Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Settings/Display/Adaptive brightness

Αυτός είναι ο διακόπτης της αυτόματης φωτεινότητας.

Επίσης στο power button προστέθηκε η δυνατότητα για screen record πέρα από το screen capture που ήδη υπήρχε. :)

Σίγουρα δεν λείπει κάτι σε σχέση με ΚΚ. ;)

Ναι έχεις δίκιο ... αν και εγώ δεν το διατύπωσα σωστά, εννοούσα στον πινακα ειδοποιήσεων στις γρήγορες ρυθμίσεις εκεί που βγάζει την μπάρα ρύθμισης της φωτεινότητας δεν υπάρχει το κουτάκι για να το τσεκάρεις όπως παλιά αλλά πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις για να το κάνεις. ..

Τελικα, πως θα το κανουμε root? Δεν μπορω να δουλεψω αλλιως...

Χρειαζομαι το backup μου απο το titanium pro.

Μου ειναι ακρως απαραιτητο.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Τελικα, πως θα το κανουμε root? Δεν μπορω να δουλεψω αλλιως...

Χρειαζομαι το backup μου απο το titanium pro.

Μου ειναι ακρως απαραιτητο.

Δεν γίνεται root. Βασικά ψάξε να δεις στο xda αν βγήκε μέθοδος για root αν και το αποκλείω από τόσο νωρίς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικά μου λείπει η ρύθμιση ήχου από την μπάρα γρήγορης εκκίνησης. Σαν εικόνα όντως για τα δικά μου γούστα, δείχνει πιο flat πιο απλό σαν λειτουργικό αυτά όλα όμως είναι θέμα συνήθειας και προσωπικού γούστου.

Το σημαντικό είναι όμως ότι μέχρι στιγμής δείχνει απροβλημάτιστη.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Προσωπικά μου λείπει η ρύθμιση ήχου από την μπάρα γρήγορης εκκίνησης. Σαν εικόνα όντως για τα δικά μου γούστα, δείχνει πιο flat πιο απλό σαν λειτουργικό αυτά όλα όμως είναι θέμα συνήθειας και προσωπικού γούστου.

Το σημαντικό είναι όμως ότι μέχρι στιγμής δείχνει απροβλημάτιστη.

Η ρύθμιση υπάρχει αλλά όχι ενσωματωμένη στο notification bar.

Εμφανίζεται ωστόσο στο ίδιο μέρος της οθόνης με περισσότερες επιλογές και προγραμματισμό της περιόδου σίγασης κλπ, απλά θα πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο της έντασης για να εμφανιστεί. Ακόμα και στην lock screen.

Μου αρέσει περισσότερο και αποσυμφορίζει την notification bar. ;)

Πέρασα το γλειφιτζούρι και όλα όμορφα και ωραία:):)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπέρα σε όλους. Καλος σας βρήκα. Πριν ένα μήνα περίπου πήρα και εγώ το z ultra. Το κινητό είναι απίστευτο και πάρα το μέγεθος του πανέμορφο. Πέρασα και lollipop εχθές και όλα καλά. Όμως πριν λίγο με βρήκε η γκαντεμιά. Είχα το κινητό στο μπουφάν στην εσωτερική τσέπη όταν ήμουν για καφέ. Όπως πήγα να φύγω και σήκωσα το μπουφάν άκουσα έναν ήχο. Σταμάτησε η καρδιά μου ο εγκέφαλος το αίμα πάγωσε.... Θρίλερ η κατάσταση.... Γυρίζω και βλέπω το κινητό κάτω με την οθόνη προς το έδαφος. Πήρα κουράγιο και το σήκωσα. Δεν έπαθε κάτι απλά στην οθόνη έχει τώρα κάποιες μικρές χαρακιές σαν να το έτριψες με καρφίτσα. Δεν φαίνονται αλλά στο λευκό πχ σε site η εικόνες που έχουν λευκό, οι χαρακιές κάνουν μπαμ.... Με χαλάει πολύ αυτό. Διάβασα αρκετά εδώ στο θέμα και βρήκα κάποιες θήκες. Η ερώτηση είναι όμως το γυαλί αυτό στην οθόνη αλλάζει; δεν είχα κάποια ζελατίνα επάνω. Το κινητό το πήρα από eshop αν το στείλω το αλλάζουν; γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα;;;; δεν ξέρω αν κάνω σωστά που ρωτάω σε αυτό το θέμα η αν έπρεπε κάπου αλλού, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο..

Ευχαριστώ..

Καλησπέρα σε όλους. Καλος σας βρήκα. Πριν ένα μήνα περίπου πήρα και εγώ το z ultra. Το κινητό είναι απίστευτο και πάρα το μέγεθος του πανέμορφο. Πέρασα και lollipop εχθές και όλα καλά. Όμως πριν λίγο με βρήκε η γκαντεμιά. Είχα το κινητό στο μπουφάν στην εσωτερική τσέπη όταν ήμουν για καφέ. Όπως πήγα να φύγω και σήκωσα το μπουφάν άκουσα έναν ήχο. Σταμάτησε η καρδιά μου ο εγκέφαλος το αίμα πάγωσε.... Θρίλερ η κατάσταση.... Γυρίζω και βλέπω το κινητό κάτω με την οθόνη προς το έδαφος. Πήρα κουράγιο και το σήκωσα. Δεν έπαθε κάτι απλά στην οθόνη έχει τώρα κάποιες μικρές χαρακιές σαν να το έτριψες με καρφίτσα. Δεν φαίνονται αλλά στο λευκό πχ σε site η εικόνες που έχουν λευκό, οι χαρακιές κάνουν μπαμ.... Με χαλάει πολύ αυτό. Διάβασα αρκετά εδώ στο θέμα και βρήκα κάποιες θήκες. Η ερώτηση είναι όμως το γυαλί αυτό στην οθόνη αλλάζει; δεν είχα κάποια ζελατίνα επάνω. Το κινητό το πήρα από eshop αν το στείλω το αλλάζουν; γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα;;;; δεν ξέρω αν κάνω σωστά που ρωτάω σε αυτό το θέμα η αν έπρεπε κάπου αλλού, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο..

Ευχαριστώ..

Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας:) το θηριο μας φοραει εργοστασιακες μεμβρανες μπροστα οπου ειναι και το λογοτυπο και πισω, λοιπον θα πρεπει να ριξεις μια ματια στις σελιδες του νηματος οπου καποια παιδια το αφαιρεσαν και εκει θα δεις εαν η ζημια εχει φτασει και στο γυαλι, μετα περνας screen protector η tempered glass και τελειωνεις. εγγυηση δεν υπαρχει για τετοιες φθορες και το κοστος αλλαγης ειναι υψηλο για την οθονη, προχωρα σε αυτα τα βηματα και παρε και μια θηκη απο σκτρουτζ και θα εισαι κομπλε;)

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας:) το θηριο μας φοραει εργοστασιακες μεμβρανες μπροστα οπου ειναι και το λογοτυπο και πισω, λοιπον θα πρεπει να ριξεις μια ματια στις σελιδες του νηματος οπου καποια παιδια το αφαιρεσαν και εκει θα δεις εαν η ζημια εχει φτασει και στο γυαλι, μετα περνας screen protector η tempered glass και τελειωνεις. εγγυηση δεν υπαρχει για τετοιες φθορες και το κοστος αλλαγης ειναι υψηλο για την οθονη, προχωρα σε αυτα τα βηματα και παρε και μια θηκη απο σκτρουτζ και θα εισαι κομπλε;)

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση. Διάβασα στο φόρουμ, από τι κατάλαβα έχει δικό του προστατευτικό το οποίο βγαίνει μαζί με το λογότυπο. Μπορώ να βρω από κάπου το ίδιο η αναγκαστικά θα είναι χωρίς λογότυπο μετά.; αν το στείλω το αλλάζουν η θα φάω άκυρο; για θήκες Οκ βρήκα από σκρουτζ όπως είπες.... Ευχαριστώ και πάλι..

Για το γνήσιο εργοστασιακο φιλμ στις προηγούμενες σελίδες έχει γίνει αναφορά και υπάρχει και λινκ για παραγγελία :) πάντως κατά την αφαίρεση φρόντισε να βάλεις έστω και προσωρινά κάποιο screen protector ώστε να αποφύγεις περαιτέρω προβλήματα, για την τοποθέτηση θέλει λίγο προσοχή , στο επίσημο σέρβις δεν υπάρχει λόγος να το πας για τέτοια θέματα :) ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :happy:

hqdefault.jpg

Παιδιά μόλις το έβαλα το lollipop και εγώ!!

Αντέ τώρα πάλι από την αρχή να το φέρω στα μέτρα μου!!

Πάντως ένα χαζό μου το έκανε όταν πήγε να αναβαθμίσει μόνο του την εφαρμογή της σονυ μουσικής και κόλλησε το notification bar έδειχνε μια ώρα ότι το έκανε εγκατάσταση και δεν τελείωνε! Τέλος πάντων έκανα μία επανεκκίνηση κ όλα καλά!

Έχω μια δύο απορίες αλλά δεν θέλω να σας ζαλισμένος τώρα φαντάζομαι όλοι θα το δουλεύετε!

Για το γνήσιο εργοστασιακο φιλμ στις προηγούμενες σελίδες έχει γίνει αναφορά και υπάρχει και λινκ για παραγγελία :) πάντως κατά την αφαίρεση φρόντισε να βάλεις έστω και προσωρινά κάποιο screen protector ώστε να αποφύγεις περαιτέρω προβλήματα, για την τοποθέτηση θέλει λίγο προσοχή , στο επίσημο σέρβις δεν υπάρχει λόγος να το πας για τέτοια θέματα :) ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :happy:

Ευχαριστώ πολύ για τς απαντήσεις φίλε. Να σε καλά... Κάτι τελευταίο. Βρήκα αυτό το βίντεο στο YouTube , αυτη είναι η εργοστασιακή μεμβράνη που έχει; όπως το βγάζει ο τύπος; ρωτάω για να μην κάνω λάθος..

Στο κιτκατ είχα μια λειτουργία που μόλις ήμουν κοντά στη δουλειά μου άνοιγε το wifi μόνο του και συνδέεται. Μόλις έφευγα έκλεινε πάλι μόνο του. Στο γλυφιτζουρι υπάρχει?

καλημερα στην παρεα..........

Εχω την εντυπωση ρε παιδια οτι δωσανε μεγαλυτερο φωτισμο στην οθονη η μου φενετε?????????

Σαν πολυ φωτεινη μου κανει.................το εχω στα 4/10 κ ειναι λες και το εχω στο παλιο 6/10(αν βαλουμε κλιμακα 1-10)

Επισης στην 4.4 ειχε μια επιλογη για την αρχικη οθονη που μεγαλωνε τα εικονιδια,μεσα απο τις ρυθμησεις αρχικης οθονης!!

Βρηκατε κατι τετοιο??????? Τα οικονιδια ετσι οπως ειναι τωρα μου φαινοντε πολυ μικρα ρε γμτ:wacko:

Καλημέρα και από εμένα......αναβάθμισα και εγώ το τέρας μας......όλα καλά με την αναβάθμιση απλά θέλω να ρωτήσω κάτι: έχει κανείς την εφαρμογή myf2go από wind; Μετά την αναβάθμιση δεν με αφήνει να κάνω log in. Την έβγαλα και την ξαναεγκατέστησα αλλά μία από τα ίδια. Μήπως παίζει καμμία ασυμβατότητα με την 5.0;
Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους.

καλημερα στην παρεα..........

Εχω την εντυπωση ρε παιδια οτι δωσανε μεγαλυτερο φωτισμο στην οθονη η μου φενετε?????????

Σαν πολυ φωτεινη μου κανει.................το εχω στα 4/10 κ ειναι λες και το εχω στο παλιο 6/10(αν βαλουμε κλιμακα 1-10)

Επισης στην 4.4 ειχε μια επιλογη για την αρχικη οθονη που μεγαλωνε τα εικονιδια,μεσα απο τις ρυθμησεις αρχικης οθονης!!

Βρηκατε κατι τετοιο??????? Τα οικονιδια ετσι οπως ειναι τωρα μου φαινοντε πολυ μικρα ρε γμτ:wacko:

Καλημερες στην παρεα:) πεταει το θηριο:D με τις προσθηκες της lollipop, στο θεμα του φωτισμου εχω βαλει την εφαρμογη lux Auto Brighthess απο μαρκετ, υπαρχει και δωρεαν εκδοση και την συνιστω, επισης στα εικονιδια εχω βαλει Nox icon pack με πολυ ομορφο αποτελεσμα:rolleyes:

Για τον φιλο που ρωταει για την αφαιρεση του εργοστασιακου φιλμ εχει γινει εκτενης αναφορα στο νημα και με φωτο:happy:

@michailgm φιλε μου σε εμενα η αντιστοιχη εφαρμογη βονταφον απο μαρκετ δουλευει αψογα.

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Φίλε arxonta τελικά δούλεψε και σε μένα τώρα. Ήταν μέχρι να αγανακτήσω. Δέκα φορές προσπάθησα από χθες. Πάντως και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την lollipop. Άργησαν λίγο να μας τη δώσουν αλλά το τηλέφωνο όντως πετάει. Ήμουνα λίγο διστακτικός γιατί στο nexus 7 (το παλιό) που έχω δεν είχε κάτσει τόσο καλά στην αρχή. Σταδιακά βελτιώθηκε αλλά στην αρχή έτρωγε κολήματα. Εδώ όμως η υλοποίηση μου φαίνεται τέλεια. Η sony έκανε εξαιρετική δουλειά.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα σας τώρα με την αναβάθμιση σας αφήνει να μεταφέρετε App στην sdcard

Ναι. Όχι όλες, αλλά πολλές σου δίνει πλέον την επιλογή να τις μεταφέρεις στην κάρτα.

Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους.

χεχεχε.........

χαιρομαι που το νημα μας εδω εχει παρει φωτια!!:D

Ειναι που ενα παλικαρι εδω ειχε γραψει οτι σε αλλα φορουμ συσκευων εχουνε φτασει τις 500 σελιδες..........

Με βλεπω σε λιγο καιρο να τους περναμε!:p

Ρε παιδια να ρωτησω το αλλο...........

Οταν πηρα την συσκευη μεσα στην εφαρμογη office ειχε ενα pdf αρχειο με την λειτουργεια ολου του μενου της 4.4 κ την συσκευης μας γενικα!!

Κ μαλιστα ητανε πολυ αναλυτικο κ πολυ καλο!!

Βρηκατε κανενα τετοιο αρχειο μηπως μπας κ το βαλανε πουθενα?? κ δεν το βρησκω!

Στην SD για να περαστεί μία εφαρμογή εξολοκλήρου πρεπει να το επιτρέπει και η ιδια η εφαρμογή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

χεχεχε.........

χαιρομαι που το νημα μας εδω εχει παρει φωτια!!:D

Ειναι που ενα παλικαρι εδω ειχε γραψει οτι σε αλλα φορουμ συσκευων εχουνε φτασει τις 500 σελιδες..........

Με βλεπω σε λιγο καιρο να τους περναμε!:p

Χαχα, μακάρι, εγώ το είχα γράψει. Σε κάποια άλλα νήματα βέβαια έχουν ξεπεράσει τις 1000 σελίδες (βλέπε Note 2 κ.ά.).

Πάντως είμαι προβληματισμένος. Είδα κι ένα βίντεο στο youtube (

) που δοκιμάζει ένας πιτσιρικάς το Z Ultra με διάφορα παντελόνια, δεν ξέρω, αν και έχω τσάντα μαζί μου..

Άλλωστε ο λόγος που δεν πούλησε πολύ ήταν το μέγεθος. Βλέπω και τη Samsung που και το S6 που έβγαλε τώρα είναι πάλι στις 5,1", όπως και το S5 και σκέφτομαι ότι μήπως τελικά πιάσαμε ταβάνι στις διαστάσεις των κινητών γύρω στις 5-5,5" και δεν πάει παραπέρα με τίποτα;

Απ'την άλλη, στα 250 ευρώ, είναι μακράν η καλύτερη επιλογή, πραγματικά νομίζω ότι είναι τσάμπα. Αλλά επειδή δεν αλλάζω εύκολα κινητό, προβληματίζομαι έντονα!

Εμένα μου έκανε το πρώτο σοβαρο bug η lollipop, το οποίο σχετίζεται με τον εταιρικό λογαριασμό Exchange που χρησιμοποιώ. Η stock εφαρμογή email της Sony μπλόκαρε τελείως τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, με αποτέλεσμα να μην βλέπω καμία ειδοποίηση και να καθιστά το τηλέφωνο τελείως δυσχρηστο, καθώς για να δω αν εχω αναπάντητη, έπρεπε πρώτα να το ξεκλειδώσω με PIN. Επίσης δεν δούλευε καμία λειτουργία του Smart Lock.

Το πρόβλημα λύθηκε με παράκαμψη, καθώς διέγραψα τον εταιρικό λογαριασμό από την stock εφαρμογή και πλέον χρησιμοποιώ το Mailwise. Με αυτη την εφαρμογή ολα λειτουργούν κανονικά, όμως μιλάμε για τρελό φάουλ από τη sony στην δική της εφαρμογή.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Χαχα, μακάρι, εγώ το είχα γράψει. Σε κάποια άλλα νήματα βέβαια έχουν ξεπεράσει τις 1000 σελίδες (βλέπε Note 2 κ.ά.).

Πάντως είμαι προβληματισμένος. Είδα κι ένα βίντεο στο youtube (

) που δοκιμάζει ένας πιτσιρικάς το Z Ultra με διάφορα παντελόνια, δεν ξέρω, αν και έχω τσάντα μαζί μου..

Άλλωστε ο λόγος που δεν πούλησε πολύ ήταν το μέγεθος. Βλέπω και τη Samsung που και το S6 που έβγαλε τώρα είναι πάλι στις 5,1", όπως και το S5 και σκέφτομαι ότι μήπως τελικά πιάσαμε ταβάνι στις διαστάσεις των κινητών γύρω στις 5-5,5" και δεν πάει παραπέρα με τίποτα;

Απ'την άλλη, στα 250 ευρώ, είναι μακράν η καλύτερη επιλογή, πραγματικά νομίζω ότι είναι τσάμπα. Αλλά επειδή δεν αλλάζω εύκολα κινητό, προβληματίζομαι έντονα!

λιμπιτα εχω την εντυπωση οτι βιαζεσε..........το μεγεθος φιλε ειναι μια χαρα το συνηθιζεις!!

Εκτος εαν εισαι ρε συ κανας 20χρονος καγκαρακος με παπι honda cub90cc και οταν κανεις σουζα με 70χλμ πανω στην στροφη μετα απο το δευτερο φαναρι στην γωνια δωδεκανησου με τσιμισκη σε ενοχλει η γωνια του κινητου που απλωσες το ποδι για βρεις ισορροπια και μας το κριβεις:lol::D..................(πλακα κανω ετσι!?) ειναι γεγονος οτι ειναι εργαλειο δουλειας το ουλτρα μας!!

Και αν δεν ειμαι γκατζετακιας οταν βρισκομαι με κατι φιλους που εχω τετοιους κ αναρωτιομαστε που θα φτασει η τεχνολογια οταν λεμε για τετοια!!!

μην ξεχνας οτι εγω νομιζω οτι δεν πουλησε γιατι εφαγε σκληρη κριτικη για ενα κινητο που ξεκινησε στα 700? η 600? αν θυμαμαι καλα!

Τελος παντων σορρυ για το οφ τοπικ..........

εγω τορα αρχιζω κ βαζω εφαρμογες σιγα σιγα πχ. στο gravity δουλεψε μια χαρα κ τωρα παω για here maps και εχουμε συνεχεια.......

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra