Εαν το αναβάθμισω στο 5.1.1 μπορώ να το ξαναφερω στο 4.4.4 εαν δεν μου κάνει με τα γνωστά flashtools κλπ. Το έχει επιχείρηση κάνεις ? Με προβληματηζει που δεν θα εχω ρουτ.

Καλημέρες,

ναι μέσω flashtool την αλλάζεις. Δες εδώ αν θες περισσότερες οδηγίες για το πώς να αλλάξεις έκδοση.

Καλημέρα ο ανιψιό μου κάτι του έκανε του θηρίου του και δεν μπαίνει σε recovery mode. Έχετε ιδέα περί τινός πρόκειται.. έριξα μια ματια στα γρήγορα και είδα ότι έχει να κάνει με το ότι έχει διαγράψει τα περιεχόμενα του recovery partition ή έχει εγκαταστήσει μία ακατάλληλη recovery εικόνα.έχουμε καμία λύση για αυτό γιατί δεν ξέρω και πολλά επί του θέματος.

Καλημέρα ο ανιψιό μου κάτι του έκανε του θηρίου του και δεν μπαίνει σε recovery mode. Έχετε ιδέα περί τινός πρόκειται.. έριξα μια ματια στα γρήγορα και είδα ότι έχει να κάνει με το ότι έχει διαγράψει τα περιεχόμενα του recovery partition ή έχει εγκαταστήσει μία ακατάλληλη recovery εικόνα.έχουμε καμία λύση για αυτό γιατί δεν ξέρω και πολλά επί του θέματος.

Εγώ θα προσπαθούσα μια επιδιόρθωση απο το PC companion.

Πάτα το κουμπί για τη φωνή χωρίς να ξεκλειδωσης την οθόνη, θα σου βγάλει το κουδούνι το πατάς μία φορά και γίνεται αθόρυβο.

Ευχαριστώ πολύ

Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Εγώ θα προσπαθούσα μια επιδιόρθωση απο το PC companion.

Να κάνει τι με το PC companion φοραει ακόμα την 4.4.4… λες να κάνει ξανά αναβάθμιση.

Να κάνει τι με το PC companion φοραει ακόμα την 4.4.4… λες να κάνει ξανά αναβάθμιση.

Αναβάθμιση θα του κάνει (κατά πάσα πιθανότητα). Διαφορετικά με κάποιο kit kat FTF ώστε να γίνει επιδιόρθωση.

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra