Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι του χρόνου ποιος ξέρει αν θα βγει συσκευή από την Microsoft πλεον και τι συσκευή... Το τηλέφωνο αξίζει με 1000 αλλά για του χρόνου ρώτα με σε ένα χρόνο καλύτερα :D
Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θελω να περασω απο τον κοσμο του αντροιντ στα wp με αυτο το τηλεφωνο. Αλλα αν ειναι,θα το παρω του χρονου τετοια περιπου εποχη, αν το βρισκω. Γενικα μου το προτινετε ή να περιμενω για καινουργια μοντελα; Θελω να το παρω του χρονου οταν θα εχει πεσει ακομα χαμηλοτερα η τιμη. Σκεφτομαι βεβαια και το 930 που θα εχει πεσει αρκετα η τιμη του αλλα ειμαι σε διλημα. Τι λετε;

Μην προβληματιζεσαι γιατι μεχρι του χρονου ισως εχει βγει ο (αξιος)αντικαταστατης του 1020 γιατι το 930 δεν ειναι ελεω απουσιας ξενον....

Poco X3 nfc 6/128

Απο οτι εχω ακουσει ΕΙΝΑΙ! Και να μην εινια που λεει ο λογος τι θα σου κανουν ? θα σου δωσουν μουφα κινητο ? ΔΥΣΚΟΛΟ το καταστημα ειναι ΧΡΟΝΙΑ δεν βγηκε χθες... Επισης, αν η συσκευη ειναι ελλατοματικη ΑΝ δεν δινει DOA το κατάστημα πας σε ενα Nokia Care ( ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ) και εχεις να κανεις μαζι τους...

Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να το σκεφτεσαι αν θελεις το κινητο & ΔΕΝ σου περισσεύουν ( οπως στους περισσοτερους μας ) τα χρηματα για να το παρουμε απο πλαισιο κλπ κλπ

εννοειται πως δε μου περισσευουν..και εκανα βλακεια που το καθυστερισα να το παρω αφου το ειχα αποφασισει...:(

Μην προβληματιζεσαι γιατι μεχρι του χρονου ισως εχει βγει ο (αξιος)αντικαταστατης του 1020 γιατι το 930 δεν ειναι ελεω απουσιας ξενον....

απλα δεν ξερω αν θα εχω θεμα με την αλλαγη της οθονης απο 4,7 σε 4,5. Γιατι οι 4,7 μου φαινονται λιγες...

Παιδιά έχω βρει ένα κίτρινο άριστο.να το πάρω?αξίζει?

Προβλήματά έχει?με οθόνη κάτι?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά έχω βρει ένα κίτρινο άριστο.να το πάρω?αξίζει?

Προβλήματά έχει?με οθόνη κάτι?

Κανενα θεμα φιλε... Μπαταρια να σε ενημερωσω γιατι σαν του G2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Ημουν και εγω στο G2 πριν κανα μηνα... Οι φωτο του ειναι ΑΡΙΣΤΕΣ!

Από εφαρμογές????

Το διόρθωσαν το tapatalk?

Η εφαρμογή YouTube έχει επιλογή όταν θέλω να κάνω share ένα βίντεο στο Facebook να βάζω το όνομά του φίλου πού θέλω να πάει στον τοίχο του?η πρέπει να κάνω αντιγραφή URL και να μπαίνω στο facebook και να κάνω επικόλλησή στον τοίχο του φίλου?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Από εφαρμογές????

Η εφαρμογή YouTube έχει επιλογή όταν θέλω να κάνω share ένα βίντεο στο Facebook να βάζω το όνομά του φίλου πού θέλω να πάει στον τοίχο του?η πρέπει να κάνω αντιγραφή URL και να μπαίνω στο facebook και να κάνω επικόλλησή στον τοίχο του φίλου?

Για το YouTube δε μπορώ να σου απαντήσω καθώς δε το χρησιμοποιώ στο 1020.

Αλλά το tapatalk μια απ τα ίδια δυστυχώς, καμία ουσιαστική βελτίωση και κυρίως δεν έχουν προσθέσει ακόμα τη δυνατότητα να βάλεις πιο μεγάλη γραμματοσειρα να διαβάσεις αξιοπρεπώς τα άρθρα!

Το πήρα καινούργιο πριν 4 μέρες και δυστυχώς αλλαγή ή προσθήκη σε βασικές εφαρμογές δεν έχω δει ακόμα.

Αλλά εκεί που πρέπει είναι ακόμα κορυφή.

Επίσης απόψε η αύριο θα περάσω τα 8.1 να τα δω και αυτά καθώς γιαυτο το πήρα πάλι, και θα εξαρτηθεί από το αν το κρατήσω ή όχι.

Εσύ να προσέξεις πολύ να μη πέσεις σε κομμάτι με ελαττωματική μπαταρία,εμένα ευτυχώς είναι Ok σε αυτό το θέμα.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αυτά τα μαύρα σημάδια που βγάζει η amoled που φαίνονται όταν είσαι σε σκοτεινό δωμάτιο και δείχνει μαύρο, περνάνε στην εγγύηση η λίγο πολύ το έχουν όλες;
- There is no place like 127.0.0.1 -

Δεν περνάνε στην εγγύηση. Όλες το χουν, και το 925 σου...

Το χα παρατηρήσει και στο 925 το παρατηρώ τώρα και στο 1020.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Φυσιολογικά είναι... Και άλλο να σου δώσουν μπορεί να έχει παραπάνω πχ... Είναι πολύ δύσκολο να το διακρίνεις πάντως...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Από εφαρμογές????

copy/paste μόνο (δυστυχώς)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μέσα σε 5 ώρες έχασα 50% με όχι βαριά χρήση. Και πάω στο battery saver / usage και βλέπω ότι το Phone το γράφημα είναι στο 70% περίπου... Λίγο πάνω από τη μέση δηλαδή... Τι είναι αυτό; τι τρώει τη μπαταρία συγκεκριμένα με το Phone? Ποια λειτουργία;

παιδια παρατηρησα σημερα στο skroutz οτι σε καποια καταστηματα συγκεκριμενα στο birdphone πηγε 200 ευρω πανω...γτ αυτο;;το ξανα ακριβαινουν;;οποιος το προλαβει στα 360 κατι δηλαδη;;

Λογικά θα έδωσαν τα κομμάτια που είχαν αποκτήσει σε αυτή την τιμή και στην αποθήκη θα έχουν τα πιο ακριβά...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Λογικά θα έδωσαν τα κομμάτια που είχαν αποκτήσει σε αυτή την τιμή και στην αποθήκη θα έχουν τα πιο ακριβά...

καταλαβα...δηλαδη αμα το θελω πρεπει να το παρω συντομα ε;;

λογικα όπου να ναι θα τελειώσουν τα κομμάτια της προσφοράς και μετά δύσκολα να πέσει σύντομα κάτω από 450-500 (εκεί ήταν νομίζω πριν την προσφορά)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Τα τηλεφωνήματα... :rtfm:

Πόσες κλήσεις έκανες?

Αρκετές αλλά δε νομίζω ότι θα έπρεπε να χάσω τόσο. Τέλος πάντων.

Αρκετές αλλά δε νομίζω ότι θα έπρεπε να χάσω τόσο. Τέλος πάντων.

Μήπως έχεις θέμα με το δίκτυο στη περιοχή σου ή το είχες σε κάνα 3G και έψαχνε συνέχεια με κακό σήμα?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μήπως έχεις θέμα με το δίκτυο στη περιοχή σου ή το είχες σε κάνα 3G και έψαχνε συνέχεια με κακό σήμα?

Όχι 2G ειναι συνεχεια!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...