Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα κ απο μενα παλι στην παρεα...........

Ρε παιδια μια ερωτηση: ειχε κανενας προβλημα με το κουμπι που παταμε διπλα??? να τουχαλασε? κολλησε? γιατι δοκιμασα ενος συναδελφου που εχει το Ζ2 η Ζ1 δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ητανε ακριβως κ ειχε πολυ ποιο καλο πατημα απο το δικο μου!!?

οχι πως εχει καποιο προβλημα αλλα το πατημα απο το ουλτρα μου φανηκε καπως!;)

καλησπέρα σας.θα γινω κάτοχος και εγω στο Sony Xperia Z Ultra C6833 LTE

εχω να κανω μερικες χαζες ερωτησουλες..

θελω θηκη,μπορειτε να μου προτεινετε κατι απο ελλαδα?

ειναι αδιαβροχο οπως το Ζ σωστα?

αυτα τα χαζα απο εμενα

καλησπερα κ απο μενα παλι στην παρεα...........

Ρε παιδια μια ερωτηση: ειχε κανενας προβλημα με το κουμπι που παταμε διπλα??? να τουχαλασε? κολλησε? γιατι δοκιμασα ενος συναδελφου που εχει το Ζ2 η Ζ1 δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ητανε ακριβως κ ειχε πολυ ποιο καλο πατημα απο το δικο μου!!?

οχι πως εχει καποιο προβλημα αλλα το πατημα απο το ουλτρα μου φανηκε καπως!;)

Καλησπέρα, έχεις δίκιο, είναι κάπως σκληρό.

καλησπέρα σας.θα γινω κάτοχος και εγω στο Sony Xperia Z Ultra C6833 LTE

εχω να κανω μερικες χαζες ερωτησουλες..

θελω θηκη,μπορειτε να μου προτεινετε κατι απο ελλαδα?

ειναι αδιαβροχο οπως το Ζ σωστα?

αυτα τα χαζα απο εμενα

Καλησπέρα επίσης, για θήκη έχω από σιλικόνη και τη βάζω μόνο όταν είμαι στη δουλειά. Είναι πολύ ωραίο το εργαλείο μας για να το έχουμε σε θήκη (προσωπική άποψη).

Τώρα για θήκες ειδικά τύπου πορτοφόλι έχει πολλές στο skroutz και άλλες απλές, αν θες ρίξε μια ματιά ΕΔΩ.

Όσο για το αν είναι αδιάβροχο, εννοείται, όλοι η σειρά Z είναι.

Καλορίζικο και αν χρειαστείς κάτι ρώτα ελεύθερα.

Καλησπέρα, έχεις δίκιο, είναι κάπως σκληρό.

Καλησπέρα επίσης, για θήκη έχω από σιλικόνη και τη βάζω μόνο όταν είμαι στη δουλειά. Είναι πολύ ωραίο το εργαλείο μας για να το έχουμε σε θήκη (προσωπική άποψη).

Τώρα για θήκες ειδικά τύπου πορτοφόλι έχει πολλές στο skroutz και άλλες απλές, αν θες ρίξε μια ματιά ΕΔΩ.

Όσο για το αν είναι αδιάβροχο, εννοείται, όλοι η σειρά Z είναι.

Καλορίζικο και αν χρειαστείς κάτι ρώτα ελεύθερα.

και ενα οικονομικο bluetooth???

πρεπει να ειναι αναγκαστικά της sony? ή κατι σαν αυτο που μπορεις να βλεπεις και τα sms κτλ...?

Παιδια αγορασα εχθες απο το ebay το σονυ dk30 ισα ισα για να βγαλω το καλωδιο κ να το εχω με μαγνητικη φορτιση!!

στα 16 ευρω ειναι μαζι με τα μεταφορικα!! βαζω κ το λινκ αν ενδιαφερετε κ αλλος απο εδω γιατι στην ελλαδα μονο ενας πουλαει το σκετο καλωδιο(ec21) στα 17.90

Ας ελπισουμε να ειναι το γνησιο αυτο που θα με ερθει!

http://www.ebay.com/itm/251889858514?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Καλημέρες,

Looks like owners of the Sony Xperia Z1, Z1 Compact and Z Ultra will be joining the Android Lollipop family shortly. New firmware with build number 14.5.A.0.242 has just been certified for all variants of the above handsets with the strong likelihood of this being Lollipop.

Sony said that other variants of the Xperia Z series would start to see the update in around two weeks. This was last week, so potentially we could see Lollipop rolling for the Xperia Z1 series and Z Ultra by the end of this month. We’ll keep you posted on further developments.

Πηγή

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Παιδια αγορασα εχθες απο το ebay το σονυ dk30 ισα ισα για να βγαλω το καλωδιο κ να το εχω με μαγνητικη φορτιση!!

στα 16 ευρω ειναι μαζι με τα μεταφορικα!! βαζω κ το λινκ αν ενδιαφερετε κ αλλος απο εδω γιατι στην ελλαδα μονο ενας πουλαει το σκετο καλωδιο(ec21) στα 17.90

Ας ελπισουμε να ειναι το γνησιο αυτο που θα με ερθει!

http://www.ebay.com/itm/251889858514?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Με δελέασες πρωί πρωί. Πήρα και εγώ ένα :P

Thanks

Καλημέρες,

Looks like owners of the Sony Xperia Z1, Z1 Compact and Z Ultra will be joining the Android Lollipop family shortly. New firmware with build number 14.5.A.0.242 has just been certified for all variants of the above handsets with the strong likelihood of this being Lollipop.

Sony said that other variants of the Xperia Z series would start to see the update in around two weeks. This was last week, so potentially we could see Lollipop rolling for the Xperia Z1 series and Z Ultra by the end of this month. We’ll keep you posted on further developments.

Πηγή

Certified! Δρομολογείται επιτέλους!

rad γιαυτο το εγραψα :p ρε κ εσυ!! Αφου ειναι καλη ευκαιρια!!

Εψαχνα να βρω σκετο το καλωδιο αλλα τζιφος,μεχρι που επεσα σε αυτον τον πωλητη στο εμπαι κ για 16ευρω δεν θελει πολυ σκεψη!!

Το θεμα ειναι οτι φορτιζει σωστα το κινητο μας?? Εχω διαβασει διαφορα για την φορτηση με αυτο το μαγνιτακι!!

Ρε παιδια μιας κ σε λιγο θα μας ερθει το γλυφιτζουρι οπως λετε.........

Ας γραψει καποιος ποια ειναι η διαδικασια για να κανουμε μια καθαρη αναβαθμηση.......

κ οταν λεω καθαρη να μπουν ολα απο την αρχη λες κ μπηκε μονο h lollipop εκδοση!!

Εκτος βεβαια αν το κανει το pc companion μονο του

οχι τιποτα αλλο να ειμαι προετιμασμενος :D:D

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βεβαια πολυς κοσμος που θα το παρει το ουλτρα η που το πηρε ποιο προσφατα απο εμενα καταλαβενετε οτι με που το πηραν κατευθειαν θα τους ερθει αναβαθμηση

Καλημερα.Υπαρχει και αυτο http://www.cellphones.gr/p/5220/ .Το εχω εδω και μερικες μερες και κανει μια χαρα δουλεια!

Το έχω αυτό το καλώδιο. Κάνει δουλειά απλά θέλει λίγη εκμάθηση στην αρχή για να βρεις τη σωστή θέση.

Πάντως θα παραγγείλω και τη βάση.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Αρε τι βλακας ειμαι επρεπε να ζητησω προμηθεια απο την εταιρια......:lol::lol:

Χαμος θα γινει τωρα απο παραγγελιες προς ελλαδα!!

Πλακα στην πλακα για γνησιο ειναι κ γ.....ω τις ευκαιριες καλα εκανα κ το εγραψα εδω!!:happy:

Χαιρομαι που βοηθησα

Αρε τι βλακας ειμαι επρεπε να ζητησω προμηθεια απο την εταιρια......:lol::lol:

Χαμος θα γινει τωρα απο παραγγελιες προς ελλαδα!!

Πλακα στην πλακα για γνησιο ειναι κ γ.....ω τις ευκαιριες καλα εκανα κ το εγραψα εδω!!:happy:

Χαιρομαι που βοηθησα

Εμπορικό μυαλό δεν είσαι, αλλά είσαι καλό παιδί.:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Υπαρχει επικη εφαρμογη για το 52 που σου δειχνει ο, τι ακριβως συμβαινει στο τηλεφωνο σου.

δηλαδη??τι δειχνει ακριβως?

ειμαι μεταξυ του sbh52 κ του sbh20.βασικα το θελω για το τρεξιμο,αλλα κ για το ποδηλατο.πιανει καλα στα ρουχα,πχ γιακας μανικι?το μεν 52 εχει ανοιχτη ακροαση που θα βολευει υποθετω να ακουω μουσικη ποδηλατωντας χωρις να βουλωνω ταυτια μου,αλλα θελω να ρωτησω οποιον τοχει,ακουγεται ικανοποιητικα,η ειναι απλα μια καρικατουρα ηχειου?θελω να πω,μπορεις να ακουσεις κανα τραγουδακι με σχετικο θορυβο?επισης,παιζει το ραδιο απτο ηχειο του?μπορω να απαντησω κληση με ανοιχτη ακροαση?ποιοτητα στον συνομιλητη?

μετα το sbh20 ειναι πιο "αθλητικο" λογω μεγεθους αλλα δεν εχει τα παραπανω.αξιζει να κανω την παραχωρηση σε μεγεθος κ τιμη?δεν φοραω κουστουμια κ πουκαμισα,η χρηση του θαναι κυριως για αθληση.

παρολα αυτα το ultra το βολευω ειτε σε τσεπη του σορτς ειτε σε τσεπη αντιανεμικου.

Καλημέρα! Εγώ χρησιμοποιώ το chompsms και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Έχει επιλογή κ για 160 χαρακτήρες!

εχετε βρει κανενα sms προγραματακι που να εμφανιζει αναφορες αναγνωσης MMS?το στοκ προγραματακι του ultra λεει οτι εχει αλλα δεν ερχονται..στο παλιο μου trendplus ερχοντουσαν..

Το lollipop θα εγκαθίσταται αυτόματα η πρέπει να πάει σε καταστημα η συσκευή ?

Το κανείς μόνος σου μέσω υπολογιστή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια καλησπέρα. Δυο ερωτήσεις να σας κάνω σας παρακαλω απαντηστε μου!!

Εβαλα την εφαρμογη underground weather και με βγάζει κατι χαζό διαφημίσεις απο πανω οταν τρεχω το wighe, κ σαν μην έφτανε αυτή η χαζομάρα μου βγηκε ξαφνικά μια βλακεια στο notification bar μια ειδοποίηση για καινούριες εικόνες!! Πώς τα βγαζουμε αυτα???

Κ η άλλη ερωτηση αφορα την υποδοχη του καλωδιου της φόρτισης, οταν το τοποθετείται το καλωδιο έχει ενα μποσκο λιγο δεξια αριστερα σαν να κουνιετε η βαση μεσα?? Η πλάκα ειναι οτι τωρα το παρατήρησα!!!

Ρε παιδια καλησπέρα. Δυο ερωτήσεις να σας κάνω σας παρακαλω απαντηστε μου!!

Εβαλα την εφαρμογη underground weather και με βγάζει κατι χαζό διαφημίσεις απο πανω οταν τρεχω το wighe, κ σαν μην έφτανε αυτή η χαζομάρα μου βγηκε ξαφνικά μια βλακεια στο notification bar μια ειδοποίηση για καινούριες εικόνες!! Πώς τα βγαζουμε αυτα???

Κ η άλλη ερωτηση αφορα την υποδοχη του καλωδιου της φόρτισης, οταν το τοποθετείται το καλωδιο έχει ενα μποσκο λιγο δεξια αριστερα σαν να κουνιετε η βαση μεσα?? Η πλάκα ειναι οτι τωρα το παρατήρησα!!!

ενα μποσικο οντως εχει το καλωδιο που δινουν μαζι,με αλλα εχει λιγοτερο η περισσοτερο.

την εφαρμογη καντην απεγκατασταση με το γκρι μενου που βγαινει απτα αριστερα.

Μποσκο εννοώ στο θυλικο πιν!! Αυτο που κρατάει το καλωδιο τις φόρτισης!! Γιατί σημερα που το εβαλα σαν να κουνιετε λίγο παραπάνω αποτι νομιζα!

Οσο για την εφαρμογη λες να την σβήσω τελειως??

Δεν θελω ρε γα....... Ειναι η καλύτερη εφαρμογη για τον καιρό!!

εχει κ αλλα για τον καιρο,πχ weather2umbrella yahoo weather κλπ.προσωπικα οτι πεταει διαφημισεις και λοιπα κολπακια τα ξηλωνω αμεσα γιατι καταλαβαινεις πως ο καιρος που σου δειχνουν πχ,ειναι προσχημα για αλλους σκοπους.

τωρα το usb που κουνιεται λιγο δε με ανησυχει.εχε υποψιν καποια στιγμη να παρεις βαση φορτισης η μαγνητικο καλωδιο,να μην ανοιγεις καπακια κ χαλαει η στεγανοποιηση.συν οτι ειναι πιο πρακτικο.

Καλησπερα στην παρεα.

Παιδες μόλις ήρθε σημερα το dk30 και έκανε μια πληρη φορτιση!!

Γνησιο ειναι απλα ερχετε χωρις συσκευασία! Μην φρικαρετε μερικοί το τσεκαρα στο ίντερνετ για το πως ξεχωρίζουμε το γνήσιο!!

Το μονο κακο για μενα ειναι οτι κανει την φορτιση γρηγορα σχεδον οπως κ το κανονικό καλώδιο!! Ετσι μου φάνηκε δηλαδή...........αφηνω ενα ερωτηματικό εδω ας μας πουνε οι ποιο έμπειροι.

Δεν θελω να πω πολλά για το θεμα φόρτισης μπαταρίας(ισως το έχουν αναφέρει πολλοί) απλά να ξέρετε οτι η γρήγορη φόρτιση δεν είναι παντα καλη για την ζωη της μπαμπαταρίας!

Πάντως γλυτωσα το άνοιξε κλεισε πορτάκι!!

Καλησπερα στην παρεα.

Γνησιο ειναι απλα ερχετε χωρις συσκευασία! Μην φρικαρετε μερικοί το τσεκαρα στο ίντερνετ για το πως ξεχωρίζουμε το γνήσιο!!

Το μονο κακο για μενα ειναι οτι κανει την φορτιση γρηγορα σχεδον οπως κ το κανονικό καλώδιο!! Ετσι μου φάνηκε δηλαδή...........αφηνω ενα ερωτηματικό εδω ας μας πουνε οι ποιο έμπειροι.

Δεν θελω να πω πολλά για το θεμα φόρτισης μπαταρίας(ισως το έχουν αναφέρει πολλοί) απλά να ξέρετε οτι η γρήγορη φόρτιση δεν είναι παντα καλη για την ζωη της μπαμπαταρίας!

Είχε μόνο την βάση ή και το καλώδιο ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλησπερα στην παρεα.

Συστημένο σου ήρθε; Γιατί φοβάμαι μη το μαζέψει κανείς απο την είσοδο διαφορετικά.

Ολο μαζι μου ηρθε ρε παιδια,βαση με το καλώδιο ενα πραγμα κ φυσικα με την γερμανική απόδειξη μεσα!!

Ξυλωσα κατευθείαν το καλωδιο και το εχω ετσι!

Ετσι και αλιως εγω το εχω σε θηκη την οποία έπρεπε να την κοψω λιγο γιατι δεν καθόταν καλά το καλώδιο!

Δεν έρχεται συστημένο να ξέρεις αλλα ειναι σε εναν καλο ασπρο φακελο με πουφ!!

Δεν νομιζω να καταλάβει κανεις τι εχει μεσα,σας ειπα ειναι χωρίς την κανονικη συσκευασία!

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra