faji Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπέρες στην παρέα, οι πιο "ριψοκίνδυνοι" έχουν δοκιμάσει να μεταμορφώσουν το θηρίο σε GPE; Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού και το Z Ultra είναι στα υπόψην. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους κατόχους: α) Χρησιμοποιείτε ποτέ το στυλό/γραφίδα; Έχει καλή επαφή με την οθόνη; β) Έχετε συνηθίσει το μέγεθος; Κινούμαι με λεωφορεία, θα μπορώ να το χρησιμοποιώ άνετα ή θα με κοιτάζουν όλοι; γ) Το GPS είναι όντως γρήγορο και απροβλημάτιστο; δ) Ισχύει ότι αν περάσεις το official update σε Kitkat δε δουλεύει το στυλό στην οθόνη; Υπάρχει τρόπος να δουλέψει; Η τιμή του είναι πολύ δελεαστική σε σχέση με Νote 3 και 4 και νομίζω ότι στα 250 ευρώ είναι πολύ καλή επιλογή. λοιπον τοχω 4-5 μηνες. α)αυτο που πιανει καλυτερα ειναι ενα κλασσικο μολυβακι. β)ναι ειναι μεγαλο.ειναι κτηνος.θελει μια μικρη παραχωρηση απο μερους σου καθως δεν ειναι το κινητο που χανεται στη τσεπη του τζιν,αλλα οκ κ το trendplus που ειχα πριν ηταν λιγο φαρδυ,οποτε δεν εχει κ τραγικη διαφορα απο τον ανταγωνισμο.προσωπικα δε μουχει πεσει ποτε,κ το μεγε8ος του δε με περιορισε ως τωρα,παρολο που παω κ γυμ κ ποδηλατο. γ)το gps μουχει καποια ερωτηματικα,γιατι σε καποιες εφαρμογες δε συγχωρει το να μη βλεπεις απευθειας ουρανο σε αντιθεση με αλλα τηλεφωνα.παρολα αυτα πιανει κ μεσα στο σπιτι για περιπου στιγμα,οποτε ισως ειναι της εφαρμογης sygic google maps.Σε navigon δουλευει τζετ. δ)δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο. στο διαταυτα,για μενα πλεον,δε μπορω να κατεβω σε μικροτερο τηλεφωνο.πχ βλεπω το Ζ2 με τις εικονιδιαρες του ειδικα κ μου φαινεται καπως. το βασικοτερο ατου της συσκευης περαν των επιδοσεων (41Κ+ στο antutu) ειναι η ποιοτητα κατασκευης κ το παχος.επειτα ερχεται ο ηχος στα ακουστικα το ενσωματομενο walkman,κ γενικα το μενου της sony. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως με προβληματίζουν τα εξής: α) Η έλλειψη φλας, όχι λόγω κάμερας αλλά λόγω φακού. Είναι πολλές οι στιγμές που θα χρειαστείς φακό και είναι μεγάλη διευκόλυνση να έχει το κινητό σου. β)Το γεγονός ότι δεν πούλησε αρκετά. Ακόμα και εδώ, στο νήμα αυτό, έχει μόνο 140 σελίδες ενώ άλλα κινητά 500. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν είναι για πολλούς το μέγεθος αυτό. α)το φλας κατα κοινη ομολογια ειναι περιττο καθως "καιει" τη φωτογραφια.υπερφωτισμενο θεμα με μαυρο φοντο.καλυτερα ναχεις ενα σουπερ φακο με ρυθμισεις για να βγαλεις το θεμα σου χωρις φλας.εδω το ultra θελει λιγο ψαξιμο,δεν ειναι το κινητο που τραβαει απροβληματιστα,παντως εχει τραβηξει κ φωτο με 3200 ISO σε πηχτα σκοταδια χωρις τραγικο κοκο.εχει δυνατοτητες αρκει να ξερεις λιγακι. οσο για το φως,καποια app τιγκαρουν το backlight κ σου ασπριζουν την οθονη,κ γινεται επιτοπου φακος. β)τι να πουλησει,ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος για τετοια μεγεθη.τσεκαρε λιγο ασια.εδω στο ελλαντα που ακομα πουλανε "1500 προς ολους κλπ" κ το ιντερνετ ειναι με το σταγονομετρο,δεν ευδοκιμησε στην ωρα του.μεχρι περσι κυκλοφοραγε το iphone4-μια σταλιτσα οργανακι-.οπως φανηκε ομως,η παντοφλα του χτες γινεται το νορμαλ του αυριο,κ ετσι εχουμε nexus6 κ iphone 6plus κ καλμαρισαν οι αντιδρασεις. κ δω που τα λεμε ποσα τηλεφωνα μοντελο 13 κυκλοφοραν ακομα κ να χτυπανε σχεδον στα ισα τον κορυφαιο ανταγωνισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 καλησπερα στην παρεα........ εμενα σαιφιξ παντως με το here maps τι να πω ρε φιλε............... ειχα γραψει το πολυ 10 δευτερολεπτα τωρα να διορθωσω κ να πω 3??? το πολυ 4!!!!! μεσα στην πολη καρακεντρο τινγα οικοδομες κ ποιανει αμεσως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 θα το δοκιμασω το here maps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Έχετε να προτείνετε κάποια λεπτή ποιοτική θήκη ή Bumper; Και μια απορία που έχω επειδή αύριο θα παραλάβω το τηλέφωνο, έχω παραγγείλει tempered Glass αλλά αν έχω καταλάβει σωστά το τηλέφωνο έρχεται με προεγκατεστημένη ζελατίνα όπου βρίσκεται και το λογότυπο της sony τυπωμένο, σωστά; Οπότε θα πρέπει πρώτα να βγάλω την ζελατίνα και μετά να εγκαταστήσω το γυαλί; Και τέλος, πόσες ώρες περίπου χρήση οθόνης να περιμένω; Edited April 10, 2015 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπέρες στην παρέα, οι πιο "ριψοκίνδυνοι" έχουν δοκιμάσει να μεταμορφώσουν το θηρίο σε GPE; Eνδιαφέρον..αν και όσον αφορά το θηρίο δεν έχω πειραματιστεί καθόλου ακόμα έχει κάποιο σύνδεσμο για πληροφορίες; Btw το GPE πήρε 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Καλησπερα σε όλους :) Γιώργο με το καλό να πάρεις το θηρίο και καλοδουλευτο :) Για θήκη και εφόσον κάνεις αγορές από το εξωτερικό θα έλεγα εκεί να δεις καλύτερα κάποιες προτάσεις, στην εγχώρια αγορά τα αξεσουάρ για το ultra δεν έχουν ποικιλία και διαθεσιμότητα. Το tempered glass τοποθέτησε το επάνω όπως είναι και δε νομίζω ούτε πρόβλημα να έχεις ούτε σε αίσθηση να χάσεις τίποτε, εγώ το έχω χωρίς θήκη και με απλές μεβρανες 7 μήνες τώρα και είναι βιτρίνας, όσο για την μπαταρια και οθόνη εκεί εξαρτάται αποκλειστικά από την χρήση που θα κάνεις. :) Προσπαθώ να ανεβάσω screenshot με ενδεικτικές τιμές αλλά μου κάνει πάλι τα τρελά του, έχω στο 4% μπαταρια 6 ώρες και 23 λεπτά. Edited April 10, 2015 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποια λεπτή ποιοτική θήκη ή Bumper; Και μια απορία που έχω επειδή αύριο θα παραλάβω το τηλέφωνο, έχω παραγγείλει tempered Glass αλλά αν έχω καταλάβει σωστά το τηλέφωνο έρχεται με προεγκατεστημένη ζελατίνα όπου βρίσκεται και το λογότυπο της sony τυπωμένο, σωστά; Οπότε θα πρέπει πρώτα να βγάλω την ζελατίνα και μετά να εγκαταστήσω το γυαλί; Και τέλος, πόσες ώρες περίπου χρήση οθόνης να περιμένω; Καλησπέρα σε όλους και από μένα. Συμφώνω με faji μην βγαλεις την εργοστασιακή μεμβράνη. Μια χαρά παίζει και από πάνω. Το έχω με tempered glass εδώ και 2 μήνες και δεν είχα κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπερα σε όλους :) Γιώργο με το καλό να πάρεις το θηρίο και καλοδουλευτο :) Για θήκη και εφόσον κάνεις αγορές από το εξωτερικό θα έλεγα εκεί να δεις καλύτερα κάποιες προτάσεις, στην εγχώρια αγορά τα αξεσουάρ για το ultra δεν έχουν ποικιλία και διαθεσιμότητα. Το tempered glass τοποθέτησε το επάνω όπως είναι και δε νομίζω ούτε πρόβλημα να έχεις ούτε σε αίσθηση να χάσεις τίποτε, εγώ το έχω χωρίς θήκη και με απλές μεβρανες 7 μήνες τώρα και είναι βιτρίνας, όσο για την μπαταρια και οθόνη εκεί εξαρτάται αποκλειστικά από την χρήση που θα κάνεις. :) Προσπαθώ να ανεβάσω screenshot με ενδεικτικές τιμές αλλά μου κάνει πάλι τα τρελά του, έχω στο 4% μπαταρια 6 ώρες και 23 λεπτά. Πρώτα απ' όλα σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Βρίσκομαι στο εξωτερικό όποτε αναγκαστικά το τηλ. και τα αξεσουάρ αγοράστηκαν από Amazon.de απλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια ποιοτική θήκη που να καλύπτει περιμετρικά και την πλάτη του τηλεφώνου. Καλησπέρα σε όλους και από μένα. Συμφώνω με faji μην βγαλεις την εργοστασιακή μεμβράνη. Μια χαρά παίζει και από πάνω. Το έχω με tempered glass εδώ και 2 μήνες και δεν είχα κανένα θέμα. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Το θέμα είναι ότι είμαι λίγο ψειρας και διάβασα πώς πάνω από την ζελατίνα αν περαστεί το γυαλί αφήνει λίγο αέρα από κάτω εκεί που είναι το λογότυπο της σονυ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Το θέμα είναι ότι είμαι λίγο ψειρας και διάβασα πώς πάνω από την ζελατίνα αν περαστεί το γυαλί αφήνει λίγο αέρα από κάτω εκεί που είναι το λογότυπο της σονυ. Σωστά, αφήνει όντως λίγο αέρα ενδιάμεσα στα γράματα του λογότυπου. Παρόλαυτα φαίνεται μόνο αν έρθεις πολύ κοντά στο κινητό και με πολύ καλό φωτισμό. Το βασικότερο είναι ότι αυτό δεν έχει κάνει ούτε φυσαλίδες αέρα ούτε κακή εφαρμογή 2 μήνες τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Το θέμα είναι ότι είμαι λίγο ψειρας και διάβασα πώς πάνω από την ζελατίνα αν περαστεί το γυαλί αφήνει λίγο αέρα από κάτω εκεί που είναι το λογότυπο της σονυ. καλησπερα στην παρεα............ γιωργο ουτε να το σκεφτεσαι φιλε για το tempered glass!!! Και εγω οταν το πηρα ειχα ενδιασμους για το πως θα μπει κ αν θα κατσει καλα πανω στο κινητο χωρις να βγαλω μεμβρανες κτλ......... Οταν μπηκε ΑΛΛΟ πραγμα ΑΛΛΗ αισθηση η οθονη σου φιλε!!φυσικα κ εμενα αφισε κατι νανοκενα στο λογοτυπο αλλα πηστεψε με δεν θα σε απασχολησει καθολου μολις δεις την διαφορα!! Παλι καλα που ακουσα τα παιδια εδω κ το πηρα εγκαιρως χωρις να αφησω την οθονη χωρις προστασια επανω κ κανει γρατζουνιες!! Δεν θα χορταινεις να το ποιανεις στα χερια σου κ να κοιτας την οθοναρα........... Το μονο που θα προσεξεις ειναι το ΠΩΣ θα το βαλεις το γυαλι......εχει ενα σωρο βιντεακια στο γιουτουμπ!! Οχι πως ειναι δυσκολο απλα εμεις εχουμε μεγαλη οθονη οποτε θελει καλο κεντραρισμα κ προσοχη στις μικρο σκονες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδες,πουλαει κανενας το "κτηνος"???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδες,πουλαει κανενας το "κτηνος"???? Ρίξε μια ματιά στο insomnia εδώ. Πάνε κι'έρχονται τα θηρία και σε καλές τιμές. πχ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_lion Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα Σχετικά με τη μπαταρία του πως τα πάει . εγώ έχω το note το 3 και είναι βασικό κριτήριο η μπαταρία για μένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα Σχετικά με τη μπαταρία του πως τα πάει . εγώ έχω το note το 3 και είναι βασικό κριτήριο η μπαταρία για μένα . Καλημερα :) πρώην κάτοχος Note III, περίπου στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και με την οθόνη που έχει το θηρίο :D φαίνεται η καλή δουλειά που έχει γίνει, υπάρχει και η λειτουργία stamina, πάντως εάν δεν έχεις θέμα με την έλλειψη πενας και την κάμερα προχωρα άφοβα, θα το εκτιμήσεις το ultra. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παλικάρια μιας που κάνουμε κουβέντα για την μπαταρία.............3 ωρες περίπου παιζοντας RR3 με την οθονη στο 60% κ ξεκίνησα με μπαταρια απο 85% και τωρα εχω φτάσει στο 16% ειναι καλα??? Εμενα πάντως μια χαρά μου φαίνεται......... Καλη ανασταση σε ολους παιδια κ εύχομαι μαζι με την ανάσταση του Κυρίου να αναστηθει και η lollipop στα ultra μας χεχεχε............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 εγω βγαζω περιπου 5 μιση ωρες οθονη με 2 μερες+ αναμονη με κανονικη χρηση κ ελαχιστο gaming.την φωτεινοτητα την μερα την εχω στο αυτοματο κ το βραδυ στο 25%.ολα εξαρτωνται απο τι χρηση κανει κανεις! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Καλησπέρες και χρόνια πολλά :) , δείτε (στο αρχείο) τι έφτασε (για το αδελφάκι) :) Προς στιγμή μπερδεύτηκα :( Edited April 12, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καλησπέρες και χρόνια πολλά :) , δείτε (στο αρχείο) τι έφτασε (για το αδελφάκι) :) Προς στιγμή μπερδεύτηκα :( πάμε για αντιστροφη μέτρηση. edit: Απότι βέπω και στο xperifirm άρχισαν τα rollouts σε κάποιες χώρες. Edited April 13, 2015 by rad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas3 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 http://www.xperiablog.net/2015/04/13/android-lollipop-released-for-xperia-z1-z-ultra-and-z1-compact-14-5-a-0-242/ Και από το xperia blog. Έρχεται η lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλοδεχούμενη η lollipop άν και προσωπικά δεν βιάζομαι και δεν ενθουσιάζομαι, προτιμώ να καθυστερήσει λίγο ΑΛΛΑ να είναι απροβλημάτιστη η αναβάθμιση. ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλοδεχούμενη η lollipop άν και προσωπικά δεν βιάζομαι και δεν ενθουσιάζομαι, προτιμώ να καθυστερήσει λίγο ΑΛΛΑ να είναι απροβλημάτιστη η αναβάθμιση. ;) Το να καθυστερήσει λίγο το καλύψαμε...επίσης το να ναι απροβληματιστη ουτοπικό αν δε γίνει το rollout. Όσο alpha και beta να ρίξεις όλο και κατι θα προκυψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα και χριστός ανέστη! Σήμερα είδα τυχαία σε έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού ότι μου έχει έρθει η λολιποπ για αναβάθμιση. Να κάνω μια ερώτηση. ..χρειάζεται να επαναφέρω εργοστασιακες ρυθμίσεις ή την βάζω ως έχει? Εχω βαλει νοβα κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusstam Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μολις μου ηρθε και εμενα!Υπομονη τωρα μεχρι να παω σπιτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καλησπέρα και χριστός ανέστη! Σήμερα είδα τυχαία σε έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού ότι μου έχει έρθει η λολιποπ για αναβάθμιση. Να κάνω μια ερώτηση. ..χρειάζεται να επαναφέρω εργοστασιακες ρυθμίσεις ή την βάζω ως έχει? Εχω βαλει νοβα κτλ... Μολις μου ηρθε και εμενα!Υπομονη τωρα μεχρι να παω σπιτι... Για πείτε ρε παιδιά..ποιος πάροχος; Εγώ cosmote ακόμα περιμένω!! :X:X:X:X edit: μόλις μου ήρθε και μένα! Απο pc companion θα το κανω. Edited April 13, 2015 by rad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts